تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 317

نام تاپيک: سریال نابرده رنج

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نشست نقد "نابرده رنج"-2/ درخشانی: تعجب کردم نقش عماد به من پیشنهاد شد

سام درخشانی بازیگر نقش عماد در مجموعه "نابرده رنج" گفت: وقتی نقش عماد به من پیشنهاد شد به دلیل تفاوت‌هایی که با نقش‌های قبلی‌ام داشت از این پیشنهاد تعجب کردم. به گزارش خبرنگار مهر، در بخش دوم نشست نقد و بررسی مجموعه "نابرده رنج" سام درخشانی درباره ویژگی‌های نقش عماد و بازی در این مجموعه صحبت کرد.
    *خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: آقای بذرافشان فیلمنامه "نابرده رنج" قبل از کلید زدن کامل نوشته شده بود؟
    - علیرضا بذرافشان، کارگردان: سی و سه قسمت از سی و شش قسمت کامل نوشته شده بود. البته سیناپس سه قسمت پایانی را داشتیم، اما دیالوگ‌ها نوشته نشده بود و سر صحنه آن را به نگارش در آوردیم، چون فرصت نبود. خانم خسروآبادی سر کار دیگری بود و من هم کارگردانی می‌کردم؛ به همین دلیل سر صحنه همراه بازیگران برای قسمت‌های پایانی به تعامل رسیدیم و فیلمنامه نوشته شد. باید تاکید کنم به فیلمنامه کاملی رسیدیم. سکانس‌ها کامل طراحی شد و بعد از تمرین بازیگران عین دیالوگ‌ها را می‌گفتند.
    *اولین مواجهه بازیگران با متن چطور بود؟
    - سیاوش طهمورث بازیگر: قبل از پاسخ دادن به این سئوال بهتر است توضیحی درباره این مسئله بدهم که آیا خوب است نویسنده هنگام نگارش به بازیگری فکر کند یا نه؟ معتقدم اگر کاراکتری در متن بر بر مبنای یک بازیگر نوشته شود، کار اشتباهی است، چرا که کارگردان هر چند بر بازیگر اشراف دارد، اما آن چیزی از او می‌شناسد که تا به حال در کارهای بازیگر دیده است، اما توانایی ذاتی و خلاقیت‌های دیگر او را نمی‌داند. وقتی کارگردان متن را بنویسد و بعد به بازیگری پیشنهاد بازی بدهد، مسلماً به خلاقیت بازیگر اعتماد می‌کند نه به کاراکتر و سابقه کاری که از او می‌شناسد. بهترین کار این است که بازیگر بعد از نوشته انتخاب شود.
    *شما کارهای قبلی آقای بذرافشان را دیده بودید؟ او را می‌شناختید؟
    - طهمورث:‌ من آقای بذرافشان را نمی‌شناختم. در جاهایی او را دیده بودم، اما او را نمی‌شناختم. وقتی اولین بار به دفتر رفتم و آقای بذرافشان را دیدم، گفتم او چقدر جوان است! چطور می‌خواهد متنی که برایم تعریف شده و خیلی عظیم است این کارگردان جوان آن را به سرانجام برساند.
    بعد از صحبت با آقای بذرافشان نقش را پذیرفتم و زمانی که متن را می‌خواندم و هنگام بازی نظرم را درباره نقش منوچهر دادم. بازیگر نباید چیزی که به او پیشنهاد می‌شود چشم بسته قبول کند. باید نظر بدهد، اما دخالت نکند. گرچه نظر کارگردان و نویسنده نهایی است، اما شما به عنوان بازیگر نظرتان را باید بدهید، کارگردان و نویسنده شما را قانع می‌کنند یا شما آنها را قانع می‌کنید.
    به هر حال مسیر خوبی است، ولی اگر چشم بسته قبول کنید شما مثل یک عروسک می‌شوید که در اختیار کارگردان قرار گرفته و او شما را همچون عروسک‌گردان می‌چرخاند. باید بازیگر نظرش را برای بهبود نقشش بدهد، چون در ساختار اثر موثر است.
    - درخشانی: طی چند سال گذشته "نابرده رنج" از معدود فیلمنامه‌هایی بود که من خواندم و می‌دانم مثل این فیلمنامه نبوده و جای هیچ گونه بحث و نظری نداشت. به همین دلیل بعد از مطالعه فیلمنامه و توضیحی که برای نقش‌ام داده شد تصمیم گرفتم بازی کنم و جای هیچ سئوالی برایم نگذاشت.
    فقط معتجب بودم که چرا این نقش به من پیشنهاد شده است و تا بخش‌هایی از کار برایم سئوال بود که شاید ما اشتباه فهمیدیم، حتی وقتی برای کامبیز نقش را توضیح داده بودند و من فیلمنامه را می‌خواندم مرتب از او می‌پرسیدم مطمئن هستی من عماد هستم؟ مطمئن هستی تو اسد هستی؟ و او هم چند بار گفت بله تو نقش عماد را بازی می‌کنی و من هم اسد. در واقع آقای بذرافشان جسورانه تصمیم گرفته بود نقش‌ها را برعکس بسپارد و کلیشه‌ها را بشکند.
    در مجموع این مسئله برای من و کامبیز جذاب بود، چون می‌خواستیم کلیشه نقش‌های خودمان را بشکنیم. سال‌ها مد شده بود که کامبیز نقش لات‌های پایین شهر را بازی می‌کند و من هم نقش‌ بچه‌های بالای شهر و دکتر، به همین دلیل برایم جالب بود که نقش عماد به من پیشنهاد شده بود. علاوه بر آن فیلمنامه قوام خوبی داشت و نشان می‌دهد نویسندگان درام را به خوبی می‌شناسند و قصه از جایی شروع می‌شد که خیلی خوب بود. در مجموع همه چیز برای بستن این قرارداد خوب بود.
    *درباره نقش عماد هم به کارگردان پیشنهاد می‌دادید؟
    - درخشانی: روزهای اول این جسارت وجود نداشت، چون رفاقت و آشنایی از قبل نبود و من هم خیلی با نقش درگیر نشده بود، به همین دلیل برای نزدیک شدن به نقش بیشتر تمرکز را روی حرف‌های آقای بذرافشان گذاشته بودم که هم نویسنده بود و هم کارگردان و اشراف زیادی هم به کار داشت. حرف او ملاک بود؛ ولی به مرور زمان با اشراف به نقش آقای بذرافشان ما را رها می‌کرد تا نظرات‌مان را بدهیم و ما هم برای بهبود نقش پیشنهادهایمان را می‌دادیم.
    *آقای بذرافشان تمام بازی‌های سام درخشانی یک طرف، اما بازی‌اش در مجموعه "نابرده رنج" واقعاً دیدنی است. چطور حاضر به این ریسک شدید، چرا که کمتر کارگردانی چنین کاری می‌کند و از سوی دیگر ممکن بود نقش‌های عماد و اسد در نیاید؟
    - بذرافشان: باید به توانایی‌های یک بازیگر اعتماد کنید، نه به سابقه تصویری آن بازیگر. کارهایی که از بازیگر دیده‌اید باید به شما کمک کند که آیا این بازیگر توانا است یا نه؟ اگر خیلی‌ها جرات ندارند نقشی را به بازیگری بدهند که تا به حال بازی نکرده است، این بی‌‌جراتی کارگردان است.
    اگر کارگردان به بازیگر اعتماد دارد چه خوب است برای فرار از کلیشه‌ها جابجایی‌هایی انجام بدهد. به نظرم اگر این جابجایی هم انجام نمی‌دادیم به نظرم اتفاق بدی نمی‌افتاد. مثلاً عماد را کامبیز و اسد را درخشانی بازی می‌کرد؛ باز هم مشکلی پیش نمی‌آمد؛ چرا که آنها بازیگران توانمندی هستند یا اگر آقای طهمورث نقش منوچهر را بازی نمی‌کرد و نقشی دیگری به او می‌دادیم مسلماً می‌توانست خیلی خوب بازی کند، چون تواناست.
    گرچه خیلی‌ها به من گفتند که ریسک بزرگی کردم و حتی سام درخشانی هم این نظر را دارد، اما خودم نام این کار را ریسک نمی گذارم. من عادتی دارم و این است که وقتی نقشی را می‌نویسم، می‌دانم سه تا چهار بازیگر هستند که می‌توانند آن نقش‌ها را خوب بازی کنند. این یعنی هر نقشی که بنویسم. وقتی شما اینطور فکر کنید حال برایتان فرقی نمی‌کند که کدام یک از آن بازیگران نقش را بازی کردند. من برای نقش‌های عماد و اسد این جابجایی را انجام دادم تا کلیشه‌ها را بشکنم.
    *با نگاهی به نقش عماد متوجه می‌شویم این شخصیت با وجود اینکه بدجنسی‌های خودش را دارد و از سوی دیگر لوده بازی‌هایش، اما تعادل حفظ شده و شخصیت به لودگی نیفتاده است. چطور شد به این تعادل رسیدید؟
    درخشانی: برای رسیدن به شخصیت عماد کاملاً به فیلمنامه متعهد بودم. شخصیت‌ها تفکیک شده بودند و هر کس نوع گویش خودش را داشت. هیچ کس مثل دیگری حرف نمی‌زد. ممکن بود تکیه کلام‌های مثل هم داشته باشند، اما نوع گویش‌شان و استفاده از آنها فرق می‌کرد. شخصیت‌پردازی خوب حرف اول را در فیلمنامه "نابرده رنج" می‌زد. چون وابسته به فیلمنامه بودم و بر این اساس جلو می‌رفتم، می‌دانستم دارم چه کار می‌کنم.
    وقتی ضبط سکانس‌های مناطق جنگی شروع شد کامبیز کمی درباره نقش من نگران بود و می‌گفت شخصیت تو یکدفعه عوض شد و من هم به او این اطمینان را دادم که نگران نباشد، چرا که شخصیت کاملاً درست جلو می‌رود. مسلماً وقتی فردی در محله قدیمی خودش حضور دارد و کنارش دو نوچه هستند با زمانی که در جنگ است و خبری هم از نوچه‌هایش نیست رفتارهایش تغییر می‌کند. شما وقتی پشت میز کارتان هستید یک طور برخورد می‌کنید و در خانه طور دیگر. رفتار ظاهری شما عوض می‌شود، ولی شخصیت‌تان خیر. کاراکتر عماد هم خوب شکل گرفته بود و بر اساس موقعیت‌های مختلفی که قرار می‌گرفت تغییرات به همراه داشت.
    *آیا تکیه‌کلام‌هایی در طول کار پیشنهاد می‌دادید که به تاثیرگذاری نقش کمک کند؟
    درخشانی: چون خودمان آدم‌هایی بانمک هستیم، خیلی نمک کار را زیاد می‌کردیم!(می‌خندد) اما هرگز این تکیه کلام‌ها به لودگی نرسید. با توجه به اینکه اکثر بچه‌ها همسن و سال بودند کار مشورتی شده بود. من و کامبیز مرتب در طول راه و خانه با یکدیگر درباره نقش صحبت می‌کردیم و به جملاتی که می‌گفتیم فکر می‌کردیم. آقای بذرافشان، نویسنده، استاد طهمورث و .. هم در کنارمان بودند و اگر چیزی اضافه می‌شد که خوب نبود اصلاح می‌شد.
    در نهایت از فیلتر خود آقای بذرافشان که بزرگترین سانسورچی مجموعه بود، می‌گذشت.(می‌خندد) حتی گاهی در اجرای اول تکیه کلام‌هایی می‌گفتیم که آقای بذرافشان هم می‌خندید، اما بعد می‌گفت از کار در بیاورید، چون به سمت لودگی می‌رفت. وقتی شب‌ها می‌نشینم کار را می‌بینم با خود می‌گویم هدایت این همه آدم چه کار سختی بوده است. من فقط مسئولیت کار خودم را داشتم، اما واقعاً آقای بذرافشان زحمت کشید، در مجموعه "نابرده رنج" هر یک از بازیگران متفاوت بازی کرد و هدایت آنها کار دشواری بود.

2. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گزارش تصویری/ گفتگوی مهر با عوامل سریال نابرده رنج

عوامل مجموعه تلویزیونی "نابرده رنج" در گفتگو با خبرنگاران فرهنگ و هنر خبرگزاری مهر به سئوالات آنان پاسخ گفتند.
    عکس/ محمدرضا عباسی

4. 6 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این کژال آخرش معلوم نشد چی شد

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

آخرش؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بازیگر نقش کژال کیه؟
    احتمالا این همونیه که اسد باهاش ازدواج میکنه
    فکر کنم کژال رو امشب تو اردوگاه عراقیا ببینیم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خسروآبادی: طراح صحنه "نابرده رنج" جسور و خوش‌فکر بود

نویسنده مجموعه تلویزیونی "نابرده رنج" تاکید کرد طراح صحنه این سریال جسور و خوش‌فکر بوده و از پیشنهادهایی که گروه به او می‌داده، استقبال ‌کرده است. به گزارش خبرنگار مهر، در بخش سوم نشست نقد و بررسی مجموعه "نابرده رنج" نویسنده و تهیه‌کننده این مجموعه درباره ویژگی‌های آن صحبت کردند.
    *خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: آقای رضایی در اواسط پروژه مجید مولایی هم به عنوان تهیه‌کننده به سریال "نابرده رنج" ملحق شد. چرا تصمیم گرفتید گروه تولید جدید به کار اضافه شود؟
    محمود رضایی، تهیه‌کننده: آقای تخشید مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه این تصمیم را گرفت. 65 درصد کار در بخش‌های جنگ می‌گذشت و آقای مولایی به خاطر تخصصی که در ساخت کارهای جنگی داشت، مدیر گروه فیلم و سریال پیشنهاد داد ایشان به گروه ملحق شود. زمانی که او به پروژه پیوست کار بهتر پیش رفت.
    *مسلماً ساخت چنین آثاری به لحاظ بودجه گران است. آیا در این باره با مشکلی رو به رو نشدید؟
    - رضایی: معمولاً در روزهای اول برای بودجه توافقی صورت می‌گیرد، اما مجموعه "نابرده رنج" به دلیل سنگین بودن سه بار اصلاح برآورد خورد. از ابتدا هم می‌دانستیم "نابرده رنج" با دیگر مجموعه‌هایی که ساخته می‌شود تفاوت و سختی‌های بسیاری دارد. آقای تخشید هم این مشکلات را می‌دانست. خدا را شکر می‌کنم که مشکلات را پشت سر گذاشتیم، کار خوب شد و مورد رضایت مخاطبان هم قرار گرفت.
    *تولید بخش‌های جنگ این مجموعه بر عهده مجید مولایی بود؟
    - رضایی: نه به اتفاق با هم کار را انجام دادیم. در ابتدا بخش شهر در دهه 60 را ضبط کردیم و بعد به اتفاق یکدیگر بخش‌های جنگ ضبط و تصویربرداری سریال تمام شد.
    *برای بخش‌های جنگ برای تامین ادوات جنگی مشکل نداشتید؟ برخی تهیه‌کنندگان که چنین آثاری تهیه کرده‌اند گلایه دارند که نهادهای مختلف در این باره همکاری لازم را نمی‌کنند.
    - رضایی: نمی‌توان چنین اثری تولید کرد که با مشکل همراه نباشد. اگر بخواهیم درباره مشکلات حرف بزنیم، خیلی زیاد است. با تمام این مشکلات رو به رو شدیم و کار را به سرانجام رسیدیم. البته در ابتدا پیش‌بینی نمی‌کردیم کار تا این حد سخت شود به ویژه در بخش‌های جنگ. در قسمت شهر مثل خانه عماد، اسد و ... کمتر با مشکل رو به رو بودیم.
    *بخش‌های شهری در کدام مناطق ضبط شد، به خوبی تصویر دهه 60 را در این بخش‌ها می‌بینیم.
    - رضایی: بخش شهری دهه 60 را در طرشت، کن، سولقان، مینی سیتی، کارخانه سنگ و ... ضبط کردیم.
    *آقای بذرافشان در طراحی صحنه خیلی به جزییات توجه شده است، حتی دفترچه‌ خاطراتی که اسد در زندان می‌خواند یا پوشه‌ها و ... دقیقاً متعلق به دهه 60 است. معمولاً سریال‌هایی که روایتگر این دوره از تاریخ هستند با ایرادهای زیادی به لحاظ طراحی صحنه رو به رو هستند. آیا خودتان هم در طراحی صحنه و لباس دخل و تصرف داشتید؟
    - بذرافشان: ما یک طراح صحنه بسیار جسور داشتم. آقای حسین مجد نعمت بزرگی برای پروژه ما بود. او تا قبل از "نابرده رنج" دو تا کار برای دهه 60 انجام داده بود. خیلی تبحر دارد و همه چیز با تعامل شکل می‌گرفت. خیلی جزییات در پلان‌ها بود که شاید شما ندیده باشید. اگر فضای دهه شصت به خوبی در آمده به خاطر زحمات حسین مجد است.
    شاید باور نکنید اما برای یک پلان عبوری عماد، منوچهر، جابر و ... گروه صحنه دو ساعت زحمت می‌کشیدند. باید مواردی اضافه می‌شد یا یکسری موارد نمی‌شد برداشت، چون جزو معماری الان است و باید در کار پوشانده می‌شد. شعارهای روی دیوار و ... را برای بک گراند کار گذاشته بودیم تا حس آن دوره از تاریخ به مخاطب منتقل شود و تو ذوق او نخورد یا گل درشت نشود. حسین مجد طراح صحنه و طراح گریم خیلی به کار کمک کردند به ویژه در بخش جنگ.
    *برای لباس آن دوره از تاریخ محدودیت نداشتید؟
    - بذرافشان: برای خانم‌ها محدودیت داشتیم به ویژه برای شخصیت مرضیه. اگر می‌خواستیم عین لباس‌های دهه 60 را تن بازیگران خانم کنیم، خیلی جالب نبود. بچه‌ها لباس آوردند، اما من مخالفت کردم، چون احساس می‌کردم به تن بازیگران زن بدقواره می‌شود و تاثیرگذاری بازیگر از بین می‌رود.
    *اما زن منوچهر لباس دهه 60 را پوشیده است؟
    - بذرافشان: بله، فقط سیما مطلبی لباس آن دوره را پوشیده بود. در مجموع من برای انتخاب لباس‌های دهه 60 احتیاط کردم، چون لباس‌های آن دوره کمی زشت بود.
    *به شما درباره اینکه لباس‌های مرضیه متعلق به دهه 60 نیست، اعتراض نشد؟
    - بذرافشان: اتفاقاً اعتراض می‌شود که چرا مرضیه لباس‌های دهه 60 را نمی‌پوشد. اگر قرار بود این لباس‌ها را بپوشد شاید آن ارتباطی که باید مخاطب با او داشته باشد، برقرار نمی‌شد. در مجموع جسارت طراح صحنه برای من قابل توجه بود. خانم خسروآبادی ذهن فانتزی دارد. او پیشنهاد می‌داد وقتی عماد و اسد از پای کوه می‌روند یک سری سنگ‌هایی باید باشد که فضای اسطوره‌ای را تداعی می‌کند. من به خانم خسروآبادی می گفتم نیازی نیست، اما وقتی با آقای مجد صحبت ‌کرد او از پیشنهادها استقبال می‌کرد و 20 برابر آن را تقویت می‌کرد. بخش‌هایی از قصه به خاطر تغییرات صحنه در هنگام اجرا تغییر کرد.
    خسروآبادی: طراح صحنه این مجموعه خیلی جسور و خوش فکر بود و از پیشنهادهایی که به او داده می‌شد، استقبال می‌کرد. مهمترین مسئله در کار تعامل و جسارت است. گاهی این مسئله فراموش می‌شود و هر کس کار خودش را انجام می‌دهد مثل کارمندها. در تعامل و مشورت استعدادها شناسایی می‌شود.
    سام درخشانی: ما یک گروه جوان بودیم. روزهایی که آقای طهمورث حضور نداشت و تهیه‌کننده هم نبود میانگین سنی 30 سال بود. گرچه افراد جوان در این مجموعه حضور داشتند، اما قصه به زیبایی روایتگر دهه 60 است و خیلی ظرایف در آن وجود دارد. مثل علی حاتمی نبودیم که در آن دوره زندگی کرده باشیم. همه جوان بودیم، ولی با هم حرکت کردیم.

9. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دولت‌شاهی: دوست دارم کاری را که به آن معتقدم انجام دهم

سحر دولت‌شاهی بازیگر نقش مرضیه در مجموعه تلویزیونی"نابرده رنج" با ابراز رضایت از حضور در این سریال گفت: دوست دارم کاری را که به آن اعتقاد دارم انجام دهم بنابراین مهم نیست که در چه مدیومی فعالیت کنم. به گزارش خبرنگار مهر، سحر دولتشاهی بازیگر مجموعه "نابرده رنج" در بخش پایانی نشست نقد و بررسی مجموعه درباره ویژگی‌های شخصیت مرضیه صحبت کرد.
    *خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر، خانم دولت شاهی مدتی است که تمرکزتان بیشتر بر بازی در مجموعه‌های تلویزیونی است. می‌دانم که بازیگر گزیده کاری هستید دلیل فعالیتتان در تلویزیون به دلیل تفاوت فیلمنامه‌ها است یا ترجیح می‌دهید در تلویزیون فعالیت کنید؟
    - سحر دولت‌شاهی بازیگر: برنامه به خصوصی برای کار در تلویزیون ندارم. شاید این مسئله که تعداد کارهای تلویزیونی که در این مدت از من پخش شده نسبت به دیگر کارهایم بیشتربوده اتفاقی باشد. من قبل از کار آقای بذرافشان سر کار آقای تبریزی بودم اما اینکه " توطئه فامیلی" قرار بود عید پخش شود و پخش آن به تعویق افتاد تا اندازه‌ای به ضرر من تمام شد.
    * چرا؟ نقشتان که متفاوت با "نابرده رنج" بود؟
    - درست است اما ترجیحم این بود که این دو کار با فاصله از هم پخش شوند.
    * بنابراین مدتی نمی خواهید کار تلویزیونی انجام دهید تا این فاصله بین کارهایتان به وجود بیاید؟
    - من خیلی دوست دارم کار خوب انجام دهم. مدیومش زیاد برایم تفاوتی ندارد. در حال حاضر مشغول تمرین تئاتر هستم و ترجیح می‌دهد در هر کاری چه تئاتر، تلویزیون و چه سینما فعالیت می کنم کار خوبی باشد چون آنقدر که به کلیت کار اهمیت می‌دهم به مدیومی که قرار است در آن قرار گیرم توجه نمی‌کنم و حتی اندازه و کمیت نقش برایم مهم نیست. دوست دارم کاری را انجام دهم که به آن اعتقاد دارم.
    * نقش‌هایی که تا کنون بازی کرده‌اید بیشتر زنان مستقل و خودساخته بوده‌اند. اما نقش مرضیه در این مجموعه علاوه بر استقلالی که دارد به عنوان یک دختر دچار درگیری عاطفی هم می‌شود. دلیل قبول و انتخاب این نقش همین تفاوت در کاراکتر بوده یا علت دیگری داشت؟
    - فکر می‌کنم تعداد نقش‌های زنی که تا به حال بازی کردم با تعداد نقش‌های دختر مساوی بوده است. اما دلیل انتخاب نقش مرضیه بیشتر به فضای متفاوت فیلمنامه و نقش برمی‌گشت و به نظرم تفاوت‌هایی با دیگر نقش‌هایی که بازی کردم دارد. شاید بیشتر به دلیل طبقه اجتماعی باشد که مرضیه در آن زندگی می‌کند.
    * این تفاوت فضا و نقش بیشتر در انتخاب شما تاثیر داشت یا خود آقای بذرافشان به عنوان کارگردان مجموعه؟
    - بیشتر فضای مجموعه و خود فیلمنامه اهمیت داشت چون من آقای بذرافشان را نمی‌شناختم و از ایشان کاری ندیده بودم اما با کسانی که معمولاً برای قبول نقشهایم مشورت می‌کنم همگی آقای بذر افشان را تایید کردند.
    * پیشنهادی برای ارایه بهتر نقش داشتید یا طبق فیلمنامه عمل کردید؟ مرضیه حضور پررنگی در قصه ندارد اما شخصیتی تاثیرگذار است. تعاملی که با کارگردان داشتید چگونه بود؟
    - این مجموعه بیشتر قصه اسد و عماد است اما خوشبختانه مرضیه در جایی از قصه رها نمی‌شد و اوج و فرودهای خود را دارد. من ابتدا کمی سخت با قصه کنار می‌آمدم اما در انتها فکر می‌کنم این شخصیت و قصه‌اش خیلی خوب شکل گرفت. ابتدا فکر می‌کردم مرضیه با وجود اینکه خواهر اسد است اما خیلی آدم خوبی است اما هرچه جلوتر رفتیم رگه‌های دیگری از شخصیت مرضیه نمود پیدا کرد. ما راجع به این مسایل و شخصیت پردازی مرضیه خیلی گپ زدیم.
    * با میلاد کیمرام به عنوان بازیگری که بیشتر روبروی شما قرار داشت ارتباط خوبی داشتید؟
    - بله. ارتباط بسیار خوبی داشتیم. آقای بذرافشان هم ما را خیلی خوب هدایت می‌کردند من ابتدا به خاطر اختلاف سنی با کی‌مرام کمی نگران بودم اما خوشبختانه دیدم که نتیجه کار بسیار خوب از کار درآمده است.
    * آقای بذرافشان شما به عنوان فردی که در زمینه‌های مختلف نویسندگی و کارگردانی فعالیت می‌کنید و ما فیلمنامه‌‌های خوب و تله فیلم‌های موفقی از شما دیده‌ایم بیشتر قصد دارید کدام راه را ادامه دهید. به کارگردانی بیشتر علاقمند هستید یا نویسندگی؟
    - بذرافشان: من برنامه‌ خاصی برای آینده ندارم. الان هم واقعاً نمی‌دانم قرار است کار بعدی‌ام در چه رابطه‌ای باشد. (با خنده) ممکن است بعد از این کار بروم لاستیک بفروشم. فعلاً نمی‌دانم قرار است چه کار کنیم. باید دید چه موقعیت‌هایی پیش می‌آید. البته من بیشتر علاقمندم رمان بنویسم.
    - خسروآبادی: من هم علاقمندم رمان بنویسم.
    - بذرافشان: (با خنده) بله ایشان هم علاقمند است. شاید هم یک رمان بنویسیم که دو نویسنده داشته باشد. البته چون از رمان نوشتن پول زیادی در نمی‌آید بهتر است به کارگردانی و نویسندگی ادامه دهیم. هر دوی این کارها سخت هستند مثل تهیه کنندگی، بازیگری و حرفه‌های دیگر.
    * آقای طهمورث شخصیت منوچهر کاراکتری موذی و غیرقابل پیش‌بینی دارد و از طرف دیگر از همسرش در خانه خیلی حساب می‌برد. با توجه به تجربیاتی که داشتید دو گانگی شخصیت منوچهر را چطور دیدید؟
    - طهمورث: هر شخصیتی را که من قرار است بازی کنم در وهله اول در وجود خودم به دنبالش می‌گردم. می‌بینم که سیاوش طهمورث چگونه در وضعیتی که یک کاراکتر در آن قرار گرفته، عکس‌العمل نشان می‌دهد بعد هم به جامعه نگاه می‌کنم. به افرادی که در کنار من در خیابان و پیاده رو عبور می‌کنند توجه می‌کنم. منوچهر واقعیت جامعه ماست او کسی است که در آن برهه تاریخی امثال او را زیاد در جامعه داریم. افرادی که تک بعدی نیستند و وجوه مختلف دارد.
    من شخصیت منوچهر را از جامعه خودمان گرفتم. البته خصوصیات مورد نظر را آقای بذرافشان در وجود این شخصیت گذاشته بود. در غیر این صورت شخصیت به طرف دیگری کشیده می‌شد. این پتانسیل در وجود منوچهر وجود داشته و من آن را پرورش دادم.
    * منوچهر شخصیت غیرقابل پیش بینی است مثلاً عکس العملی که در جبهه از خود بروز می‌دهد و گریه و زاری می‌کند و خودش را جای فضل علی جا می‌زند به نوعی ساختارشکنی در این شخصیت است؟
    - طهمورث: زیبایی این کاراکتر برای من همین است. شاید بعد از مدت‌ها که عده‌ای داشتند من را در نقش‌های تکراری کلیشه می‌کردند. این نقش من را از این کلیشه بیرون آورد و جنبه‌های دیگری از طهمورث را به نمایش گذاشت.

* آقای بذرافشان زمانی که صحنه‌های جنگی را می گرفتید باتوجه به این که در قسمت های آخر سکانس‌های شهری کمتر شده است این نگرانی را نداشتید که بیننده در فضاهای جنگی خسته شود. چون لوکیشن ها محدود هستند و فضای تیره‌ای به نمایش گذاشته می‌شود.

- بذرافشان: این مسئله دو بعد دارد. یکی به سلیقه مخاطب باز می گردد و دیگر اینکه من به عنوان کارگردان چگونه درباره این صحنه فکر می‌کردم. شما به عنوان بیننده از این سکانس‌ها لذت نمی‌برید و حق هم دارید چون هر مجموعه ویژگی‌هایی دارد که ممکن است شما از آن خوشتان یا بدتان بیاید. اینها بحث سلیقه است. مثلاً من در همین چند قسمت آخر بازخوردهای مثبتی داشتم.

حتی یکی از دوستانم به من پیامک زد که قسمتی که شب گذشته پخش شد و بیشتر هم صحنه‌های جنگی داشت بهترین قسمت سریال تا امروز بوده است. اما چیزی که ما به آن فکر کردیم این بود که قصه جذابیت و کشش خود را حفظ کند می‌شود یک سریال را در یک لوکیشن واحد ساخت که نمونه هایش را هم داشته‌ایم.

در این مجموعه ما احساس کردیم که درام این ویژگی را دارد که نقص لوکیشن محدود را بپوشاند. تصور ما این بود که لوکیشن سلمت آباد می‌تواند مخاطب را به دلیل نوع درام پای تلویزیون نگه دارد. خوشبختانه تا امروز بازخوردها بسیار خوب بوده است. برخی معتقدند که ریتم سریال خوب بوده و برخی هم مثل شما مخالف این قضیه هستند البته ممکن است در بعضی جاها موفق نبوده‌ایم.

* سکانس‌های جنگل هم به نظر می‌رسد که در یک لوکیشن باغ و یا جایی که حصار و چارچوب دارد گرفته شده است. البته تا اندازه‌ای به دلیل محدودیت‌ها قابل قبول است. در این مورد هم توضیح دهید؟

- بذرافشان: لوکیشن جنگل واقعاً‌ جنگل است و باغ نیست. اما یک جورایی هم خصوصی است. این جنگل در خود تهران است. در اقدسیه و در یک پادگان ارتش است که یک جنگل بزرگ در آن پادگان قرار دارد. در واقع ساده‌ترین لوکیشن ما لوکیشن جنگل بود چون همه لوکیشن‌های ما 70 کیلومتر با تهران فاصله داشت و تنها لوکیشنی که در تهران بود البته به غیر از لوکیشن طرشت که محله اسد در آن بازی شد همین جنگل بوده است.

* نکته‌ای اگر باقی مانده؟

- درخشانی: من می خواهم به چند نکته اشاره کنم اول اینکه چون آقای دیرباز مسافرت هستند در این نشست حضور ندارد. دوم اینکه با وجود کم بودن بودجه و وجود مشکلات مالی در اواخر کار اما آقای رضایی در پرداخت دستمزد بچه‌ها هیچ کوتاهی نکردند و همه قسط‌ها به موقع پرداخت شد. من از طرف همه گروه از ایشان تشکر می‌کنم.

- - - - - - -

گفتگو: فاطمه عودباشی، آروین موذن‌زاده

11. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    ای بابا. خداییش یه نمه از پشت صحنه فیلم رو از شبکه 3 دیدم.بدجوری حالم گرفته شدش!!!آخه ظاهرا این سریال در روال تولید با یک سری حوادث هم همراه بوده. مثلا در یکی از انفجارها یه تیکه سنگ میره داخل بدن فیلمبردار یا اینکه یه چند تیکه از این سنگها که موج انفجار باعث پرتابش شده بوده، باعث میشه سر کامبیز دیرباز از پشت آسیب متوسز ببینه برای مداوا راهی بیمارستان بشه. خود طهمورث هم توی یه سکانس آسیب میبینه که زیاد حاد نبوده.
    ظاهرا این وسط عماد(سام درخشانی) جون سالم به در برده! اونم به خاطر اینه که بچه زرنگ تهرونه

حامد

13. 3 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بازیگر نقش کژال کیه؟
    احتمالا این همونیه که اسد باهاش ازدواج میکنه
    فکر کنم کژال رو امشب تو اردوگاه عراقیا ببینیم
    خوب حدس زدی دمت گرم

راستی این سیستم فلش بک اشونم خیلی جالب کار شده ها. می شه خود فلش بک هارو کنار هم گذاشت به عنوان سریال دید

15. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كژال === شيلان رحماني

17. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •