بجای اینکه ارزون شه داره گرون میشه!!رسید به 1550!
بجای اینکه ارزون شه داره گرون میشه!!رسید به 1550!
خوب قطعا كواد كورها تاثيري در ميزان روان بودن ui و برطرف كردن لگ دارند ( تنها بحث اجراي گيم نيست )
در مورد اپگريد هم هنوز خبري نيست همونطور كه قبلا اشاره شد سامي قصدي براي اپديت نداره
هر چند رام هاي سيانوژن و پارانويد بااندرويدجيلي بين براش موجود هستند ( البته با قبول باگ هاي موجود در cm10 )
بدون باگش هم اومده؟ یا اینکه کمتر باگ داشته باشه. الان بهترین آپگرید غیر رسمی و رسمی چیه؟ نسخه الان من 4.0.4 هست.
سلام من اين تبلت رو دارم به هيچ دليلي وقتي شارژش تموم شده ديگه روش نشد. تو انجمنهاي مختلف تنها راه نرم افزاري که براي ريست نوشته بود اين که 30 ثانيه دکمه پاور رو نگه دارين در زماني که در برق است درست ميشه. ولي نشد
بردم نمايندگي چيپ تغذيه اش رو عوض کرد.
الان تبلت من با USB شارژ نميشه منظورم در زمان اتصال به سيستم هست. مال همه اينجوريه؟ يا اين داغون شده؟
قيمت شارژش اورجينال 170 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!
کمک کنيد
سلام
چند وقتیه میخوام تبلت Samsung p6800 بخرم
اما در حالت شک قرار دارم به دلایل زیر:
- ورژن پایین آندروید آن (که قابل ارتفا به 4 می باشد) ولی آیا ممکن است دیگر از ورژن 4 به بالا برای آن منتشر نشود ؟! (سیاست های کارخانه)
- شایعاتی معرفی گالاگسی نوت 7
- و تقریبا قدیمی بودن
ممنون میشم راهنماییم کنید که با این شرایط بخرم یا نخرم و همچنین با نوسانان بازار ارز
شاد باشید.....
نبوددددد؟!
اند وید جلی بین که فعلا خبری نیست ازش. الان 4.0.4 هست.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD
خداناباور بیاد واسه این تبلت واقعا ظلمه در حق یا همین تبلت خوبی
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD
سلام دوستان
من بين اين تبلت Galaxy Tab 7.7 و گالكسي تب 2 اندازه 7 اينچ شك دارم كدومش رو بگيرم
كدوم بهتره و به چه دليل؟؟!!!
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)