سلام. من اين تبلت راديروز باگارانتى وكيبرد١٦ گيگ راخريدم ٦٩٠ وقتى تبلت راروشن كردم دقت نكردم ببينم آندرويد٣.١ است يا٣.٢ ولى فروشنده مى گفت
كه ٣.١ است وقتى به اينترنت وصل شدم ديدم يه آبديت روى صفحه آمد آبديت كه انجام شد ديدم ورژن آندرويدتبلت ٣.٢.١ شده است قبل از آبديت منوها
فارسى بود ولى كيبردفارسى نداشت ولى بعدازآبديت كيبردفارسى اضافه شدخلاصه با فارسى هيچ مشكلى نداربعدازآبديت وقتى باموس كيبردكارمى كنم
پيكانى كه باحركت موس روى صفحه نمايش حركت مى كند به شكل دايره شده ولى موقع كاركردن مشكلى نداردموردبعدى هم فلش كه به سوكت كنار كيبرد
وصل مى كنم تاموزيك گوش كنم را قبول نمى كند درتنظيمات هم گزينه يو اس پى را زدم ولى علامت فلش روى صفحه مى آيد ولى ضربدرقرمز كوچكى روش
خورده نمى دانم چرا ولى دركل تبلت خوبى است البته اين رااضافه كنم من آيپادتو وزوم رادارم ولى زوم را مى خواهم به يكى ازنزديكانم بدهم
ازنظرسرعت و كيفيت صفحه نمايش و خروجى صداى اسپيكرها خيلى خوب است عمرباطرى آن باكيبرد عالى است البته من يك روزو نيم هست بااين تبلت
كارمى كنم هنوز زوداست كه دقيق درباره آن نظر دهم درموردوصل كردن فلش به اين تبلت لطف كنيدمن راراهنمائى كنيدممنون