تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 15 از 461 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سال پيش دانشگاهی که خود درسای پيش هست زرنگ باشيم پيش رو بخونيم و تست بزنيم و مرور و ياداوری پايه داشته باشيم چطور اين ميان با کلاس های فشرده مدرسه ميرسيم پايه بخونيم؟
    برای عربی اياد فيلی بهتر هست يا خيلی سبز؟ حوصله عربی رو ندارم و عربيم متوسط هست
    تأثير ضريب نسبت به وضعيت شخصی در درس به چه صورت هست؟
    1- شما هر روز مدرسه دارید ؟ از کلاسای غیر ضروریت کم کن . میرسی نگران نباش
    2- ایاد فیلی حجمش خیلی زیاده . خیلی سبز هم برای کساییه که عربیشون متوسط به بالاست . اگه عربیت ضعیفه از یه کتاب آموزش خوب مثل رمزینه یا الگو یه دور تو تابستون بخون کامل عربیو . بعد طی سال با آزمونا میتونی خیلی سبز رو کار کنی
    3- متوجه منظورت نشدم

2. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

1- شما هر روز مدرسه دارید ؟ از کلاسای غیر ضروریت کم کن . میرسی نگران نباش
    2- ایاد فیلی حجمش خیلی زیاده . خیلی سبز هم برای کساییه که عربیشون متوسط به بالاست . اگه عربیت ضعیفه از یه کتاب آموزش خوب مثل رمزینه یا الگو یه دور تو تابستون بخون کامل عربیو . بعد طی سال با آزمونا میتونی خیلی سبز رو کار کنی
    3- متوجه منظورت نشدم
    از نظر اکثر مشاورا خوندن چند باره يه کتاب خوب بهتر از خوندن چند کتاب هست با توجه به اين چه کتابی برای من بهتر هست؟ خيلی سبز رو با اينکه عربيم تعريفی نيست ميفهمم اما حس و حوصله اش نيست
    منظور: زمان پرداختن به يک درس تا چه اندازه متأثر از ضريب درس و تا چد اندازه متأثر از وضع(ضعف يا قوت نسبی) هست?

4. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

از نظر اکثر مشاورا خوندن چند باره يه کتاب خوب بهتر از خوندن چند کتاب هست با توجه به اين چه کتابی برای من بهتر هست؟ خيلی سبز رو با اينکه عربيم تعريفی نيست ميفهمم اما حس و حوصله اش نيست
    کتابی برای شما خوبه که ازش خوشت بیاد و به قول خودت حال داشته باشی که بخونیش ! اگه همون سبز رو میخوای که اشکال نداره ولی توصیه من اینه حداقل یه نگاهی به رمزینه و الگو هم بندازی
    منظور: زمان پرداختن به يک درس تا چه اندازه متأثر از ضريب درس و تا چد اندازه متأثر از وضع(ضعف يا قوت نسبی) هست?
    به صورت همزمان متاثر از هر دو عامله !
    مثلا کسایی که پایه شون قویه خیلی اختصاصی ها براشون راحت تر میشه و بیشتر انرژیشون میره رو عمومیا !
    اما یه چیز کلی که هست همیشه درسای با ضریب بیشتر رو باید بیشتر بخونی ! مثلا اینکه شیمی 70 بزنی ریاضی 30 با بر عکسش مسلما فرقش زمین تا آسمونه !
    اما گفتم که کلیه ... نمونش همین عربیه که خیلیا گول ضریب کمش رو میخورن اما همه میدونن واقعا چقد تاثیر داره !

6. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

سبز رو خوشم نمياد اما متوجه ميشم برام بيش از حد سنگين نيست شنيدم که محتوا خيلی سبز بهتر هست اما راحت تر سر وقت اياد فيلی ميرم و راغب ترم
    حالا موندم که چکار کنم با اين درس شيرين عربی؟
    -------------------------------------
    محاسبات مسأله های استوکيومتری شيمی سه خيلی وقت گير هست برای کنکور بايد چکار کنيم؟ بهتر نيست زياد روی اين بخش ها وقت نذاريم و بيشتر رو بقيه ی فصل ها که ميشه تستش رو زد کار کنيم

Last edited by D_felfelak; 17-07-2011 at 09:07.

8. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سبز رو خوشم نمياد اما متوجه ميشم برام بيش از حد سنگين نيست شنيدم که محتوا خيلی سبز بهتر هست اما راحت تر سر وقت اياد فيلی ميرم و راغب ترم
    حالا موندم که چکار کنم با اين درس شيرين عربی؟
    -------------------------------------
    محاسبات مسأله های استوکيومتری شيمی سه خيلی وقت گير هست برای کنکور بايد چکار کنيم؟ بهتر نيست زياد روی اين بخش ها وقت نذاريم و بيشتر رو بقيه ی فصل ها که ميشه تستش رو زد کار کنيم

+شما با هر کدوم که راحت تری با همون برو جلو، دو تا کتابی که گفتی خوبن ولی من جای شما بودم فقط از تست انتشارات سبز استفاده میکردم
    +با تمرین زیاد همه چی درست میشه. خودتونم که دیگه حتما میدونید مسائل استوکیومتری رو باید از راه تناسب حل کنین. فقط سر آزمونها اگه تشخیص دادید که یه سوال بیش از حد وقت گیره اون علامت بزنید و آخر سر اگه وقت اوردین حلش کنین

10. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعضی تست های شیمی 2 و 3 و پیش رو میشه تو 30 -40 ثانیه یا حتی کمتر زد. پس اگه 4 - 5 تا تست وقتگیر بدن، میتونی از ذخیره ای که داری استفاده کنی. دبیرمون میگفت وقتی دارین تست استوکیومتری کار میکنید، اگه هر تست رو توی 3-2 دقیقه هم بزنید اشکالی نداره. (مهدی ستایش رتبه ی 66 کنکور 89 شیمی رو 94 زده بود میگفت تو 28 دقیقه زده) پس نگران زمان نباشید.
    بنابراین سعی کنید استوکیومتری رو کنار نزارید، چون اینطوری مجبور میشید بعضی مسائل مثل غلظت و pH و تعادل و سرعت (که میشه با استوکیومتری ترکیب کرد) رو کنار بزارید. یعنی عملا 8 - 7 تا تست کنکور از دستتون میپره. در ضمن با این که استوکیومتری تستاش معمولا سخته، هر سال یکی دو تا تست آسون هم میدن که اگه حتی سطحی هم بخونی میتونی حل کنی. از ما گفتن بود!
    Last edited by lohrasbi; 17-07-2011 at 11:01.

12. 6 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

من که کامل معتاد پی سی شده بودم. هر روز میومدم و روزی چندبار.
    سعی کنید هر چه سریعتر سوالاتتون رو بپرسین و جواباتون رو بگیرید و بعد هفته ای یه بار سربزنید.

این رو راست میگه وحید بشدت معتاد بود و من چندین بار ازش درخواست کردم که کمی دور اینجا رو خط بکشه . اون دوره نام وحید برا من مساوی بود با نخود آش

ضمنا اینم یادم نره , الان خودش به من میگه نخود آش پی سی

ولی هدف ما خدمت صادقانه می باشد
    Last edited by yarane-naghdi; 17-07-2011 at 11:50.

14. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

بعضی تست های شیمی 2 و 3 و پیش رو میشه تو 30 -40 ثانیه یا حتی کمتر زد. پس اگه 4 - 5 تا تست وقتگیر بدن، میتونی از ذخیره ای که داری استفاده کنی. دبیرمون میگفت وقتی دارین تست استوکیومتری کار میکنید، اگه هر تست رو توی 3-2 دقیقه هم بزنید اشکالی نداره. (مهدی ستایش رتبه ی 66 کنکور 89 شیمی رو 94 زده بود میگفت تو 28 دقیقه زده) پس نگران زمان نباشید.
    بنابراین سعی کنید استوکیومتری رو کنار نزارید، چون اینطوری مجبور میشید بعضی مسائل مثل غلظت و pH و تعادل و سرعت (که میشه با استوکیومتری ترکیب کرد) رو کنار بزارید. یعنی عملا 8 - 7 تا تست کنکور از دستتون میپره. در ضمن با این که استوکیومتری تستاش معمولا سخته، هر سال یکی دو تا تست آسون هم میدن که اگه حتی سطحی هم بخونی میتونی حل کنی. از ما گفتن بود!
    خیلی موافقم . من یکی از کل کل های اصلیم با دوستان کنکوری این بود که مثلا تستهای PH آنچنان سخت نیست . من در اواخر خوندن برا کنکور(یکماه آخر) سعی داشتم بر استوکیومتری تا جایی که امکانش باشه مسلط بشم . ولی واقعا تستهای سختی بود بینش .

بنظر من بهترین حالت برا استوکیومتری همینه که لهراسبی میگه .

16. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

+شما با هر کدوم که راحت تری با همون برو جلو، دو تا کتابی که گفتی خوبن ولی من جای شما بودم فقط از تست انتشارات سبز استفاده میکردم
    +با تمرین زیاد همه چی درست میشه. خودتونم که دیگه حتما میدونید مسائل استوکیومتری رو باید از راه تناسب حل کنین. فقط سر آزمونها اگه تشخیص دادید که یه سوال بیش از حد وقت گیره اون علامت بزنید و آخر سر اگه وقت اوردین حلش کنین
    منظورتون بانک تست هست يا فوت فن انتشارات خيلی سبز؟

18. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

منظورتون بانک تست هست يا فوت فن انتشارات خيلی سبز؟
    منظور من بانک تست هست. آخه اون کتاب فوت و فنش یه چیزهای اضافه ای هم داره ولی بانک تستش که تازه تالیفش کرده اون مشکلات رو نداره و درسنامه هاش هم کافیه

20. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •