تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بابا بیخیال گل اول بارسا آفساید بود؟
    چرا برای توجیه اشتباهات داوری دارین با میکروسکوپ توی بازیهای بارسا دنبال اشتباه میگردین آقا قهرمانی مبارکتون ولی دیگه منطقتون رو فراموش نکنید اگر جز شما یک نفر دیگه بگه گل اول بارسا آفساید بود من فیلمشو میذارم تا همه قضاوت کنن. عجیبه واقعا دیگه کار به جایی کشیده که میخوان گلای سالم بارسا رو هم اشتباه داوری بدونن
    آره شما فیلمش رو بزار. من نیازی نمیبینم که اصلاً برم دنبالش بگردم. اگه بزاری، منم اون صحنه رو کپچر میکنم لحظۀ پاس رو ببینی که آلوز هم از مدافع و هم از پاسور جلو تره.

ضمناً بار سوم هست که میگم. سه بار هی ازت پرسیدم نظرت راجع به آلوز که بدون توپ زد تو صورت بازیکن حریف چیه. هی میگی راموس تو اون بازی فلان و ... اینو بهش میگن فرافکنی.

دیگه خنده داره. دیدن بازی ها تو عالم دیگه ای. مسی زیر زبونی به داور گفت بزنم؟ یه چیزایی در میارن. اگه داور گفته باشه سوت. مگه گفته؟
    آقا هیچ احتیاجی به مسخره کردن نیست. فیلم رو نگاه کنید. مسی میخواست از عنصر قافل گیری استفاده کنه، دستش رو گذاشت جلوی دهنش و به داور که 1 متریش بود چیزی گفت، داور هم با دست اشاره کرد که بزن! حالا حدش زدن اینکه مسی چی گفته ساده هست. احتمالاً ازش پرسیده بزنم یا نه. میگم از 3 زاویه تو صحنه آهسته مشخص بود.
    شما مشکلتون اینه که متوجه منظور اصلی من نشدی. من نمیگم کارش اشتباهه. یا نمیگم مسی نباید این کار رو میکرد. شما هم اگه فکر میکنین بازیکن ها تو زمین با داور حرف نمیزنن یا زرنگی نمیکنن در اشتباهی. من فقط داشتم توضیح میدادم که بازیکن های اتلتیکو اعتراض داشتن رو سوت. اگر واقعاً داور گفته بود که با سوت ضربه زده بشه، پس اگه سوت نزنه، مدافعین اونطوری غافلگیر میشن. در این صورت اشاره با دستش به ضربه زننده (حالا هر بازیکنی از هز تیم دیگه ای در هر بازی دیگه ای در موقعیت مشابه) یک امتیاز به اون بازیکن هست.
    اون توپ فقط و فقط گل شد چونکه دیوار دفاعی داشت چیده میشد و دروازه بان هم اونور رو تیر بود وگر نه نه ضربۀ خاصی بود نه محکم بود و نه استثنایی. دروازه که خالی باشه و دیوار دفاعی هم نباشه، بیشتر بازیکن هایی که یه حدی هم تکنیک داشته باشن حتی از وسط زمین هم توپشون میره تو دروازه. مثل موقع تمرین.

آخرش بگم که من نمیخواستم یه بحث تکراری رو باز کنم. اون دوستمون اومد با طعنه گفت راجع به داوری بازی رئال چی دارین بگین، منم بعد از دیدن بازی دیشب بارسا و اتلتیکو اومدم چیزایی که اتفاق افتاد رو گفتم که یعنی اینارو هم بگین دیگه. ولی خوب انگار طرفدار بودن باعث میشه بازیکن بره جلو یا بره عقبتر یا اینکه سه تا تک به تک که آفساید نبوده دیده نشه یا هند به اون واضحی پنالتی به نظر نرسه. یه بار گفتم ادامه نمیدم ولی نشد. من Over and Out.
    Last edited by powerslave; 27-02-2012 at 23:03.

2. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا هیچ احتیاجی به مسخره کردن نیست. فیلم رو نگاه کنید. مسی میخواست از عنصر قافل گیری استفاده کنه، دستش رو گذاشت جلوی دهنش و به داور که 1 متریش بود چیزی گفت، داور هم با دست اشاره کرد که بزن! حالا حدش زدن اینکه مسی چی گفته ساده هست. احتمالاً ازش پرسیده بزنم یا نه. میگم از 3 زاویه تو صحنه آهسته مشخص بود.
    شما مطمئنی بازی رو دیدی؟من که شک دارم دیده باشی

اینم دوتا صحنه عکس از صحنه هایی که اقایون ادعا دارن داوری اشتباه کرده امیدوارم دیگه حرفی نمونده باشه.
    هیچ کدوم از صحبت های دوستمون با این دو عکس صدق نداره
    من فکر میکنم ایشون بازی رو ندیده

4. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره شما فیلمش رو بزار. من نیازی نمیبینم که اصلاً برم دنبالش بگردم. اگه بزاری، منم اون صحنه رو کپچر میکنم لحظۀ پاس رو ببینی که آلوز هم از مدافع و هم از پاسور جلو تره.
    من مطمئنم شما بازی رو ندیدی
    با دوتا عکس ثابت میکنم

6. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دل بوسکه: کنار گذاشتن تورس دردناک بود اما چاره ای نداشتم

تورس که در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، در این مدت تنها 5 بار برای آبی ها گلزنی کرده است و به همین دلیل با انتقادهای زیادی روبرو شده است.

Vicente Del Bosque - Spain

سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد کنار گذاشتن فرناندو تورس از فهرست تیمش برای دیدار دوستانه مقابل ونزوئلا برایش دشوار بود اما معتقد است با توجه به عملکرد نه چندان خوب این بازیکن در چلسی، چاره دیگری نداشت.
    تورس که در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، در این مدت تنها 5 بار برای آبی ها گلزنی کرده است و به همین دلیل با انتقادهای زیادی روبرو شده است.
    دل بوسکه معتقد است انتخاب تورس به جای بازیکنان جوانی مانند ایکر مونیان، روبرتو سولدادو، فرناندو یورنته و آلوارو نگردو ناعادلانه بود.
    او در گفتگو با ایندپیندنت گفت:" او بازیکنی است که ما به خاطر کارهایی که برای تیم انجام داده از او بسیار ممنونیم و کنار گذاشتن او برای من بسیار دردناک بود اما من می خواستم انتخاب های عادلانه ای داشته باشم.
    نمایش های اخیر او اندکی پر فراز و نشیب بود. وقتی یک مهاجم موفق به گلزنی نمی شود، اندکی دردسرساز است. شرایط اندکی دشوار می شود. ما فهمیدیم که چنین مشکلی وجود دارد.
    من هر روز با فرناندو در تماس نیستیم اما قبل از رقابت های یورو زمان زیادی وجود دارد تا او خودش را نشان بدهد."
    با توجه به اینکه مصدومیت داوید ویا، حضور او در رقابت های یورو 2012 را در هاله ای از ابهام قرار داده، دل بوسکه تایید کرد که ناآمادگی تورس شرایط را برای اسپانیا نگران کننده تر کرده است.
    با حضور آندره ویلاس بواس در چلسی، تورس جایگاهش در ترکیب اصلی آبی ها را از دست داده و دل بوسکه در این مورد گفت:" اگر تیم خوب بازی می کند و سیستم به درستی جواب می دهد و این سیستمی است که آنها با آن راحت هستند، این برای بازیکن هم بهتر است که بیرون بنشیند.
    اگر شرایط در یک باشگاه خوب پیش می رود، محیط بهتری برای کار کردن به وجود می آید. ما فرناندو را در باشگاه جدیدش دیدیم و دیدیم که او می جنگد و اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارد.
    امیدواریم او در چهار ماه آینده گلزنی هایش را آغاز کند و ما در آن زمان تصمیم نهایی را بگیریم. شرایط در حال حاضر به خوبی پیش نمی رود اما می تواند خیلی سریع تغییر کند."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by 2raj_a; 28-02-2012 at 01:04. دليل: تیتر خبر فراموش شده بود

8. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

په په رینا: تورس روزهای سختی را سپری می کند؛تورس انگیزه زیادی برای حضور دریورو دارد

دروازه بان اسپانیایی لیورپول از شرایط مهاجم چلسی می گوید

سایت گل- په په رینا، دروازه بان اسپانیایی لیورپول در صحبتهایی درمورد فرناندو تورس در چلسی به صحبت پرداخته است
    مهاجم اسپانیایی دنیای فوتبال زمستان سال2011 وبعد از سپری کردن سالهایی درخشان در لیورپول از این تیم جدا و به چلسی پیوست ولی در طول یک سال اخیر تنها 5 گل به ثمر رسانده و با بحران گلزنی دست و پنجه نرم می کند
    همین ماجرا باعث شده تا بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا او را بهاردوی ماتادورها برای دیدار دوستانه با ونزوئلا دعوت نکند.

اکنون په په رینا، دروازه بان اسپانیایی لیورپول که دوستی صمیمانه ای با ال نینیو دارد، دراین باره گفته:« گهگداری با فرناندو تورس صحبت می کنم. او آرامش خودراحفظ کرده. حالش خوب است ولی روزهای سختی را پشت سرمی گذارد چون مثل همه ما انگیزه های زیادی داشت تا در اردوی تیم ملی حضور داشته باشد؛ ولی درنهایت اوضاع این طور شد.»
    او ادامه داد:« باید ببینیم که ایا دل بوسکه تورس را به یورو خواهد برد یا نه. این دل بوسکه است که لیست بازیکنان فراخوانده را اعلام می کند. تورس مثل همه بازیکنان دیگر انگیزه های فراوانی برای حضور دراین رقابتها و کمک رسانی به تیمش دارد.»
    رینا که اخیرا با لیورپول به قهرمانی کارلینگ کاپ انگلیس رسیده دراین باره گفت:« خوشحالم که دوباره توانستم جام دیگری را با لیورپول فتح کنم. واقعا جای یک جام در میان ما خالی بود و امیدوارم که این ابتدای قهرمانی های آتی ما باشد. کسب قهرمانی بعد از شش سال خوشحالی زیادی را به همراه دارد. برای همه ما مهم این است که پروژه جدید ما به خوبی پیش برود. »
    رینا در واکنش به انتقادات دیگو آرماندو مارادونا از ویکتور والدس هم گفت:« از نظر من والدس دروازه بان خیلی خوبی است. آنچه مارادونا گفته قابل احترام است ولی ویکتور بدون شک جزو بهترین دروازه بانان دنیاست.»

10. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سیر تکاملی پیراهن تیم ملی اسپانیا همراه شوید

تیم ملی اسپانیا در بازی دوستانه مقابل ونزوئلا با پیراهنهایی به رنگ آبی آسمانی به میدان خواهد رفت

Alvaro Negredo - Spain

سایت گل- تیم ملی اسپانیا در بازی دوستانه مقابل ونزوئلا با پیراهنهایی به رنگ آبی آسمانی به میدان خواهد رفت.شاید برایتان جالب باشد تا مروری بر سیر تکاملی لباس ماتادورها در سالهای اخیر داشته باشید:

سائورا در جام جهانی 1982 اسپانیا در بازی با هندوراس

تیم ملی اسپانیا در مصاف باایرلندشمالی در مکزیک
    کاماچو،ویکتور مونیس و آندونی سوبی سارتا در یورو1988

مارتین واسکس دریکی از بازیهای تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 1990
    بوتراگنیو در یکی از بازیهای تیم ملی اسپانیا
    فرر بعد از حذف اسپانیا به دست ایتالیا در جام جهانی آمریکا
    اسپانیا نتوانست در جام جهانی فرانسه از مرحله گروهی به دور بعد صعود کند

رائول گونسالس بعد از از دست دادن یک ضربه پنالتی مقابل فرانسه در یورو2000
    اعتراض چابی ارناندس به خط نگهدار درجام جهانی2002 کره و ژاپن؛ در دیداری که منجر به حذف ماتادورها از گردونه این رقابتها شد

رقابتهای یورو2004،تورنمنت پرتغال و ناکامی دیگری برای ماتادورها

اولین موفقیت اسپانیا در سالهای اخیر؛ ماتادورها قهرمان یورو2008 شدند
    ماتادورها در جام کنفدراسیونها به دست آمریکا حذف شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم اولین ستاره روی پیراهن تیم ملی اسپانیا بعد از قهرمانی درجام جهانی2010

تیم ملی اسپانیا دریورو2012 با این لباسها به میدان می رود

این پیراهن دوم اسپانیا در جام جهانی 2010 بود

دوران طلایی.چابی بازکردن دروازه روسیه در یورو2008 رابدین ترتیب جشن گرفت
    این هم لباس تیم ملی ااسپانیا در جام جهانی 98 فرانسه برتن گرررو

و پیراهنی که اسپانیا در دیدار دوستانه 4شنبه شب مقابل ونزوئلا برتن خواهد کرد.

12. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لوئیس آراگونس: دلیل دعوت نشدن تورس را درک می کنم

سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی درمورد لیست کنونی دل بوسکه به اظهارنظر پرداخته است

سایت گل- لوئیس آراگونس سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا ، کسی بود که برای اولین بار فرناندوتورس را به اردوی این تیم دعوت کرد.
    او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که دلیل دل بوسکه برای دعوت نکردن ال نینیو به ترکیب تیم ملی اسپانیا را درک می کند.
    این درحالی است که تورس در 27 دیداری که در دوران آراگونس برای تیم ملی اسپانیا برگزار کرده بود 16 گل به ثمر رسانده بود. آراگونس اکنون در صحبتهایی گفته:« درک می کنم که چرا سرمربی اسپانیا تورس را به تیمش دعوت نکرده؛ تورس در روزهای خوبی نیست و باید درانتظار آن باشد تا فرصت جدیدی دراختیارش قرار بگیرد. یک بازیکنی که بازی نمی کند و در شرایط ایده آل نیست، طبیعی است که در اردوی تیم ملی جایی نداشته باشد.»
    این درحالی است که بازیکنان تیم ملی اسپانیا روزدوشنبه برای اولین بار در سال 2012 دراردوی این تیم شرکت کردند . آنها بعد از سه روز تمرین در دیداری دوستانه مقابل ونزوئلا قرار خواهند گرفت.

آراگونس: تصمیم دل بوسکه در مورد کنار گذاشتن تورس درست است

تورس از اکتبر گذشته و بعد از دو گلی که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان وارد دروازه تیم بلژیکی ژانک کرد، تاکنون نتوانسته برای آبی ها گلزنی کند.

سایت گل- لوئیس آراگونس، سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، از تصمیم ویسنته دل بوسکه در مورد کنار گذاشتن فرناندو تورس از فهرست تیمش برای دیدار مقابل ونزوئلا حمایت کرد.
    تورس از اکتبر گذشته و بعد از دو گلی که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان وارد دروازه تیم بلژیکی ژانک کرد، تاکنون نتوانسته برای آبی ها گلزنی کند.
    نمایش های اخیر تورس انتقادهای زیادی را به همراه داشت و سرانجام دل بوسکه تصمیم به کنار گذاشتن او گرفت.
    آراگونس در گفتگو با مارکا گفت:" من دلیل دعوت نشدن تورس را درک می کنم. او دوران خوبی را سپری نمی کند و باید در انتظار یک فرصت دیگر باشد. این اتفاق برای یک بازیکن که زیادی بازی نمی کند و در شرایط آمادگی خوبی قرار ندارد، طبیعی است."
    این در حالی است که چندین بازیکن تیم ملی اسپانیا از تورس حمایت کردند و ابراز امیدواری کردند که این بازیکن در فهرست نهایی لا فوریا روخا برای رقابت های یورو 2012 حضور داشته باشد.
    اسپانیا در دیدار فردا شب مقابل ونزوئلا آلوارو نگردو را نیز در اختیار نخواهد داشت. مهاجم سویا به دلیل مصدومیت از ناحیه ران اردوی تیم ملی اسپانیا را ترک کرد.
    Last edited by nw_nk; 29-02-2012 at 19:19. دليل: Merge

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سولدادو:بازگشت به تیم ملی رویایی بود که محقق شد

مهاجم والنسیا سه گل از 5 گل تیم ملی اسپانیا در دیدار 4شنبه شب مقابل ونزوئلا را به ثمررساند

Getty Images

سایت گل- روبرتو سولدادو مهاجم اسپانیایی باشگاه والنسیا از بازگشت به فوتبال ملی بسیار خوشحال است. او دراولین دیداری که در تیم دل بوسکه انجام داد، موفق شد تا هت تریکی تماشایی را به اجرا بگذارد و البته یک ضربه پنالتی را هم از دست داد
    اسپانیا 4 شنبه شب و دردیداری دوستانه با نتیجه 0-5 ازسد ونزوئلا عبور کرد و سه گل از این 5 گل را روبرتو سولدادو به ثمر رساند
    مهاجم والنسیا در پایان ای ندیدار دوستانه گفت:« بازگشت به تیم ملی اسپانیا برای من یک رویا بود که محقق شد. گلها در نیمه دوم از راه رسیدند و این درحالی بود که شرایط برای ما مساعد تر شده بود؛ چرا که بازی بازتر شده بود و خط دفاعی حریف تقریبا از هم پاشیده بود. پنالتی ای که از دست دادم اتفاق بدی بود که دراین بازی رخ داد.»
    این درحالی است که فرناندوتورس برای اولین بار از سال 2006 به بعد نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی کشورش نمی دید و سولدادو که جانشین او در لیست دل بوسکه شده بود با هت تریکی تماشایی، نشان داد که جانشین خوبی برای تورسی است که در یک سال اخیر درگلزنی ناکام مانده.
    سولدادو در ادامه درمورد احتمال حضورش در یورو2012 گفت:« هنوزسه ماه دیگر تا آغاز این تورنمنت باقی است و هراتفاقی ممکن است رخ دهد.»
    گزارش روز: دل بوسکه، پرگل ترین مربی تاریخ ملی اسپانیا

سرمربی باتجربه ماتادورها اکنون به دنبال افتخارآفرینی های بیشتر است

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی کنونی تیم ملی اسپانیا با برد 0-5 تیمش مقابل ونزوئلا، افتخار جدیدی را در مقابل نامش می بیند
    با این برد، او مبدل به مربی ای شد که تیم ملی اسپانیا زیر نظر او به بیشترین تعداد گل دست یافته. در طول مدت حضور دل بوسکه برروی نیمکت مربی گری ماتادورها، اسپانیا به 130 گل رسیده. پیش از این، این رکورد در اختیار خاویر کلمنته بود که تیم ملی اسپانیا در زمان مربیگری او در 62 بازی موفق به به ثمر رساندن 126 گل شده بود و میانگین گلزنی ماتادورها در زمان مربیگری کلمنته ، میانگین 2.03 گل در هر بازی بود
    این درحالی است که دل بوسکه توانست در پنجاه و یکمین حضورش برروی نیمکت مربیگری تیم ملی اسپانیا، رکورد کلمنته را پشت سربگذارد. تنها در 4 دیدار از این 51 بازی اسپانیا موفق به بازکردن دروازه حریفان نشده و اسپانیای دل بوسکه درمجموع در 6 بازی تن به شکست داده که این 4 بازی هم جزوی از این 6 باخت است
    شکست های اسپانیا با دل بوسکه دراین دیدارها رقم خورده:باخت به آمریکا در جام کنفدراسیون های سال 2009؛ باخت به سوئیس در جام جهانی 2010 و دو شکست در دیدارهای دوستانه مقابل پرتغال و انگلیس . باخت 1-4 مقابل آرژانتین و شکست 1-2 مقابل ایتالیا . که باوجود گلهای فرناندو یورنته در بوئنوس آیرس و ژابی آلونسو در باری، تیم دل بوسکه نتوانست به برد برسد

دل بوسکه : به تمام اهدافی که داشتیم، دست یافتیم

بعد از برد پرگل تیم ملی اسپانیا مقابل ونزوئلا،مربی ماتادورها به تمجید از تیمش پرداخت

سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در پایان دیدار دوستانه تیمش مقابل ونزوئلا که با برد 0-5 ماتادورها همراه بود به آنالیز عملکرد شاگردانش در این بازی پرداخت
    دل بوسکه در پایان مسابقه گفت:« ما به تمام اهدافی که داشتیم، رسیدیم. تمام برنامه هایی که برای این بازی داشتیم، کاملا و به درستی انجام شد. در دقایق ابتدایی بازی ونزوئلا با مهربانی با ما رفتار می کرد ولی بعد از آن بود که بازی را با تکیه بر کیفیت بالای بازی مان پیش بردیم.»
    سرمربی ماتادورها درادامه به آنالیز بازی تهاجمی تیمش پرداخت و گفت:« ما عملا در این بازی مهاجمان متعددی داشتیم: سیلوا، اینیستا ، و فابرگاس ؛ تمام بالهای ما خیلی خوب بازی کردند و دربازی مشارکت داشتند. آنها بازیکنانی تهاجمی بودند . ما به یک تعادل خوب نیاز داشتیم و به آن دست یافتیم.»

سرمربی ماتادورها در ادامه درمورد روبرتو سولدادو که سه گل از 5 گل تیمش را به ثمر رساند و یک ضربه پنالتی را از دست داد گفت:« سولدادو خیلی خوب بود. او فرصتهایی که در اختیار داشت را به گل تبدیل کرد و واقعا خوب بود.ما الان دو ماه و نیم تارقابتهای یورو فاصله داریم و درطول این مدت می توانیم نشان دهیم که شرایطمان خوب است.»
    او ادامه داد:« ناعادلانه است که بخواهیم مهاجمان را با هم مقایسه کنیم.این بدا ن معنا نیست که ما عملکرد سایرین را کمرنگ جلوه می دهیم.فقط می خواهیم بازی سولدادورا آنالیز کنیم. او کاری که باید را انجام داد ولی درنیمه دوم بازی او راحت تر بازی می کرد.»
    دل بوسکه درمورد اولین بازی ملی مونئائین درترکیب تیم ملی اسپانیا و صحبتهایی که در زمان ورود او به زمین درگوش او مطرح کرد،گفت:« فقط به او مسائل فوتبالی را یادآوری کردم که در جریان بازی قرار بگیرد . او بچه ای است که استعدادهای فراوانی دارد.»
    سرمربی اسپانیا درمورد بازی تیم ملی ونزوئلا گفت:« ونزوئلا در نیم ساعت اول بازی، تیم قدرتمندی بود که در آن دقایق فشار زیادی را به ما وارد کرد و بازی خوبی را هم ارائه دادند ولی با دو گل اول ما،کار آنها تمام شد. با این وجود ونزوئلا درنیمه اول بازی خیلی خوب بود.»

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاریکاتور روز: در شب دیدارهای ملی؛ گلزنی مسی، ناکامی رونالدو

ستاره های بارسا و رئال شب متفاوتی را پشت سر گذاشتند

Getty

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، شب گذشته با سه گلی که وارد دروازه سوئیس کرد، نه تنها پیروزی 3-1 تیمش را رقم زد، بلکه تعداد گل های ملی اش را به 22 رساند و به این ترتیب، از رکرد گلزنی ماریو کمپس، گلزن اسطوره ای آلبی سلسته پیشی گرفت.
    این در حالی است که کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، علی رغم گلزنی های متوالی اش با پیراهن کهکشانی ها، در دیدار شب گذشته مقابل لهستان ناکام بود تا شاگردان پائولو بنتو مقابل یکی از میزبانان یورو 2012 به تساوی بدون گل برسند.

عدالت دل بوسکه در استفاده از ستاره های بارسا و رئال

در دیدار شب گذشته مقابل ونزوئلا دل بوسکه از 4 بازیکن رئال و 4 بازیکن بارسا در تریب اصلی استفاده کرد و به دو ستاره بارسا هم در نیمه دوم به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفتند.

سایت گل- تیم ملی اسپانیا شب گذشته موفق شد در دیداری پرگل، با نتیجه 5-0 ونزوئلا را شکست بدهد و در این دیدار دل بوسکه، سرمربی لافوریا روخا تلاش کرد با بازی دادن یک اندازه به بازیکنان بارسا و رئال، به تنش موجود بین این دو باشگاه دامن نزند.
    در این دیدار دل بوسکه از 4 بازیکن رئال و 4 بازیکن بارسا در تریب اصلی استفاده کرد و به دو ستاره بارسا هم در نیمه دوم به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفتند.
    رئالی ها در مجموع 300 دقیقه بازی کردند. کاسیاس وآربلوا 90 دقیقه کامل بازی کردند و راموس و ژابی آلونسو هم در دقیقه 60 از بازی تعویض شدند و جالب اینکه جای خودشان را به دو بازیکن بارسا دادند.
    بازیکنان بارسا در این دیدار در مجموع 360 دقیقه بازی کردند. بوسکتس و پیکه 90 دقیقه کامل بازی کردند، سسک در دقیقه 75 جای خود را مونیاین داد و اینیستا هم در بین دو نیمه از بازی بیرون رفت. پویول و ژاوی هم که در دقیقه 60 به جای ژابی آلونسو و راموس به بازی رفتند.
    تیاگو و ویکتور والدس هم فرصت حضور در این دیدار را پیدا نکردند.
    رئال این هفته در لالیگا مقابل اسپانیول قرار خواهد گرفت و بارسا با خیخون روبرو خواهد شد.

16. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

محل برگزاري فينال جام حذفي اسپانيا

فدراسيون فوتبال اسپانيا براي پايان دادن به کشمکش‌هاي بارسلونا و بيلبائو محل برگزاري فينال جام پادشاهي را بر اساس قرعه‌کشي اعلام و انتخاب خواهد کرد.

به نقل از مارکا اسپانیا، پس از جلسه ۲ روز پیش فدراسیون فوتبال اسپانیا با نمایندگان باشگاه‌های بارسلونا و اتلتیک بیلبائو مشخص شد که هیچ‌کدام از طرفین خیال عقب‌نشینی نداشته و برای اتخاذ یک تصمیم قاطعانه همکاری نمی‌کنند.

بر همین اساس مقرر شد امروز در مراسمی و با حضور نمایندگان هر دو تیم بارسلونا و بیلبائو، همچنین نماینده‌ای از یوفا محل برگزاری فینال جام حذفی قرعه‌کشی شود.

سه گزینه ویسنته کالدرون (اتلتیکو مادرید)، کارتوخا (سویا) و مستایا (والنسیا) روی میز فدراسیون فوتبال است و طبق اساسنامه فدراسیون ۲ باشگاه بارسلونا و اتلتیک بیلبائو باید به حکم نهایی احترام بگذارند و حق اعتراض نخواهند داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •