تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 15 از 269 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کیروش کلا هیچ مصاحبه ای بعد از بازی ایران و مالدیو انجام نداد
    گفته میشه از مالدیو مستقیما به سمت برزیل رفته

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خیلی شانس آوردیم به عربستان نخوردیم... ولی در کل ایران و کره تو گروه های خوبی افتادند... ساده ترین گروه، a هستش... (کسی فهمید چرا چین تو سید یک بود؟!) سخت ترین گروه هم به نظرم من گروه ژاپن که کره شمالی و ازبکستان واقعا میتونن دردسر ساز باشن... البته گروه استرالیا و عربستان هم میتونه گروه سختی باشه... ولی تابلوئه جفتشون صعود می کنن...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

تـــــو این خبری که الان میزارم نوشته سیموئز به جای كي‌روش تو کنفرانس مطبوعاتی حاظر شده!!
    +
    داور و زمين بد بودند
    سيموئز: از برد يك بر صفر مقابل مالديو خوشحاليم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم ملي فوتبال ايران برتري يك بر صفر برابر مالديو را خوشحال‌كننده دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال مالديو، آنتونيو سيموئز در پايان ديدار شب گذشته در كنفرانس مطبوعاتي در شهر ماله به جاي كارلوس كي‌روش حضور يافت و از داور و شرايط بد زمين ايراد گرفت و خطاب به مسئولان فيفا گفت كه بايد از داوراني بهتر و متناسب با سطح بازي در مرحله مقدماتي جام جهاني استفاده كند.
    وي گفت: اين مصاف ديداري بد بود. داوري بد بود و ما در يك زمين بد بازي كرديم. تنها چيزي كه خوب بود، عزم و كار سخت دو تيم در زمين مسابقه بود. آنچه ضروري است اين نكته است كه فيفا احتياج دارد براساس سطح مسابقات اقدام به انتخاب داور كند. كيفيت كار داور روي عملكرد دو تيم اثر نامطلوب گذاشت.
    دستيار كي‌روش تصريح كرد: 20 سال است در اين حرفه‌ام نه اين كه تنها 20 روز سابقه كار داشته باشم. هيچ‌گاه نديده‌ام يك بازي به‌خاطر آنكه بازيكني به خارج برود، متوقف شود. فيفا بايد روي اين گونه مسائل كار كند. ضمن اين‌كه كيفيت زمين خوب نبود. ما در چنين زميني قادر به انجام فوتبالي خوب نشديم.
    سيموئز اظهار داشت: اگر ما به چنين حريفي يك گل بزنيم و ببازيم، بد است ولي ما گل زديم و بازي را برديم. به اين ترتيب نتيجه‌اي بد براي ما نبود و از اين نتيجه خوشحاليم. اكنون در مسير درستي براي راهيابي به جام جهاني 2014 قرار داريم.
    انتهاي پيام/

4. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خیلی شانس آوردیم به عربستان نخوردیم... ولی در کل ایران و کره تو گروه های خوبی افتادند... ساده ترین گروه، a هستش... (کسی فهمید چرا چین تو سید یک بود؟!) سخت ترین گروه هم به نظرم من گروه ژاپن که کره شمالی و ازبکستان واقعا میتونن دردسر ساز باشن... البته گروه استرالیا و عربستان هم میتونه گروه سختی باشه... ولی تابلوئه جفتشون صعود می کنن...
    آره، عجیب بود چین رو گذاشتن سید اول ...

به نظرم جای چین و عربستان باید تو دو تا سید عوض می‌شد ...
    کره شمالی هم یکی دو سید باید می‌اومد بالاتر (البته غیر از سید اول که سرگروه حساب میشن، بقیه چندان اهمیتی ندارن) ...

به نظرم قرعه‌ای که به دست اومد چند تا حسن داره واسه ایران ...
    اول اینکه از بین ازبکستان و کره شمالی فقط یکی صعود می‌کنه و این خوبه ... چون هر دو تیم‌های قوی‌ای هستن ...
    بعد اینکه قطر و بحرین و اندونزی به نسبت قرعه‌های دیگه گزینه‌های بسیار مناسبی هستن ... درسته که جلوی بحرین و قطر گاهاً به مشکل خوردیم، اما می‌تونیم هر دو رو شکست بدیم ... اندونزی هم که معلوم‌الحاله : دی
    در نتیجه صعودمون به مرحله‌ی بعد 80 درصد قطعیه به نظرم ...

اگه اون ور شانس بیاریم و تو گروهی بیفتیم که ژاپن و کره توش نباشن، مسیر صعود رو تا حد زیادی رفتیم ... البته استرالیا و عربستان هم خطر دارن، اما تواناییش رو داریم که یکی از دو تیم باشیم ...
    اما کره و ژاپن باهامون هم‌گروه بشن، باید رو سومی برنامه‌ریزی کنیم !!

6. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگه اون ور شانس بیاریم و تو گروهی بیفتیم که ژاپن و کره توش نباشن، مسیر صعود رو تا حد زیادی رفتیم ... البته استرالیا و عربستان هم خطر دارن، اما تواناییش رو داریم که یکی از دو تیم باشیم ...
    اما کره و ژاپن باهامون هم‌گروه بشن، باید رو سومی برنامه‌ریزی کنیم !!
    اتفاقا برعکس... به نظرم عربستان و استرالیا مشکل ساز ترن...
    عربستان عقده دیرینه دارن از ایرانیا (ضربه سختی از ما خوردن، حل شدنی نیست) و هر سری با ما بودن یا جام جهانی نرفتیم یا با مصیبت رفتیم... دوره های قبلی رو به خاطر بیارید...
    استرالیا هم از نظر بعد مسافت و تغییر فصلی در نیم کره جنوبی، واقعا اذیت خواهد کرد تیم ملی نازک نارنجیمون رو! این چند ساله هم تو هیچ رده ی ملی ای (تا جایی که خاطرمه) جلو استرالیا خوب نبودیم... خاطره ملبورن هم به نظر من هیچ استرالیایی نمیتونه فراموش کنه...
    اما کره و ژآپن چون واقعا فوتبال بازی می کنند، تیم ملی هم همیشه مجبور شده جلوشون قرص و محکم ظاهر بشه... تو همین جام ملت ها با تیم عجیب قریبمون تو 90 دقیقه جلو کره نباختیم...
    ضمن اینکه امیدوارم اگه صعود کردیم، حداکثر دو تیم عربی بیفتند تو گروهمون... کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربی کلا رو اعصابن! + اینکه امیدوارم عراق حذف بشه...

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من با توجه به وضعيت فعلي فوتبال ايران همين گروه هم گروه سختيه
    فكر نميكنم بتونيم به راحتي قطر و بحرين رو حتي در ايران ببريم
    دو تيمي كه هميشه گربه سياه ما در مقدماتي جام جهاني بودن و هر دو سابقه بردن ما در آخرين ديدار و حذف مارو داشتن
    كارمون سخته
    اگر مالديو رو در خونه خودش يك صفر ميبريم احتمالش هست كه با اندونزي توي خونه اش مساوي كنيم يا به بحرين توي خونه اش ببازيم
    درسته كه اين احتمالات فقط روي كاغذه اما پيشبيني هم معمولا فقط روي كاغذه

پي نوشت: با بحرين كه فكر كنم به خاطر مسائل سياسي چند وقت اخير حسابي توي اين كشور كارمون به مشكل بخوره

10. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين مراسم در حضور کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان برگزار شد و نکته جالب اينکه نام کشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه کشي خارج شد.
    اینجا هم ما آخریم

------------------------

امیدارم این بار دیگه بریم جام جهانی و حسرت 2010 رو نخوریم این بار .

12. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گروه خوبي نصيبمون شده هر چند گروه اول بهتر مي تونست باشه !!
    بحرين نصف بازيكناش زندانين :دي
    اندونزي شايد آب و هواش اذيت كنه !!

دور بعد بهتره با يكي از دو تيم كره و ژاپن همگروه بشيم !!

===========
    تيم ملي هميشه مقابل تيماي قوي خيلي بهتر بازي كرده !!!
    ولي من بي صبرانه منتظرم تا تيتر معروف (( مرديم تا برديم )) رو توي روزنامه ها در مورد بازي هاي دور اول گروهي ببينم !!!

14. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    از نظر من هم گروه آسونی نیست!
    قطر که میزبان آینده جام جهانی هست و از همین الان داره رو فوتبالش به طور جدی سرمایه گذاری و کار میکنه و سعی میکنه تا شایستگیش رو به عنوان میزبان دوره های آتی ثابت کنه...
    بحرین هم درسته که تو چند سال اخیر معمولا در مقابل تیم کشورمون بازنده بوده ولی تیم جنگنده و خطرناکیه و یادمون نره باعث حذف عربستان تو دوره قبل شد!
    فقط میمونه اندونزی که دست کم گرفتن هر تیمی میتونه باعث دردسر بشه...

16. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دیشب توی فیفا . کام همه از گروه ایران راضی بودند . یک اندونزیایی هم اومده بود ادعا صعود می کرد!
    به نظر من هم قرعه خوبی نصیبمون شد . می تونست خیلی بد باشه . اگه این تیم ملیمون سر و سامونی بگیره و مثل بازی ماداگاسکار و مالدیو برگشت نباشه ، می تونیم امیدوار باشیم . قطر زیاد واسمون دردسر افرین نبوده این چند وقت .
    بحرین خطرناک بوده اونم با اوضاع فعلی فقط شاید توی منامه کار سخت و البته خطرناکی داشته باشیم!

بازی اولمون هم 11 شهریور با اندونزی فکر کنم میزبان باشیم.
    +
    من هم فکر می کنم به عربستان نخوریم بهتره. از طرفی استرالیا بخوریم خوب می شه شاید یک انگیزه ای ایجاد کنه واسمون.
    بین کره و ژاپن هم من ژاپن رو انتخاب میکنم .
    ( از حالا فکر مرحله بعد هستیم !)

18. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •