من نگا کردم
سمند و 405 و سورن و وانت هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگا کردم
سمند و 405 و سورن و وانت هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صبح یه سمند فروش فوری زدم، فرمشم تکمیل کردم ولی بعد که با یوزر و پسوردی که داده وارد میشم و تکمیل ثبت نام (برای پرداخت اینترنتی) را میزنم میگه "ظرفیت فروش از طرف ایران خودرو تکمیل می باشد."
یعنی همون موقع باید پولشو واریز کنیم وگرنه پر میشه با اینکه ثبت نام کردیم؟
مد نظر دوستمون پارس Elx بود. اما اینا پارس سال هستش. در هر حال اینا هم پیش فروشه. یعنی قیمتش معلوم نیست و احتمالا معلوم هم نیست کی تحویل بدن.
بله همون لحظه باید پولو واریز می کردین
فقط سمند و وانت پیکان فروش فوری داره که اونم دوستانی که می خواستن ثبت نام کنن میگن ظرفیتش پر شده. بقیش پیش فروشه. یعنی همونطور که گفتم قیمت و زمان تحویل خودرو معلوم نیست.
دوستان من توی طرخ عید غدیر یه L90 E2 نوشتم که 10 تومن پیش بود و 5 تومن فکر کنم یه ماه بعدش که من اینا رو ریختم ... الان مونده قسط آخرش که موقع تحویلش هستش میخوام ببینم حدودا چقدر باید برای قسط آخرش بریزم ؟
من چند روز پیش (حدود 2 یا 3 روز پیش) یجا خوندم ایران خودرو برای فروش 405 و سمند به صورت اقساطی داشت و زمان تحویلشم مشخص بود
فروش اقساطی خودرو های تولیدی ایران خودرو از سوی لیزینگ ملت آغاز شد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فروش اقساطی محصولات ایران خودرو از طریق لیزینگ ملت تا تاریخ 13 بهمن ماه 1391 ادامه خواهد داشت
![]()
Last edited by Abdolreza2012; 22-01-2013 at 03:07.
همچین شریطی نیست
تا 10 روز پیش برای سمند ef7 پایه گازسوز چنین شریطی بود ولی بقیه نه
در حال حاضر تنها خودرو سواریه که
به صورت نقدی با تحویل 30 روزه میشه ثبت نام کرد
سمند ef7 بنزینی بدون مالتی پلکس هست
ef7 پایه گازسوز هم تا دیروز باز بود که الان بستس
یه نمایندگی توی شهر ما هست که در حدود 50 تا ef7 پایه گازسوز توی نمایندگی داره
همون جا فیش میداد و پول پرداخت میکردی و تحویلت میداد
به همون قیمت 22900
با سلام
من میخواستم سمند se فروش نقدی از سایت ایران خودرو ثبت نام کنم به نمایندگی مراجعه کردم اما متاسفانه فایل فروش بسته بود اما صاحب نمایندگی گفت ممکنه یک ساعت باز بشه میتونیم برات ثبت نام کنیم اما شما مبلغ مورد نظر رو کارت بکش تا ما بعد که باز شود برات ثبت نام کنیم میخواستم ببینم این کار مشکلی نداره ؟ اگه من کارت بکشم میتونن بزنن زیرش که شما پولی ندادی! قبلن از این نمایندگی ماشین گرفته بودم مشکلی نداشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)