تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 206

نام تاپيک: اینترنت استان لرستان

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ایشالا این مخابرات لعنتی به گل بشینه یا حداقل خیلی از مشتری هاشو از دست بده تا دلمون خنک شه، به نظر من الان پارس آنلاین خوبه نامحدود 128اش انگار تا 20 گیگ سرعت یه مگ میده، دو مگ حجمی هم سرعتشو تا 4 مگ می بندن بعضی جاها دیدم الان 9 مگ هم بستن ولی تا برسه به لرستان فکر کنم یکسال طول میکشه

خدا نابود کنه این مخابراتو که ما رو انداخت تو گیر و دار تحلیه و دردسرهاش و زمان میبره فکر کنم تا نت جدید رو وصل کنیم. من توصیه میکنم همه دوستان از این دوتا لینک حتما شکایت رو پر کنن. هیچ کحای ایران مخابرات نامحدوداش رو جمع نکرده...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پارس آنلاین که من دیروز دو تا نمایندگی رفتم گفتن روی 9 مگ بستیم ما اما هیچ تضمینی نمیکنیم که شبا سرعت بالا باشه
    حالا نمیدونم راسته یا دروغ میگن , فقط اینو میدونم شبا سرعتش داغونه و نمیشه دانلود کرد چون تست کردم خونه یکی از آشنا ها
    خودمم دوسال پیش داشتم سرعت شبا 5 کیلو میشد
    این شکایتا رو من چند بار پر کردم یکیشون جواب داد ما میخوایم ضریب اشتراک 1 به 1 بدیم تا مشتری با سرعت بالا استفاده کنه و راضی باشه , حالا دوباره شکایت کردم گفتم اصلا این ندادن نامحدود قانونی نیست و اگه پیگیری نکنید کد 17 رقمی رو میدم سازمان مقررات میگم کم فروشی میکنید
    اما تا خودشون نخوان تغییر بدن کاری نمیکنن
    الانم که مخابرات جشنواره مودمه رایگان راه انداخته مردم حجوم آوردن مخابرات دیروز من اونجا بودم خیلیا اومده بودن و حتی مودمم تموم کرده بودن که بهشون گفت چند روز دیگه سر بزنید

2. 2 کاربر از L.O.N.E.L.Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کسی 1مگ محدود پارس آنلاین نداره؟ افت سرعتش تو شبانه چقده؟
    یکی از دوستام های وب گرفته 1 مگ سرعتش 400-500 هست اما خودش سرویسی گرفته که شبانه نداشته باشه!!
    از دوستان اگه کسی های وب داره بگه شبانه اش چطوره سرعتش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه forbidddden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پارس آنلاین که من دیروز دو تا نمایندگی رفتم گفتن روی 9 مگ بستیم ما اما هیچ تضمینی نمیکنیم که شبا سرعت بالا باشه
    حالا نمیدونم راسته یا دروغ میگن , فقط اینو میدونم شبا سرعتش داغونه و نمیشه دانلود کرد چون تست کردم خونه یکی از آشنا ها
    خودمم دوسال پیش داشتم سرعت شبا 5 کیلو میشد
    این شکایتا رو من چند بار پر کردم یکیشون جواب داد ما میخوایم ضریب اشتراک 1 به 1 بدیم تا مشتری با سرعت بالا استفاده کنه و راضی باشه , حالا دوباره شکایت کردم گفتم اصلا این ندادن نامحدود قانونی نیست و اگه پیگیری نکنید کد 17 رقمی رو میدم سازمان مقررات میگم کم فروشی میکنید
    اما تا خودشون نخوان تغییر بدن کاری نمیکنن
    الانم که مخابرات جشنواره مودمه رایگان راه انداخته مردم حجوم آوردن مخابرات دیروز من اونجا بودم خیلیا اومده بودن و حتی مودمم تموم کرده بودن که بهشون گفت چند روز دیگه سر بزنید
    منم میخوام همون مخابرات بگیرم!
    هم مودم میده
    هم قیمتش خویه!!
    2 مگ 8 گیگ ماهانه! 32 تومن!
    1 تا 7 صیح رایگان!
    من تحقیق کردم هیچ جا بهتر از مخابرات نیست واسه دانلود!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم میخوام همون مخابرات بگیرم!
    هم مودم میده
    هم قیمتش خویه!!
    2 مگ 8 گیگ ماهانه! 32 تومن!
    1 تا 7 صیح رایگان!
    من تحقیق کردم هیچ جا بهتر از مخابرات نیست واسه دانلود!!!
    عزیزانی که این طرح مخابرات 2مگ-8گیگ ماهانه با مودم رایگان رو استفاده میکنن یا از دوستانشون اطلاع دارن لطفا به این سوالات جواب بدن
    1-مودمی که میدن چه مدلیه؟وایرلس داره؟ یا از این یک پورتهای داغون بدون وایرلسه؟؟!!جشنواره مودم رایگان تا کی ادامه داره؟؟
    2-برای ثبتنام دو مگ دیگه نیاز به کارت دانشجویی یا مدرک خاص دیگه ای نیست؟؟
    3-سرعت دانلود در این طرح2مگ در ساعات رایگان و غیر رایگان در حال حاضر چه قدره؟
    با سپاس فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

من قبل از مخابرات پارس ان لاین داشتم .اگه حجمی می خواید پارس ان لاین خیلی بهتره لااقل پشتیبانی درستی داره هر موقع زنگ بزنید جواب میده حتی یه شماره هم اون موقع داشت زنگ میزدی وصل میشدی پشتیبانی تهران ولی پول تلفن داخلی خرم اباد محاسبه میشد

در مورد حجمی اش بگم که اون موقع 256 داشتم شبا بین 2.5تا 4 گیگ دانلود می کردم .
    در مورد نامحدود هم 128 داشتم اونم بد نبود لااقل مصرفم تووی ماه از 20 گیگ بیشتر نمی شد سرعت دانلودم 50تا 80 می شد.
    در ضمن به مراکز مخابراتی هم سرعتتون ربط داره و البته کسایی که با شما مشترک هستند .مال من مرکز شهید رحیمی
    مال منم تموم شد 512 حجمیه خیلی جالبه سرعتش 130 میره ولی شبانه رایگان نداره
    می خوام تخلیه کنم برم سمت پارس ان لاین دوستان هر سرویسی گرفتن اینجا نتیجه رو به همراه مرکز مخابرات بزارن منم 20 روز دیگه تخلیه می کنم .

7. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه forbidddden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیزانی که این طرح مخابرات 2مگ-8گیگ ماهانه با مودم رایگان رو استفاده میکنن یا از دوستانشون اطلاع دارن لطفا به این سوالات جواب بدن
    1-مودمی که میدن چه مدلیه؟وایرلس داره؟ یا از این یک پورتهای داغون بدون وایرلسه؟؟!!جشنواره مودم رایگان تا کی ادامه داره؟؟
    2-برای ثبتنام دو مگ دیگه نیاز به کارت دانشجویی یا مدرک خاص دیگه ای نیست؟؟
    3-سرعت دانلود در این طرح2مگ در ساعات رایگان و غیر رایگان در حال حاضر چه قدره؟
    با سپاس فراوان
    1. از مودم خبر ندارم! تا 25 مهلت داره!
    2. نه هیچ مدرکی نیاز نیست!
    3.والا منم اگه تاحالا نگرفتم به همین خاظره!
    یکیشون میگه یک به 5 سرعت میده!
    یکی دیگه میگه 1 به 10
    ولی میگفتن سرعت تو شب و روز یکسانه!

کسی از سرویسای جشنواره نگرفته؟؟

یکی به من اطمینان بده من میرم میگیرم!
    البته تا 23 صب میکنم اگه نامحدودا برگشت که دیگه هیچی!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1. از مودم خبر ندارم! تا 25 مهلت داره!
    2. نه هیچ مدرکی نیاز نیست!
    3.والا منم اگه تاحالا نگرفتم به همین خاظره!
    یکیشون میگه یک به 5 سرعت میده!
    یکی دیگه میگه 1 به 10
    ولی میگفتن سرعت تو شب و روز یکسانه!

کسی از سرویسای جشنواره نگرفته؟؟

یکی به من اطمینان بده من میرم میگیرم!
    البته تا 23 صب میکنم اگه نامحدودا برگشت که دیگه هیچی!!
    یعنی هنوز امیدی هست که سرویسای نامحدود برگرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بجه ها شرکت فن آوا (همون بهین نت خودمون) تعرفه های نا محدود داره قیمتش هم مثل مخابراته
    بعد من تاپیکش نظرات افراد رو ک خوندم گفتن 512 نامحدودش سرعتش همون 60 هست یعنی مثل مال مخابرات!!!
    نظرتون چیه؟؟؟
    این لیست قیمت سرویساش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بجه ها شرکت فن آوا (همون بهین نت خودمون) تعرفه های نا محدود داره قیمتش هم مثل مخابراته
    بعد من تاپیکش نظرات افراد رو ک خوندم گفتن 512 نامحدودش سرعتش همون 60 هست یعنی مثل مال مخابرات!!!
    نظرتون چیه؟؟؟
    این لیست قیمت سرویساش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمایندگی فن آوا که مثلا شرکت بهین نت هستش اصلا اون خدماتی رو که توی سایت اصلی فن آوا اسم بردن ارائه نمیدن به مشتری
    من رفتم اونجا برای پرس و جو و گفتن ما اصلا با سایت فن آوا کار نمیکنیم و خودمون سایت جدا برای یوزرهامون داریم ( فقط اسمی نمایندشون هستن )
    سرویس های نامحدودشونم اون طوری که توی سایت فن آوا اومده نیست مثلا توی فن آوا یه سرویس 1 مگ نامحدود هست فک کنم 44 تومن باشه که اصلا اونو ندارن بهشون گفتم برای چی گفت واسه اینکه پهنای باند نداریم
    اما همین شرکت بهین نت یه سری سرویس نامحدود ویژه داره که قیمت هاش خیلی بالاست
    مثلا سرویس 128 نامحدود ویژه ضریب اشتراک 1 به 3 به قول خودشون که دانلود باهاش میشه 40 مثلا , قیمتش رو زده 56 تومن بعد 256 همونو زده 85 تومن 512 و 1 مگ که دیگه قیمت هاش سر به فلک میزنه

12. این کاربر از L.O.N.E.L.Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره دوستان قصد دارند از کجا اینترنت بگیرند؟ من ماه بعد نامحدود مخابراتم تموم میشه. نمیدونم یه ساله از مخابرات بگیرم یا برم شرکت دیگه ای.

14. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •