تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 246

نام تاپيک: مسدود کردن سرویس منوهای در سامسونگ سری جدید(D6600)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان توانستم منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید برای آپگرد ازدانلود جهانی سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله دوستم میشه ولی فقط از شبکه دیجیتال

سه بعدی نمیشه حتما باید فیلم یا کانال سه بعدی باشه
    ولی میتونی با کنورت دو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول استفاده کنی ولی باز هم مثل سه بعدی نمیشه

سلام دوست عزيز

درمورددو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول چطوري كار مي كنه خواهش مي كنم منو راهنمايي فرماييد

باتشكر منتظر دوست گل من

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم جاتون خالی وسوسه شدم و توسط برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منوی مخفی شدم و Region رو عوض کردم گذاشتم PANNORDIG که توی منوها کلی گزینه جدید در قسمت کانال اضافه شد و Time Zone هم در قسمت منوی زمان اضافه شد ولی چون منوها دیگه فارسی نبود برش گردوندم به همون ED_DTV. اصلش رفته بودم اونجا ببینم میشه کاری کرد که زمان اتوماتیک درست بشه که هرکار کردم راهی پیدا نشد. کسی اطلاعی داره که زمان خودکار و EPG رو بشه درست کرد؟ الان برای من 3 ساعت و نیم جلو هست و Time Zone هم توی منوی من نیست.

دوستانی که حرفه ای هستید.

میدونید بهترین و روان ترین حالت Wifi کدوم حرفه ؟! از A داره تا N
    من یادمه توی من مخفی مال خودم M بود. مدلم D6600 هست که وای فای داخلی داره.
    Last edited by smhsh121; 29-02-2012 at 22:35.

5. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من با یک samsung D7000 برگشتم بلاخره بعد از مسافرت یک ماهه از تایلند و دبی

7. 2 کاربر از emok22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام من ال ای دی سامسونگua40d5000prدارم چه کارش کنم کانالهای دیجیتال رو بگیره با تشکر

9. این کاربر از mahmoodgood4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام من ال ای دی سامسونگua40d5000prدارم چه کارش کنم کانالهای دیجیتال رو بگیره با تشکر

آموزشی که گذشتم دنبال کنید

11. این کاربر از emok22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام لطفا برام توضیح بدین که چه جوری کابل لن رو به تی وی و ای دی اس ال وصل کنم من یک مبتدی هستم کامل توضیح بدین ممنون از شما و سرعت اینترنت من 128 هست آیا جواب میده

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام لطفا برام توضیح بدین که چه جوری کابل لن رو به تی وی و ای دی اس ال وصل کنم من یک مبتدی هستم کامل توضیح بدین ممنون از شما و سرعت اینترنت من 128 هست آیا جواب میده
    دوست عزیزم انترنت نمی خواد
    تو آموزش کجا بحث انتر نت شده انترنت لازم نیست آموزشا دقیق دنبال کنید ......موفق باشی

14. این کاربر از emok22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام من این کارو کردم ولی نرم افزار این ارور رو میده
    tv mit derip 169.254.4.128 ist nicht erreichbar
    کامل مدل رو شناخته برای فکتوری و 3اسپید هر دو رو ارور میده
    کمک کنید خواهشا

16. این کاربر از mahmoodgood4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •