مشکل شطرنجی شدن تصویر رو نداری؟؟
مشکل شطرنجی شدن تصویر رو نداری؟؟
دستگاه خیلی خوبیه هم از لحاظ گیندگی تلوزیون و مدیا پلیر منکه خیلی راضیم ازش
سلام
دوستان من دیروز این گیرنده رو خریدم ولی نمیدونم چرا سیگنال از 50 تا 70 متغیره وبالاتر نمیاد. در ضمن قدرت آنت هم خاموشه و وقتی روشنش می کنم تأیید نمیشه و دوباره خاموش میشه.
لطفا کمکم کنید.
متشکرم
بله اگه شما از آنتنهای برقی استفاده می کنید می تونید سیم آنتن رو از آداپتور آنتن در بیارید و مستقیم به گیرندتون نصب کنید . البته باید گزینه برق آنتن رو از منو فعال کنید . خود دستگاه کار برق دهی به آنتن رو انجام میده
در کل نه خیر اگر گیرندگی آنتن خوب باشه تصویر آینه ست. فقط گاهی اوقات یه لحظه بخشی از تصویر شطرنجی میشه که خیلی گذراست
شما از لحاظ کیفیت آنتن تون مطمئنید ؟ آنتتون چیه ؟برقیه یا معمولی؟
سلامالبته باید گزینه برق آنتن رو از منو فعال کنید . خود دستگاه کار برق دهی به آنتن رو انجام میده
اين گزينه اي كه ميگين (برق آنتن) كجا قرار داره؟
بله. آنتن من آنتن كار هست و برقيه.همينطوري شبكه ها رو خيلي خوب ميگيره. فكر ميكنم شايد به علت اينكه biiooster سر راهش قرار داره مشكل به وجود آورده.شما از لحاظ کیفیت آنتن تون مطمئنید ؟ آنتتون چیه ؟برقیه یا معمولی؟
در مورد اين مشكل نظرتون چيه؟در ضمن قدرت آنتن هم خاموشه و وقتی روشنش می کنم تأیید نمیشه و دوباره خاموش میشه.
پيشاپيش از پاسختون متشكرم
خوب همون دیگه.دستگاه های دیگه حتی یه لحظه هم اینجوری نمیشه
چرا این میشه؟؟؟
سلام. Patch رو نزنید. Generate رو بزنید. بعد یه آدرس میخواد. تو فایل راهنمای نصب ، آدرس جایی که باید فایل رو Save کنید نوشته. به اونجا برید و فایل رو Save و Replace کنید.سلام من برنامه TMPGEnc رو نصب کردم کیجن اجرا کردم نسخه رو هم توی کیجن به 5.0.5.32 تغییر دادم
و پچ رو هم انجام دادم پچ رو هم زدم تایید هم شد ولی اجرا که میکنم باز سریال نامبر میخواد برای اجرا
نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
آخرین قیمت همون 110 تومنه. این افزایش قیمت فقط روی این دستگاه نبوده. من با چنتا شرکت دیگه هم در ارتباطم و قیمت دستگاه های اونها هم بالا رفته. دلیل اصلیش هم نوسانات روز به روزه دلاره و اینکه دستگاه ها باید از اونور وارد بشه.آقا کسی قیمت روز این دستگاه رو داره؟
نام فایل SRT باید دقیقاً همنام فایل فیلم باشه. یعنی دقیقاً اسم فایل فیلم رو کپی کنید برای اسم فایل SRT. بعد اگه چندتا فایل زیرنویس داشتید از اولی شروع کنید به نام گذاری ، به شکل زیر:من دوهفته پیش خریدم و از کیفیت و عمل کردش راضیم
یه سوالی هم از دوستان عزیز دارم در مورد نشان دادن چند زیر نویس در جدول برای انتخاب
می خوام ببینم این امکان رو داره, من با شرکت تماس گرفتم اونها گفتن که اگه زیر نویس رو هم نام فایل فیلم بکنم و اگه چند زیر نویس دارم ته فایل 1 ,2, 3 ... بزارم میتونم موقع پخش , هر زیرنویس رو که خواستم انتخاب کنم من این کارو کردم ولی نشد.
از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
فایل ویدیویی با یک فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film.srt
فایل ویدیویی با چند فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film1.srt
New-Film2.srt
New-Film3.srt
در قسمت "جستجوی کانال" یک آپشن وجود داره به اسم "قدرت آنتن".اين گزينه اي كه ميگين (برق آنتن) كجا قرار داره؟
و در آخر:
ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 (ورژن 2012/1/19):
تغییرات انجام شده نسبت به ورژن 2012/1/14 طبق ایمیل ارسال شده از شرکت:
1- رفع برخی ایرادات نوشتاری
2- رفع ایراد نوشتاری موجود در انتخاب زبان شبکه IFilm
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامدر قسمت "جستجوی کانال" یک آپشن وجود داره به اسم "قدرت آنتن".
این گزینه رو پیدا کردم ولی وقتی به گزینه روشن تبدیلش میکنم و دکمه ok رو میزنم تأیید نمیکنه و از منو که خارج میشم دوباره خود به گزینه خاموش تبدیل میشه. نمیدونم دلیلش چیه؟
متشکرم.
لازم نیست OK کنید. فقط بذارید روی روشن باشه و در همان حالت دکمه EXIT رو بزنید و خارج بشید.
سلاملازم نیست OK کنید. فقط بذارید روی روشن باشه و در همان حالت دکمه EXIT رو بزنید و خارج بشید.
همین کار رو انجام میدم و exit رو میزنم و از منو خارج میشم. ولی وقتی دوباره میام تو منو میبینم گزینه خود به خود خاموش شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)