برای l90 هم 1 درصد پول رو ماهانه به عنوان خسارت ذکر شده بود .یعنی واقعا بابت تاخیر نمیدن؟
برای l90 هم 1 درصد پول رو ماهانه به عنوان خسارت ذکر شده بود .یعنی واقعا بابت تاخیر نمیدن؟
سلام دوستان تفاوت 206 تیپ 3 با تیپ 5 چی هست!!؟
قیمت این دو تا الان چنده!!؟
از نظر اپشن فرقی ندارن
اما موتورشون کاملا متفاوته
موتور تیپ 3 تی یو 3 هست که یک موتور قدیمیه ضعیف برای 206
1400 سی سی 8 سوپاپ
اما موتور تیپ 5 1600 سی سی 16 سوپاپ که قدرت فضایی به تیپ 5 میده
البته اینم بگم که ترمز های عقب تیپ 3 کاسه ایه و تیپ 5 دیسکی ولی abs - ebd - eba رو هر دو تیپ دارن
قیمت دقیق هم شرمنده الان ندارم
ولی اینم بگم که صفر تیپ 3 موجود نیست مگر اینکه مدل های قدیمی تر باشه و خوابیده باشه
پژو 206 تیپ 5 مدل 91 قیمت حدود 19000000 تومان
تیپ 3 رو قیمت ندارم اما مدل 90 اگر باشه قیمت حدود 17500000 تومان هست.
البته تیپ 5 چند ماهی هست که تولیست فروش نیست اما مدل های 91 از اون دسته
خودروهایی هستن که به صورت بلند مدت فروخته شدن و الان دارن تحویل میدن.
دوستان بنظرتون من 206 تیپ2 بگیریم یا ال 90 فول؟
کدوم با کیفیت تر هستش؟
کدوم سوختش پایین تره/.؟
من داییم یک ال نود خریده بود همین چند روز پیش توش نشستم کف کردن از بس کیفیت ساختش بالا بود..دور موتر عادیش 200-300 تا بود..
من یک ماشین میخوام پدر ادمو در نیاره هر روز خراب نباشه ...یک سورن داشتم از بس بردمش نمایندگی خسته شدم..24 ساعته خراب بود..
تیپ 2 در مقابل ال 90 فول حرفی برای گفتن نداره
قطعا تندر90 فول
خوب من اگه بخوام تا حداکثر یک ماه دیگه صاحب یه 206 تیپ 5 بشم باید چی کار کنم!!؟
فکر میکنم بگردید توی بازار آزاد پیدا میکنید . شاید در شرایط خرداد ماه به سبد اضافه بشه اما اگر هم اضافه بشه تحویل هاش به اختمال زیاد 3 ماهست .
دوستان نظرتون در مورد ریو چیه؟ الان تو لیست فروش هست یا نه؟ اتوماتیکش تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟ در کل شما ریو رو گزینه خوبی نسبت به قیمتش می دونید یا نه؟
من در مورد ماشین این موارد رو مدنظر دارم(البته نسبت به ماشینای ایرانی منظورمه ها)
موتورش قدرتمند و کم مصرف باشه 16 سوپاپ بهتره
کیفیت ساختش خوب باشه استهلاکش پایین باشه لااقل تا 6-5 سال خرج سر درستم نذاره
اگه صفر کیلومتر باشه بهتره
در کل با این شرایط با 16-15 تومن چی رو پیشنهاد می کنید؟
خط تولید ریو از شهریور سال 90 جمع آوری شد و دیگه تولید نمیشه . باید منتظر ورود ریو جدید که بسیار زیبا و پیشرفته با قیمتی بین 40 تا 50 باشید .
ریو اتومبیل بدی نبود اما در کل در این رنج گزینه های بهتری هم موجود بود که دیگر ریو نیست .
شما ملاک های خودتون رو بفرمایید تا من و دوستان عزیز راهنمایینون کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)