سلام
شما مثل بقیه نباشید. شما خودتون باشید
توجه نکنند؛ خب این که اهمیت نداره.
+ کتابخونه شما به دانشکده شما به شهر شما به کشور شما به نمادی از هویت ملی شما تبدیل میشه و همون طور که باشید روی شما حساب باز می کنند .
سلام
شما مثل بقیه نباشید. شما خودتون باشید
توجه نکنند؛ خب این که اهمیت نداره.
+ کتابخونه شما به دانشکده شما به شهر شما به کشور شما به نمادی از هویت ملی شما تبدیل میشه و همون طور که باشید روی شما حساب باز می کنند .
دوست گرامی خدا این موقعیتو برا کسی پیش نیاره واقعا سخته
باید دلداریش بدی بگی قسمت دیگه کاریش نمیشه کرد مرگ حقه از این حرفا بغلش کنی به نظر من باید مثله یه برادر کمکش کنی کارای مسجد کارت ختم از این جور کارا را انجام بدی و نذاری فکرش درگیر این مسائل باشه
بازم میگم خیلی سخته جواب مشخصی نمیشه گفت
یا حق
دوستی بهم پیام داده بیا بلیت فلان مکان تفریحی رو بخریم بریم... ولی من در شرایط کنونی نمیخوام پولی خرج کنم! بنظرتون بهش چی بگم؟
نمیتونم بگم دوست ندارم. میدونه دوست دارم. بگم کار یا درس دارمم دلیل قانع کننده ای نیست. اگه راستشم بگم خیلی قشنگ نیست. بنظرتون چطوری جواب بدم؟
Last edited by Nocturne; 19-06-2012 at 07:16.
قدیما یه سریال پخش میشد که توش میگفتن: صداقت آخرین حیله شیطان بود.
تو هم راستشو بگو.
الان تو شرایطی هستم که نمی تونم پول خرج کنم.
به نظر من هم راستشو بگو.
اگر نخواستی بگو یه مشکلی دارم که الان نمیتونم توضیح بدم.بعدا سر یه فرصت مناسب بهت میگم
یا بهونه هوا بیار.که این روزها خیلی گرمه.ادم اذیت میشه بره بیرون.
بهش بگو بذار یه فرصت دیگه با دوستان دسته جمعی میریم دونفره که فاز نمیده
اگم به قول معروف باهم خیلی روراستین راستشو بگو
بهونه هوا هم خوبه ولی طرف میفهمه داری میپیچونیش
ااگه بگی دو نفری حال نمیده، باید فکر این هم بکنی که برگرده بگه: اشکال نداره فلانی و فلانی هم میگیم بیان
هر دروغی امکان سه شدنش هستن
بگو الان موقعیتشو ندارم . یه مدت دیگه هماهنگ میکنم حتما بریم .
سلام
شما تا حالا شده که با خانوادتون اختلاف نظر وعقیده داشته باشین؟
اگه داشتین به کدوم نظر رسیدین نظر خودتون یا خانوادتون؟ اگه نتونستین قانعشون کنین چیکار کردین؟![]()
اگر موضوع موردنظرتون اهمیت زیادی نداره سکوت کنید و اصلا موضوع مورد رو عوض کنید.
اگر هم برای خودتون اهمیت داره. بشینین سر فرصت دلایل خودتون رو برای خانواده توضیح بدین.مثلا: من هارد اکسترنال می خواستم بخرم. ضروری بود چون هارد لپ تاپ خراب شده بود و نزدیک بود اطلاعات بپره. هارد دیگه هم نداشتم. به خانواده گفتم اونها هم که دیدن برام ضروریه قبول کردن.قیمت هارد ۱۷۰ تومان بود ولی مخالفتی نکردند چون دلیل های من کاملا منطقی و اهمیت موضوع روشن بود. البته این در صورتیه که موضوع تون ازدواج و... نباشه. چون بالاخره فرق داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)