دیدی گفتم:
میدونی چیه من گفتم اونو ببینه چون صداگذاری داره,افکت Fade داره,پنجره رو میتونی تکون بدی(ایرادی که پرویز گرفته بود),سایزش کوچیک تره بعد تو صفحات دیگه بسته به نیاز بزرگ و کوچیک میشه,در صورتی که اتوران ایشون همونطور که گفتم خیلی بزرگه و یکی رزولوشنش 1280 در 720 باشه دیگه رسماً یه مقداری از اتوران رو نمیتونه ببینه.
من اصلاً تو اتوران ادعا ندارم و همونطور که توی نامه ای هم که دادم گفتم این اتوران ناقص هستش و فقط تستی بوده,قصدم هم کمک بوده نمیدونم چرا اینجوری قاطی کردین همتون
کار خودم رو سر تر نمیدونم و فقط قصد کمک داشتم,تازه اتوران من مال بازی هست که اصلاً ربطی به مجموعه نداره.
دقیقاً به همین خاطر الان اومدم اتوران رو دادم و نذاشتم آخر.
من اصلاً خودم رو در حدی ندونستم که بیام با یه اتوران کل کاربرای مجموعه رو تحت تاثیر قرار بدم.
چون اتوران اولین چیزیه که کاربر میبینه اگه خوب کار شده باشه تاثیر مبثت و اگر بد کار شده باشه تاثیر منفی داره برای همینم اصلاً جلو نیومدم.
د آخه یکم فکر کن من اگه میخواستم کار تو رو خراب کنم نمیومدم این مثال فاجعه رو برنم:
من اومدم این مثال رو زدم که عبرت بشه برای کسایی که دارن کار میکنن(نه فقط شما حتی برای یاد آوری به خودم بوده)اگر میخواستم کار شما رو ببرم زیر سوال که میومدم میگفتم چه اتوران آشغالی دیگه هم پیدام نمیشد.
اون که میبینی اسم 3 نفر توی بازی هست میدونی چیه؟؟؟
اون یکیش سازنده بازی(برنامه نویس هم همون سازنده هست),یکیش طراح پوستر,یکیش طراح فهرست,حالا کجای اتوران چند نفره ساخته شده؟؟؟
یکم دقت به خرج دادن خوبه واقعاً
اصلاً من اتوران رو ندادم که شما بیای ایراد بگیری هر چند که ایراداتی که گرفتی هم بیشترشون چرت بودن:
این مثل همون خراب کردن بدون دلیله.
واااااااااااای فکر نمیکردم انقدر...هیچی ولش کن نمیخوام دعوا بشه,اتوران رو طوری ساختم که با بازی در ارتباطه و گرافیک بازی رو تغییر میده,باورت نمیشه تست کن:
برو توی فولدر File یه فایلی هست به نام Setup.ini اون رو باز کن توش کلمه Dividedtexturesize رو پیدا کن بعد ببین چه عددی نوشته جلوش,ببندش,بعد برو توی تنظیمات اتوران و پوسته رو کیفیتش رو تغییر بده بعد دوباره Setup.ini رو باز کن حالا ببین چی نوشته,البته حتماً ذخیره رو بزن.
جلوش نوشته باشه 0 یعنی گرافیک High اگه 2 یعنی Medium و 4 یعنی Low.
همینطور در مورد رزولوشن,برو توی Setup.ini کلمات Width و Height به ترتیب عددهای رزولوشن رو نشون میدن.
واقعاً که,من اتوران رو دادم سایزبندی و صدا گذاری رو ببینه اومده از باتن و رنگ بندی و اینا ایراد میگیره.
نمیخواستم اینو بگم ولی تا الان به منطق ایمان داشتم که باعث شدی به اونم شک کنم.
.gif)
اصلاً دوست نداشتم اینجوری بشه.
حالا ایرادی مثل چند قسمتی بودن درسته Performance رو میاره پایین ولی همین رو با یه Pointer و قاطی کردن قسمت های مختلف میشه با یه وقت 1-2 ساعتی یا کمتر درستش کرد.
تازه بازی که دیگه ساختش متوقف شده و خودش دارای ایراده دیگه چه کار به اتوران ناقصش داری؟!؟
خیلی بی معرفتی که فکر کردی میخواستم با نقدام بیام همه رو خراب کنم.
تازه این حرفت بدتر هم هست که مدلا و تکسچرهای ساخت خودم و چند صد خط اضافه کردن به سورس همون انجین آشغالی رو در نظر نگرفتی.
فکر کردی بدون تغییر سیستم رندر انجین اصلاً چنین کیفیتی که توی پرونده سیاه نشون دادم میسر بود
.gif)
من همون رفتم کلی روی شیدر پارالاکس یونیتی کار کردم یه تیکه اش بهتر شده بقیه اش خراب شده اومدم اینجا مطرح کردم یه نفر نبود یه راه حل در حد 1 کلمه بده.
.gif)
حالا انتظار داری احساس اینکه یه چیزایی بیشتر از دیگران بلدم بهم دست نده؟؟؟
کم کم دارم به خیلی ها شک میکنم.
اگر بدونی من تا الان چقدر شاگرد داشتم و بازی سازی درس دادم,اگر بدونی چند تا آموزش قبلاً گذاشتم روی نت,اگر بدونی چقدر تلاش میکنم,هرگز از این حرفا نمیزنی.
حالا اینجا رو داشته باش:
خودت دیدی بعضی جاها چند تا کار انجام دادم ولی مشکل اینجاست که اون چند هزار نفری که قراره بازی رو بخرن 1 درصدشون هم شما رو نمشناسن.
اگه تو اینجوری با من برخورد کردی ببین مردم با خودت چجوری برخورد میکنن.
اصلاً چنین اجازه ای رو نمیدم,همین که به خودت و مهدیار هم دادم زیادی بوده,چون پروژه متوقف شده یه کلمه دیگه نباید ازش بیرون بره همونشم اشتباه بود.
اصلاً دیگه من اینجا چیزی در مورد کار کسی نمیگم.
فقط میام میگم آفرین خیلی خوبه تا آخر بفهمین فهمیدن ایرادات بعد از عرضه یعنی چی.
لیاقتتون همینه دیگه.
بعد اونوقت از اونور میان بقیه تاپیک میزنن
"تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا"
اینجوری پیش برین به هیچ آرزویی نمیرسین,مگر اینکه آرزوتون در حد ارادتون باشه.
از احسان هم ممنون که ازم حمایت کرد ولی دوست نداشتم این قضیه تو جمع گفته بشه:
راستی اگه این اتوران قراره فقط برای انتخاب بازی باشه,اصلاً ستاپی نباشه من که مجموعه قبلی رو گرفتم کلی نصبش کردم آخرش دیدم چند تا از بازیا رو باید نصب کرد بیخیالشون شدم
.gif)
فکر کن بعضی ها با کلیک اجرا میشن بعضی ها نصب میاد براشون
.gif)