تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 74 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

جدیدترین اخبار از دنیای ارز و سکه :

دلار تک نرخی شد و قیمت نهاییش 1290 تومان
    و
    سکه هم حدودا 200 تومان اومد پایین و شد 700 و خورده ای

وضع بهتر هم میشه

دروغه,زیادی هم دروغه.

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------

]

سکه در بازار:

سکه بهار آزادی///// نیم سکه بهار آزادی///// ربع سکه بهار آزادی

800,000 //////////////////////////////////////390,000 ///////////////////////////////////// 195,000
    حباب:
    10...........................10................... .. .......9

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ها الان میگن دلار دیگه نوسان نداره و وقتی شد 1200 دیگه ثابت میمونه ولی بنظر من که نمیدونم درسته یا نه دلار شاید پایین بیاد اما ثابت موندنش بعیده و من هرکاری میکنم اصلا نمیتونم باور کنم که دلار بشه 1200 اخه اگه میتونستن چرا در عرض چند روز شد 2200
    بهرحال من وقتی دلار 1600 بود 100 دلار گرفتم وقتی شد 2200 خواستم بفروشم صرافی گفت قیمت ها معلوم نیست و نمیخریم الانم که شده 1700 نمیدونم بخرن یا نه دوستمون e.g band هم که میگه صرافی خواسته 100 هزار دلار بخره هرچی باشه صرافه یه چیزی حالیشه که الان به این قیمت میخره نمیخواد که ضرر کنه پس وقتی 1700 خریده لابد چند وقت دیگه باز میره بالا
    امیدوارم فقط هر اتفاقی می افته اوضاع خوب شه
    نظرتونم چیه این 100 دلارمو همین 1700 بفروشم اصلا میخرن 1700؟؟؟ یا صبر کنم؟؟
    این سود سپرده هام فک کنم الکیه دولت پول یارانه رو به زور داره میده تازه میخواد بعضی هارو حذف کنه اخه چطوری میاد سود بانکی بده اونم سود زیاد

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خیلی ها الان میگن دلار دیگه نوسان نداره و وقتی شد 1200 دیگه ثابت میمونه ولی بنظر من که نمیدونم درسته یا نه دلار شاید پایین بیاد اما ثابت موندنش بعیده و من هرکاری میکنم اصلا نمیتونم باور کنم که دلار بشه 1200 اخه اگه میتونستن چرا در عرض چند روز شد 2200
    بهرحال من وقتی دلار 1600 بود 100 دلار گرفتم وقتی شد 2200 خواستم بفروشم صرافی گفت قیمت ها معلوم نیست و نمیخریم الانم که شده 1700 نمیدونم بخرن یا نه دوستمون e.g band هم که میگه صرافی خواسته 100 هزار دلار بخره هرچی باشه صرافه یه چیزی حالیشه که الان به این قیمت میخره نمیخواد که ضرر کنه پس وقتی 1700 خریده لابد چند وقت دیگه باز میره بالا
    امیدوارم فقط هر اتفاقی می افته اوضاع خوب شه
    نظرتونم چیه این 100 دلارمو همین 1700 بفروشم اصلا میخرن 1700؟؟؟ یا صبر کنم؟؟
    این سود سپرده هام فک کنم الکیه دولت پول یارانه رو به زور داره میده تازه میخواد بعضی هارو حذف کنه اخه چطوری میاد سود بانکی بده اونم سود زیاد
    دوست عزیز و گلم:

اصلا امکان نداره به این قیمت الان دوباره صرافی ها اعتصاب مردن.اون کسی که دلار رو 1600 خریده نمیاد کلی ضرر بده 1200 بفروشه.البته دلار در بانک این قیمت می شه.

می خوان با این کار بی سر و صدا دلار سکه بره بالا هیچ اخباری قیمت اعلام نمی کنه و تمام سایت هارو هم که بستن.

انس هم که 1725 دلار شده.

4. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی شمام میگی نمیشه 1200 دیگه؟؟
    والا منم فکر نکنم بشه فقط نمیدونم کی بالا میره و سری بعد که بالا بره چند میشه اگرم بشه 1200 که صرافا بیچاره میشن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی لطف کنند صحبت ها و مطالب و به خصوص نقل قولها رو با درنظر گرفتن احترام متقابل مطرح کنند /

7. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

شب عید قیمت سکه چند میشه ؟

اکثران میگن اینجوری اختلاف طبقاتی تو جامعه بالا میره اونی که داره دارا تر میشه و ندار ندار تر

9. این کاربر از pejmangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یادتونه گفتم سادگی نکنید و سکه نخرید....هر که سکه خریداحتمالا ضرر خواهد کرد......
    بخصوص بخاطر متن امضای جناب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این حرفو زدم

تحلیل فنی دارم....
    در ماه‌های اخیر کسانی که سکه‌های طلایی یادبود بانک ملی را پیش خرید کرده بودند، در هنگام تحویل سکه که اغلب با تاخیر همراه بود مجبور به پرداخت مبالغ زیاد تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده شدند. این در حالی است که در زمان ثبت نام اسمی از مالیات بر ارزش افزوده سکه در قرارداد‌های منعقده نبود. از آنجایی که دریافت مالیات بر ارزش افزوده از معاملات سکه از خرداد ماه سال جاری عملیاتی شد، سکه‌های پیش فروش شده در قبل از این زمان به هنگام تحویل مشمول دریافت مالیات بر ارزش افزوده شدند که مورد انتقاد شدید ثبت‌نام‌کنندگان قرار گرفت. موارد زیادی از این دست در صفحات بانک و بیمه «دنیای اقتصاد» در ماه‌های اخیر به چاپ رسیده است.
    همچنین سال‌های گذشته نیز با ثبت نام و پیش فروش سکه کسانی که تعداد زیادی سکه ثبت نام کرده بودند با رسیدن زمان سررسید با محدودیت در تحویل مواجه شده و مجبور بودند که هر دفعه یکی دو عدد سکه از بانک تحویل بگیرند. در آن زمان هم برخی با دانستن این شرایط افراد مختلف را اجیر کرده و با اسم‌های مختلف در هر قرارداد یکی دو سکه ثبت نام مي‌کردند تا در زمان تحویل بتوانند با تعداد برگه‌های بیشتر به تعداد مورد نظر خود دست یابند.

در واقع سابقه نه چندان خوشایند سیستم بانکی در تحویل به موقع و بدون دردسر سکه‌های طلا به مردم ذهنیت افراد به ویژه فعالان بازار را برای حضور فعال در این پیش‌فروش آنچنان که باید قانع نکرده است.

ارز هم بسیار ارزان خواهد شد ولی باید بازم صبور بود
    ممنون
    Last edited by hadymk; 27-01-2012 at 13:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز و گلم:

اصلا امکان نداره به این قیمت الان دوباره صرافی ها اعتصاب مردن.اون کسی که دلار رو 1600 خریده نمیاد کلی ضرر بده 1200 بفروشه.البته دلار در بانک این قیمت می شه.

می خوان با این کار بی سر و صدا دلار سکه بره بالا هیچ اخباری قیمت اعلام نمی کنه و تمام سایت هارو هم که بستن.

انس هم که 1725 دلار شده.
    امکان داره دوست عزیز این هفته خواهید دید همه چیز لمکان داره...

متاسفانه هر چی من گفتم حباب بسیار بزرگی وجود داره که در پشت ان سیاستهای دلالی نابخردانه اون را بوجود اورده کسی گوش نکرد....

الان صحبت بر سر ارز تک نرخی است که ایشا ...از شنبه اجرا خواهد شد

خوب دوستان خوبم اجازه بدین صحبتهای علمی و خوب یکی از دوستانم را در اختیار شما هم قرار بدم.....

بورس یک کشور، تبلور و آیینه ای از وضعیت اقتصادی آن کشور است، اگر بورس رونق داشته باشد، یعنی اقتصاد رونق دارد و کارخانه ها و بانکها در وضعیت مطلوب هستند، اگر نه، و شاخص منفی باشد، یعنی وضع خراب است یک جای کار مشکل دارد. من در این پستهایی که در این تالار داشته ام، سعی کرده ام بعضی مطالب را آموزش دهم که ان شا الله برای دوستان مفید باشم، گرچه خود دانش پژوه بیسوادی بیش نیستم!

خب، بچه های مهربون، بیایید بریم بورس تهران ببینیم چه خبر است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی نمادها را بررسی می کنیم، در همان صحفه اول چیزی خودنمایی می کند:

قند نیشابور
    قند اصفهان
    شکر شاهرود

بعد که بیشتر بررسی می کنیم می بینیم که بورس قندک زده است! و سهمهایی مثل قند خراسان صف خرید شده اند و اصلا گیر نمی آیند، آدمی می گوید پس این همه پتروشیمی و سیمان و خودرو و .... کجا رفته اند؟ چرا بورس مورچه زده است!؟

دلیل آن این است که قیمت جهانی شکر در حال افزایش است و با توجه به در پیش بودن عید، قیمت شکر بسیار گران خواهد شد، همین الان، قیمت درب کارخانه کیلویی 1400 است!!

البته سروران عزیز، وقتی من اینها را اینجا می گویم، منظور این نیست که برادران از فردا با یک فروند تاکسی بار به بازار بروند و گونی های قند وشکر را در اتاق خواب منزل انبار کنند و خود در حیاط بخوابند!! نخیر! مورچه می آید و شکرتان را می خورد!!

در حال حاضر، طرح هدفمندسازی یارانه ها، و پرشهای ارز، فشار سنگینی را بر کارخانه ها صنعتی کشور وارد کرده است، به طور مثال، صنایع آلومونیوم کشور ورشکست شده، چون کوره های آلومونیوم برق زیادی مصرف می کنند و دولت به تعهدات خود برای کمک به کارخانه ها عمل نکرده است.

بنده با صراحت و قاطعیت می گویم، اگر فاز دوم این طرح، بخواهد مثل فاز اول اجرا شود، کارخانه ها و صنایع ما آسیب واقعا جدی خواهند دید و بیکاری وحشتناک همه کشور را خواهد گرفت و ما شاهد آشوبهای اجتماعی خواهیم بود.

مثلا کارخانه های سیمان، از دو جهت آسیب سختی می بینند: یکی گران شدن سوخت و افزایش هزینه حمل بار، و دومی افزایش قیمت برق که کمر این کارخانه ها، در صورت عدم حمایت دولت خواهد شکست.

ضمنا دوستان، سعی کنید سرمایه گذاری در بورس را یاد بگیرید، این می تواند فرصتهای مالی جالبی برای شماف ایجاد کند، حتی ان شا الله زمانی که خارج رفتید، اگر وارد باشید به عنوان منبع درآمد می تواند باشد، ولی توجه کنید که بورس جای حرفه ایهاست! و احتمال ورشکستگی در آن بسیار زیاد است. یعنی بادی اطلاعات اقتصادی سیاسی شما بالا باشد و وقت بگذارید و جستجو کنید و وضعیت شرکتها و بانکها و... بدانید و بر اساس آن، سهام انتخاب کنید.

خب، این از وضع ما، از دیگر جهت، مساله تحریم بانک مرکزی توسط اتحادیه اروپا و آمریکاست، که این بازگشت در آمد نفتی و چرخه ارز را به داخل کشور دچار مشکل جدی می کند. اجازه بدهید تا من توضیح بیشتری دهم.

الان مثلا می گوییم ایران درآمد نفتی اش، 100 میلیارد دلار است، خب این درآمد بسیار خوبی است و ذخایر ارزی کشور در خارج، بسیار غنی است. اما این درآمد، نمی تواند به سادگی به داخل کشور انتقال پیدا کند. الان مثلا بانک صادرات دوبی، نمی تواند به بانک صادرات تهران، ارز بفرستد. به همین خاطر است که صرافیها دچار خوشحالی فراوان هستند!!

پس کشور ما چطور می تواند این تحریم را دور بزند؟

پاسخ این پرسش، معمای افزایش افسار گسیخته قیمت سکه را بر ملا می سازد. شمش طلا!! یعنی شما می توانید به مقدار بسیار زیاد، شمش طلا وارد کشور کنید و سکه بزنید و به مردم بدهید و بازار را داغ کنید و با استفاده از تکنیکهای بسیار حرفه ای و روانشناسانه، مردم را تشویق به خرید سکه و شرکت در پیش فروش کنید و سونامی خطرناک ناشی ار آزاد شدن 3200 میلیارد تومانی نقدینگی حج را به سمت سکه و پولدار شدن هرچه بیشتر خزانه دولت سوق دهید! ّ

پیشنهاد می شود قسمت بالا سه بار خوانده شود و بر روی تک تک کلمات تفکر شود!!

پس این وسط تکلیف ارز چیست؟

وقتی چرخه ارزی کشور دچار مشکل شود، آیا قیمت آن پایین می آید یا بالا می رود؟

آیا ارز برای نگهداری و سرمایه گذاری مناسب است؟

ترکیبی از موارد مختلف، بهترین کار است. سکه ارز مسکن، اگر که آشنایی دارید و بازار فروشی می شناسید، تیر آهن، میلگرد و پی وی سی، باور کنید حتی مواد غذایی سود بهتری دارد!! اما نگهداری ریال در بانک را، پیشنهاد نمی دهم!! پیش فروش سکه، 10 تا 20 در صد از نقدینگی به آن احتیاج ندارید، پیشنهاد می شود. ضمنا شماها دانشجو هستید نه دلال ارز و سکه و باید دل مشغولی شما درس باشد!

دیگر آنکه شما می توانید اجناسی را بخرید که در بازار با دلار 1350 وارد شده اند، ماشین لباسشویی، تلویزیون و...، به ویژه خانمهایی که قصد تهیه جهیزیه دارند، اواسط هفته آینده فرصت طلایی است که اگر استفاده نکنند حسرت خواهند خورد!!

نکته: اگر در سال گذشته، خانمهای عزیز، بادمجان می خریدند و ترشی می انداختند، الان 800 در صد سود کرده بودند!! این شاید طنز به نظر بیاید ولی واقعیت است!

اگر شما با سرمایه خود الان کش و پارچه های گل منگلی بخرید و شورتهای مامان دوز بدوزید، همانا از نگهداری ریال بهتر است!! با این کار کشور در تولید شورت مامان دوز خودکفا می شود!! گذشته از شوخی، واقعا شورت دیگر چیست که از ترکیه وارد شود و برای آن ارز به هدر رود؟!!

دوستان یک نکته ای است که باید به یاد داشته باشید، بازار در ایران، چون تحت کنترل دولت است، سیاست در آن تاثیر عمیقی دارد. کسانی که سالهای جنگ را به یاد آورند و شعار های آن موقع یادشان هست، و بعد از آن ماجرای قبول قطعنامه و ارزان شدن همه چیز، اگر چنین به طور مشابه، در مورد قضیه هسته ای تکرار شود،
    قیمت ارز سقط خواهد کرد، و احتمالا قیمت مسکن بالا می رود. چون در حالتهایی که احتمال شرایط جنگی است، مثل ماجرای موشکباران تهران، سرمایه داران گرامی می خواهند خانه های خود را بفروشند و ارز بخرند، پس ارز گران و مسکن ارزان، و برعکس!!

و دیگر آنکه، این رعایت اصول امنیتی است که می تواند فعالیتهای اقتصادی شما را ثمر بخش کند، خواهشا در طول این مدت بحران، از قرتی بازی و ظاهر سازی بپرهیزید و مخصوصا و به ویژه حفاظت گفتار و کلام داشته باشید و مرتب هر جا می روید شروع به پز دادن نکنید، این کار واقعا می تواند جان شما و خانواده شما را به خطر بیندازد، بحران و آشوبی که به آن اشاره کردم، احتمالش جدی است.

همین الان یک شخصی با من تماس گرفت و گفت خاله یکی از دوستانش زمین خود را فروخته و چون می خواسته راهی کانادا شود ، با عجله ارز خریده و تاکنون 30 میلیون تومان ضرر کرده است. هشیار و آگاه باشید!! امپراتور بازار کسی است که بداند، چه موقع وارد بازار شود، و کی خارج شود!

نقل قول کامل از دوست بسیار عزیز و مشاور بسیار قوی و خوبم سیمرغ
    Last edited by hadymk; 27-01-2012 at 14:23.

12. 3 کاربر از hadymk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ارز هم بسیار ارزان خواهد شد ولی باید بازم صبور بود
    به چه دلیل ؟!!
    هنوز فعلا کم کمش کالاهای ضروری رو که با 1070 تومان وارد میکردن الان شده 1226 تومن !!
    یعنی تقریبا 20 درصد افزایش قیمت کالا اون هم تو یه مدت بسیار کوتاه !!
    در مورد دلاز ازاد هم هیچ پیش بینی قطعی نمیشه کرد !

تاريخ عضويت
    Mar 2005

12

به چه دلیل ؟!!
    هنوز فعلا کم کمش کالاهای ضروری رو که با 1070 تومان وارد میکردن الان شده 1226 تومن !!
    یعنی تقریبا 20 درصد افزایش قیمت کالا اون هم تو یه مدت بسیار کوتاه !!
    در مورد دلاز ازاد هم هیچ پیش بینی قطعی نمیشه کرد !
    آقا من چکاره بیدم... دلیلشو از من نپرس اما اینو ببین ....
    در ضمن فکر نسل بعد هم نباشین خدا بزرگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •