با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان توانستم منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید برای آپگرد ازدانلود جهانی سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد