تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 30 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 294

نام تاپيک: سومین مجموعه بازیهای مستقل

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو نمیشه از روی سی دی بازی , مستقیم اجرا کرد چون برای سیو و لود بازی به مشکل بر میخوره باید نصب بشه.
    شرکت پخش کننده یه اتوران برای بازی میسازه که وقتی اجرا میکنید کل بازی ها یکجا نصب میشه.
    حالا یه Exe روی دسکتاپ Shortcut میشه که با کلیک کردن بر روی اون همین اتوران iload اجرا میشه حالا با انتخاب کردن هر بازی اون بازی اجرا میشه,پس هیچ بازی نباید نصبی باشه,البته نظر من و پرویز و خیلی های دیگه هم قطعاً همینه.
    راستی فکر کنم برای کسانی که تنظیمات تعداد پست توی یه صفحه اشون رو تغییر ندادن رفته توی صفحه جدید,من جواب همه رو تو صفحه قبلی دادم کسایی که ضد من در مورد اتوران و این حرفا چیزی گفتن برن بخونن.
    Last edited by Hotsun; 23-11-2011 at 21:25.

2. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

الو . ما که دشمن تو نیستیم که می گی زد من زد من . مگه دعوا داریم با هم می کنیم ؟ خودت الکی جبهه گیری کردی
    درضمن شما که تافته ی جدا بافته از این بچه ها که نیستی که ؟ منم خیلی چیزا بلدم که شما بلد نیستی ؟ الان باید بیام اینجوری کنم ؟
    Last edited by silsin; 23-11-2011 at 22:16.

4. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یا بهتره همشون از روی سی دی نصب بشن....

6. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

1

دیدی گفتم:
    میدونی چیه من گفتم اونو ببینه چون صداگذاری داره,افکت Fade داره,پنجره رو میتونی تکون بدی(ایرادی که پرویز گرفته بود),سایزش کوچیک تره بعد تو صفحات دیگه بسته به نیاز بزرگ و کوچیک میشه,در صورتی که اتوران ایشون همونطور که گفتم خیلی بزرگه و یکی رزولوشنش 1280 در 720 باشه دیگه رسماً یه مقداری از اتوران رو نمیتونه ببینه.

من اصلاً تو اتوران ادعا ندارم و همونطور که توی نامه ای هم که دادم گفتم این اتوران ناقص هستش و فقط تستی بوده,قصدم هم کمک بوده نمیدونم چرا اینجوری قاطی کردین همتون

کار خودم رو سر تر نمیدونم و فقط قصد کمک داشتم,تازه اتوران من مال بازی هست که اصلاً ربطی به مجموعه نداره.
    دقیقاً به همین خاطر الان اومدم اتوران رو دادم و نذاشتم آخر.
    من اصلاً خودم رو در حدی ندونستم که بیام با یه اتوران کل کاربرای مجموعه رو تحت تاثیر قرار بدم.
    چون اتوران اولین چیزیه که کاربر میبینه اگه خوب کار شده باشه تاثیر مبثت و اگر بد کار شده باشه تاثیر منفی داره برای همینم اصلاً جلو نیومدم.

د آخه یکم فکر کن من اگه میخواستم کار تو رو خراب کنم نمیومدم این مثال فاجعه رو برنم:
    من اومدم این مثال رو زدم که عبرت بشه برای کسایی که دارن کار میکنن(نه فقط شما حتی برای یاد آوری به خودم بوده)اگر میخواستم کار شما رو ببرم زیر سوال که میومدم میگفتم چه اتوران آشغالی دیگه هم پیدام نمیشد.

اون که میبینی اسم 3 نفر توی بازی هست میدونی چیه؟؟؟
    اون یکیش سازنده بازی(برنامه نویس هم همون سازنده هست),یکیش طراح پوستر,یکیش طراح فهرست,حالا کجای اتوران چند نفره ساخته شده؟؟؟
    یکم دقت به خرج دادن خوبه واقعاً

اصلاً من اتوران رو ندادم که شما بیای ایراد بگیری هر چند که ایراداتی که گرفتی هم بیشترشون چرت بودن:
    این مثل همون خراب کردن بدون دلیله.
    واااااااااااای فکر نمیکردم انقدر...هیچی ولش کن نمیخوام دعوا بشه,اتوران رو طوری ساختم که با بازی در ارتباطه و گرافیک بازی رو تغییر میده,باورت نمیشه تست کن:
    برو توی فولدر File یه فایلی هست به نام Setup.ini اون رو باز کن توش کلمه Dividedtexturesize رو پیدا کن بعد ببین چه عددی نوشته جلوش,ببندش,بعد برو توی تنظیمات اتوران و پوسته رو کیفیتش رو تغییر بده بعد دوباره Setup.ini رو باز کن حالا ببین چی نوشته,البته حتماً ذخیره رو بزن.
    جلوش نوشته باشه 0 یعنی گرافیک High اگه 2 یعنی Medium و 4 یعنی Low.
    همینطور در مورد رزولوشن,برو توی Setup.ini کلمات Width و Height به ترتیب عددهای رزولوشن رو نشون میدن.

واقعاً که,من اتوران رو دادم سایزبندی و صدا گذاری رو ببینه اومده از باتن و رنگ بندی و اینا ایراد میگیره.
    نمیخواستم اینو بگم ولی تا الان به منطق ایمان داشتم که باعث شدی به اونم شک کنم. اصلاً دوست نداشتم اینجوری بشه.

حالا ایرادی مثل چند قسمتی بودن درسته Performance رو میاره پایین ولی همین رو با یه Pointer و قاطی کردن قسمت های مختلف میشه با یه وقت 1-2 ساعتی یا کمتر درستش کرد.
    تازه بازی که دیگه ساختش متوقف شده و خودش دارای ایراده دیگه چه کار به اتوران ناقصش داری؟!؟

خیلی بی معرفتی که فکر کردی میخواستم با نقدام بیام همه رو خراب کنم.
    تازه این حرفت بدتر هم هست که مدلا و تکسچرهای ساخت خودم و چند صد خط اضافه کردن به سورس همون انجین آشغالی رو در نظر نگرفتی.
    فکر کردی بدون تغییر سیستم رندر انجین اصلاً چنین کیفیتی که توی پرونده سیاه نشون دادم میسر بود
    من همون رفتم کلی روی شیدر پارالاکس یونیتی کار کردم یه تیکه اش بهتر شده بقیه اش خراب شده اومدم اینجا مطرح کردم یه نفر نبود یه راه حل در حد 1 کلمه بده. حالا انتظار داری احساس اینکه یه چیزایی بیشتر از دیگران بلدم بهم دست نده؟؟؟
    کم کم دارم به خیلی ها شک میکنم.
    اگر بدونی من تا الان چقدر شاگرد داشتم و بازی سازی درس دادم,اگر بدونی چند تا آموزش قبلاً گذاشتم روی نت,اگر بدونی چقدر تلاش میکنم,هرگز از این حرفا نمیزنی.
    حالا اینجا رو داشته باش:
    خودت دیدی بعضی جاها چند تا کار انجام دادم ولی مشکل اینجاست که اون چند هزار نفری که قراره بازی رو بخرن 1 درصدشون هم شما رو نمشناسن.
    اگه تو اینجوری با من برخورد کردی ببین مردم با خودت چجوری برخورد میکنن.

اصلاً چنین اجازه ای رو نمیدم,همین که به خودت و مهدیار هم دادم زیادی بوده,چون پروژه متوقف شده یه کلمه دیگه نباید ازش بیرون بره همونشم اشتباه بود.

اصلاً دیگه من اینجا چیزی در مورد کار کسی نمیگم.
    فقط میام میگم آفرین خیلی خوبه تا آخر بفهمین فهمیدن ایرادات بعد از عرضه یعنی چی.

لیاقتتون همینه دیگه.
    بعد اونوقت از اونور میان بقیه تاپیک میزنن "تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا"
    اینجوری پیش برین به هیچ آرزویی نمیرسین,مگر اینکه آرزوتون در حد ارادتون باشه.

از احسان هم ممنون که ازم حمایت کرد ولی دوست نداشتم این قضیه تو جمع گفته بشه:

راستی اگه این اتوران قراره فقط برای انتخاب بازی باشه,اصلاً ستاپی نباشه من که مجموعه قبلی رو گرفتم کلی نصبش کردم آخرش دیدم چند تا از بازیا رو باید نصب کرد بیخیالشون شدم
    فکر کن بعضی ها با کلیک اجرا میشن بعضی ها نصب میاد براشون
    سلام

من همینجا از آقای عرب زاده برای تند شدن و برخوردی که کردم پوزش میخوام من فقط خیلی از برخورد شما ناراحت شدم و میخواستم به شما این ناراحتیم رو نشون بدم و به علت ناراحتی زیاد کمی تند برخورد کردم ولی خدایش در بعضی از موارد گویش شما نادرست هست و همه بچه ها این رو درک کردن .
    چی کار کنم دیگه زود جوش میارم = سید جوشی نشنیدید تا حالا ؟!

آدم باید مرد باشه اشتباهی که میکنه بعدش پاش وایسه برا همین پوزش میخوام چون اشتباه کردم اون پاراگراف آخر رو نوشتم .

از بچه ها میخوام هر کسی نقله قول کردن اون قسمت رو پاک کنه خودمم الان پاکش میکنم .

دیگه هم بهتره در مورد این مورد تو این تاپیک بحثی نشه . این پست رو دادم تا تاپیک به روالش برگرده .

ممنون

8. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درضمن شما که تافته ی جدا بافته از این بچه ها که نیستی که ؟ منم خیلی چیزا بلدم که شما بلد نیستی ؟ الان باید بیام اینجوری کنم ؟
    واااااااااااااااااااااااا ااای.
    مگه میگم بلد نیستین؟
    اگه قرار بود من همه چی دون باشم که کلاً اینجا نمیومدم میرفتم خودم انجمن راه مینداختم و بازی میساختم و خیلی چیزای دیگه.
    من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم(واقعاً بعضی تاپیک هاتون عالی بودن)!!!
    ولی من مشکلم اینه که دارم میگم اتوران نباید انقدر گنده باشه مثالشم مال خودم رو دادم بعد همه اومدن میگن ادعا زدی و کار یکی دیگه رو بردی زیر سوال و از این جور حرفای الکی.

ببنید آقای عرب زاده شما یه چیز بلدی دلیل نمیشه اینطوری به ما بگی.
    ببین همینکه جای پیام میگی آقای عرب زاده اصلاً حس خوبی به من دست نمیده ولی چرا یکی دیگه که سنش هم ازت بیشتره رو میگی احسان منو نمیگی پیام.
    من نبودم اومدم تو تاپیک یونیتی یه برنامه ساده رو دربارش سوال پرسیدم جواب دادی گفتم من که تو جاوا حرفه ای نیستم ساده تر بگو؟؟؟
    بگو دیگه من نبودم؟؟؟
    در ضمن به خاطر حمایتتون ممنون,خیلی مواقع یه چیزایی رو که ممکن بوده باعث برخوردن به بقیه باشه گفتین بهم ولی این دفعه واقعاً هیچ موردیش جای برخوردن نداشت.

برای مثال فرض کنید تو ایران راستش من ندیده ام کسی open world بسازه (نه تو این انجمن ) حالا کار ندارم این بازی چقدر آشغاله آیا دلیل میشه احساس غرور کذاب بگیرم.
    خود من نبودم توی چت همین 2-3 روز پیش گفتم من تا حالا کسی رو ندیدم تو ایران بازی Open World بسازه که حالا شما تک نفره ساختی خیلی کارت درسته؟؟؟

شما و احسان که من رو بیشتر میشناسید میدونید از روی خیر خواهی تو این انجمن فعالیت میکنم وگرنه میتونم بیام فقط مطالب خوب رو بخونم و هیچی نگم.
    ولی بقیه واقعاً یجور برخورد کردن آدم کفری میشه.

همون دیگه,نمیخواستم بگم ولی سیسیلین رو از گیم ایمگ بن کردن من بودم گفتم از بن درش بیارین بچه خوبیه میشناسمش.
    این چیزیه که به خاطر رفتار بدش توی اون انجمن سرش اومده بود و از بن در اومدنش هم نمیدونه کار کی بود.
    باور نمیکنید برید از یکی از مدیراش با نام کاربری زیر بپرسید:
    Black-Knight
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد حالا اومدم میگم نمیخوام فکر کنید دارم ادعا میزنم.
    یکراست اومده میگه داری ادعا میزنی.
    از این موارد زیاده دیگه دوست ندارم ادامه بدم و همینم فقط به این دلیل گفتم که اومدی باز جواب دادی.
    یکی یه کار خوب میکنه حتماً باید جار بزنه تا بفهمید ته دلش خیر خواهیه.
    یکی یه شوخی میکنه حتماً باید با سایز 7 بنویسه شوخی تا دعوا راه نیوفته.
    به خدا اینجوری نیست.
    خودتون دارین روابط رو خراب میکنید.
    این همه تا حالا بعضی ها اومدن کارای من رو به روم آوردن هیچی نگفتم حالا من با قصد راهنمایی یه اتوران درب و داغون که فقط 2-3 تا نکته اش رو میخواستم برسونم رو گذاشتم اومدین اینجوری میگین.

ولی مطمئن باشین دعواهای الکی تو این انجمن تموم نخواهند شد چون کلاً شاید 10%شون هم باعثشون من نبودم.

آدم باید مرد باشه اشتباهی که میکنه بعدش پاش وایسه برا همین پوزش میخوام چون اشتباه کردم اون پاراگراف آخر رو نوشتم .
    این کارا اصلاً لازم نیست.
    بیخیال.
    منم اشتباه کردم ولی کسی که باید جواب میداد شما بودین نه اون افراد دیگه که اومدن میگن ادعا و جو گیر و غیره!!!
    من بیشتر ناراحتیم به خاطر اینه که خیلی ها بدون دانستن بعضی چیزا میان جواب میدن.

دیگه هم هیچ کس اینجا ادامه نده چون این بحثا ربط زیادی به مجموعه 3 نداره.
    Last edited by Hotsun; 23-11-2011 at 22:50.

10. 5 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ااای.
    مگه میگم بلد نیستین؟
    اگه قرار بود من همه چی دون باشم که کلاً اینجا نمیومدم میرفتم خودم انجمن راه مینداختم و بازی میساختم و خیلی چیزای دیگه.
    من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم(واقعاً بعضی تاپیک هاتون عالی بودن)!!!
    ولی من مشکلم اینه که دارم میگم اتوران نباید انقدر گنده باشه مثالشم مال خودم رو دادم بعد همه اومدن میگن ادعا زدی و کار یکی دیگه رو بردی زیر سوال و از این جور حرفای الکی.

ببین همینکه جای پیام میگی آقای عرب زاده اصلاً حس خوبی به من دست نمیده ولی چرا یکی دیگه که سنش هم ازت بیشتره رو میگی احسان منو نمیگی پیام.
    من نبودم اومدم تو تاپیک یونیتی یه برنامه ساده رو دربارش سوال پرسیدم جواب دادی گفتم من که تو جاوا حرفه ای نیستم ساده تر بگو؟؟؟
    بگو دیگه من نبودم؟؟؟

خود من نبودم توی چت همین 2-3 روز پیش گفتم من تا حالا کسی رو ندیدم تو ایران بازی Open World بسازه که حالا شما تک نفره ساختی؟؟؟

شما و احسان که من رو بیشتر میشناسید میدونید از روی خیر خواهی تو این انجمن فعالیت میکنم وگرنه میتونم بیام فقط مطالب خوب رو بخونم و هیچی نگم.
    ولی بقیه واقعاً یجور برخورد کردن آدم کفری میشه.

همون دیگه,نمیخواستم بگم ولی سیسیلین رو از گیم ایمگ بن کردن من بودم گفتم از بن درش بیارین بچه خوبیه میشناسمش.
    این چیزیه که به خاطر رفتار بدش توی اون انجمن سرش اومده بود و از بن در اومدنش هم نمیدونه کار کی بود.
    باور نمیکنید برید از یکی از مدیراش با نام کاربری زیر بپرسید:
    Black-Knight
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد حالا اومدم میگم نمیخوام فکر کنید دارم ادعا میزنم.
    یکراست اومده میگه داری ادعا میزنی.
    یکی یه کار خوب میکنه حتماً باید جار بزنه تا بفهمید ته دلش خیر خواهیه.
    یکی یه شوخی میکنه حتماً باید با سایز 7 بنویسه شوخی تا دعوا راه نیوفته.
    به خدا اینجوری نیست.
    خودتون دارین روابط رو خراب میکنید.
    این همه تا حالا بعضی ها اومدن کارای من رو به روم آوردن هیچی نگفتم حالا من با قصد راهنمایی یه اتوران درب و داغون که فقط 2-3 تا نکته اش رو میخواستم برسونم رو گذاشتم اومدین اینجوری میگین.

دیگه نمیشه این انجمن رو تحمل کرد.
    از این به بعد فقط به خاطر 2-3 نفر تو این انجمن فعالیت میکنم و اونم به خاطر چیزایی که بهم یاد دادنه و بعد از جبران کردن دیگه کلاً فعالیتم تموم میشه.

ولی مطمئن باشین دعواهای الکی تو این انجمن تموم نخواهند شد چون کلاً شاید 10%شون هم باعثشون من نبودم.
    ای قربونت برم ای چیگر ای هلو ای مو فشنگ ای مانکن
    خوب زدم حذفید .
    چرا دیگه نقل و قول می زنی...

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

احسان بیا به دام این تاپیک برس و یکم تمیزش کن

خوب دوستان من می شناسید که عاشق اسپم دادن هستن.

این دفعه رپ یاس رو نمی خونم به جاش از شهره و شهرام صولتی می خوندم

پنچره ها رو وا کن تا قناری عشق ...

اح بی خیال خودم حالم بهم خورد

12. 5 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قول دوستم که میگه(خودشم از T.S.Eliotکپی کرده تازه تو مدرن وارفیر 3 هم میگه این جمله رو) :
    Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go!

خودتون برید ترجمه اش کنید حالشو ببرید.

البته فقط ترجمه کافی نیست باید در موردش فکر هم کنید و درس بگیرید و بازی سازی ممکلت رو ارتقا بدید.
    Last edited by Hotsun; 23-11-2011 at 23:11.

14. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بن شدن من از گیم ایمگ قضیه داره . اومدم اونجا مقاله بدم گفتن نه غیر قانونیه و توی سایت های دیگه هست و اینچیزا منم جوشی یه تنه افتادم به کلشون دعوا یکی از کاربرانشون که رفیق یکی از مدیر ها هم بود اومد توی دعوا که من باهاش خیلی گل اویز شدم ((اینترنتی )) اونم پسورد این رفیقش رو زد و من رو بن کرد . بعد هم اون مدیره ایمیل بهم داد که اقا ببخشید اقا معذرت می خوام و این حرف ها ... ((اینم تهش بگم سر اخر زدن جفتشون رو اخراج کردن ))

16. 4 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اندازه صفحه اوتوران 600*800 خوبه ؟
    پیام جان اگه از اول میگفتی که اندازش بزگه خیلی ساده ( اندازه رو کمی کوچیک تر کنید و ... ) بهتر نبود ؟

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

شرکت پخش کننده یه اتوران برای بازی میسازه که وقتی اجرا میکنید کل بازی ها یکجا نصب میشه.
    حالا یه Exe روی دسکتاپ Shortcut میشه که با کلیک کردن بر روی اون همین اتوران iload اجرا میشه حالا با انتخاب کردن هر بازی اون بازی اجرا میشه,پس هیچ بازی نباید نصبی باشه,البته نظر من و پرویز و خیلی های دیگه هم قطعاً همینه.
    اره به نظر منم این بهترین روشه

18. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم اشتباه کردم ولی کسی که باید جواب میداد شما بودین نه اون افراد دیگه که اومدن میگن ادعا و جو گیر و غیره!!!
    من بیشتر ناراحتیم به خاطر اینه که خیلی ها بدون دانستن بعضی چیزا میان جواب میدن.
    معذرت میخوام دارم ادامه میدم ولی الان باز شما داری بقیه رو دست کم میگیری شما از کجا میدونی من یا هر کس دیگه چیزی رو میدونه یا نمیدونه ؟
    ببین دوست عزیز کلا طرز صحبتت طوریه که انگار بقیه کمتر از شما اطلاع دارن
    شما خودت گفتی (خیلی ها فکر میکنن دارم ادعا میزنم)منم تایید کردم ادعای بزرگیه
    بخاطر این که خودم گرافیک کار میکنم کنجکاو بودم این اتورانی رو که میگی رو ببینم همین
    iload کار شما هم خیلی خوب شده داداش
    ولی اندازش رو مانیتورم یه خورده بزرگ بود نمیشه کوچیکتر بشه ؟

20. 2 کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •