آخه من تو اجرای black ops II هیچ مشکلی نداشتم.ولی مثلا medal of honor رو با لگ اجرا میکنه.
آخه من تو اجرای black ops II هیچ مشکلی نداشتم.ولی مثلا medal of honor رو با لگ اجرا میکنه.
کم کم حیوون های بازی دارن میرن رو اعصاب!
امروز بعد از 10 دقیقه یه جای مناسب برای کشتن گاردهای یه Outpost پیدا کرده بودم که یهو یه ببر پرید روم،کل نقشه هام برای آدم های توی اون Outpost رو خراب کرد!
+
جییون ها یکم زیادی قوی هست نتوی بازی،مثل با هدشات نمیمیرن یا باید یه خشاب کامل MP5 روی بعضی هاشون خالی کرد تا بمیرن و توی کوئست هایی که مثلا میگه با تیرکمون یوزپلنگ سیاه شکار کنیم بالانس بازی از بین میره.چون تیرکمون داخل بازی از نزدیک روی حیوون های وحشی واقعا کاربرد خاصی نداره.بهتره که توی آپدیت های آینده این مورد رو درست کنن.
+
یکی دیگه از نکات منفی(البته نمیشه کاملا به عنوان یه نکته منفی در نظر گرفتش) به نظرم اینه هوای بارونی توی بازی خیلی کمه.من الان جدود 8 ساعت بازی ردم و فقط 2 بار باریدن برون توی بازی دیدم....
سیستمت چیه؟ چند فریم میگیری؟من هم نسخه pc رو یه 2 ساعتی بازی کردم البته روی اخرین تنظیمات باید بگم گرافیک بالایی داره مخصوصا انعکاس نور که توی چمن زار خیره کنندس با دایرکت 11 ( من که این اخر نسلی ایکس باکس رو گزاشتم کنار) ( اخرای نسل فقط pc میچسبه )
======================
من رفتم نسخه ی پی سی رو هم گرفتم و نصب کردم، واسه اینکه با directx 11 و روی ultra بخواد اجرا بشه یه ابر کامپیوتر میخواد! 21 فریم میگرفتم، روی directx9 هم امتحان کردم،باز هم سنگینه و فریم پایینی میده و تفاوت آنچنانی با نسخه ی کنسول نمیکنه، سیستمم هم قویه، من که رفتم سراغ نسخه ی کنسول، ولی دارم یواش یواش با بازی حال میکنم، ای جانم!
======================
دقیقاً منم دوبار اینطوری شدم، یه بار پلنگ یه بار هم ببر، ولی جالبه خوشم میاد!کم کم حیوون های بازی دارن میرن رو اعصاب!
امروز بعد از 10 دقیقه یه جای مناسب برای کشتن گاردهای یه Outpost پیدا کرده بودم که یهو یه ببر پرید روم،کل نقشه هام برای آدم های توی اون Outpost رو خراب کرد!
اولین باری که بارونو دیدم بعد از 4 ساعت بازی کردن بود، ذوق کردم شدید، بارونش قشنگهیکی دیگه از نکات منفی(البته نمیشه کاملا به عنوان یه نکته منفی در نظر گرفتش) به نظرم اینه هوای بارونی توی بازی خیلی کمه.من الان جدود 8 ساعت بازی ردم و فقط 2 بار باریدن برون توی بازی دیدم....
======================
نمیدونم چرا کلاً از فارکرای خوشم میاد، با اون حس تنهایی که داره حال میکنم، نسخه ی دومش هم خیلی قشنگ بود
Last edited by aramesh_61; 01-12-2012 at 22:23.
من با سیستمم روی دایرکت ایکس 9 کامل 60 فریم رو با بالاترین تنظیمات میگیرم
اما چون دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه کارت گرافیکم نمی تونم با دایرکت 11 بازی کنم
تفاوت گرافیکی خیلی زیاده بین 9 و 11؟
نمیشه با دایرکت 10 اجراش کرد؟
گرافیک 2 به نظرم کمی بهتر بود
اما اوایل بازی که داستان شروع میشه خیلی گرافیک وحشتناک بالا بود اما یا واسم عادی شده و یا اینکه پایینه گرافیکش نسبت به 2
یه چیز دیگه اینکه فیزیک بازی نسبت به 2 افت داشته
اما گیم پلی بسیار بهتر از نسخه های قبلشه و کاملا آزادی عمل رو میشه حس کرد که خیلی عالیه
من کل radio tower ها و outpost هایی که توی این جزیره هست رو گرفتم ولی توی نقشه یه جزیره بزرگ دیگه هم هست که زیر این جزیره هست و کلا با این جزیره ارتباط نداره (فقط از طریق آب باید بری) باید با قایق بری ولی نمیذاره من برم و همش منو برمیگردونه برای شما هم همین طوریه؟
پ ن: اون جزیره کوچیک ها رو نمیگم ها یه جزیره خیلی بزرگ که البته سیاه هست چون که radio tower هاش آنلاک نیست
خب بازیو گرفتم ...
شروع بازی واقعا شاهکار و سینماییه ! فوق العاده بود !
از نکات مثبت :
گرافیک وحشتناک فوق العاده ! بدون کمترین باگی ، بعضی از تکسچرا باورتون نمیشه اصن مو نمیزنن با واقعیت !
گیم پلی روون با مخلفات زیاد و عمیق که به این زودیا بعید میدونم تکراری شه!
زیاد بازی نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی واقعا از هر نظر عالیه !
نکات منفی :
Nope !
سی پی یو و کارت گرافیکت چیه؟من با سیستمم روی دایرکت ایکس 9 کامل 60 فریم رو با بالاترین تنظیمات میگیرم
اما چون دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه کارت گرافیکم نمی تونم با دایرکت 11 بازی کنم
احتمالاً دلیل افت گرافیک تو این نسخه پورت از روی نسخه ی کنسولی باشه، فکر کنم نسخه ی 2 جداگانه واسه پی سی نوشته شده بود (البته مطمئن نیستم)، تو این نسخه رنگ بندیا برخلاف نسخه ی دوم خیلی شاد شدهگرافیک 2 به نظرم کمی بهتر بود
اما اوایل بازی که داستان شروع میشه خیلی گرافیک وحشتناک بالا بود اما یا واسم عادی شده و یا اینکه پایینه گرافیکش نسبت به 2
اما گیم پلی بسیار بهتر از نسخه های قبلشه و کاملا آزادی عمل رو میشه حس کرد که خیلی عالیه
نسخه ی پی سی یا کنسول؟خب بازیو گرفتم ...
شروع بازی واقعا شاهکار و سینماییه ! فوق العاده بود !
PC !نسخه ی پی سی یا کنسول؟
گفتم tEXTURE با واقعیت مو نمیزنه ..خب معلومه منظورم PC هسش ! دی !
ولی خدایی نسخه PC رو از دست ندید!
دوست عزیز این حرفارو نزنید وقتی رو DX11 نمیزنید !گرافیک 2 به نظرم کمی بهتر بود
گرافیک یه شاهکاره ،همین ! همه ی سایتام یه ریز دارن تعریف می کنن ! فیزیک هم فوق العادس !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)