تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 30 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 296

نام تاپيک: ►►► تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد آزمایشهای تشخیص طبی◄◄◄

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من 2 هفته پیش ازمایش تیروئید دادم یه کپی از برگه ازمایش گرفتم خواستم ببینم نتیجه ازمایش چی هست

اینم بگه مشکلم کف دستم خیلی عرق میکنه واسه معافی رفتم دنبالش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    تیروکسین بالا است و TSH پایین. یعنی کمکاری غده تیرویید دارید. باید پیگیری بشه. (ترجیحاْ از سوی متخصص غدد)
    فرض میکنم که سابقه بیماری ندارید و دارو هم مصرف نمیکنید (چون گفته اید که برای معافی آزمایش داده اید)

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    تیروکسین بالا است و TSH پایین. یعنی کمکاری غده تیرویید دارید. باید پیگیری بشه. (ترجیحاْ از سوی متخصص غدد)
    فرض میکنم که سابقه بیماری ندارید و دارو هم مصرف نمیکنید (چون گفته اید که برای معافی آزمایش داده اید)
    ممنونم از جوابتون

من تا حالا هیچ دارویی مصرف نکردم...

10 سال شایدم بیشتر میشه که مشکل عرق دست یا همون تیروئید دارم

TSH من بالاست یا پایین ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

TSH پایین
    گفتم که؛ حتماْ با پزشک متخصص غدد پیگیری کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستمون اشتباه گفتن TSHشما بالاست و هورمون تیروئیدی (T4) پایین شما اگر تست free T4 و Free T3 هم انجام بدید کامل میشه که اگه این دوتا هم پایین باشه 100 درصد شما کم کاری تیروئید دارین (هیپوتیروئیدیسم اولیه ) که با دارودرمانی قابل رفع هست بازم اگه سوالی داشتی بگو شماره ام رو بذارم وبیشتر بهت توضیح بدم
    دکترسعید بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستمون اشتباه گفتن TSHشما بالاست و هورمون تیروئیدی (T4) پایین شما اگر تست free T4 و Free T3 هم انجام بدید کامل میشه که اگه این دوتا هم پایین باشه 100 درصد شما کم کاری تیروئید دارین (هیپوتیروئیدیسم اولیه ) که با دارودرمانی قابل رفع هست بازم اگه سوالی داشتی بگو شماره ام رو بذارم وبیشتر بهت توضیح بدم
    دکترسعید بای
    Last edited by saeedreza98; 04-06-2013 at 12:41.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان مقاله ای هست که پارامترهای آزمایش پاتوبیولوژی رو کامل توضیح بده؟
    مثلا Hb چیه؟ یا CBC
    ممنون میشم

7. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اين آزمايش به منظور ارزيابي اثرات استفاده از پروبيوتيک هاي پروتکسين و بيوپلاس و مخلوط آنها بر عملکرد، کيفيت تخم مرغ، فراسنجه هاي بيوشيميايي و ايمني خون در مرغان تخم گذار انجام گرفت. در اين تحقيق، 192 قطعه مرغ تخم گذار سويه ي هاي- لاين (W36) در سن 82 -70 هفتگي، در قالب يک طرح کاملا تصادفي، با 4 تيمار و 4 تکرار (هر تکرار شامل 12 قطعه مرغ تخم گذار)، جمعا در 16 واحد آزمايشي به مدت 12 هفته در شرايط محيطي يکسان مورد استفاده قرار گرفت. داده هاي مربوط به صفات عملکردي نشان داد که افزودن پروبيوتيک پروتکسين به جيره غذايي، توليد تخم مرغ و توده تخم مرغ را در مقايسه با گروه هاي آزمايشي ديگر افزايش داده و سبب بهبود ضريب تبديل خوراک شده است (P<0.05) به هر حال با افزودن هر دو پروبيوتيک وزن مخصوص، شاخص زرده، وزن پوسته و وزن هر ميلي متر از آن، تفاوت معني داري را نسبت به گروه شاهد نشان دادند (P<0.05) نتايج مربوط به فراسنجه هاي بيوشيميايي نشان داد که بين گروه هاي مختلف آزمايشي در اين خصوص تفاوت معني داري وجود ندارد. در مورد پارامترهاي ايمني خون از جمله گلبول سفيد، بيشترين عدد از لحاظ معني داري مربوط به گروهي بود که در آن از پروبيوتيک پروتکسين در جيره غذايي مرغ هاي تخم گذار استفاده شده بود. همچنين اثر توام هر دو پروبيوتيک (پروتکسين و بيوپلاس) در مورد لنفوسيت نيز معني دار بود. با توجه به اطلاعات حاصله نتيجه گيري شد که پروبيوتيک پروتکسين در سطح توصيه شده در جيره مرغان تخم گذار اثرات مفيدي بر عملکرد و صفات کيفي تخم مرغ دارد.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز این آزمایشی که من گفتم ازمایش آسیب شناسی هستش نه مرغ داری.یعنی آزمایش خون کلا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان مقاله ای هست که پارامترهای آزمایش پاتوبیولوژی رو کامل توضیح بده؟
    مثلا Hb چیه؟ یا CBC
    ممنون میشم
    سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (انگار روسی نداره)
    ولی به فارسی میتونید از یک فرهنگ پزشکی استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •