تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نام بازیکن متهم به دوپینگ اعلام شد: سید علی حسینی از داماش

سایت گل- با پایان مهلت درخواست استیناف بازیکن محکوم به تخلف از قوانین دوپینگ و عدم ارائه درخواست از سوی وی، کمیته پزشکی جزئیات این پرونده را اعلام کرد.
    براساس اعلام سایت فدراسیون فوتبال، بدنبال مثبت اعلام شدن نتیجه نمونه بازیکن سیدعلی حسینی از تیم داماش گیلان ، مراحل دادرسی انجام و با توجه به ارائه مستندات و دلایل بازیکن، کمیسیون بدوی با پذیرش اظهارات وی و مدارک ارائه شده مبنی براستفاده از مکمل ورزشی آلوده و اثبات این ادعا برای اعضای کمیسیون، در نهایت بازیکن یاد شده به استناد بند یک از ماده ۷۵ آیین نامه ملی مبارزه با دوپینگ فوتبال مستحق دریافت اخطار کتبی بدون دوره محرومیت تشخیص داده شد. این اخطار به منزله یکبار سابقه تخلف از قوانین دوپینگ برای بازیکن لحاظ و در صورت تکرار تخلف مشمول تشدید مجازات خواهد شد.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض دایی: باشگاهی که بوقچی‌‌ها در آن تصمیم می‌گیرند،درش باید تخته شود

دایی: باشگاهی که بوقچی‌‌ها در آن تصمیم می‌گیرند،درش باید تخته شود

علی دایی در گفت‌وگویی درباره اتفاقاتی که برای محمد نوری و غلامرضا رضایی در تمرین پرسپولیس افتاده است، اظهار داشت:‌ متاسفانه آقایان به کسانی تهمت زدند که جزو باشرف‌ترین فوتبالیست‌های ایران هستند من با این بازیکنان از زمانی که در تیم ملی بوده‌اند کار کرده‌ام اما متاسفانه الان به این بازیکنان تهمت زدند.
    وی افزود:‌آیا گناه کرده‌اند این دو بازیکن در روز روشن آمده‌اند و به احترام من با من عکس گرفته‌اند. آنهایی که به این دو بازیکن تهمت زده‌اند خودشان بی‌غیرت هستند.
    دایی ادامه داد: وقتی از یک تیم ۸ یا ۹ بازیکن به تیم ملی دعوت می‌شود نشانه قابلیت بالای آن تیم است. اما متاسفانه آقایان این را نمی‌دانند. من تعجب می‌کنم چطور زمان پیروزی‌ها مثل فینال جام حذفی آقایان می‌آیند و مدال می‌گیرند اما زمانی که اینطور پرسپولیس می بازد جلو نمی‌آیند.
    دایی خاطرنشان کرد: من حمید استیلی را دوست دارم او زحمات زیادی را برای فوتبال این مملکت کشیده است اگر اختلافی با او دارم فوتبالی بوده نه شخصی. آقایان نباید در این شرایط او را تنها بگذارند. سوال من این است کمیته من‌درآوردی فنی چرا نمی‌آید الان دفاع کند.
    وی افزود: تنها گله‌ام این است که چرا استیلی اجازه می‌دهد عده‌ای معلو‌م‌الحال بر سر تمرینات حاضر شوند و برای بازیکنان باشرف پرسپولیس خط و نشان بکشند. زمین فوتبال حرمت دارد و نباید حرمت آن را شکست.
    دایی تاکید کرد: به آقایان می‌گویم مهرماه نزدیک است و قرار است زنگ مدارس به صدا بیاید پس بهتر است به آموزش و پرورش بروند و به کار خود برسند. من عاجزانه از مسئولان مملکتی خواهش می کنم به داد این پرسپولیس برسند و اجازه ندهند اتفاقاتی ناخوشایند بیفتد. معتقدم باید درب باشگاهی را که بوقچی‌ها در آن تصمیم‌گیرنده هستند تخته شود.
    وی در پایان یادآور شد: دوست نداشتم در این‌باره حرف بزنم چون نمی‌خواهم وارد حاشیه شوم اما وقتی که دیدم آقایان یکسری صحبت‌ها از ابتدای فصل برعلیه من می‌کنند به این نتیجه رسیدیم که باید حرف‌های را به زبان بیاورم. من امیدوارم هرچه سریعتر حمید استیل با پرسپولیس
    در بازی‌های آینده موفق شوند.

bordobakht

در آغاز فعالیت vahid_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    پشت زیتون نرسیده به دبیرستان الیاس

12 فوتبالیست هرمزگانی به ذوب اهن پیوست

محمدعلی مصدقی فوتبالیست 14 ساله تیم شاهین بندرعباس به ذوب‌آهن اصفهان پیوست.وی شاگرد حمیدرضا مرادی درجمع سفیدپوشان هرمزگانی بود که سال گذشته درتمرینات رده‌سنی نونهالان آن باشگاه اصفهانی حضوریافت اما سن‌وسالش اجازه پیوستن به آن تیم را نداد. مصدقی به بندرعباس برگشت و تمرینات فشرده ومنظمی را دنبال نمود تااینکه هفته گذشته بحث ترانسفرش به ذوب‌آهن قطعی شد ودرنخستین گام دریکی از مدارس غیرانتفاعی اصفهان ثبت‌نام کرد.این فوتبالیست بندرعباسی با تکنیک خوب وتوانمندی که دارد می‌تواند درآینده یکی از مهره‌های اصلی تیم بزرگسالان وهمچنین از چهره‌های شاخص فوتبال کشور باشد. مصدقی برای پوشیدن لباس ذوب‌آهن بیش از دوسال تمرینات منظم، سخت وفشرده‌ای را دنبال می‌کرد تا اینکه توانست با پشتکار وبرنامه‌ریزی به هدف‌اش برسد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

12 lتوضیحات ارتوپددرمورد مصدومیت علیرضامحمد

زشک ارتوپد بیمارستان آتیه گفت: بازیکن پرسپولیس داد و بیداد کرد و گفت علیه بیمارستان مصاحبه می کند.

مسعود احمدزاده در خصوص اظهارات علیرضا محمد مبنی بر اینکه در بیمارستان آتیه 50 دقیقه معطل شده است، گفت: علیرضا محمد در حالی با خبرگزاری فارس مصاحبه ای انجام داده و از معطلی 50 دقیقه ای خود صحبت کرده که صحبت هایش واقعیت ندارد. ایشان به محض حضور در بیمارستان پذیرش شدند.
    پزشک ارتوپد بیمارستان آتیه ادامه داد: من آن شب شیفت بودم. به غیر از این فرد بیماران اورژانسی تر هم بودند که یکی از آنها فرد مسنی بود باید به وضعیت او رسیدگی می شد. در همان مدت زمانی که باید به این بیمار رسیدگی می کردیم برای محمد درخواست رادیولوژی شد. او 15 دقیقه برای گرفتن جواب معطل شد.
    احمدزاده تاکید کرد: محمد به یکباره شروع و داد و فریاد کرد که دو ساعت است من را معطل کرده اید و فردا علیه بیمارستان مصاحبه می کنم و سقف بیمارستان را پایین می آورم. من هم به نگهبان گفتم اگر این آقا دوباره داد و بیداد کرد او را بیرون کند. وقتی هم کارش تمام شد خودش دو ساعت اضافه تر در بیمارستان ماند. ظاهرا به او گفته بودند که مقابل هتل شلوغ است و او خودش را معطل کرد.

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موج تشویق دایی به والیبال هم رسید

در حالی که این روزها تشویق علی دایی در مسابقات مختلف ورزشی رواج پیدا کرده است این بار تماشاگران والیبال دست به این کار زده و در پایان بازی ایران و افغانستان که با پیروزی شاگردان ولاسکو خاتمه پیدا کرد علی دایی را تشویق کردند.
    در این مسابقه که حدود یک هزار و پانصد تماشاگر آن را از نزدیک تماشا می کردند در پایان مسابقه علی دایی تشویق شد.
    تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در رقابت های جام ملت های آسیا با نتیجه ۳ بر صفر از سد افغانستان گذشت.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

12

نیمه اول سپاهان تقریبا حرفی برایه گفتن نداشت
    شماره 11 سپاهان ابراهیمی بود کی بود؟تا دلش خواست بازیکنایه مارو از راست قیچی کرد داور یه کارتم نداد
    20ثانیه زودتر سوتو زد نذاشت کرنرو بزنیم
    اگه فرهاد به جایه ارش تو بود الان یکی دو تا زده بودیم
    این ارش امشب منو سکته نده خوبه
    در کل با وجود نبودنه 4/5 تا از مهره هایه اصلیمون خوب کار کردیم اونم جلویه تیمه خوبی مثله سپاهان که با تمومه بضاعتش وارد زمین شده و بازی تو اصفهانه
    دوست من شماره 11نبودو شماره15بود..امید ابراهیمی یک از بازیکنای خوب شهرداری بندرعباس بود که تو فصل نقل وانتقالات اومد سپاهان..من خودمم فوتبالیستمو با ابراهیمی بازی کردم..چندسال دیگه بهت قول میدم یکی از بهترینای لیگ برتره

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ژست های جذاب فیروز کریمی در خبر ورزشی/ خودم حاضر بودم ادایم را در تلویزیون تقلید کنم!

فوتبالدوستان در دو سال اخیر از فیروز کریمی بی‌خبر بودند. «آقای خاص» فوتبال ما با آن ادبیات به خصوص و تعریف همه بازیکنان به عنوان «فنی‌ترین مربی ایران» پس از ماجراهای منشور به خلوت دلش رفت و جز با معدودی دوستان خاص ارتباط‌های فوتبالی را قطع کرد. فیروز کریمی سرانجام ظهر چهارشنبه 30 شهریور _(دیروز) به این روزه سکوت پایان بخشید و با حضور در خبرورزشی نزدیک به 400 دقیقه مهمان ما شد. حرف‌‌‌های دلی که چهار ساعت و 20 دقیقه درد دل دارد. حتماً خواندنی است، به ویژه اگر با ادبیات فیروز کرمی بیان شود!
    * منتظر مصاحبه کامل آقای خاص در هفته آینده باشید، فعلاً هم این جملات را تا آن روز داشته باشید؛
    * حرف‌های مجتبی جباری در برنامه 90 وظیفه مرا سنگین‌تر کرد. حالا مجبورم بیشتر تلاش و مطالعه کنم.
    * خیلی‌ها می‌گفتند تیم فیروز مدرن و به روز فوتبال بازی می‌کند اما پس از این شش‌ماه مطالعه فهمیدم ما اصلاً فوتبال نداریم!
    * تمرینات مورینیو را ببینی، می‌فهمی چه ظلمی در حق مربیان ایرانی شده.
    * جباری تنها بازیکن ماست که می‌توانست در رئال مادرید بازی کند. او از ژاوی، اینیستا و فابرگاس هم بهتر است.
    * مسائل خصوصی زندگی من چه ربطی به روزنامه‌ها و دیگران دارد؟ چه کمکی به فوتبال ما این حاشیه‌ها کرده؟
    * صدای من قابل تقلید نیست! به دایی هم پیغام دادم دلخور نشو، چون مطرح هستی ادایت را در تلویزیون درآورده‌‌اند وگرنه فلان وزیر را که کسی نمی شناسد.
    * می‌خواستم اسب‌ها را بگذارم عقب وانت و بیاورم دم درب خبرورزشی! نوشته بودید 180 میلیون، می‌خواستم 18‌میلیون بفروشم.
    * من لااقل دندان‌های سالمی دارم، آن بنده خدا که در «خنده‌بازار» آورده بودند، دندان‌هایی شبیه کروکودیل داشت!
    * در سریال 2ـ5ـ3 می‌خواستند ادای مرا درآورند، همان روز خودم در باشگاه راه‌آهن در فیلم مستند زندگیم بازی داشتم. گفتم وقتی خودم هستم چرا سراغ تقلید می‌روید؟
    * به فراز کاری ندارم ولی از نظر من این کار درست نیست. من خودم را بدهکار نکیسا می‌دانم که به اعتبار من به اهواز آمد و حتماً برایش جبران می‌کنم.
    * مقصر مشکلات فوتبال ما «خاله»‌ها هستند! خاله بازی پدر ما را درآورده، هرکس می‌آید کل فک و فامیلش را هم با خودش می‌آورد، چون نمی‌داند تا آخر سال هست یا نه، ترجیح می‌دهد جیب اطرافیانش را پر کند.
    * آن سال استقلال بد بسته شد، تقصیر حاجی و این و آن هم نبود، هرچه مشکل و بدشانسی هم بود سراغ ما آمد.
    * خودم به استیلی پیغام دادم کمک می‌خواهی، من هستم. منصب و حکم هم لازم ندارم، حمید 9 سال به من کمک کرد و حالا نوبت من است.
    * موقع بازی لاغر و باریک بودم، مثل همین فرهاد اشراقی! مهاجمان حریف می‌گفتند اینکه مردنی است اما تا می‌آمدند طوری می‌زدم که طرف غش می‌کرد! نسل ما اگر امروز بودند همه سقف قرارداد را می‌گرفتند!
    * فرهاد کاظمی از نظر فنی و اجتماعی و شخصیت و ادب و ... از هیچ کدام از کسانی که مربی تیم‌ملی شدند، نه فقط کمتر ندارد بلکه از خیلی‌های‌شان هم بیشتر است.
    * مربی باید خودش باشد. من در خانه و اینجا و خیابان و سر تمرین و مقابل دوربین همینی هستم که می‌بینید. اگر قرار باشد از دیگری تقلید کنی، به جایی نمی‌رسی.
    * فتح‌ا...‌زاده که آخر مدیریت است، رویانیان هم می‌تواند در پرسپولیس موفق باشد چون مدیر باید بتواند درآمدزایی کرده و پول بیاورد که ایشان ثابت کرده مدیر توانمندی است.
    * مشکل پرسپولیس «لیدری» کریمی نیست. او پتانسیل لازم را برای رهبری تیم دارد ولی بقیه با او منطبق نیستند. موتور ماشین، قوی‌ است، بدنه هم باید کشش لازم را داشته باشد.

کد:

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض عکس رويانيان و علي پروين در تمرين پرسپوليس

منبع : سایت ورزش

10. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این می گویند فیرپلی!/ شاهکار آبادانی ها در بوشهر

ورزش > لیگ برتر - سایت گل نوشت:
    تیم فوتبال ایرانجوان بوشهر با پیروزی 2-1 مقابل نفت نوین آبادان به مرحله سوم جام حذفی راه یافت. در این بازی که عصر جمعه در بوشهر برگزار شد، گل های این دیدار را امیرمقتدایی در دقیقه 44 برای صنعت نفت نوین آبادان و صادق جشنی دردقیقه 46 و حسن آتشی در دقیقه 82 برای ایرانجوان بوشهر به ثمر رساندند.
    اتفاق جالب این بازی این بود که پس از به ثمر رسیدن گل تیم صنعت نفت نوین آبادان توسط امیرمقتدایی در دقیقه 44 که در پی رعایت نکردن بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان این تیم وارد دروازه ایرانجوان بوشهر شد، وحید سلامات سرمربی نفت نوین آبادان به بازیکنان تیمش دستور داد تا راه را برای جبران این گل برای بازیکنان ایرانجوان باز بگذارند. بازیکنان تیم صنعت نفت نوین آبادان نیز با اجرای دستور سرمربی خود بدون هیچ مانعی راه را برای صادق جشنی بازیکن ایرانجوان بوشهر بازگذاشتند تا در دقیقه 46 بازی را به تساوی بکشاند و همه چیز برای دو تیم در شرایط برابر ادامه یابد و دردقیقه 82 حسن آتشی گل برتری ایرانجوان را به ثمر رساند.

کریم باقری برای همیشه از ایران رفت

ورزش > چهره‌ها - کریم باقری شاید دیگر در ایران زندگی نکند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ کریم باقری که اواسط تابستان امسال همراه با خانواده اش به آمریکا رفته شاید در همان جا ماندگار شود. نزدیکان به کاپیتان همیشه محبوب پرسپولیس ، می گویند او رفته تا اقلا برای چندسالی همراه با خانواده اش آنجا زندگی کند و با پایان فوتبالش ، فرزندانش بتوانند آنجا تحصیل کنند. آقا کریم سال قبل فوتبال را کنار گذاشت و درحالی که همیشه گفته هیچ علاقه ای به فوتبال ندارد ، امسال پیشنهاد مدیریت فنی راه آهن تهران را رد کرد و تصمیم به رفتن گرفت.

کد:

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saghiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض هفته هشتم لیگ برتر فوتبال

هشتمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در غیاب نمایندگان فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا و در شرایطی از فردا یکشنبه آغاز می‌شود که استقلال همچنان سرمست از پیروزی در دربی است و پرسپولیس نیز همچنان تاوان شکست در آن بازی را پس می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از عصر یکشنبه با برگزاری شش دیدار در شهرهای مختلف آغاز می شود و روز دوشنبه با رویارویی تیم‌های استقلال و سایپای البرز پایانی موقتی خواهد داشت. در روز نخست از هفته هشتم دیدار جذاب و تماشایی کم نیست، جدا از بازی فجرسپاسی شیراز - پرسپولیس که نتیجه‌اش در سرنوشت حمید استیلی تاثیر مستقیم خواهد داشت، می توان از بازگشت ابراهیم قاسمپور با تیم داماش به لیگ برتر، رویارویی حمید درخشان به عنوان سرمربی تیم شاهین با تیم سابقش شهرداری تبریز، جدال غلامحسین پیروانی و امیر قلعه نویی در کسوت مربیگری صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز و... به عنوان اتفاقات جالب دیدارهای آغازین هفته هشتم لیگ برتر یاد کرد، دیدارهایی که در زیر بدان اشاره می شود:

داماش گیلان - راه آهن شهرری
    ناکامی‌های پی در پی داماش گیلان بالاخره کار دست مهدی دینورزاده داد و او را ناچار به جدایی از این تیم گیلانی کرد. این مربی بعد از باخت 3 بر صفر به سپاهان از داماش رفت و جای خود را ابراهیم قاسمپور داد. از این هفته قاسمپور به عنوان سرمربی تیم شهر باران را هدایت می کند، آنهم در مصاف با تیم جوان علی دایی که گرچه خوب نتیجه نگرفته اما بد بازی نمی کند. قاسمپور که می داند، کار سختی با داماش بحران‌زده دارد، با اطمینان از برد مقابل راه آهن سخن نمی گوید اما به خوبی واقف است که یک شروع خوب با داماش می تواند تضمین کننده موفقیت او در گیلان باشد. از سوی دیگر علی دایی و شاگردانش که تنها برد این فصل خود را مقابل مس سرچشمه رده هفدهمی جدول کسب کرده‌اند امیدوارند تا در دیدار با داماش رده شانزدهمی نیز دست پر از زمین خارج شوند و چند پله ای در جدول صعود کنند.

نفت تهران - ملوان بندرانزلی
    برای نفت تهران لقبی بهتر از پدیده نمی توان پیدا کرد. تیمی که هیچ کس از آن انتظار شگفتی سازی نداشت، حالا خوب می برد و رتبه چهارم جدول را بدون بحث و گفتگو در اختیار دارد. تیم حسین فرکی این هفته در خانه از ملوان بندرانزلی پذیرایی می کند، تیمی بحران زده که در هفته هفتم به رده سیزدهم جدول سقوط کرد. تیم نفت که با صدر جدول تنها دو امتیاز فاصله دارد در بازی خانگی مقابل ملوان به غیر از برد به چیز دیگری فکر نمی کند. ملوان نیز برای فرار از بحران در اندیشه دستیابی به سه امتیاز دیدار با نفت است گرچه در ظاهر شرایط چندان مساعدی ندارد و خطر سقوط به انتهای جدول را بشدت احساس می کند. باید دید عصر یکشنبه سیر صعودی نفت ادامه پیدا می کند یا ملوان بندرانزلی با بحران وداع خواهد کرد.

شهرداری تبریز - شاهین بوشهر
    دست تقدیر خیلی زود حمید درخشان را به تبریز بازگرداند. او در هفته هشتم به تبریز بازمی گردد تا رودرروی تیمی بایستد که فصل گذشته آن را از سقوط نجات داد. حمید درخشان با وجود خدمتی که به شهرداریچی‌های تبریز کرد، مورد بی مهری آنها قرار گرفت و جای خود را به "میودراگ یسیچ" داد. او در هفته هشتم لیگ برتر به تبریز بازمی گردد تا خود را به هواداران و مدیران شهرداری ثابت کند. در مقابل درخشان و شاهین، تیمی می ایستد که تنها برد خود در هفت هفته گذشته را مقابل پرسپولیس کسب کرده و در حسرت یک پیروزی خانگی است. مقابله درخشان با انگیزه و تیمش با یسیچ که آینده مربیگری‌اش در تبریز در خطر است، می تواند زمینه ساز دیداری جذاب و تماشایی شود.

فجرسپاسی شیراز - پرسپولیس تهران
    تاوان شکست در دربی تهران را حبیب کاشانی داد نه حمید استیلی. حبیب کاشانی قربانی جنگ قدرت شد و جای او را هیئت مدیره‌ای پنج نفره و مدیرعامل غیرورزشی گرفت که بیشتر از فوتبال با سرعت، سوخت، ایست و ورود ممنوع و ... سرو کار داشته است. از این هفته پرسپولیسی جدید را در میدان لیگ برتر شاهد خواهیم بود که مدیرعامل دارد، هیئت مدیره دارد، پروین دارد و ... .

مدیران باشگاه پرسپولیس در نخستین روزهای فعالیت خود گرچه از حمید استیلی حمایت کردند اما کیست که نداند اگر این حمایت در همین هفته‌های آغاز فعالیت آنها نتیجه ندهد، "مربی مورد حمایت" قربانی بلندپروازی مدیرانی می شود که تیم را در نازل‌ترین جایگاهی که از آغاز فعالیت خود تا به امروز داشته است، تحویل گرفته‌اند. برای پرسپولیسی که به باخت بی تفاوت شده، برکناری حمید استیلی و آوردن مربی جدید بهترین راه درمان است و بدون شک مدیران جدید از تجویز آن برای این تیم بیمار دریغ نمی کنند.

درست یا غلط، خوب یا بد، حمید استیلی روی لبه تیغ است و او بهتر از همه این را می داند که با یک باخت دیگر باید پرسپولیس را ترک کند. استیلی که با شکست برابر دربی اندک هوادارانی که حامی اش بودند را نیز از دست داده است، این هفته به شیراز می رود تا رودرروی تیم جوان فجر بایستد. برای استیلی که هر لحظه صدای اعتراض هواداران را بلندتر از قبل می شوند، هر بازی حکم مرگ و زندگی را دارد. شکست و حتی تساوی در مصاف با شاگردان کلانتری، یعنی پایان راه.

غلبه بر فجر با انگیزه و جوان آنهم در ورزشگاه حافظیه کار آسانی نیست که استیلی و شاگردانش به راحتی بتوانند از پس اجرای آن برآیند. تیمی که سپاهان را در شیراز شکست داد و مس را در کرمان از پیش رو برداشته، حریفی دست و پاگیر برای استیلی و شاگردانش خواهد بود که نشان داده‌اند گاهی اوقات حتی از شکست مس سرچشمه قعر جدولی هم عاجز هستند!

صبای قم - فولاد خوزستان
    این بازی برای عبدالله ویسی یک بازی خاص و ویژه است، ویژه و خاص از آن جهت که رودرروی تیمی می ایستد که در دوران جوانی برای آن بازی می کرد. ویسی که امروز با تیم صبای قم به یک مربی قابل اعتنا در فوتبال ایران تبدیل شده است، عصر یکشنبه در شرایطی متفاوت از تیم سابقش پذیرایی می کند. او در اوج و سکوی دوم جدول پذیرای فولادی است که رده یازدهم جدول را در اختیار دارد و در هفت دیدار اخیر تنها دو برد کسب کرده است. صبای قم در دیدار مقابل فولادی که تشنه پیروزی است، سه امتیازی خانگی را جستجو می کند تا به واسطه آنها حداقل تا پیش از برگزاری دیدار استقلال - صبای قم صدرنشین جدول رده بندی شود.

صنعت نفت آبادان - تراکتورسازی تبریز
    یکی از تماشایی‌ترین دیدارهای هفته هشتم لیگ برتر همین دیدار صنعت نفت آبادان - تراکتورسازی تبریز است که یکشنبه شب در ورزشگاه تختی آبادان برگزار می شود. این دو تیم که از پرطرفدارترین و ریشه‌دارترین تیم‌های فوتبال ایران هستند، در هفته‌های اخیر نتایج خوبی را کسب کرده‌اند که حاصل آن ایستادن تراکتورسازی 15 امتیازی بر سکوی سوم جدول و نفت آبادان نه امتیازی بر سکوی نهم جدول است.

دو تیم در هفته‌ای که گذشت شرایطی متفاوت را تجربه کردند، نفت آبادان در انزلی، ملوان را برد و تراکتورسازی در تبریز به نفت تهران باخت. تراکتورسازی که به زعم مربی‌اش ناعادلانه به نفت تهران باخته در این هفته به دنبال جبران آن شکست در خانه نفت آبادان است. کار دشواری که تحقق آن مقابل تماشاگران پرشور آبادانی دشوار و گاهی اوقات نشدنی است. در مقابل پیروانی هم تیمش را با انگیزه برد به مصاف تراکتورسازی می فرستد، او که حتی در روزهای پیروزی نفت از گزند اعتراضات تماشاگران آبادانی در امان نیست، اگر به غیر از برد به چیزی دیگر فکر کند، باید خود را آماده روزهایی سخت‌تر در آبادان کند.

- برنامه دیدارهای هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    یکشنبه - 3/7/90
    * داماش گیلان - راه آهن شهرری، ساعت 17:30، ورزشگاه شهید عضدی رشت
    * نفت تهران - ملوان بندرانزلی، ساعت 17:30، ورزشگاه دستگردی تهران
    * شهرداری تبریز - شاهین بوشهر، ساعت 17:45، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
    * مقاومت سپاسی شیراز - پرسپولیس تهران، ساعت 18:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
    * صبای قم - فولاد خوزستان، ساعت 18:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
    * صنعت نفت آبادان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 18:45، ورزشگاه تختی آبادان
    دوشنبه - 4/7/90
    * استقلال - سایپای البرز، ساعت 18:30، ورزشگاه آزادی تهران .:استقلالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •