صنعتی اصفهان از این چیزا زیاد داره ( ناشی از فشار درسه که روی صفریا تخلیه می کنن)
ولی بقیه دانشگاه ها این مسائل نیست .
صنعتی اصفهان از این چیزا زیاد داره ( ناشی از فشار درسه که روی صفریا تخلیه می کنن)
ولی بقیه دانشگاه ها این مسائل نیست .
سلام
من امسال مهندسی کامپیوتر سخت افزار شبانه قبول شدم به نظر شما بازار کار وجود داره یا برای سال دیگه درس بخونم رشته یمورد علاقه قبول شم انگیزه برای سال دیگه رو دارم
فکر می کنم اینجا سؤالتون رو مطرح بفرمایید، نتیجه ی بهتری می گیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال فوری : من امروز انتخاب واحد میکنم ، " زبان خارجه 1 - ریاضی عمومی 1 و فارسی رو نمیتونم بردارم. میگه کلاسی برای شما یافت نشد ... !! چی کار کنم ؟ دارم سکتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه میزنم. ..
کدوم دانشگاهی؟ البته احتمالا کلاس پر شده
آزاد تهران جنوب it
كلاسا زود پر ميشه. حذف و اضافه يه سري كلاس اضافه مي كنن ولي اگه بازم نتونستيد برداريد بايد بريد سراغ اموزش
يكي از خاصيت هاي تهران جنوبه
من ميخواستم رياضي 1 بردارم 2 تا كلاس 36 تايي خالي خالي وجود داشت. دقيقا 50 ثانيه بعد باز شدن ركورد ها 2 تاش پر شد و من موندم با يه دل پر از دست دانشگاه
Last edited by Extreme-Forces; 23-09-2011 at 13:30.
یعنی امیدی هست ؟ یکشنبه که رفتم دقیقا باید چی کار کنم ؟ مرسی که راهنمایی میکنید.
اميد كه هست.
معمولا استاداي خوب كلاسشون زود پر ميشه به خاطر همين تو حذف و اضافه دوباره يه سري كلاس مذارن كه احتمال وجود استاد خوب توش هست.يعني از اين نظر زياد نگران نباش.
شما يكشنبه كه رفتي دانشگاه برو قسمت اموزش و به كارشناس اموزشتون مراجعه كن. احتمال زياد بهت ميگه صبر كن تو حذف و اضافه كلاس اضافه ميكنيم بردار . در موارد خاص هم كه خيلي واحد هاي انتخابي كم باشه ، خودشون يه كاري برات ميكنن ، بازم ميگم كه به احتمال زياد مشكلت تو حذف و اضافه رفع ميشه.
كلا زياد نگران نباش. فقط سعي كن درس هاي پيش نياز رو حتما بگيري. مثل رياضي 1 .
موفق باشي![]()
اووووه امیر هر کاری میکنی 19 دی رو دریاب! بیوشیمی خودش کافیه واسه اینکه آدم اجدادشو جلو چشش ببینه قطعا نمیرسی ژنتیک رو بخونی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)