تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من مهم نیست که مسواکت اورال بی موتور دار 200 دلاری باشه یا خمیر دندون سنسودین 10 دلاری...

اگر هر روز 2 مرتبه مثل من مسواک بزنی با خمیر دندون 300 تومنی داروگر و مسواک معمولی هم همیشه دندونها تمیزه...

منظورم اینه که تو این 4 سال که دارم روزی 2 بار مسواک میزنم از صدها مسواک و خمیردندون عوض کردم....هیچ فرقی نداشته

همیشه دندونم به یک شکل تمیزه....

2. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز , ابتدای کلام یه مطلب بگم و اون اینه که گول تبلیغات بیخودی رو نخورید.اون شرکت ها به چیزی پایبند نیستن و لذا اولا اون نتایج رو موادشون در پی نداره و اگر هم اثری با اون سرعت بذاره مطمئنا داره به مینای دندون آسیب میزنه
    درسته حق با شماست،منم میترسیدم که پرسیدم،پس بطور کلی قیدشو باید زد

اما بررسی مشکل شما از لحاظ علم دندانپزشکی و راه حل اون
    ممنون که وقت گذاشتی و جوابمو دادی

همون موقع که به دندانپزشک مراجعه کنید ، ازش مشاوره بگیرید که نیازی به bleaching (سفید کردن البته از نوع علمی!) دارید یا نه
    همین ترسناکه دیگه،کلا جو بدی درمورد دندان پزشکی و هزینه سنگینش هس
    به نظرت چقد هزینه بر میداره یه جرم گیری؟

البته چون می گید که زیاد رنگش عوض نشده ، توصیه من اینه که زیاد حساسیت به خرج ندید چون درمان سفید کردن هم ممکنه دندونا رو مقداری حساس کنه
    آخه دنودونای سفید واقعا زیباس،من نمیدونم چطور بعضیا واقعا دندوناش سفید سفیده،مطمئنن با فقط خمیر دندون و یه مسواک نبوده!

در پایان هم در مورد مسواک و خمیردندان این نکته رو مجددا باید یادآوری کنم که این روش درست مسواک زدن هست که موثره نه نوع خمیردندون و لذا از لحاظ علمی بین مارکای داخل و خارج تفاوتی نیست .
    خصوصا اگه خواستید از انواع سفیدکننده خمیردندان استفاده کنید ؛ حتما به استاندارد بودن نوع داخل یا داشتن تاییدیه نوع خارجی و قاچاقی نبودن اون توجه کنید چون این نوع هم درصورت استاندارد نبودن و داشتن مواد ساینده زیاد میتونه مینا رو از بین ببره و حساسیت دندونی ایجاد کنه
    توصیه من اینه که ابتدا درمان جرمگیری و رعایت بهداشت رو طبق دستوری که در لینک زیر داده شده با خمیردندان معمولی انجام بدید و در صورتیکه میخواستید بیشتر نتیجه بگیرید از خمیردندان سفیدکننده استفاده کنید(بنده به شخصه خمیردندان foramen اسپانیایی رو مصرف کردم و عوارضی نداشته . اگرچه باز هم میگم که نوع زیاد مهم نیست)
    خمیر دندون مگه چن نوع داریم؟
    از نظر مارکی نمیگما،کاراییشون؟(آخه گفتین اگه سفید کننده ...)

نخ دندون هم از نون شب واجب تره و حتما قبل از مسواک نخ دندون بزنید
    (که اون هم نوعش فرقی نداره)
    روش صحیح مسواک زدن در لینک زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش نخ دندان زدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینکای مفیدی بودن،ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من مهم نیست که مسواکت اورال بی موتور دار 200 دلاری باشه یا خمیر دندون سنسودین 10 دلاری...

اگر هر روز 2 مرتبه مثل من مسواک بزنی با خمیر دندون 300 تومنی داروگر و مسواک معمولی هم همیشه دندونها تمیزه...

منظورم اینه که تو این 4 سال که دارم روزی 2 بار مسواک میزنم از صدها مسواک و خمیردندون عوض کردم....هیچ فرقی نداشته

همیشه دندونم به یک شکل تمیزه....
    اگه اجازه بدی با نظرت موافق نباشم دوست عزیز
    حتما و قطعا یه فرقی بین خمیر دوندونا هس که قیمتشونم فرق میکنه دیگه،درسته قسمتیش بخاطر برند و بسته بندی شیک هس که قیمتش بالاتره اما همش که این نیس،اگه اینجور بود که حتما خمیر دندون داروگرم به اندازه مثلا سنسوداین معروف میشد و آزمایشگاههای پزشکی دنیا تعریفو نمجیدشو میگردن،نه داروگر بلکه صدها کمپانی دیگه ای که حتی تو اروپا یا آسیا هست
    درمورد مسواکم همینطوره،مثلا اون مسواک که 200 دلاره مثه مسواک من که 1000 تومنه لثه هامو بعد مسواک خونی نمیکنه
    مثلا من یه تبلیغ داشتم میدیدم از یه مسواک که نوع قرارگیری برساش طوری بود که میتونست تو شستشوی بهتر دندون بیشتر کمک کنه
    منم میدونم یه مسواک یا خمیر معمولیم همن شستشورو انجام میده اما این کجا و آن کجا
    مثه کارگرای افغانی میمونه،کسی میتونه جاشونو از بین خود ما ایرانیا بگیره(عام بودا،حالا نگین خیلی از ما ایرانیا،از افغانیها بهتر و بیشتر کار میکنن)،یا مثلا بنز،چون پرایدم هس و مارو اینور اونور میبره یعنی هیچ فرقی بین بنز و پراید نیس؟
    درکل استدلالم اینه که حالاکه یه همچین تکنولوژی و امکاناتی اومده که به ما امکان شستشوی بهترو میده چرا استفاده نکنیم؟
    راستی خیلی ممنون که وقت گذاشتی و نظرتو منتقل کردی

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست من.
    خب من دارم با روش بليچينگ دندونامو سفيد مي كنم و الان فعلا رو فك بالا دارم مواد مي ذارم.
    اما سوالاتي كه قبلش از دكتر كردم در مورد بليچينگ رو چكيدش رو مي گم.(جواب هاي دكتر)
    بليچينگ به دندون و مينا اسيب نميرسونه . توسط فعل و انفعالات شيميايي دندون رو سفيد ميكنه.
    نيازي به تراشيدن دندون نداره. كافيه موادش رو بگيري و بذاري . بعد مدت نسبتا طولاني بستگي به مايعات و غذايي كه ميخوري رنگ دندونات دوباره بر ميگرده. و بايد دوباره مواد بگيري و بذاري. حداقلش هم بعد 1 سال ميتونه رنگش برگرده.
    درد نداره . البته بستگي به حساسيت دندون شما داره ولي براي من 1 بار بيشتر درد نگرفت.
    ماده ي تشكيل دهندش Carbamid peroxid هست(بي رنگه) كه درصد بندي داره + يه دوز سفيد رنگ
    روش هاي ديگه هم پرسيدم گفت يه روش هست كه دندون رو مي تراشن بعد به صورت مصنوعي ميسازن و مذارن جاي مينا ي تراشيده شده كه دائمي هست ولي به قيمت از دست رفتن دندون.
    و در اخر هم خودم الان استفاده ميكنم از روش بليچينگ و تفاوت حداقل 70 % رو شاهدم و هنوز دوره ي فك بالام هم تموم نشده.
    Last edited by Extreme-Forces; 23-02-2012 at 00:12.

6. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من.
    خب من دارم با روش بليچينگ دندونامو سفيد مي كنم و الان فعلا رو فك بالا دارم مواد مي ذارم.
    اما سوالاتي كه قبلش از دكتر كردم در مورد بليچينگ رو چكيدش رو مي گم.(جواب هاي دكتر)
    بليچينگ به دندون و مينا اسيب نميرسونه . توسط فعل و انفعالات شيميايي دندون رو سفيد ميكنه.
    نيازي به تراشيدن دندون نداره. كافيه موادش رو بگيري و بذاري . بعد مدت نسبتا طولاني بستگي به مايعات و غذايي كه ميخوري رنگ دندونات دوباره بر ميگرده. و بايد دوباره مواد بگيري و بذاري. حداقلش هم بعد 1 سال ميتونه رنگش برگرده.
    درد نداره . البته بستگي به حساسيت دندون شما داره ولي براي من 1 بار بيشتر درد نگرفت.
    ماده ي تشكيل دهندش Carbamid peroxid هست(بي رنگه) كه درصد بندي داره + يه دوز سفيد رنگ
    روش هاي ديگه هم پرسيدم گفت يه روش هست كه دندون رو مي تراشن بعد به صورت مصنوعي ميسازن و مذارن جاي مينا ي تراشيده شده كه دائمي هست ولي به قيمت از دست رفتن دندون.
    و در اخر هم خودم الان استفاده ميكنم از روش بليچينگ و تفاوت حداقل 70 % رو شاهدم و هنوز دوره ي فك بالام هم تموم نشده.
    ممنون که تجربتو در اختیار مام قرار دادی
    چقد هزینه ورداشت؟
    بدون مراجعه به پزشک هم میشه از اون ماده استفاده کرد؟

8. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش ميكنم.
    درمورد هزينش بايد بگم كه دقيق نميدونم چون با دكتره خورده حساب داشتم. ولي بهم گفت حدود 200 تومن ميشه.(به نظرم از يه پزشك ترميمي و زيبايي بپرسي هم همين حدودا رو ميگه)
    بدون مراجعه هم ميشه منتها بايد اول قالب بگيرن از دندون و بهت بدن تا بتوني ژلش رو بذاري رو دندون. و البته درصد بندي داره كه از يه درصدي بهت ميدن و با توجه به تغيير رنگ ، كمتر يا بيشترش مي كنن. براي سري هاي بعد ديگه قالب رو داري و ميتوني فقط ژلش رو بگيري و بذاري. مثلا بعد 3 يا 4 سال .
    و در اخر هم بعد گرفتن ژل و قالب همه مراحل رو تو خونه انجام ميدي.( حتي اسم روي سورنگ ژلش bleach in home هست)

10. 2 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته لازم به ذکر است که مقدار و غلظت مواد بسته به مشکل فرد متفاوت می باشد (چون تغییر رنگ می تواند علل مختلفی داشته باشد همانطور که در ابتدای تاپیک توضیح دادم) و لذا مواد به دو دسته خانگی و حرفه ای دسته بندی میشن که نوع حرفه ای رو فقط در مطب میتوان استفاده کرد و استفاده خودسرانه اون عوارضی مثل سوختگی رو میتونه در پی داشته باشه(چون این مواد اکسیدکننده ان مثل پروکسیدهیدروژن)

12. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جمع بندی تا الان این شد که از مواد سفید کننده بیرون استفاده نشه و اگر میخوام دندونامو جرم گیری کنم و یا بعبارتی خیلی سفید کنم حتما پیش دندونپزشک و متخصص برم
    حالا دوتا سوال اصلی
    کدوم مارک مسواک و خمیر دندونو پیشنهاد میکنید؟

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،لطفا اون سوالایی که در جواب پست شما پرسیدمو بدید
    ممنون

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان جمع بندی تا الان این شد که از مواد سفید کننده بیرون استفاده نشه و اگر میخوام دندونامو جرم گیری کنم و یا بعبارتی خیلی سفید کنم حتما پیش دندونپزشک و متخصص برم
    حالا دوتا سوال اصلی
    کدوم مارک مسواک و خمیر دندونو پیشنهاد میکنید؟

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،لطفا اون سوالایی که در جواب پست شما پرسیدمو بدید
    ممنون
    دوست عزی قبلا هم گفتم که روش مهم هست نه مارک . شما هرکدوم که به نظر خودت بهتره یا از کسی تعریفش رو شنیدی یا ذهنیت خوبی نسبت بهش داری و توان خریدش رو داری بگیر. مهم استفاده مرتب و درست از خمیردندان و مسواکه چون مسواک یک روش مکانیکی حساب میشه نه یه روش شیمیایی که آدم بگه فرمول این پیچیده تره پس بهتره.از همین مارکای معروف یکی رو انتخاب کن و ذهنت رو روی مصرف درست و مرتب متمرکز کن

خمیردندون هم چند نوع هست مثل انواع سفیدکننده؛ ضدحساسیت؛ انواع ضدپوسیدگی پیشرونده با فلوراید بالا و... که هر کدوم جای تجویز خاصی دارن و نباید خودسرانه یه مورد رو استفاده کرد و افراد عادی باید نوع معمولی رو مصرف کنن
    Last edited by NET DOCTOR; 24-02-2012 at 00:19.

15. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزی قبلا هم گفتم که روش مهم هست نه مارک . شما هرکدوم که به نظر خودت بهتره یا از کسی تعریفش رو شنیدی یا ذهنیت خوبی نسبت بهش داری و توان خریدش رو داری بگیر. مهم استفاده مرتب و درست از خمیردندان و مسواکه چون مسواک یک روش مکانیکی حساب میشه نه یه روش شیمیایی که آدم بگه فرمول این پیچیده تره پس بهتره.از همین مارکای معروف یکی رو انتخاب کن و ذهنت رو روی مصرف درست و مرتب متمرکز کن

خمیردندون هم چند نوع هست مثل انواع سفیدکننده؛ ضدحساسیت؛ انواع ضدپوسیدگی پیشرونده با فلوراید بالا و... که هر کدوم جای تجویز خاصی دارن و نباید خودسرانه یه مورد رو استفاده کرد و افراد عادی باید نوع معمولی رو مصرف کنن
    ممنون
    پس منم معمولیشو استفاده کنم؟
    سفید کننده بدردم نمیخوره؟(البته اگه نیازی به تجویز پزشک نداشته باشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •