تورو خدا کسی جواب منو بده من رتبه 3500 الکترونیک آوردم متونم غیر نتفاعی قزوین یا آبیک قبول بشم
سخت
متوسط
آسان
تورو خدا کسی جواب منو بده من رتبه 3500 الکترونیک آوردم متونم غیر نتفاعی قزوین یا آبیک قبول بشم
سلام خسته نباشید یک با تجربه اکه ممکنه کمکم کنه.!
رتبه 1300 گرایش 2 برق قدرت آوردم به نظرتون کدام موسسه را انتخاب کنم از نظر کیفیت و امکانات (البته در نظر داشته باشید من جنوبیم (بندرعباس) )
از کمکتون ممنونم
آقا ما مردیم
با 1300 میشه غیرانتفاعی تهران قبول شد ؟
{ فارسی تایپ کنید ! ویرایش شد ! }
پس اين دفترچه هاي انتخاب رشته كي مياد؟؟؟؟
با سلام.من رتبم در رشته ی معماری، 418شده و فقط تهران می خوام. آیا کسی هست که بتونه بگه میشه یا نه؟ واقعا برام مهمه که بدونم. مثلا سوره میشه؟
خواهشا اگه کسی اطلاعات داره، کمکم کنه...
ممنون...
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
با سلام.من رتبم در رشته ی معماری، 418 شده و فقط تهران می خوام. آیا کسی هست که بتونه بگه میشه یا نه؟ واقعا برام مهمه که بدونم. مثلا سوره میشه؟
خواهشا اگه کسی اطلاعات داره، کمکم کنه...
ممنون...
Last edited by askaripc; 30-08-2011 at 02:30.
بله امکانش هست
البته بزارید دفترچه ها بیاد تا ببینیم برای رشته برق و قدرت در منطقه آبیک و قزوین چندتا دانشگاه و چقدر ظرفیت پذیرش داریم
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
چه رشته ای ؟
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
قرار بوده 9 صبح امروز روی سایت سنجش قرار بگیره
خب دفترچه ها اومده من از پست گرفتم
غیر انتفاعی ها تو اصفهان و شهرستان های اطراف اصفهان رشته الکترونیک رو 580 نفر و تو 10 موسسه پذیرش دارن
به نظرتون با رتبه ی 5693 میشه تو یکیشون قبول شد ؟؟
اصلا رو چه حسابی باید انتخاب شهر کرد ؟
بعد از این 10 تا موسسه از کدوم شهر ادامه اولویت ها رو بزنم ؟
Last edited by MoH_@_MaD; 30-08-2011 at 09:46.
با رتبه شما احتمال قبولی هست البته باید در نظر بگیری که موسسه های برتر رو نمیتونی زیاد روش ریسک کنی
من دقیق از مشخصا و رتبه مراکز اصفهان خبر ندارم و باید سطح دانشگاه ها و اینکه سال های قبل تا چه رتبه ای رو گرفتن بررسی بشه تا بشه انتخاب دقیقی رو انجام داد
دفترچه هام که اومد با رتبه 3500 الکترونیک میشه آبیک غیر انتفاعی قبول شد جواب منو یکی بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)