من منظورم اون نبود!
منظورم کسی بود که دستشو گزاشته رو بوقو ول نمیکنه!(وگرنه که باید هم به کسی که میخواد سبقت بگیره احترام گزاشت!)
ولی اگه از حدش گذشت ......![]()
من منظورم اون نبود!
منظورم کسی بود که دستشو گزاشته رو بوقو ول نمیکنه!(وگرنه که باید هم به کسی که میخواد سبقت بگیره احترام گزاشت!)
ولی اگه از حدش گذشت ......![]()
عدم رعایت فاصله خصوصا طولی باعث تصادفی میشه که مقصر شما هستید .
اغلب پیش آمده که راننده ها پشت ماشین جلویی اصطلاحا چسبانده و چون میبینند جلوی ماشین جلویی کسی نیست با خیال راحت به رانندگی ادامه میدهند . توجه داشته باشید که اجسامی را که راننده جلویی شما میبیند ۸۰ درصد بیشتر از شماست . به طور مثال ممکن است خرابی آسفالت یا حیوان مُرده ایی موجب تغییر جهت ناگهانی خودروی جلو بشود و شما هم نمیتوانید به موقع عکس العمل مناسب را نشان بدهید ؛ درنتیجه منجر به تصادف خواهد شد .
با عرض سلام خدمت دوستان
من حدود یک سال هست که توی شهر رانندگی میکنم.هفته ی دیگه باید یه مسافرت خارج از شهر برم.طول مسیر 600 کیلومتر هست.
150 کیلومتر اول جاده کوهستانی دارای پیج های تند و سربالایی می باشد.بقیه ی جاده هم دو طرفه هست.جاده ترانزیتی وشلوغ.
خودم هم باید تنها برم وبار اول هم هست که به جاده می زنم.ماشین پراید 132 می باشد
از دوستان درخواست راهنمایی دارم(نکات مهم عبور از پیچ های تند-سبقت از تریلی و کامیون )و هرچی که لازم میدونید
پیشاپیش متشکرم
سلام
کسی در حال رانندگی خوابش میگیره اصلاً نمیفهمه که داره میخوابه
چشمهاش رو میبنده اما خواب میبینه داره ماشین میرونه !!!!!
این برای بنده پیش اومد
خدا رحم کرد که اتوبان چهار بانده و خلوت و مسیر مستقیم بود .
حدود 30 ثانیه بنده با چشم بسته رانندگی کردم
اونی که بغل دستم بود و هدفون گذاشته بود و داشت آهنگ گوش میداد یهو متوجه میشه ماشین داره کم کم میاد سمت راست .
یه نگاه به بنده میندازه میبینه چشمهام بسته !!!
دو سه ثانیه همینجور نگاه میکنه , به خیالش اشتباه میکنه و بیدارم .
بعدش یهو دوزاریش میافته که خوابم
فرمون رو میگیره و صدام میزنه
چشمام رو که باز کردم فهمیدم که خواب بودم ولی داشتم خواب میدیدم که دارم رانندگی میکنم .
خیلی مراقب باشین
هرگز هرگز با خستگی رانندگی نکنین چون نمیدونین چه وقت به خواب میرین .
نزدیکِ پلیس راه یا پایگاه یا پست بازرسی یا کلانتری پارک کنین و دربها رو قفل کنین و بخوابین
اگر هم بشه برید هتل یا مسافر خونه , برید اونجا
یا کمکیتون اگر خسته نباشه برونه .
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-03-2014 at 18:43.
از دوستان درخواست راهنمایی دارم
سلام
برای اولین بار
اول اینکه سرعت غیر مجاز و سبقت غیر مجاز نگیرید
سر پیچ ها به سرعت نری هر چه قدر سرعت کمتر باشه خطر کمتری داره
در سربالایی ها دنده سنگین حرکت کنی
زیاد هم سعی نکن که آروم حرکت کنی
تو ماشین هم داشتن یه پمپ باد و زنجیر چرخ خوبه
کلا برای بار اول زیاد حرکت خاصی نیاز نیست انجام بدی
فقط آروم و با سرعت متوسطه حرکت کن
البته من کم تجربه تر از اونم که بخوام شما رو راهنمایی کنم ولی به نسبت جاده های بیرون شهر رو زیاد رفتم
سبقت های غیر مجاز به هیچ وجه نگیر مخصوصا اینکه جاده پر از تریلی ــه
سعی کن از پشت زیاد به تریلی ها نزدیک نشی موقع سبقت مجاز از تریلی ها هم خیلی مراقب باش هر موقع هم خواستی از تریلی یا کامیون سبقت مجاز بگیری با یه بوق راننده تریلی رو آگاه کن
سر پیچ ها هیچ وقت سبقت نگیر
مسیر کوهستانی رو با دنده سنگین برو
هر یک ساعت سعی کن یه استراحت 10 - 15 دقیقه ای داشته باشی
سرعت مجاز رو رعایت کن اگر کسی هم به دلیل سرعت بهت سیگنال یا نور بالا زد که مثلا یکم تند تر برو بهش اعتنا نکن سرعتت رو کم کن نزدیک شانه خاکی برو بزار ازت سبقت بگیره
امیدوارم سفر خوبی داشته باشی![]()
برای اینه که میگن دوتا دستو دو طرف فرمون بگیرید وفتی خابتون میبره ماهیچه های دست فلج موفقت میشن از سر خوردن دست رو فرمون می فهمید که وقت خوابه ( تچربه هم کردمش)
خیلی عالبی بود . من در حال گرفتن ایین نامه هستم کسی سوالی چیزی نداره نمونه ؟؟؟؟؟ بابا دفعه دومه امتحان میدم.![]()
سلام
یه چیز خیلی خطرناک هست که بیشتر مردم بهش توجه ندارند :
یک فاصله ی زمانی وجود داره بین مرحله ی بسته شدنِ پلکها و مرحله ی شل شدنِ گردن و دست
این فاصله ی زمانی از یک دقیقه کمتره اما همین مدت زمان کوتاه هست که جانِ مردم رو در رانندگی میگیره
پلکها سنگین میشه و بسته میشه
درحالیکه گوش هنوز قدرت شنیدن داره
دستها و گردن هم هنوز فعال هست
راننده اصلاً احساس نمیکنه که چشمهاش بسته شده
اگر شانس بیاره قبل از تصادف یا بیرون رفتن از جاده بیدار میشه ( بر اثر بوق یا شل شدنِ گردنش یا افتادن دستش یا اینکه یه نفر صداش بزنه )
اگر هیچ کدوم از اینها اتفاق نیافته , همینجور با چشم بسته به رانندگی ادامه میده تا از جاده خارج بشه یا بخوره به یک ماشین در جاده .
========================
برای درکِ این دو مرحله :
همه ی مت برامون پیش اومده که چرت بزنیم
یا دیدیم چرت زدن مردم و بچه ها رو
اولش چشم بسته میشه
بعد از مدت کوتاهی گردن و دست شل میشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-03-2014 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)