1-من فقط تونستم کانال sky 3d را باهاش ببینیم چون تصویرش side by side بود ولی فیلم هایی که داناود کردم را اصلا خوب نشون نمیده -چون فیلمی که دانلود کرده بودم در حالت معمول که play میکردی اشخاص و اشیا را با یک حاشیه قرمر کم رنگ نشون میداد اما نه جز side by side بود و نه over-under -روی حالت simulated هم می گذاشتم فقط قرمزی میرفت همین
در مورد فیلم eye که شما دیدن من که over-under دیدم فقط وقتی روی این حالت میگذاری دو تایی تصویر از بین میره اما عمقی نمی بینی !
سایتی هم پیدا کردم که فیلم 3d برای دانلود گذاشته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-با کلی داد و بی داد و بحث استند به کلی عوض شد ! خدا به داد اون بدبختی برسه که استند تعمیری منو جای نو بهش میدن ! چون جلوی من در کارتون را باز کرد و میدونید که خیلی از وسایل تلویزون داخل قوطی استند هست !
3-برای من حالا پاورش به رنگ سبز هست و بستگی به کانال یا dvd که نگاه میکنی نور نارنجی جاش عوض میشه
4-من الان صدای tv تا 100 جا داره که برای کانال های sd کم کیفیت تا 50 اما برای کانال های با کیفیت تا 30 صدا خوب هست و از 30 به بالا صدا کمی بلند میشه
5- واقعا سونی در تبدیل دوبعدی به سه بعدی خیلی ضعیف هست یا بازم اشکال من هست
اخه با فیلم های 1080 واقعی هم همین جور هست و حالت سه بعدی خاصی نداره
اما روی lg و samsung وقتی روی حالت دو بعدی به سه بعدی میگذاشت پرش تصویر بیشتر از سونی هست
مال من روی کانال های دوبعدی وقتی روی سه بعدی میگذارم تصویر خیلی کم چند تایی میشه یعنی با چشم معمولی تصویر قایل دیدن هست
6-وب کم هم با این سرعت اینترنت اصلا فکر کنم کارایی نداشته باشه برای همین از روش ورداشتن -کاشکی دفتر چه نصبش ورمیداشتند که ادم زورش نمیگرفت