دوستان من یه سوالی داشتم:
میخواستم بدونم Gpu این گوشی در حال حاضر با چه gpu هایی میتونه رقابت کنه ؟
دوستان من یه سوالی داشتم:
میخواستم بدونم Gpu این گوشی در حال حاضر با چه gpu هایی میتونه رقابت کنه ؟
کلا گوشی خیلی خفنی نیست و اصطلاحا گوشی 2012 نیست
با گوشی های 2011 میتونه رقابت کنه که 1 سال پیش اومدن
منتظر نمایشگاه بارسلون باشید
علاوه بر اینها گفته شده که گوشی تکنولوژی شارژ به وسیله ی نور خورشید رو داره اما تا چه حد ممکنه که این وعده ها واقعیت پیدا کنه نمیدونم!
من همچين در مورد Solar Battery Charge نديدم...
ميشه منبع خبر بدين؟؟؟
چون شارژ بوسيله نور خورشيد يه سطح جذب نور ميخواد كه مطمئنا در پلاستيكي پشتش اين قابليت رو نداره
شايد منظورتون از اين خبر باشه:
Dirt and chocolate stains on the cover are said to come off easily after the UV coating is exposed to sunlight for several seconds
Last edited by PersiAndroid; 28-01-2012 at 13:50.
یک ویدئو از گوشی اومده که روی قابش با خودکار مینویسن و بعد براحتی با یک پارچه مرطوب پاکش می کنن به دلیل فناوری نانویی که داره. گرد و خاک هم نمیگیره!
با تشکر از اطلاعاتتون!!
میشه منبعش رو هم بگین؟!!
این گوشی تقریبا تمام گوشی های دو هسته ای فعلی بازار رو تو اکثر بنچمارک ها پشت سر گذاشته (البته به نظر من اصلا بنچمارک ملاک نیست!!! چون واسه مشا مهمه گفتم) و تا فصل سوم 2012 هم گوشی ای نمیاد که سخت افزاری بالاتر از سخت افزارهای فعلی داشته باشه. تازه همه اینها با قیمتی کمتر از 500 یورو هست که حتی در زمان ورودش به بازار هم از گوشی هایی که در بازار هستند ارزونتر یا نهایت هم قیمت خواهد بود ...
برای آخرای 2012 هم خدا بزرگه و هم گوشی های Mint و Hayabusa سونی میان ...
هیچوقت سونی رو دست کم نگیرید!!
البته در مورد CPU و GPU گوشی های جدیدی که احتمالا تو بارسلون معرفی میشه خیلی میشه بحث کرد ...
![]()
نه داداش اونقدرها هم انگلیسیم افتضاح نیست که فرق جمله ای رو که گفتی با جمله ای که نقل قول کردم رو متوجه نشم؛ اما به هر حال هر چیزی که بوده انگار صحت نداشته چون از همون سایت هم حذفش کردند!![]()
از همتون ممنونم که به سوالم جواب دادید
بابا یکی جواب بده دیگه
اين همون چيپ گرافيكي هست كه تو سنسيشن هست:
Adreno 220 in Qualcomm MSM8260 Snapdragon
GL Benchmark 2.0:
Qualcomm Electopia:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is Qualcomm’s own benchmark so we shouldn’t be surprised to see the PowerVR SGX540 score as low as it does.
Nenamark:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quadrant:
NenaMark2
تو بنچمارك هاي پايين SGX 543MP2 لحاظ نشده چون گوشي اندرويدي با اين چيپ نداريم
ولي قويتر از MAALI400 هست
البته بايد منتظر بنچمارك هاي جديد تر با گوشي هاي جديد تر و فريمور هاي بهينه سازي شده (اندرويد 4 ) و از همه مهمتر خود اين دستگاه بود
Last edited by PersiAndroid; 29-01-2012 at 15:44.
تقریبا توی اسمارتفون های اندرویدی دومین چیپست قدرتمنده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)