دوستان خبری از اون همکاری سیروان و انریکه نشد ؟ مثل اینکه در حد یه بازار گرمی بود نه ؟
سمفونی مدرن هم میخواستن بسازن تا الان تموم شده بود .
دوستان خبری از اون همکاری سیروان و انریکه نشد ؟ مثل اینکه در حد یه بازار گرمی بود نه ؟
سمفونی مدرن هم میخواستن بسازن تا الان تموم شده بود .
کار از مدت ها قبل ساخته شده اما به دلیل مجوز فعلا قصد انتشار ندارن
سیروان واقعا یه خواننده حرفه ای هست..نمیخوام حرفام رو تکرار کنم..ولی خواستید پستم رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید..
از لحاظ انتشار تک آهنگ میگم..که خیلی حرفه ای و اصولی تک آهنگ منتشر میکنه..نه مثل بعضی ها شابلونی..!
مگه مجوز میخواد ؟ من فکر نمی کنم واسه این کار مجوز بدن .
به هر حال بی صبرانه منتظرم شاهکار سیروان بیرون بیاد . مطمئنم مثل همیشه عالیه .
خواننده ی حرفه ای هست ولی نه فقط از نظر تک آهنگ دادن . به جرات میتونم بگم جز معدود خواننده های پاپ ماست که اصول خوندن رو کامل رعایت میکنه . حتی احسان خواجه امیری هم تا این حد اصول آواز رو رعایت نمیکنه . بقیه خواننده ها مونم که چیزی نگیم بهتره .
هر چند تو کنسرت قضیه خیلی تفاوت داره ولی اجراهای استودیوییش بی نقضه .
خب لحظاتی پیش بالاخره سیروان "به همین زودی" رو از طریق صفحه فیس بوکش منتشر کرد ...
لینک رو ریموت کردم تو رود فایل، چون رادیو جوان فیلتـر بود ...
وای ...
چه کرده سیروان ...
عالیه این آهنگ !
عالی ...
یه آهنگ اسلوی غمگین خیلی خوب
چه ملودی و تنظیمی داره کصافط
چقدر صدای سیروان خوب و دلنشینه ...
شعرش هم خدا رو شکر پیشرفت کرده ...
به همین زودی خوبه، خیلی خوب ...
آقا مگه قرار نبود آهنگ انریکه رو ریمیکس کنه چی شد ؟
خیلی خیلی از اون آهنگ دوست دارم زندگی روبهتره ! یعنی میشه گفت عالیه
کاملا سلیقتون قایل احترامه . ولی اون ترک از نظر من عاااااااااااااااااااااااا لی بود . فوق العاده بود اون ترک . همچین تنظیمی رو تو کار کدوم یک از خواننده هامون دیده بودید ؟ ترانه هم خیلی زیبا بود . به نظرم فعلا بهترین ترک امسال بوده .
این کار هم خیلی زیبا بود . تنها موردی که به نظرم رسید این بود که برعکس اکثر تنظیمای سیروان که با شروعش یاد فضای موسیقی روز دنیا میافتم این آهنگ از همون لحظه ی شروعش یه مقدار حس آهنگای ایرانی رو داد بهم . و شاید به خاطر همین واسه کسایی که موسیقی ایرانی زیاد گوش میدن دلنشین تر میاد . البته این هیچی از سواد بالای سیروان کم نمیکنه چون بارها ثابت کرده موسیقی روز دنیا رو میشناسه و میتونه تنظیمای مدرن ارائه بده . تنظیم این کار هم خیلی زیبا بود . خلوت . کاملا متناسب با آهنگ . کارشو خوب بلده این بشر
اگه از 20 بخوام نمره بدم :
دوست دارم زندگی رو 20
به همین زودی 18
من طرفدار سیروان نیستم ولی کاراش رو همیشه دنبال میکنم..
خواننده ی خیلی خوبی هست یعنی خیلی خوب میخونه و تکنیک خوندن خیلی خوبی داره.. ولی متاسفانه صدا نداره...
این آهنگ جدید هم فوق العادهههههههه بود...فقط کاور آهنگ می ارزه به همه ی تک آهنگهایی که امسال منتشر شد...!!
تنظیمش فوق العاده بود..یعنی 80% زیبایی کار فقط تنظیم بود..همه چیزش عالی بود بجز ترجیع بند یا همون کروس که خیلی خوب نبود.. میتونست خیلی از این بهتر باشه...
در مورد آهنگ دوست دارم زندگی رو ... بدون شک تا الان یکی از بهترین قطعات سال 92 هست..فکر کنم کمتر کسی از این آهنگ خوشش نیومده باشه بجز ممد حودمون..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)