تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی
    اگر قبلاً دستكاري نكرده باشيد و بصورت صحيح و اصولي انجام بديد احتمال ريكاوري بالا خواهد بود (تضمين 100% نميدم) .
    1.دستکاری یعنی چی؟ من فقط با یه نرم افزار به نام on track ریکاوری کردم که به 11 درصد که رسید همینجوری سرعت ریکاوری کم شد و زمانش حتی به 2 روز رسید و تقریبا هر 10 الی 20 دقیقه یه فایل پیدا میکرد که من کنسلش کردم. بعد دیدم که یه سری عکس پیدا کرده که باز نمیشد و یه سری فیلم که سالم بود. به نظرتون خرابش کردم؟

یه سوال دیگه اگه هر کسی بتونه با این نرم افزار ها ریکاوری کنه پس اون تعمیرکاری که چند میلیون میده دستگاه pc3000 میخره و ریکاوری می کنه فرقش با بقیه چیه؟
    به حرحال من هارد رو ندادم به تعمیرکار و میخوام خودم روش کار کنم ... خدا بخواد درست میشه
    Last edited by nemesiss1364; 15-12-2013 at 14:47.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی

1.دستکاری یعنی چی؟ من فقط با یه نرم افزار به نام on track ریکاوری کردم که به 11 درصد که رسید همینجوری سرعت ریکاوری کم شد و زمانش حتی به 2 روز رسید و تقریبا هر 10 الی 20 دقیقه یه فایل پیدا میکرد که من کنسلش کردم. بعد دیدم که یه سری عکس پیدا کرده که باز نمیشد و یه سری فیلم که سالم بود. به نظرتون خرابش کردم؟

یه سوال دیگه اگه هر کسی بتونه با این نرم افزار ها ریکاوری کنه پس اون تعمیرکاری که چند میلیون میده دستگاه pc3000 میخره و ریکاوری می کنه فرقش با بقیه چیه؟
    به حرحال من هارد رو ندادم به تعمیرکار و میخوام خودم روش کار کنم ... خدا بخواد درست میشه
    1. تغيير دادن سايز پارتيشنها ، پارتيشن بندي و فرمت كردن محدد ، ذخيره كردن ديتاها بر روي پارتيشن مورد نظر و مواردي از اين قبيل باعث كاهش شانس ريكاوري در حد قابل توجهي خواهد شد .
    2. براي مشكلات نه چندان پيچيده ، ريكاوري با استفاده از نرم افزارهاي رايج و توسط كاربر عادي كفايت ميكند و لزومي نداره كه هزينه بالايي را بپردازيد اما در شرايط پيچيده و در زمانيكه نياز به ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهايي كه دچار مشكلات سخت افزاري شده باشند نياز به pc3000 هست ، ضمناً كاربرد pc3000 فقط براي ريكاوري ديتا نيست . به هر حال اگر واقعاً اطلاعات براي شما ارزش داشته باشه و هزينه هاي ريكاوري براي شما مهم نيست ميتونيد ببريد كلينيكهاي تخصصي .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1. تغيير دادن سايز پارتيشنها ، پارتيشن بندي و فرمت كردن محدد ، ذخيره كردن ديتاها بر روي پارتيشن مورد نظر و مواردي از اين قبيل باعث كاهش شانس ريكاوري در حد قابل توجهي خواهد شد .
    2. براي مشكلات نه چندان پيچيده ، ريكاوري با استفاده از نرم افزارهاي رايج و توسط كاربر عادي كفايت ميكند و لزومي نداره كه هزينه بالايي را بپردازيد اما در شرايط پيچيده و در زمانيكه نياز به ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهايي كه دچار مشكلات سخت افزاري شده باشند نياز به pc3000 هست ، ضمناً كاربرد pc3000 فقط براي ريكاوري ديتا نيست . به هر حال اگر واقعاً اطلاعات براي شما ارزش داشته باشه و هزينه هاي ريكاوري براي شما مهم نيست ميتونيد ببريد كلينيكهاي تخصصي .
    مرسی ااز راهنماییتون
    من هارد رو که وصل کردم و رفتم توی disk managment با یه پیغام you must initilize a disk before logical disk manager can access it مواجه شدم... چه کار باید بکنم... اصلا لازمه ok کنم یا مستقیم برم سراغ ریکاوری؟ خود سیستم گزینه mbr رو سلکت کرده. بهترین راه رو بگید لطفا.
    یه سوال دیگه ... mbr و gpt چه فرقی باهم دارن... اینا چی هستن ؟ مگه فرمت نباید ntfs یا fat باشه؟
    3 تا سوال شد
    Last edited by nemesiss1364; 17-12-2013 at 02:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ااز راهنماییتون
    من هارد رو که وصل کردم و رفتم توی disk managment با یه پیغام you must initilize a disk before logical disk manager can access it مواجه شدم... چه کار باید بکنم... اصلا لازمه ok کنم یا مستقیم برم سراغ ریکاوری؟ خود سیستم گزینه mbr رو سلکت کرده. بهترین راه رو بگید لطفا.
    یه سوال دیگه ... mbr و gpt چه فرقی باهم دارن... اینا چی هستن ؟ مگه فرمت نباید ntfs یا fat باشه؟
    3 تا سوال شد
    با توجه به اينكه نياز به initialize كردن هارد هست اگر اطلاعات براي شما مهمه پيشنهاد ميكنم دست نزنيد و ببريد كلينيكهاي تخصصي تا ريكاوري كنند . تفاوتهاي mbr و GPT در عكس زير مشخص هست . بطور خلاصه GPT براي شناسايي صحيح هارد ديسكهاي بزرگتر از 2.19TB هست و تا 128 پارتيشن primary ميتوان ساخت . در صورتيكه در هارد ديسكهاي mbr حداكثر تا 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی
    اگه اطلاعاتم مهم نباشه خودم می تونم هارد رو درست کنم که مثل اولش کار کنه؟
    اگه بخوام با چند نرم افزار ریکاوری انجام بدم آیا ریکاوری نرم افزار اول تاثیری روی هارد میزاره که کیفیت ریکاوری بقیه نرم افزار ها رو پایین بیاره... اگه جواب مثبت هست لطفا بگید به ترتیب از کدوم نرم افزار ها استفاده کنم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    اگه اطلاعاتم مهم نباشه خودم می تونم هارد رو درست کنم که مثل اولش کار کنه؟
    اگه بخوام با چند نرم افزار ریکاوری انجام بدم آیا ریکاوری نرم افزار اول تاثیری روی هارد میزاره که کیفیت ریکاوری بقیه نرم افزار ها رو پایین بیاره... اگه جواب مثبت هست لطفا بگید به ترتیب از کدوم نرم افزار ها استفاده کنم.
    با تشکر
    اگر اطلاعات برای شما مهم نیست گزینه mbr را انتخاب و سپس پارتیشن مورد نظر را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
    اگر اطلاعات را میخواهید ریکاوری کنید فقط گزینه mbr را انتخاب کنید و بعد از آن هیچکاری نکنید (پارتیشن در حالت unallocated باقی بماند) . سپس سعی کنید با همان برنامه معرفی شده یعنی Acronis recovery expert پارتیشن را ریکاوری کنید (روش manual را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام میشود) . اگر جواب نداد با برنامه های دیگری مثل easeus data recovery wizard professional تست کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام .

مناسبترين برنامه جهت ريكاوري پارتيشن unallocated شده Acronis recovery expert هست . این برنامه جزئی از برنامه Acronis Disk Director Home هست (در قسمت tools) . کار با این برنامه بسیار ساده هست کافیست پس از اجرای این برنامه ابتدا سعی کنید بصورت automatic پارتیشنهای unallocated شده را شناسایی و ریکاوری کنید (عکسهای زیر) . اگر نشد بصورت manual اقدام كنيد .

آموزش مختصر همرا با عكس :

پارتیشن unallocated شده هارد را میبینید .

در عکس زیر دکمه next را بزنید .

سطری را انتخاب کنید که واقعاً مربوط به پارتيشن مورد نظر شما هست و دارای flags و label مشخصی هست .

دکمه proceed را بزنید .

پارتیشن ریکاوری شده را میبینید .

خودتون ميتونيد ريكاوري كنيد و نيازي به پرداخت چنين هزينه اي نيست .

اگر قبلاً دستكاري نكرده باشيد و بصورت صحيح و اصولي انجام بديد احتمال ريكاوري بالا خواهد بود (تضمين 100% نميدم) .
    من برنامهاکرونیس رو نصب کردم اما بجز Acronis recovery expert و acronis bootable media builder توی قسمت toolsهیچ چیز دیگه ای نداره... یعنی فقط میشه پارتیشن ریکاوری کرد؟ این نرم افزار ارور میده که هارد داینامیک رو ساپورت نمیکنه... خواستم درایو سی سیستمم رو ریکاوری کنم... نمیشه؟
    Last edited by nemesiss1364; 19-12-2013 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برنامهاکرونیس رو نصب کردم اما بجز Acronis recovery expert و acronis bootable media builder توی قسمت toolsهیچ چیز دیگه ای نداره... یعنی فقط میشه پارتیشن ریکاوری کرد؟ این نرم افزار ارور میده که هارد داینامیک رو ساپورت نمیکنه... خواستم درایو سی سیستمم رو ریکاوری کنم... نمیشه؟
    1. این برنامه امکانات دیگری هم دارد ریکاوری پارتیشن فقط یکی از این امکانات هست . باید روی پارتیشن یا دیسک مورد نظر کلیک کنید تا از قسمت سمت چپ کارهایی که میتوان انجام داد نشان داده شود .
    2. اگر میخواهید هارد اینترنال را به basic کانورت کنید پیشنهاد میکنم طبق این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عمل کنید که البته اطلاعات از بین میرود . مگر اینکه قبل از انجام چنین کاری اطلاعات را روی هارد دیگر کپی کنید . با همین برنامه Acronis Disk Director هم میتونید کانورت کنید و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم آموزش اینکار موجوده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر اطلاعات برای شما مهم نیست گزینه mbr را انتخاب و سپس پارتیشن مورد نظر را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
    اگر اطلاعات را میخواهید ریکاوری کنید فقط گزینه mbr را انتخاب کنید و بعد از آن هیچکاری نکنید (پارتیشن در حالت unallocated باقی بماند) . سپس سعی کنید با همان برنامه معرفی شده یعنی Acronis recovery expert پارتیشن را ریکاوری کنید (روش manual را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام میشود) . اگر جواب نداد با برنامه های دیگری مثل easeus data recovery wizard professional تست کنید .
    عزیز، من ریکاوری کردم و عین اطلاعات با نام و دسته بندی قبلی برگتشت البته با active file recovery. حالا می خوام با فرمت mbr فرمت کنم آیا نرم افزار خاصی یا با ویندوز بزنم . اگه لینک خوبی واسه پارتیشن بندی اصولی هست ممنون میشم اینجا بزارید
    Last edited by nemesiss1364; 20-12-2013 at 19:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی. یه پست زدم هر کاری کردم تونستم حذفش کنم. گفتم تشکر کنم حداقل
    Last edited by nemesiss1364; 20-12-2013 at 19:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •