تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 15 از 598 اولاول ... 51112131415161718192565115515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جاي باصفايي بنظر مياد
    آره
    من علاوه بر اون سوالم كه تو پست قبل گفتم مكانيك به دردم ميخوره يا نه دو تا سوال ديگه هم دارم
    در مورد درس تربيت بدني (نه رشته تربيت بدني ! همون درس تربيت 1 و 2 )
    - تربيت 1 اين مسافت آزمون دو واسه آقايون چقدر و تو چه زمانيه؟ از 500 و خورده اي دبيرستان بيشتر شده؟
    - تربيت 2 اغلب دانشگاه ها رشته شنا دارن؟ميخوام برم شنا ياد بگيرم دانشگاهي هم هست شنا نداشته باشه؟ملاك مهميه ها
    آها راستي ورزش بسيار هوازي شطرنج چي؟ تو كدوم دانشگاه ها هست؟

2. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از رتبه های قبولی چیزی نپرسیدید؟ حدودا چه رتبه هایی قبول میشن؟
    راستی من شنیدم که این دانشگاهها بعد از اینکه دانشجو 2 یا سال3 اونجا درس خوند منتقلشون میکنن به دانشگاه مادر. درسته؟
    بیشتر درباره شیراز شنیده بودم.نمیدونم درست باشه یا نه.
    البته تو سایت دانشگاه تهران که نوشته دانشجویان بعد ازقبولی در دوره علوم پایه به تهران منتقل میشن.البته نه خود دانشگاه علوم پزشکی تهران بلکه در جایی دیگه.
    فکر میکنم بخاطر نبود امکانات و همچنین کمبود استاد دانشجوهارو به شهرهای اصلی منتقل میکنن.
    رتبه زیر 5 هزار می خوان گفت بعد از دوره ی علوم پایه می فرستنت تهران برای ادامش البته بعد از اینکه امتحان جامع علوم پایش رو قبول شی!

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

این سر فصل درس های هر رشته یه لینکی داشت.اگه میشه اینجا بزارید
    با رتبه 10000 زیر گروه یک تجربی میشه علوم پایه تو یه شبانه یا روزانه تهران قبول شد؟برای غیر انتفاعی میشه میکروبیولوژی قبول شد تهران؟

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

Last edited by avator20002000; 12-07-2011 at 11:34.

4. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رتبه زیر 5 هزار
    رتبه زیر 5 هزار چی؟
    کشوری؟ منطقه 1؟ منطقه 2؟ منطقه 3؟

خودم فکر میکنم منطقه 1 باشه. شایدم کشوری باشه.
    ای کاش پرسیده بودین.
    Last edited by F A R I D; 12-07-2011 at 11:01.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

عزیزم من هر روز میرم و میام یه بار بیا تا سوارت کنم ببین اجازه داریم یا نه؟؟؟منتها از در اول[

امسال مکانیکش به عنوان مثال 70 نفر گرفت که 40 تا روزانه و 30 تا شبانه بود که از 40 تا روزانه 8 نفر بومی بودند و 17 تا از شبانه ها اومدند که 12 نفرشون بومی بودند
    از 12 نفر هیئت علمی مکانیکش 10 نفر اصل اصفهانیند.اون استاد مغناطیسم که گفتی بروجنیه میشناسم برو ازش بپرس اصفهان میشینه یا یروجن؟؟!!!

عزیزم با 1.200 انتظار داری هواپیما بندازن زیر پات؟؟؟!!!هرکس نمیخواد میتونه 4.500 بده با تاکسی بره خب.

اگه داخل اتاقاش رفته باشی میبینی که واقعا تمیزه و ظرفیت اتاقام که 4 نفره هست(که معمولا همیشه یکی دو نفر اصفهانند)که کافیه.من خوابگاه های دانشگاه های دیگه مثل کاشان و یزد و همدان را دیدم پیش اونا خداسسسسسس.

در ضمن از این به بعد بگو فامیلاتون اطلاعات کامل بدن بهت.
    دوست عزیز من که با دانشگاه شما مشکلی ندارم فقط چیزایی که به چشم دیدم رو گفتم این لحن حرف زدن درست نیست مطمئن باش خیلی بیشتر از اونی که فکر می کنی این دانشگاهو میشناسم خودتم می دونی که دقیقاَ روی ضعف و قوتای اصلیه این دانشگاه دست گذاشتم
    من در مورد رشته ی مکانیک دانشگاه هیچ نظری ندارم چون هیچکسی از مکانیک ( چه دانشجو چه استاد )اونجا نمی شناسم پس بحث سر رشته کنار بذار لطفاَ .
    این که میگی شما هرروز با ماشین شخصی میری اونجامن فقط میتونم سکوت کنم دوستم اونجا داره ارشد برق (قدرته فکر کنم ) می خونه به اون که اجازه ورود ماشین نمی دادن (حتی کارت تردد هم گرفته بود ولی می گفت با نگرفتنش فرقی نداره ) خلاصه از این بابت خیلی اعصابش خورد بود حالا شما اگه راه ورودشو می دونید بیا پیغام خصوصی بگو تا منم به اون بگم .
    درسته خوابگاه جدیدش که کنارش زمین چمن بود اتاقاش عالی بود ولی خوابگاه قدیمش که نزدیک دانشکده هاست تعریفی نداشت ...
    من خودم ترم 1 می خواستم مهمان بشم دانشگاه شهرکرد واسه همین خیلی تحقیق کردم آخرشم اومدم یزدواقعاَ محیط خوابگاهی که یزد داره حرف نداره (شما هم بهتره یه سر به اونجا بزنید در اسرع وقت )
    بازم میگم غذای سلفش قابل قبول بود ولی مثلا بوفه ی دانشگاه اصلاَ تعریفی نداشت و در حد صفر بود (اگه اشتباه میگم درستش کن )و یه بوفه کلا 50متری برای 5، 6هزار دانشجو جواب میده ؟؟؟
    توی کل دانشگاه فقط 3تا نیمکت جلوی خوابگاه قدیم و 2تا نیمکت هم جلوی دانشکده فنی بود و فضای سبز دانشگاه هم جالب نبود ..
    سرویس حمل و نقل از درب اصلی دانشگاه اصلا نداشت به دانشکده ولی از خوابگاهای جدید به سلف داره و از خوابگاه جدید به سایت کامپیوتری همداره تا 11 شب و اینش خوبه
    از دانشگاه به ترمینال مسیرخوبی داره
    در مورد اتوبوس درسته که 1200 (و فکر کنم اصفهان به شهرکرد 1300) فکر می کنی خیلی کمه در حالی که قیمت همینه اصفهان شهرکرد 90 کیلومتره 1300 میگیرن اصفهان - یزد 300 کیلومتره 5تومن میگیرن تازه با اتوبوس اسکانیا (فکر نکن خبریه )
    در مورد اینترنت اونجا هر دانشجو 30 ساعت سرویس میدن ( اونم به سال اولیا نمیدن و از ترم 3 به بعد باز میشه اشتراک ) در حالی که دانشگاه یزد خوابگاهاش محدودیت برای استفاده وایرلس نداره .
    دیگه در مورد چیه دانشگاه بگم که شما مطمئن بشی من اطلاعات کامل دارم در مورد دانشگاهتون ؟؟؟

7. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رتبه زیر 5 هزار چی؟
    کشوری؟ منطقه 1؟ منطقه 2؟ منطقه 3؟

خودم فکر میکنم منطقه 1 باشه. شایدم کشوری باشه.
    ای کاش پرسیده بودین.
    منظور زیر گروه یک تجربی بودش .زیر گروهم 1 چون من گفتم از تهرانم

9. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با این درصدا بهترین چیزایی که میشه تو تهران قبول شد چیه؟گسی میدونه؟
    زبان اختصاصی 47
    دینی 35
    عربی 0
    زبان عمومی 75
    فارسی 15

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

آره
    من علاوه بر اون سوالم كه تو پست قبل گفتم مكانيك به دردم ميخوره يا نه دو تا سوال ديگه هم دارم
    در مورد درس تربيت بدني (نه رشته تربيت بدني ! همون درس تربيت 1 و 2 )
    - تربيت 1 اين مسافت آزمون دو واسه آقايون چقدر و تو چه زمانيه؟ از 500 و خورده اي دبيرستان بيشتر شده؟
    - تربيت 2 اغلب دانشگاه ها رشته شنا دارن؟ميخوام برم شنا ياد بگيرم دانشگاهي هم هست شنا نداشته باشه؟ملاك مهميه ها
    آها راستي ورزش بسيار هوازي شطرنج چي؟ تو كدوم دانشگاه ها هست؟

همه اینایی که گفتی به دانشگاهت بستگی داره که چقدر بودجه بزاره وسط برای دانشجوهاش
    شطرنچ رو هم خودت بخر یدونه ببر با بچه ها بزن
    شنا هم نری بهتر.بعدش موهات سبز میشه چشماتم خشکی توری میگیره در اثر اوره.رعایت نمی کنن تو اب یه عده pee() می کنن اون به چشمت بخوره در دراز مدت حتی ممکنه کورت کنه
    دو هم به استادش بستگی داره اهل حال باشه می تونی بیشتر قسمت هاشو دودر کنی
    Last edited by avator20002000; 12-07-2011 at 11:38.

11. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از دوستان کسی عمران هست؟
    چجوریاست؟ چه چیزایی میخونن؟
    بازار کارش چطوره؟
    رشته خوب و بازار کا داریه الان(ممکنه چند سال دیگه اینطوری فراوون نباشه)
    سر فصل های رشترو نگاه کنی دستت میاد

13. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اردستان استان اصفهان

پيش فرض

لطفا اگه کسی چارت دروس مهندسی مکانیک و برق را داره بگذاره و اگه کسی اطلاعی داره فرق مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار و مهندسی برق گرایش الکترونیک را هم بگه
    Last edited by ltmad; 12-07-2011 at 11:59.

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با تشکر از عشق آبی
    دیدم سایتشو کلا دانشگاه خوبیه خواستم بدونم کسی چیزی بیشتر میدونه یا نه .من خودم یادگار ماندگار 88 رو که دیدم 23000 منطقه دو هم قبول شده بود.
    من که اگه بابلسر قبول نشم میرم همین دانشگاه قبول شدن توش یه جورایی حتمیِ

کلا هزینه ی دانشگاه های غیرانتفاعی نسبت به آزاد چقدر تفاوت داره؟ آخه من آزاد هم احتمالا تهران قبول میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لطفا اگه کسی چارت دروس مهندسی مکانیک و برق را داره بگذاره و اگه کسی اطلاعی داره فرق مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار و مهندسی برق گرایش الکترونیک را هم بگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سخت افزار کمتر تخصصی میشه تو برق ولی اونیکی برعکس.البته کسی که این رشته رو خونده بیشتر می تونه کمکت کنه
    اون بالایی هم برای سوال اولت گذاشتم.جواب سوال دومت هم توشه تقریبا

17. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •