آره 10 دقیقه چرت و پرت میگه گزارشگر بعد لال مونی میگیره فعلا که هر چی لینک دانلود کردیم به در بسته خوردیم باید صبر کنیم تا شرکت کونامی خودش یه چیز درست و حسابی بده بیرون![]()
آره 10 دقیقه چرت و پرت میگه گزارشگر بعد لال مونی میگیره فعلا که هر چی لینک دانلود کردیم به در بسته خوردیم باید صبر کنیم تا شرکت کونامی خودش یه چیز درست و حسابی بده بیرون![]()
پچ آپدیت 1.01 کونامی:
صدای تشویق تیم ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم مثه سال قبل، کل بازی دستته و حمله میکنی، اما کامپیوتر ضد حمله میکنه و گل مفت میزنه. اصلا پس بازی کردن با کامپیوتر برای اعصاب مضره. و باز هم مثل قدیم از هر 5 تکل، 3 تاش خطائه، و تمام خطاها هم کارت زرد داره.
حالا اینا کم بود، توپ گرفتن از بازیکن ها هم سخت تر شده. «اتوئو»تا وقتی توپ زیر پاشه، نمیتونی ازش توپ رو بگیری، همینجوری رد میشه ، فقط باید منتظر بمونی پاس بده.
=
آقا من همین آپدیت کونامی رو سعی میکنم نصب کنم که ارور میده. شما نصب کردی؟
ماله من که نسخه ی دانلودی هست مشکل گزارشگر نداره و قشنگ گزارش میکنه.ولی من به صدای بازی گوش نمیدم و فقط آهنگ گوش میکنم!به نظرم آهنگ گوش دادن از گوش دادن له صدای گزارشگر بهتره چون اگه زمان زیادی بازی کنی و همش یه چیز رو بشنوی واقعا خسته کنندست.
سلام . من بازی نصب کردم 2 تا مشکل دارم
1 . وقتی زمان بازی تو شب میزارم. بازی که می خوام انجام بدم گیر می کنه بیرون می یاد با دمو 1و 2 این مشکل داشتم
2. بازی خوب اجرا نمی شه رون نیست.
حال بازی به گوش کردن به صدای تماشگرا هستش آهنگ که همش گوش میدی اصلا وسط فوتبال حال نمیده
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
گرگان که نیومده رشت هم به احتمال زیاد نیومده
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
مشخصات سیستمتو میگی؟ ویندوزت چیه ؟
آقا آپدیت کونامی دیگه چه صیغه ای؟!!! من همین الان از توو خود بازی چک کردم زد هیچ آپدیتی هنوز نیومده!!
متاسفانه من هنوز بازی رو ندارم.!![]()
لینک هایی رو آقای MESSI میذارن هیچ کدومش تست شده نیست چون هنوز بازی به دستش نرسیده پس خواهشا جـــــــدی نگیرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)