ممنون یونس جان قبلا معرفی کرده بودم .ولی دوستان به خودشون زحمت نمیدن یه نگاه بندازن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون یونس جان قبلا معرفی کرده بودم .ولی دوستان به خودشون زحمت نمیدن یه نگاه بندازن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من فايل فريمور ان 86 را دانلود كردم حالا ميخوام با فونيكس گوشي رو فلش و اپديت كنم وقتي همه كار هارو ميكنم و روي دكمه refurbish ميزنم ميگه كه اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx موجود نيست و برسي كردم ديدم اين فايل تو پوشه مربوطه نيست يعني تو اون فايل فريمور كه نصب كردم چنين فايلي نبوده و براي فلش كردن هم به اين فايل نياز دارم كسي ميتونه اين فايلو برام بزاره ممنون
فایل تنها رو نمیتونی پیدا کنی . شما پکیج کامل رو دانلود کن . یا از دوستان که دانلود کردن میتونن برات آپلود کنن
حالا نوبت منه درخواست بدم
اینو برام پیدا کنین
RM-243_CareDP_36.1_EMEA.exe ورژن 7.10
Last edited by mamo; 15-10-2009 at 16:41.
از دوستاني كه فايل اپديت ان 86 را دانلود كردن خواهش ميكنم اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx كه تو پوشه همون rm484 است را برا من يه جايي اپديت كنن و لينك بدن اخه اين فايل برا من نبود و هنگام اپديت با فونيكس ارور ميده
منظور از MCU. PPM, CNET در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيه؟
با سلام و عرض تشكر به شما دوست عزيز.
حالا يعني هيچ راهي نداره كه من گوشي Nokia 3230 رو فارسي كنم چون خيلي نياز دارم اين گوشي فارسي بشه.
راستي نميشه مثلا با آخرين فريمور گوشي Nokia 6681 كه فارسي هم هست گوشي Nokia 3230 را آپديت كرد؟
ممنون ميشم كه يه راه حلي براي فارسي كردن اين گوشي برام پيدا كنيد.
با سپاس.![]()
سلام دوستان ،
جدید ترین فریم ور برای نوکیا پنجاه و سه ده ، اکسپرس موزیک چی هستش ؟ و چه فرق هایی کرده ؟!
ممنون از اون کسی که جواب منو بده ... : د ی
از دوستاني كه فايل اپديت ان 86 را دانلود كردن خواهش ميكنم اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx كه تو پوشه همون rm484 است را برا من يه جايي اپديت كنن و لينك بدن اخه اين فايل برا من نبود و هنگام اپديت با فونيكس ارور ميده
کسی جواب منو نمیده
از پست اول تاپیک مربوط به جف رو مطالعه بفرمایید در پست دومش همه چیز در مورد این فایل ها آموزش داده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)