تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 27 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 269

نام تاپيک: کلوپ دوربین سونی HX100V

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

آمارشو میگیرم . احتمالاً توی مرز موجود باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ذوستان گرامی.

نمیدانم چرا فیلم هایی که با دوربین سونی hx100v می گیرم و بعد روی PC میریزم و با استفاده km player فیلم خوب پخش نمی شود. صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند و تصویر یک حالت slow motion به خود می گیرد و از طرفی در صحنه ایی که دوربین حرکت داشته است فیلم همراه با پرش و گاه خطهایی در خطوط عمودی است؟

آیا باید از مدیا پلیر دیگری بهره ببرم؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

منم با KM مشکل دارم بهترین راه اینه که k lite codec رو نصب کنی بزنی با مدیا پلیر کلاسیک ببینی حتی روی سیستمهای ضعیفم خیلی راحت ویدئوهای Full hd اجرا میکنه.

4. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ذوستان گرامی.

نمیدانم چرا فیلم هایی که با دوربین سونی hx100v می گیرم و بعد روی PC میریزم و با استفاده km player فیلم خوب پخش نمی شود. صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند و تصویر یک حالت slow motion به خود می گیرد و از طرفی در صحنه ایی که دوربین حرکت داشته است فیلم همراه با پرش و گاه خطهایی در خطوط عمودی است؟

آیا باید از مدیا پلیر دیگری بهره ببرم؟
    این مشکل باید از pc ضعیف باشه

منم با KM مشکل دارم بهترین راه اینه که k lite codec رو نصب کنی بزنی با مدیا پلیر کلاسیک ببینی حتی روی سیستمهای ضعیفم خیلی راحت ویدئوهای Full hd اجرا میکنه.
    نمیشه که با کار نرم افزاری سخت افزار رو قوی کرد

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورتان از pc ضعیف چیه؟ اگر منظور Ram دستگاه است که مشکلی نداره. من حتی با فیلم هایی در حدود 1 دقیقه و با حجم حدود 100mb نیز مشکل دارم.

آیا می تونه از مموری مورد استفاده باشه. من از مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا استفاده می کنم. البته در کاتالوگ دوربین هم اشاره شده که حداقل کلاس 4.
    Last edited by knight110; 26-02-2012 at 00:31.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من نگفتم میشه سخت افزارو قوی کرد! یه چیزی هست به اسم بهره وری اگر کد نویسی در یک برنامه سطح پائین باشه (به ماشین نزدیک باشه) از منابع سیستم استفاده بهتر و بهینه تری میشه و با سخت افزارهای محدود میشه Performance بهتری گرفت نمونش تو کنسولهای بازی زیاد هست یک سخت افزار محدود و قدیمی وجود داره با کد نویسی بهینه و سطح پائین به مرور و به تدریج گرافیکهای بهتر نمایش میدن...

این K-Lite Codec Pack 8.40 هست من با یه PC قدیمی و CPU تک هسته ای نسبتا قدیمی و کارت گرافیک Onboard 128 میراژ با 1 گیگ رم باهاش ویدئوهای تا روزلوشن 1080/30p رو با فرمت wmv تقریبا بدون مشکل میبینم ولی با پلیرهای دیگه نمیتونم.

لینک دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه نصب کردی بزن با مدیا پلیر کلاسیک نشون بده راحت تر پخش میکنه.
    چیزی که من بعد از کلنجار رفتن با ستینگهای این برنامه فهمیدم اینه که این برنامه از دستور العملهای جاسازی شده تو CPU و GPU نهایت استفاده رو میکنه برای همین خیلی روون اجرا میکنه.
    Last edited by *Alucard*; 26-02-2012 at 12:52.

9. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

از نرم افزار vlc player استفاده کنید.اگر مشکلتون حل نشد مطمئن باشید که جنس رم با دستگاه همخونی نداره.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظورتان از pc ضعیف چیه؟ اگر منظور Ram دستگاه است که مشکلی نداره. من حتی با فیلم هایی در حدود 1 دقیقه و با حجم حدود 100mb نیز مشکل دارم.

آیا می تونه از مموری مورد استفاده باشه. من از مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا استفاده می کنم. البته در کاتالوگ دوربین هم اشاره شده که حداقل کلاس 4.
    نه رم نه، GPU و CPU مهمه

من نگفتم میشه سخت افزارو قوی کرد! یه چیزی هست به اسم بهره وری اگر کد نویسی در یک برنامه سطح پائین باشه (به ماشین نزدیک باشه) از منابع سیستم استفاده بهتر و بهینه تری میشه و با سخت افزارهای محدود میشه Performance بهتری گرفت نمونش تو کنسولهای بازی زیاد هست یک سخت افزار محدود و قدیمی وجود داره با کد نویسی بهینه و سطح پائین به مرور و به تدریج گرافیکهای بهتر نمایش میدن...

این K-Lite Codec Pack 8.40 هست من با یه PC قدیمی و CPU تک هسته ای نسبتا قدیمی و کارت گرافیک Onboard 128 میراژ با 1 گیگ رم باهاش ویدئوهای تا روزلوشن 1080/30p رو با فرمت wmv تقریبا بدون مشکل میبینم ولی با پلیرهای دیگه نمیتونم.

لینک دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه نصب کردی بزن با مدیا پلیر کلاسیک نشون بده راحت تر پخش میکنه.
    چیزی که من بعد از کلنجار رفتن با ستینگهای این برنامه فهمیدم اینه که این برنامه از دستور العملهای جاسازی شده تو CPU و GPU نهایت استفاده رو میکنه برای همین خیلی روون اجرا میکنه.
    اهان درست شد والا من با CPU دوهسته ای 3 با گرافیک جیفورس 7300 (128)با 2 گیگ رم نمیتونم 1080/30p رو پلی کنم
    اما با این تست میکنم ببینم چی مشه
    ممنون

12. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سپاس ازشما دوست گرامي

بانصب اين برنامه مشكل حل شد.البته با استفاده از ساير پليرها به غير از KM. با KM همچنان مشكل تصوير وجود دارد.
    Last edited by knight110; 27-02-2012 at 12:55.

14. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از دوستان کسی اطلاع داره چرا این دوربین برا فروش دیگه نیست؟
    تولیدش متوقف شده؟
    شانسم نداریم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •