دلونگی بخرین خوبه
دلونگی بخرین خوبه
سلام دوستاي خوبم . من مي خوام ببينم كسي مارك وستل ترك رو نميشناسه ؟ من ماشين لباسشويي و ظرفشويي وستل خريدم مي خوام ببينم كسي تا حالا داشته ؟
ميخوام سايد باي سايد بخرم ولي نميدونم چه ماركي بهتره . خودم دوو مدنظرمه . ممنون ميشمراهنماييم كنين .
سلام دوستان من میخام یک یخچال فریزر دو قلو بگیرم بین سامسونگ و بکو موندم کدوم بگیرم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
بکو مصرف انرژی آ پلاس و آ می باشد
سامسونگ آ و بی مصرف انرژی
وستل و بکو برای بازار اروپا طراحی شدن.به همین خاطر اینجا زیاد شناخته شده نیستن.بیش از 50 درصد بازار تلویزیون اروپا همین دو مارکه.کیفیتشون هم باید خوب باشه چون از تکنولوژی آلمان استفاده میکنن.
در مورد یخچال هم به نظر من دوو هم شیک تره هم خدماتش از مارک های دیگه بهتره.
پیشنهاد میکنم بیشتر روی مارک هایی تمرکز کنین که برای یه کار خاصی (مثلا تولید لوازم خانگی) تمرکز کردن و همه چی تولید نمیکنن.مثلا کیفیت قطعات الکترونیکی سامسونگ عالیه ولی تو لوازم خانگی نتونسته به اون کیفیت دست پیدا کنه.
از این نظر به نظر من بکو مارک خوبی هست و همونطور که گفتم کارخونه های ترک معمولا از تکنولوژی اروپا بالاخص آلمان استفاده میکنن.ولی چون مدت خیلی زیادی نیست وارد ایران شده شاید خدمات گسترده ای نداشته باشه.هر چیزی میخرین هم به مارک و هم خدماتش توجه کنین.به نظر من خدمات از مارک هم مهمتره.
دوو هم از نظر کیفیت قطعات و هم خدمات خوب عمل کرده.قیمتش هم نسبت به مارک های دیگه مثل بوش مناسب تره.
سلام
به نظر من اگه حتما آلمانی نخواستید LGعالیه
رنج قیمت 900000 ظرفیت 12_16
سلام خدمت اساتید
یه سئوال تخصصی
تا قیمت 3.500 چه برندی و چه مدلی از یخچال فریزر رو میشه خرید که کامل و تکیل و عالی باشه ؟؟؟
یه مدلی که بهمون پیشنهاد دادن برند WhirlPool آمرکایی 29 فوت به مدل 29DFW هست .
آیا دوستان این مدل رو تائید میکنن یا بهتر هم هست ؟؟؟
در ضمن قیمتی که دادن 3.200 ولی توو سایت امیرکالا دیدم 1662 دولاره !!!!!!!!!
منتظر جواب اساتید هستم .
سلام
راستش سشوارمون سوختمی خوایم یه سشوار بخریم
قیمتش هم تا 80 اینطورا
چی بخریم به نظرتون؟؟
ممنون
من چند وقت پیش از توی یکی از این سایت هایی که اینترنتی میفروشن یه سشوار با مارک پاناسونیک خریدم 50 هزار تومن خیلی خوبه .
Last edited by faded; 08-12-2011 at 12:20.
چند واته؟؟
راستی لینک سایتشم میدید؟؟ممنون
من شنیدم که REMINGTON و فیلیپس خوبترن
اگه اطلاعات دقیق کسی داره بگه لطفا
سلام /
لینک دادن به سایت فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانین انجمن هست /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)