تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 15 از 39 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

90 فوتباله ایرانو عقب کشیده؟90 تیمه امیدو حذف کرد؟90 یه نسل از فوتباله ایرانو سوزوند؟90 نذاشت ما بریم جام جهانی؟90 باعث شده رییس فدراسیونه فوتبال یه فرد بی مسوولیت باشه؟90 باعث شده تیمه ریشه داری مثله پاس بره دسته یک؟90 باعث شده هرکی هر تیمیو خواست مثله ابنبات برداره بره؟90 باعث شده لیدر اسطوره باشگارو بزنه؟.......
    اخه همین 90 هم که نبود الان نفت و راه اهن معلوم نبود کجا بودن

سهراب سپهری تویه یه نامه که به کیهان ورزشی داده بود یه تیکش نوشته بود:

چرا هیچوقت کار یک داورو برسی نمیکنید و همه جنبه هایه خوب یا بد ان را باز نمی نمایید؟مگر انتقاد درست داوری مجاز نیست؟چه کس باید داور را به خوبو بدش اگاه کند؟

یا یه جایه دیگش حرفه خیلی قشنگیو زده و گفته:
    اگر بازگو کردنه لغزشهای کسی اعتقاد مردم را نسبت به او سست میکند چه بهتر که این اعتقاد سستی گیرد

خیلی چیزایه دیگه هم گفته که همه ی اون مشکلاتی که مطرح کرده چارش 90 بوده که خدارو شکر الان هست
    نبوده 90 حتی اون زمان هم احساس میشده

و اما کاش میشد حد اقل به احترامه اون %80 مردم هم که شده از کلماتی مثله مضخرفو..... به کار نبرید
    و از همه مهمتر مردم خودشون از همه بهتر میفهمن و راستو دروغو از هم تشخیص میدن

اون ساعتی که 90 پخش میشه دیگه نیمه شبه شما مختار هستین که یه شبکه دیگرو ببینیدو اینم مطمئن باشین این برنامه هیچوقت متوقف نمیشه
    ایشون کافیه با یه تیمی مشکل داشته باشه یا ازش خوشش نیاد تا به بدترین شکل ممکن اون تیم رو تو برنامش بکوبونه.
    مثل سپاهان پارسال که همه موفقیتش رو به پای اشتباهات داوری میذاشت و دیدیم قلعه نوعی چقدر شاکی بود از دست برنامش.
    یا تیم خوب ترکتور سازی که از بین میلیون ها هوادارش میرفت با یه هوادار کم سواد مصاحبه می کرد که بیاد بگه تو دنیا اول رئاله بعد تیراختور.
    این مصاحبه ها همش در جهت تخریب تیم تراکتور و هواداراش بود.که البته آخرشم میومد چند تا کلمه اذری تو برنامش صحبت می کرد که کاراشو به اصطلاح ماست مالی کنه و بگه من آذری ها رو دوست دارم!!!
    و یا اون جنجالش بر سر انتقال تیم ها به شهرستان که همش مخالفت می کنه و نمیخواد شهرستان ها فوتبالشون رشد کنه.و میره دو سه نفرو اجیر می کنه که مصاحبه کنن بگن مثلا ما نمی خوایم پاس تو همدان باشه.آخه کدوم همدونی یا قمی یا قزوینی دوست نداره شهرش یه تیم تو لیگ برتر داشته باشه!!یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد!!!!

ایشون میخواد فوتبال ایران فقط تهران باشه و دو قطبش هم فقط پرسپولیس و استقلال باشن.و شهرستان ها فوتبالشون ضعیف باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

و یا اون جنجالش بر سر انتقال تیم ها به شهرستان که همش مخالفت می کنه و نمیخواد شهرستان ها فوتبالشون رشد کنه.و میره دو سه نفرو اجیر می کنه که مصاحبه کنن بگن مثلا ما نمی خوایم پاس تو همدان باشه.آخه کدوم همدونی یا قمی یا قزوینی دوست نداره شهرش یه تیم تو لیگ برتر داشته باشه!!یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد!!!!
    برای پیشرفت راه های دیگه ای هم هست از جمله اینکه تیم درست کنن و از دسته ای 2 و 3 شروع کنن و بیان بالا
    نه اینکه پاس رو با اون عظمت از عرش به فرش برسونن عزیز جان
    این پیشرفت نیست پسرفته
    همه دیدن آخر اتقال پاس و صبا و پیکان ب شهرای دیگه چی شد پس لطفا الکی تز ندید...

3. 3 کاربر از s9b5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باز هم این برنامه چرت و پرت نود شروع شد.که باز هم فوتبال ایران رو بریزه به هم.
    حیف وقت که آدم بخواد صرف این برنامه کنه.
    در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
    6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
    آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟
    خیلی خیلی داری به این فدارسیون نگاه میکنی متاسفانه اینا دارن حق من و تو رو میخرن بعد یه بابایی به نام عادل داره از ما طرفداری میکنه بعد شما به جای تشکر چه کاری انجام میدی

5. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

برنامه ی خیلی خوبی هست کسی که این کاره باشه میدونه
    حداقل پت مته های این نا اهلان فوتبال رو میریزه رو اب و بزار
    دست این مزاحمان فوتبال رو از شر مردم کم کنه

7. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای پیشرفت راه های دیگه ای هم هست از جمله اینکه تیم درست کنن و از دسته ای 2 و 3 شروع کنن و بیان بالا
    نه اینکه پاس رو با اون عظمت از عرش به فرش برسونن عزیز جان
    این پیشرفت نیست پسرفته
    همه دیدن آخر اتقال پاس و صبا و پیکان ب شهرای دیگه چی شد پس لطفا الکی تز ندید...
    این نظر شماست ولی دلیلی نداره درست باشه.
    ایشون(فردوسی پور) همیشه نظر خودش رو میخواد به مسئولین فوتبال دیکته کنه و بگه نظر من نظر همه ملته!
    ایشون اگر واقعا عادل هست مثل اسمش که نیست باید مثلا سر همون برنامه انتقال تیم ها دو تا کارشناس از دو جبهه مقابل میاورد با هم مینشستن بحث می کردن خودش هم به عنوان یک مجری بیطرف فقط بحثشونو نگاه می کرد تا به نتیجه میرسیدن.
    حتما فردوسی پور تنها کارشناس فوتبال در ایران نیست!
    ولی ایشون میاد فقط از اول تا اخر برنامه میگه انتقال تیم ها به شهرستان ها غلطه یعنی داره نظر خودش رو تحمیل می کنه.
    خیلی خیلی داری به این فدارسیون نگاه میکنی متاسفانه اینا دارن حق من و تو رو میخرن بعد یه بابایی به نام عادل داره از ما طرفداری میکنه بعد شما به جای تشکر چه کاری انجام میدی
    حق من و تو رو داره فردوسی پور میخوره که هفته ای چند ده میلیون از بابت اس ام اس های بی زبون من و تو میره تو جیب مبارکش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ایشون(فردوسی پور) همیشه نظر خودش رو میخواد به مسئولین فوتبال دیکته کنه و بگه نظر من نظر همه ملته!
    ایشون اگر واقعا عادل هست مثل اسمش که نیست باید مثلا سر همون برنامه انتقال تیم ها دو تا کارشناس از دو جبهه مقابل میاورد با هم مینشستن بحث می کردن خودش هم به عنوان یک مجری بیطرف فقط بحثشونو نگاه می کرد تا به نتیجه میرسیدن.
    ولی ایشون میاد فقط از اول تا اخر برنامه میگه انتقال تیم ها به شهرستان ها غلطه یعنی داره نظر خودش رو تحمیل می کنه.
    شما داری بحث رو به حاشیه میکشی...اگه میشه بگو که کجای انتقال تیمها به شهرستان خوب و موفق بوده که باید فردوسی پور ازش حمایت کنه
    من اصالتا اردبیلی هستم به نظرتون چون تیم لیگ برتری نداریم باید مثلا بگیم بیایید راه آهن رو بدید به ما چون تو تهران تیم زیاده و ما تو لیگ برتر تیم نداریم
    خب اگه مسئولین استان و ورزش اردبیل دوس دارن تیم داشته باشن بایستی مثلا همین ذوب اهن اردبیل رو سروسامون بدن و بیارنش بالا تا به یه جایی برسه نه اینکه یه تیم پرسابقه و با افتخار رو به خاطر داشتن لابی و قدرت سیاسی بفرستن شهرستان و نابودش کنن
    من دیگه حرفی ندارم قضاوت با بقیه زیاد از فوتبال سر رشته ندارم... تنکس.

10. 4 کاربر از s9b5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

والا سر بحث انتقال تیم ها اینجوور که ما دیدیم فقط نماینده ی اصول گرای مجلس از طرح انتقال تیم ها حمایت می کرد
    که ظاهرا عقایدش به شما نزدیکتره! از کجا معلوم شاید برادر(!)تون باشه!!
    در ضمن پولی از اس ام اس ها توی جیب فردوسی نمی ره، پولا واسه همراه اول و مخابرات ایرانسل و... هستش
    اگرم قراردادی باشه مثل برنامه ی جام جهانی مستقیم تبلیغ می کنه و میگه تا دقیقه 89.99 بازی وقت پیشبینی دارید!!
    فردوسی از صداوسیما حقوق میگیره
    شخصیت فردوسی پور هم همینطوری که هست مردم دوستش دارن، اشتباهاتی هم داشته ولی همه حق انتخاب دارن!
    حتما شما دوست عزیز!

12. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حق من و تو رو داره فردوسی پور میخوره که هفته ای چند ده میلیون از بابت اس ام اس های بی زبون من و تو میره تو جیب مبارکش.
    اتفاقا نظرشون خیلی هم درسته
    برادره من چیزایی که فردوسی پور میگه چیزاییه که تو فوتباله دنیا اتفاق میفته و درسته هر چیزیه..بله ملت طرفه نظر درستن و فردوسی پور هم نماینده مردمه و حرفه دله منو امثاله منو اهالی و عاشقانه فوتبالو میزنه

دوسته عزیز یه برنامه در مورد انتقاله تیمها بود که یه نماینده موافقه این کار (نماینده اراک)و یه نماینده مخالفه این کار(نماینده ساری)حضور داشتن و خودشم تا جایی که لازم بود صحبت نکرد

شما از صحبتهاتون پیداست موافقه انتقاله تیمها بودین...این عدالته ولی عادل که مخالفه این کار بود عادل نیست؟
    ایا این عدالته که شما زحمته یه کاریو بکشید ولی دیگران بهره برداری کنند؟عادل تو اون بحث مگه چی گفت؟غیر از این گفت که اونا هم خودشون تلاش کنند؟
    اینو همیشه بدون باد اوردرو باد میبره همونطور که پیکانو پاسو باد برد اونم پاسیو که وزنه ای به وزنه قهرمانیه اسیا روش بود
    حالا اینور داستان شما بیا تراکتورو شاهینو ببین فجر سپاسیو ببین خونه دل خوردن اومدن بالا نتیجشم دارن میبینن

نظر سنجیه 90 نشون داد که نظر مردم در مورد انتقاله تیمها چیه فردوسی پور چیزیو تحمیل نکرد

کسی شمارو یا منو مجبور کرده اس ام اس بدیم؟هیچ کس به زور کاریو انجام نمیده.خدا وکیلی به اینا میگن ایرادایه بنی اسراییلی.والا به خدا زمانی که 90 پخش نمیشه کانال 3 اون ساعت برنامه درست حسابی نداره که شما ناراحته این باشی 90 نمیذاره برنامه مورد علاقم پخش شهاون ساعت کانالایه دیگه بزن فیلم سینمایی ببین حالشو ببر
    اجازه بده فردوسی پور جیبه ما و خالی کنه و نظرشو تحمیل کنه و فریبمون بده

دلیلی برایه ادامه بحث نمیبینم.تاپیکو منحرف کردیم وقته دوستانم گرفتیم از همه معذرت میخوام
    موفق باشی

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض شکایت نامه کفاشیان علیه عادل به ضرغامی

علی کفاشیان از دست عادل فردوسی پور شاکی است. از برخورد قاطع فردوسی پور در برنامه 90 با رئیس فدراسیون فوتبال ، سبب شده تا او بخواهد از عادل پیش رئیسش گلایه کند.

کفاشیان که شنبه با نزدیکانش در فدراسیون همفکری کرده در نامه ای به ضرغامی از رفتار فردوسی پور شکایت می کند و از رئیس سازمان صدا و سیما می خواهد تا به مجری 90 تذکر دهد که اینگونه رئیس فوتبال را به سخره نگیرد. کفاشیان از ایده صندلی خالی برنامه 90 و حرف های عادل درباره استعفا به شدت خشمگین است. او با نامه به ضرغامی به این رفتار فردوسی پور اعتراض می کند . البته فردوسی پور برای آنچه در برنامه اش گفت قطعا مجوزهای لازم را داشته که پیش از این هم برنامه هایی انتقادی تر از این درباره علی کفاشیان روی آنتن این شبکه رفته است.

منبع: خبر آنلاین

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

باز هم این برنامه چرت و پرت نود شروع شد.که باز هم فوتبال ایران رو بریزه به هم.
    حیف وقت که آدم بخواد صرف این برنامه کنه.
    در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
    6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
    آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟
    اوه مای گاد ...
    دیدم چرا یه دفعه تاپیک نود اینقدر جلو رفته بگو پس سر ریسمون دست شما بوده!

چند بار فرمایشات شما رو خوندم ... اول نفهمیدم باید چه کار کنم ... !! ولی یادم اومد که نظر اشخاص با هم متفاوته و نظر همه ، حتی مخالفان هم کاملا محترمه.

این پست شما + پست های بعدیتون ؛ خیلی تایپ می طلبه! که از من بر نمیاد ...
    به طور کلی در جواب شما میزان اس ام اس ها یا در واقع بگیم میزان بیننده این برنامه کفایت می کنه ...
    ولی چند تا جمله کوچک :
    به اندازه کافی این برنامه فوتبال ایران رو عقب انداخته.دیگه بسه!!
    دقیقا نود چه کار فوتبال ایران کرده که عقبش انداخته ... ؟
    اینکه به جای تعریف و تمجید های ورزش از نگاه دویی ! انتقاد می کنه و گاها مسائلی رو پیش می کشه و پشت پرده ایی رو رو می کنه که امثال اقایان ورزش و شاید شما! خوشتان نمی اید و در برابر مردم مجبور به پاسخگویی می کند ؛ این باعث عقب افتادگی فوتبال ایران شده؟
    یعنی این همه اس ام اس ، کامنت ، فروم نوشته و... کار فردوسی پوره ؟ 85 درصد بالا همه فردوسی پورند ؟
    نتایج اس ام اس ها چی ؟ یا کارشناسان و مربیان و ... ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره این مورد ... خیلی قبل تر این بحث شده بود و اکثر مردم با این انتقال ها مخالف بودن ... شاید فقط مردم اون شهر مقصد کمی موافق بودند .. که اونها هم وقتی ثمره دیگر تز های اقایون رو دیدند (!) اکثرشون به گروه مخالفین پیوستند.

در اخر نه عادل فردوسی پور کاملترین انسانه نه برنامه نود بی نقص ... ولی اگه عادل و نود نبود نمی تونستیم به خیلی ها ! بفهمونیم که بابا به خدا ما (ملت) خر نیستیم . یه چیزایی حالیمونه!
    در اخر تر بازم نظر همه کاملا محترمه

17. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •