خوب به احتمال 90% فینال CL امسال توسط دو تیم Real Madrid - Barcelona برگزارمیشه...
بارسا راه سختی رو در پیش داره میلان - چلسی رو باید حذف کنه ....رئال هم بایرن رو.....
خوب به احتمال 90% فینال CL امسال توسط دو تیم Real Madrid - Barcelona برگزارمیشه...
بارسا راه سختی رو در پیش داره میلان - چلسی رو باید حذف کنه ....رئال هم بایرن رو.....
Last edited by D3vil_A; 16-03-2012 at 14:49.
دیدید درست میگفتم....
اینقدر گواردیولا لفظ اومد که دوست نداریم به میلان بخوریم که آخرش این اتفاق افتاد
بقیه قرعه تیم ها قرعه های خیلی خوبی دارن
![]()
Last edited by H A M A S; 16-03-2012 at 14:55.
بقیه تیمها هم که حکم پشمک رو دارن و وظیفه اینو دارن که کنار برن تا این 2تا بتونن فینال باهم بازی کنن
دوست عزیز قهرمان رو انتخاب نکردی که کدام یک از دو تیم هست!خوب به احتمال 90% فینال CL امسال توسط دو تیم Real Madrid - Barcelona برگزارمیشه...
تازه امروز مرحله بعد قرعه کشی شد ولی شما فینالیست ها رو حدس زدین.
درسته رئال و بارسا جزو قوی ترین تیم ها هستن ولی فوتبال همیشه نشون داده که غیر قابل پیش بینیه.
بارها شده که نتایجی رقم بخوره که دور از انتظار بوده و هیچ کس پیش بینی نمیکرده
مثلا چه کسی پیش بینی میکرد که آپوئل تا این مرحله بالا بیاد ؟!
هنوز هیچ کدام از بازی ها برگزار نشده ولی شما سریع ترین نتیجه گیری قرن رو رقم زدین![]()
آره..به جزء میلان...البته...بقیه تیمها هم که حکم پشمک رو دارن و وظیفه اینو دارن که کنار برن تا این 2تا بتونن فینال باهم بازی کنن
من گفتم 90% با توجه به شرایط موجود و وضع تیم ها ..نگفتم تیم ها دیگه کنار بکشند..!دوست عزیز قهرمان رو انتخاب نکردی که کدام یک از دو تیم هست!
تازه امروز مرحله بعد قرعه کشی شد ولی شما فینالیست ها رو حدس زدین.
درسته رئال و بارسا جزو قوی ترین تیم ها هستن ولی فوتبال همیشه نشون داده که غیر قابل پیش بینیه.
بارها شده که نتایجی رقم بخوره که دور از انتظار بوده و هیچ کس پیش بینی نمیکرده
مثلا چه کسی پیش بینی میکرد که آپوئل تا این مرحله بالا بیاد ؟!
هنوز هیچ کدام از بازی ها برگزار نشده ولی شما سریع ترین نتیجه گیری قرن رو رقم زدین![]()
Last edited by D3vil_A; 16-03-2012 at 15:03.
کاملا مشخصه که بهترین قرعه نصیب رئال مادرید شده، آپوئل قطعا شانسی برابر مادرید نخواهد داشت. (بعد به بارسا میگن شانسلونا)
بایرن هم با قرعه خوبی روبرو شد. مارسی هرچند اینتر و اوت کرد اما بعید می دونم از پس بایرن بر بیاد.
در مورد چلسی و بنفیکا بنظرم قضاوت کمی زوده. چلسی خیلی پر افت و خیز ظاهر شده و از طرف دیگه بنفیکا تا اینجا خوب بوده، بنظرم اگر قرار تو این مرحله شگفتی رخ بده باید توی این بازی منتظرش باشیم.
اما قرعه مرگ: گواردیولا دلش نمی خواست با میلان روبرو بشه . البته من فکر می کنم الان ناراحت ترین آدم دنیای فوتبال الگری هستش. اون در اوایل فصل با بارسای نه چندان آماده روبرو شده و تو زمین خودش بهش باخته. من با توجه به تجربه بارسا و اینکه اونا خیلی دنبال لالیگا نیستن( بر عکس میلان که حسابی تو کورس سری آ هستن) و همچنین اینکه بازی برگشت توی نیوکمپ هست. شانس بارسا رو بیشتر می دونم.
----------------------------------------------------------
نیمه نهایی رو اینجوری پیش بینی می کنم:
رئال مادرید - بایرن مونیخ
بنفیکا - بارسلونا
اگه بارسا از پس میلان بر بیاد فینالیست شدنش تقریبا قطعیه اما در مورد بایرن و رئال خیلی حساس شده.
فکر می کنم توی آلیانس آرنا این دو تا تیم رو ببینیم:
بایرن مونیخ - بارسلونا
اي گندش بزنن. چرا اين 2تا تيمي كه دوست داشتم خوردن به هم !!
اين ايتاليايي ها اكثرا شانس ندارن تو قرعه كشي
اين ميلان بدبخت بازي قبليش با آرسنال بود حالا با بارسا. كلا آب خوش از گلوش پايين نرفت![]()
اگه از پس آپوئل برومدید و ماهم مارسی رو رد کردیم،امیدوارم قایم نشی بعدش به خاطر این حرف توهین آمیزت
قرعه مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا: تکرار بازی میلان – بارسا؛ بهترین قرعه برای رئال
قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد
سایت گل- قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد .
برنامه بازیهای مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها بدین ترتیب خواهد بود:
المپیک مارسی- بایرن مونیخ
آپوئل نیکوزیا- رئال مادرید
بنفیکا – چلسی
میلان- بارسلونا
دیدارهای رفت این مرحله در روزهای 27 و28 مارس و دیدارهای برگشت در روزهای 3 و 4 آوریل برگزار خواهد شد
بازیهای مرحله نیمه نهایی در روزهای 17و18 آوریل (دور رفت) و 24و2 5 آوری (دوربرگشت) برگزار خواهد شد
در یک سو برنده دیدار مارسی/ بایرن مونیخ مقابل برنده بازی آپوئل / رئال مادرید قرار می گیرد و در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی هم برنده بازی چلسی/ بنفیکا مقابل برنده میلان / بارسلونا قرار خواهد گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/3/16
جدا از اینکه شما 10% درصد احتمال شگفتی دادین و بقیه توجه نکردن، باید بگم بایرن هم اگه همه ی بازیکناش آماده باشن، واقعا تیم خطرناکی هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)