تورو خدا کمک کنید!خیلی اعصابم خورد شده!
بالاخره با لانچر بازی دانلود کردی یا از تو سایت فایل 7.5 به 8 رو دانلود کردی؟
اول از سایت فایلو دانلود کردم گفت نمیشه.بعد با لانچر آپدیت کردم.حالا که آپدیت شده وقتی بازی رو میزنم 4و5 ثانیه بعد صفحه سفید میشه میگه has stopped working
دوباره لانچر رو باز کن بزار فایل ها رو چک کنه بعد برو تو بازی اگه دوباره صفحه سفید شد نظر من اینه که بازی رو پاک کن از رو فابل های قبلی که دانلود کردی بازی رو دوباره بریز
Last edited by Alex merccer; 28-09-2012 at 13:59.
مشکل از گرافیک لپتاپمه.با گرافیک nvidia نمیتونه بازکنه.ولی با intel chpset میتونه که اونم گرافیکش خیلی پایینه.
من قبلا باسه World of Warplanes ثبت نام کرده بودم الان باسم دعوت نامه دادن ولی یک مورد رو اشتباه کردم
دماغ سوخته خریداریم....
پ ن:
کسی دعوت نامه باسه نسخه امریکایی اش خواست داره تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره کلید بتا رو میده ( تا الان نصف کلیدها پریده )
پ ن2 :
ببخشید اگر اینجا گذاشتم ...چون خودم در این تاپیک یکی بحثش رو کرده بود و من از اینجا با بازی اشنا شدم باسه ایشون گذاشتم که خواست استفاده کنه.
پوزش![]()
این بازی رو نمی تونیم کامل دانلود کنیم ؟
حتما باید با برنامه خودش دانلود بشه ؟ رو وی پی اس هم نمیشه ؟
این بازی World of Warplanes هنوز بتا است ...من چند ماه پیش باسش درخواست دادم امشب تو ایمیلم دیدم لینک بتا تستر رو باسم فرستادن ...فعلا فقط با کلاینت خودش می شه گرفت ( کلاینت 8 مگ است و خود فایل دانلودی 2763 مگ - نمی دونم اپلود هم بعدش میشه یا نه)فکر نکنم با vps بشه.
نکته بعدی نباید ازش عکس و فیلم و هرجی دیگه تا زمانی که نسخه نهای منتشر نشده ازش بگیری چون سریع بن می کنن ( و اگر خارج باشی تحت پیگرد - شرکت شوخی نداره - تو ویکی پدیا هم گفتن )
دوستان یک مقایسه ای بین IS-7 و IS-4 انجام بدین ممنون میشم.کدوم بهتره؟
IS-4 VS IS-7
اولین چیزی که همه ی ما به عنوان ملاک برای خوب یا بد بودن یک نانک heavy در نظر می گیریم معمولا armor یا همون زره تانکه. IS-7 در جلو 150 mm زره داره که با توجه به زاویه ای که داره می تونه بیش از 95% تیر ها با نفوذ متوسط کمتر از 276 mm رو متوقف کنه در حالی که IS-4 با زره 140 mm در جلو و زاویه نه چندان زیاد حداکثر در برابر تیر هایی با نفوذ متوسط 240 mm مقاومه. اما در عوض برجک IS-4 در قسمت جلو کمی قوی تره به طوری که حتی TD های tier 10 هم شانسی برای نفوذ به اون رو ندارن در حالی که نفوذ به قسمت جلوی برجک IS-7 برای TD های tier 10 با اینکه آُسون نیست اما غیر ممکن هم نیست. در ژره طرفین IS-7 یک نوار بارین space armor داره که بیش از 99% تیر هایی که به اون قسمت می خوره بدون توجه به میزان نفوذ تیر با اینکه نفوذ می کنه اما تانک رو دمیج نمی کنه در حالی که IS-4 همچین چیزی نداره. آرمور پشت IS-7 متاسفانه خیلی ضعیفه اما زیاد پیش نمیاد که کسی شکا رو از پشت هدف قرار بده.در حالت کلی قطعا می شه گفت IS-7 زره بهاری از IS-4 داره.
دومین چیزی که ما معمولا به اون توجه می کنیم gun یا توپ تانکه. توپ IS-7 دمیج بیشتری نسبت به IS-4 داره اما نفوذ ، دقت و زمان هدف گیری بیشتری داره به طور کلی می شه گفت توپ IS-4 کمی (نه خیلی زیاد) از توپ IS-7 بهتره.
بعد از این 2 مورد خصوصیت مهم بعدی سرعت نهایی و شتاب تانکه. هر دو تانک از نظر شتاب تقریبا( IS-7 کمی شتابش بیشتره) برابر هستند اما سرعت نهایی IS-7 تقریبا 1.5 برابر IS-4 ـه (50 km/h و 37 km/h).
قسمت مهم بعدی HP یا در واقع جون تانکه. IS-7 از نظر HP مقدار نسبتا زیادی از IS-4 عقب تره (2150 HP برای IS-7 و 2500 HP برای IS-4).
یکی از ضعف های IS-7 ضعیف بودن ammo rack یا همان جعبه ی مهماتشه که IS-5 همچین ضعفی نداره اما در عوض IS-7 یک مودر نسبت به IS-4 کمتر داره که باعث می شه در صورت مردن یکی از اون ها سرعت پر شدن تیر کم تر تحت تاثیر قرار بگیره.
در مقایسه ی نهایی با توجه به اینکه IS-7 زره خیلی بیشتری از IS-4 داره که جبران HP کمترش رو می کنه و سریع تر هم هست نسبت به توپ IS-4 که کمی بهتره IS-7 برتری بیشتری داره در نتیجه لگه نظر منو بخوای می گم IS-7 بهتره
کپی این اثر در همه حال بلا مانع است خخخخخ![]()
Last edited by Alex merccer; 29-09-2012 at 23:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)