منم همون ماجراجویی رو به همون دلایل پیشنهاد میکنم
منم همون ماجراجویی رو به همون دلایل پیشنهاد میکنم
كار همتون درسته همين طور پيش بريد....حتما موفق میشید.
والا من که نمیدونم . باید ببینیم اخرش چی میشه
سلام
پس ما منتظر پست بعدي آقا مهدي هستيم.
سبك هم كه انتخاب شد![]()
سلام
به سلامتي قدم اول با موفقيت برداشته شد. پس سبك ما ماجراجويي از نوع اشاره و كليك (سوم شخص؟) شد. هنوز براي بازي داستاني انتخاب نشده چون فعلا فقط يه دونه داستان بيشتر نداريم. در مورد نظرات دوستان:
به نظر من داستان جالبي ميشه اما يه خورده زيادي پيچيده ميشه. ميشه چند تا مرحله اضافي رو حذف كرد بدون اين كه آسيبي به خود داستان برسه. دوستاني كه ايده اي دارن بگن. براي بازي ميشه از طرح بازيهاي جالب و موفق ديگه هم الگوبرداري كرد. البته منظورم كپي برداري نبود. مثلا ميشه با ادغام داستان چند تا بازي، يه داستان خوب دست و پا كرد. دقت كنين كه چون توي بازي ماجراجويي، هيجان زيادي وجود نداره، داستان بايد قوي باشه تا بتونه بازي كننده رو تا آخر بازي حفظ كنه. من يه پيشنهادي هم دارم و اون هم اينه كه بازي رو از تك حالته بودن در بياريم. كاري كه چند تا از بازيهاي جديد هم اون رو انجام دادن. مثلا با انتخاب كردن يا انتخاب نكردن يك گزينه، ادامه داستان تا حدي تغيير مي كنه. البته اين كار هم سختي زيادي داره. اوليش اين هست كه سناريوي بازي بايد انعطاف پذير باشه كه اين يه خورده كار مي بره. يعني در واقع بايد چند تا سناريو باشن كه به صورت موازي باهم در جريان باشن. دومين مشكل طولاني شدن كار طراحي بازي هست. به همين خاطر ايده رو فعلا نگه ميداريم. البته نظرتون رو راجع بهش بگين و بگين كه ميشه اين كار رو كرد يا نه؟نوشته شده توسط s2005
در مورد داستان همه لطف كنن و فكر كنن. مي خوايم چند تا سناريو داشته باشيم كه از بين اونها بهترينش رو انتخاب كنيم.نوشته شده توسط Scout_Mov
در مورد طراحي و گرافيك؛ اتفاقا توي يه بازي ماجراجويي چون از پيش رندر شده هست ارزش طراحي خيلي زياده مخصوصا طراحي زمينه ها و محيط بازي.
خوب براي آينده:
1) همونطور كه گفتم ما هنوز سناريو نداريم. پس يكي از كارهاي ما ميشه پيدا كردن سناريو.
2) قدم بعدي ما طراحي بازي هست كه هنوز مشخص نشده كه با چه برنامه اي قراره كار كنيم. من خودم يه تحقيقي مي كنم در مورد برنامه ها و انجينها. شما هم نظرتون رو راجع به برنامه ها بگين كه ان شاء الله بعد از چند روز به طور كامل كارمون رو شروع كنيم. تا اينجا چند تا برنامه معرفي شده كه براي بازيسازي هستن. من اسم اونها رو اينجا ميذارم. يكي از اونها به عنوان برنامه اصلي انتخاب ميشه:
MultiMedia Builder
3D game maker
3D adventure Studio
Game Engines
خوب يكي از اين چهار تا بايد انتخاب بشه. اگه برنامه ديگه هم هست كه ميشناسين اون رو هم معرفي كنين. پيشنهاد من اين هست كه همه اين برنامه ها رو نصب كنين و امكاناتشون رو باهم مقايسه كنين. البته در مورد موتورها فعلا نميشه چيزي بگيم. من دنبال چند تا موتور خوب براي بازيهاي ماجراجويي مي گردم و ميذارم توي همين تاپيك. همه رو بررسي بكنين و بعد نظر بدين. برنامه سومي كه اسمش رو نوشتم،در واقع فقط براي بازيهاي ماجراجويي ساخته شده كه البته زياد از نظر گرافيك خوب نيست. من كه سر در نميارم، باز شما برنامه ها رو اگه قبلا داشتين نظرتون رو بگين راجع بهش و اگر هم نداشتين اون رو نصب كنين و امكانات و معايبشون رو ببينين. من به زودي چند تا موتور ميذارم.
آخر پستم اين رو هم بگم كه هنوز مي تونين نظرتون رو در مورد سبك بازي بگين. اگه خدا بخواد توي همين هفته يا هفته آينده كارمون رو شروع مي كنيم.
3D Game Maker عالیه به نظر من این برنامه خوبیه برای سه بعدی سازی.
در مورد mmb که فکر نکنم کسی با این برنامه بازیی مثل من ساخته باشه پس این برنامه نیست.
و دو تای دیگه رو نمیشناسم.
به نظر من گیم مکر بهتره چون همه آشنایی دارن با این برنامه.
به نظر من داستان پیچیده خیلی بهتره و طرفتار زیادی داره.
پيچيده نه
اگر بازي Boiling Point رو بازی کرده باشید و منظور داستان پیچیده اون باشه اصلا خوب نیست چون خودم کسایی رو که از این بازی دور شدند و متنفر شدند رو با چشم دیدم از نظر داستان به نظر من بهتره پیچیدگی مثل مدال افتخار 2 باشه
به نظر من پیچیدگی باید تا حدی باشه که نشه آخر داستان را حدس زد
به نظر من سناريو ي S2005 اين پيچيدگي را داشت . . . !نوشته شده توسط s2005
![]()
سلامنوشته شده توسط Scout_Mov
درسته كه پيچيدگي بازي نبايد زياد باشه اما بازي ماجراجويي بايد داراي پيچيدگي باشه. يه بازي ماجراجويي بايد چند تا مؤلفه داشته باشه:
1) داستانش بايد جذاب باشه و بازي كننده رو تا آخر بازي نگهداره.
2) بايد طوري باشه كه بازي كننده رو درگير بازي بكنه كه طرف بشينه نيم ساعت واسه يه معماي منطقي از فكرش استفاده كنه.
3) گرافيك بايد زياد زرق و برق نداشته باشه تا حواس بازي كننده رو پرت نكنه.
4) آيتم هاي قابل برداشتن زياد باشه. همچنين امكان درست كردن وسائل جديد از چيزهايي كه پيدا مي كنه رو داشته باشه تا خلاقيت بازي كننده هم براي بازي تحريك بشه.
5) چون توي يه بازي ماجراجويي ما دعوا و كشت و كشتار نداريم، بازي بايد از لحاظ ديگه سخت باشه. مثلا توي يه بازي اكشن يكي از سختيهاي بازي نمردن هست. اما ما توي بازيهاي ماجرايي معمولا كشته شدن نداريم( غير از حالات خاص كه اون هم در اثر اين شخص ميميره كه يه معما رو اشتباه حل مي كنه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)