دومی یعنی فشار کاریشو میبره بالا. یعنی بیشتر کار انجام میده توی اون پستی که هست عملکردش بهتر میشه ولی میزان استرسش میره بالا!
دومی یعنی فشار کاریشو میبره بالا. یعنی بیشتر کار انجام میده توی اون پستی که هست عملکردش بهتر میشه ولی میزان استرسش میره بالا!
نه هیچ مشکلی نداشت.
کرک داخلش بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من بازی 12 fifa manager رو نصبش کردم، آپدیتاشو دانلود کردم. اما نصب نمیشه. ارور میده که نمیتونه محل نصبو پیدا کنه. خواهش می کنم راهنمایی کنید. ممنون
تو Player Details گزینه Insuracne مربوط به چیه ؟
چرا بعضی از بازیکن ها وقتی چند تا بازی، بازی نمی کنن افت میکنن ؟ نمیشه کاری که بدون افت باشن ؟
insurance واسه بیمه مصدومیت بازیکناس...
اگه مصدوم بشن و بیمه باشن، تو دوره ی مصدومیتشون، حقوقشونُ بیمه میده...
+
اگه منظورتون از افت کردن، پایین اومدن فرمشون باشه، درسته؛ همین طوره...
من که واسه بالا نگه داشتن فرم بازیکنام، معمولا friendly با تیمای ضعیف میذارم...
منظورم آمار ِ (Skills) بازیکن ها هست که میاد پایین.اگه منظورتون از افت کردن، پایین اومدن فرمشون باشه، درسته؛ همین طوره...
خب skill بازیکن ها که معمولا پایین نمیاد، بر عکس با تمرین بالاتر میره... (البته در مورد بازیکنایی که سنشون بیشتر از 30 باشه، این پیشرفت یه خورده سخت تره...)
ولی اگه منظورتون overall یا level بازیکنا باشه، درسته؛ بازی نکردن باعث میشه که level شون پایین بیاد...
کلا پیشرفت بازیکنا با این چن تا فاکتور رابطه مستقیم داره: form, age, experience, tactical education
که همه ی اینا رو تو player detail میتونین ببینین...
محتوای مخفی: ...
این لینک هم راجع به level بازیکن ها توضیح داده: (مال FM11 س، ولی تو FM12 هم همین سیستمه...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوال ايا ميشه بازي رو به صورت انلاين بازي كرد ؟
با سرچي كه كردم ميگن ميشه (به وسيله فايل اجراييش تو پوشه انلاين) اما من نتونستم اين كارو بكنم
كلا كسي تونسته ؟
این بازی رمز یا کد تقلب نداره که بشه پول باشگاه رو زیاد کرد ؟ اگر داره میشه توضیح بدین , ممنون
فایل Furnishing رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین؛ (3 کیلو بایت؛)
کپی ش کنید تو فولدر private_items (تو محل نصب بازی...)
حالا اگه برید تو بازی، تو بخش private life، با خریدن Table Football، به جای اینکه از پولتون کم شه، بهش اضافه میشه...
بعدشم میتونید این پولو بدید به باشگاه... (donate money to club)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)