بدو بدو کانتر تخفیف خورده شده 3.5 دلار : دی
می ارزه بگیرم ؟ Rising Storm رو در این سبک دارم که خیلی خیلی قشنگه فقط جمعیتش اون قدر نیست !
بدو بدو کانتر تخفیف خورده شده 3.5 دلار : دی
می ارزه بگیرم ؟ Rising Storm رو در این سبک دارم که خیلی خیلی قشنگه فقط جمعیتش اون قدر نیست !
بچه ها من دیشب کانتر دانلود گذاشتم تا الان 80 درصد شده بود
بعد سرعت دانلود کند شد ما هم یه خبطی کردیم pause کردیم الان داره از صفر شروع میکنهآخه چرا؟
فایل هایی که دانلود کرده تو پوشه هست هنوز
به نظر من كه پك كامل بهتره...قيمت كامل بازي ها هم اين طوري مناسب تره:
به خودتون بستگي داره...اگر كانتر باز هستيد و اين نسخه رو ولي به صورت اصلي نداريد...خب خريداري كنيد!
راجع به اون بازي من اطلاع چنداني ندارم...
دوستان توجه داشته باشند كه اين روز ها فروش ويژه پاييزه استيم در جريان هست و هر روز و هر ساعت بازي هاي خوبي هم تخفيف مي خورن...اگر تمايل داريد سر بزنيد بد نيست!
براي اين ساعت به نظر من بازي Don't Starve با تخفيف 66 درصدي و قيمت حدود 5 دلار عالي هست! البته پك خريد پك دو تايي هم به صرفه تر هست كه نزديك به 8 دلار قيمت داره...كه با اين حساب شما مي تونيد يكي رو براي خودتون نگه داريد و ديگري رو به دوستي هديه بديد!
من سعي مي كنم كه تايپيك رو به روز نگه دارم...امشب هم منتظر تخفيف هاي جديد باشيد...
تنها بازي قابل توجه جديد به نظر من Call of Duty Ghost هست كه با وجود اين كه از انتشارش مدت زيادي هم نمي گذره ... تخفيف 17 درصدي خورده و شده 50 دلار...من كه پول اضافي براي خريد اين بازي كه يك سيستم قوي هم براي اجرا مي خواد رو ندارم!
Last edited by - Saman -; 30-11-2013 at 15:50.
اين طوري مي كنه گاهي اوقات استيم...بي جهت "كراش" مي شه...اين ربطي به نگه داشتن دان لود هم نداره...
بيشتر به خاطر مشكلات اينترنت هست...باور كنيد براي من هم خيلي پيش اومده!
شما سعي كنيد كه از پوشه ها ي دان لودي بعد از اين كه استيم رو بستي، يك كپي محض اطمينان بگيري...توجه داشته باش كه هر بازي فايل هاي خاص خودش رو داره...بعد اگر مشكلي پيش اومد...اون ها رو برگردوني.
همگي هم ميره توي پوشه downloading ... بعد يه سري ديگه فايل داره... كه پسوند شون هم هست acf اما اون ها توي پوشه SteamApps هستند.
مثلا براي نسخه آزمايشي بازي Sid Meier's Civilization V اسم فايل هست appmanifest_65900.acf كه اون شماره كد خاص بازي و يا آيتم هست...
سوالي بود كه من بتونم جواب بدم...بگو شما!
ويرايش:
نكته كه اين روش (ابتكاري) ممكنه هميشه اوقات كار نكنه...شما سعي كن وقتي كه دان لود رو نگه ميداري...چند دقيقه اي صبر كني بعد استيم رو ببندي...چون حتي اگر دانلود هم ايستاده باشه...استيم هنوز داره روي فايل ها كار مي كنه...بعد هم هميشه دان لود رو سعي كن زماني انجام بدي كه كمتر با اينترنت سر و كار داري و هر چه زمان كمتري هم صرف بشه...بهتره...من كه مي بينم با سرعت هاي پايين اينترنت در اين حا و باقي دردسر ها...اين طور مشكلات زياد هستند براي ما!
Last edited by - Saman -; 30-11-2013 at 15:47.
Splinter Cell Blacklist ، Chivalry ، Borderlands 2 ، Forced از جمله بازی هایی هستن که امروز تخفیف خوردن .
من یا Chivalry میگیرم یا Borderlands .
من باشم Borderlands رو مي گيرم...دو روز پيش يكي از نسخه هاي BIO SHOCK هم تخفيف خورده بود...
اين بعضي DLC ها ش هست،هم خيلي مزخرفه... اون ها رو نگيري بهتره!
ويرايش:
من چك كردم...بازي هاي سينگل پلاير خوبي مثل اين دو تا هم انتخاب هاي خوبي هستند...هر دو 75 درصد تخفيف خوردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بتمن هست 7.5 دلار و ويتچر هست 5 دلار...
به غير از اين هام Dead Space 2 هست:
اين بازي Serious Sam هم تا 90 درصد! تخفيف خورده!
باز هم داريم تا فروش پاييزه امسال.
Last edited by - Saman -; 30-11-2013 at 23:37.
Borderlands از کجا بخرم ارزون در بیاد ؟ یه نفر که میشناسم و قیمتاش خوبن میده 29 تومن در حالی که باید 23 در بیاد حدودا .(7.5 دلاره دیگه ؟)
به نظر من از همون دوست تون خريداري كنيد...اون تفاوت قيمت به خاطر كار مزد خريد هست...الان كمتر كسي هست كه بدون كار مزد خريد كنه.
بيشتر هم از استيم به خاطر دردسر هاش خريد نمي كنند...
اگر اين دوست شما از استور روسيه خريد مي كنه...كه چه بهتر...مطمئن باش كه از اون جا ارزون تر پيدا نمي كني شما!
نه آخه بقیه بازیهاشون فیمتا دلاری 3000 تومنه ، فقط این یکی اینطوره .(حتی Splinter Cell هم اینطور نیست)
الآن چک کردم جای 7.5 شده 5 دلار !
Last edited by Arrowtic; 01-12-2013 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)