تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 42 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض کرگر: برنده شدن معیار ماست

جیمی کرگر بر این باور است که پیروزی در برابر آرسنال و در ورزشگاه امارات معیاری برای سنجیدن این فصل است.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، قرمزها اولین پیروزی خود را پس از سال 2000 در ورزشگاه امارات بدست آوردند. آنها توانستند در روز شنبه با نتیجه ی 2-0 پیروز میدان باشند و کاپیتان دوم تیم معتقد است که در حال حاضر تیم دارای استانداردهای بالایی است.

کرگر میگوید: "این یک بازی بزرگ و یک نتیجه ی بزرگ برای ما بود. ما از شروعمان در فصل گذشته آگاه بودیم. در ابتدای راه هنگامی که ما نزدیک به یک نتیجه ی خوب در برابر آرسنال بودیم آن را از دست دادیم و در هفته ی بعد در برابر منچسترسیتی بازی را واگذار کردیم. بعد از دو بازی و یک امتیاز اصلا برای ما خوب نبود."

من مطمئن نیستم که چه پیامهایی به بیرون از اینجا میرود اما ممکن است بنشینند و راجع به لیورپول فکر کنند. من فکر میکنم این تیم لیورپول در این فصل میتواند کارهایی را انجام دهد. هم اکنون این چالش ها باعث نتیجه گیری تیم شده است و این پیروزی ما را در موقعیت خوبی قرار داده است."

بازیکنان تعویضی لیورپول، رائول میرلس و لوییز سوارز در هر دو گل لیورپول تأثیر مستقیم داشتند و جیمی کرگر احساس میکند آنها میتوانند به نوبه ی خود نشان دهنده ی قدرت در عمق لیورپول زیر نظر کنی دالگلیش باشند.

کرگر ادامه داد: "همیشه شکایت هایی از طرف حامیان نیمکت نشینان در لیورپول، در رسانه ها وجود دارد اما کیفیت آنها در به ثمر رسیدن این بازی برای ما مهم بود. زمان تا پایان فصل در مورد خریدهای جدید قضاوت میکند اما من فکر میکنم آنها نقش زیادی در موفقیت جردن هندرسون به عنوان یک هافبک داشتند."

این پیروزی در شرایطی رقم خورد که حریف لیورپول با مصدومان زیادی روبرو بود. کرگر اصرار دارد که هنور هم توپچی ها دارای نیرو هستند، با این حال جایگاه آنها در فصل گذشته شاهدی بر کیفیت آنهاست.

کرگر گفت: "اگر هرکس برای آنها بازی کند و مناسب این تیم باشد، آنها هنوز هم دارای تیم بسیار خوبی هستند. من در حال حاضر میدانم، آنهایی که به آرسنال و آرسن ونگر انتقاد میکنند، فصل گذشته را بیاد بیاورند که آنها رقیب اصلی منچستر یونایتد بودند."

"تنها تیمی که در آستانه ی متوقف کردن منچستر یونایتد در پایان فصل بود، تیمی جز آرسنال نبود. بنابراین قطعا فکر نمیکنم که نیروی آنها یک نیروی صرف بوده باشد. آنها دارای یک مربی بزرگ، یک ورزشگاه بزرگ و یک باشگاه بزرگ هستند. اگر در 10 روز آینده، سمیر نصری نیز از این باشگاه برود، من فکر نمیکنم که آرسنال دیگر موفق نباشد."

2. 5 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت

پيش فرض کاریاکاس باشگاه را ترک کرد

سلام بچه ها يه خبر، مثل اينكه كارياكاس هم رفته و تعداد دفاع وسط هامون متاسفانه كمتر شده

باشگاه فوتبال لیورپول امروز تأیید کرد که سوتوریوس کاریاکاس امروز باشگاه را ترک کرد و به باشگاه وولفسبورگ آلمان پیوست

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران این مدافع یونانی که در ماه آگوست 2009 از تیم آتن یونان به لیورپول پیوست، 49 بازی برای قرمزها انجام داد و سه گل نیز برای آنها به ثمر رساند.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت

پيش فرض انریکه: کوپ ما را قوی میسازد

خوزه انریکه بر این باور است که جایگاه کوپ به بازیکنان قدرت فوق العاده ای میدهد.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، این اسپانیایی اولین بازی رسمی خود برای لیورپول در آنفیلد را برابر ساندرلند انجام داد و معتقد است که حمایت هواداران هم از نظر فیزیکی و هم از نظر روحی به آنان کمک خواهد کرد.

انریکه به مجله ی هفتگی لیورپول گفت: " اگر شما یک فوتبالیس باشید، نمیتوانید تحت تأثیر جو آنفیلد قرار نگیرید. هنگامیکه شما در ورزشگاه برای اولین بار به عنوان بازیکن لیورپول میشنوید "هرگز تنها قدم تنهایی زد" ، شما میایستید به به خود افتخار میکنید و این باعث میشود شما احساس کنید که قوی تر شده اید."

"جو اینجا بسیار با اسپانیا متفاوت است جراکه همیشه استادیوم های اینجا پر است. همیشه وقتی مردم اسپانیا برای اولین بار به آنفیلد می آیند، به دلیل آواز خواندن هواداران کوپ شگفت زده خواهند شد."

بازیکن 25 ساله ی باشگاه احساس میکند که همچنان تجربیات او در حال افزایش است و تجربیات خود را در زندگی و در کار خود بکار میگیرد.

" من در تمام مراحل زندیگیم چیزهای زیادی یاد گرفته ام. من در سلتاویگو (جایی که پنج سال پیش در آنجا قرضی بازی میکرد) با دوست دخترم آشنا شدم. هنوز هم با او دوستم. سپس به نیوکاسل آمدم و به یادگیری زبان انگلیسی پرداختم. امیدوارم از لیورپول هم بتوانم چیزهای زیادی یاد بگیرم."

مترجم:
    محمد حسن قدسی
    منبع:
    کد:

6. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر ميرسه ليورپول قصد داره کرگ بليمي رو دوباره به انفيلد بر گردونه. من سيتي نميخواد هفته اي 95 هزار پوند بابت بازيکني که مانچيني گفته جايي در ترکيبش نداره بپردازه.
    خريد محتمل ديگه مدافع 191 سانتيمتري به نام سباستين کواتس (Sebastian Coates)، بازيکن 21 ساله اروگوئه اي است که بهترين بازيکن جوان کوپا امريکاي اخير شده و احتمال داره با 12 ميليون پوند از کلاب ناسيونال پاراگوئه خريداري بشه.
    از طرفی آرسنال و من سیتی هم به دنبال این بازیکن هستند. کاردیف ولز هم میخواد بلیمی رو به طور قرضی از منچستر سیتی بگیره، بنابراین بعید نیست من سیتی هر دوتا خریدمون رو خراب کنه!
    منبع:
    کد:

8. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

Coates قطعی شده امروز میرسه لیورپول برای مدیکال. شایعاتی درباره بلمی و بنایون هم بود که به نظرم اگه بتونیم جو کول و یه نفر دیگه رو رد کنیم اینها بیان بد نیست. هر دوشون می تونن Impact Player های خوبی باشن.

میرلز هم تو بازی با اکستر مصدوم شد و چند هفته ای نیست. احتمالا با جرارد با هم برمی گردن. بازی با اکستر هم که 3-1 شد که سوارز یه گل زد و دو پاس گل داد. جالب اینه که تمام گلهای این فصل رو یا سوارز زده یا پاس گل داده. کرول هم یه گل از راه دور زد که برای روحیه اش خیلی می تونه خوب باشه. بازی فردا با بولتون در آنفیلد می تونه بازی خیلی مهمی باشه، در صورتی که با اختلاف خوب ببریم روحیه تیم خیلی میره بالا.

10. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

جوکول اگه آماده باشه که بد نیست. بنایون ولی به نظرم خوبه!
    راستی بابت پست های تکراری ببخشید، همون لحظه ای که send رو زدم (دیشب) سرور p30world رفت رو هوا بنابراین فرداش دوباره فرستادم.

12. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان یه خبر خیلی خوب:
    داریم سباستین کواتس دفاع تنومند و جوان اورگورئه رو میخریم و دیگه خالم از دفاع راحت شد...
    این بازیکن 20 ساله ی اوروگوئه ای که 196 سانت قدو 90 کیلو هم وزن داره به همراه سوارز در کوپا قهرمان شده و یکی از عناصر اصلی کم گل خوردن اورگوئه در این جام بوده(اوروگوئه فقط 2 تا گل خورد در این مسابقات)
    سایت ویکیپدیا هم اونو لیورپولی زده و اگه حقیقت داشته باشه که 99% حقیقت داره بهترین خرید فصلمون میشه بدون شک...
    اینم لینکش:
    کد:
    بعد از اومدن کواتس به نظر من یا باید روی قدرت بدنی کلی کار کنیم که زیاد مصدوم نشه و جانسون رو با یه قیمت خوب بفروشیم(که خواهانش هم زیاده) یا اگر رو بفروشیم که از فروش این بازیکن هم پول خوبی نصیبمون میشه و تراکم در دفاع هم کم میشه...درسته اگر بازیکنخیلی خوبیه ولی از هر 10 مسابقه 8 تاش مصدوم هست و این خیلی رو مخه ادم راه میره!!!
    خلاصه فقط امیدوارم به کواتس میدون تا خیالمون از دفاع راحت بشه...

14. 4 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سایت گل - لبرتو آکوئیلانی، با قراردادی قرضی به میلان پیوست و در صورتی که در این فصل حداقل 25 بازی برای روسونری انجام دهد، این باشگاه قرارداد او را دائمی خواهد کرد.

آکوئیلانی 27 ساله فصل پیش نیز به طور قرضی برای یوونتوس بازی کرد و با توجه به در پیش بودن رقابت های یورو 2012، علاقه به بازگشت به لیگ برتر نداشت.

میلانی ها نیز از مدت ها پیش به دنبال هافبکی در کلاس جهانی بودند تا جای خالی آندره ا پیرلو را پر کند. بازیکنی که آلگری از او به عنوان "آقای ایکس" نام برده بود.

در بیانیه باشگاه میلان آمده است:" باشگاه میلان به طور موقت آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت گرفت با این گزینه که باشگاه می تواند در پایان فصل قرارداد او را تا 30 ژوئن 2014 تمدید کند."

جزئیات این انتقال فاش نشده اما گفته می شود میلانی ها برای به خدمت گرفتن این بازیکن 6 میلیون یورو به لیورپول پرداخت کردند.

16. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خبر پیوستن آکوئیلانی، بازیکن لیورپول، به میلان رو گذاشتم، یکی از مدیرا پاکش کرد، فرمودند مربوط به تاپیک میلان میشه، یادم رفته بود تو متن خبر بنویسم از لیورپول به طور قرضی به میلان رفت و چون فصل قبل به طور قرضی در یووه بازی میکرد، مدیر محترم به اشتباه افتاد.
    به هر حال در بیانیه باشگاه میلان آمده است:" باشگاه میلان به طور موقت آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت گرفت با این گزینه که باشگاه می تواند در پایان فصل قرارداد او را تا 30 ژوئن 2014 تمدید کند." مبلغ توافقی، 6 میلیون یورو برآورد شده. در صورتی که در این فصل حداقل 25 بازی برای روسونری انجام دهد، این باشگاه قرارداد او را دائمی خواهد کرد. (سایت گل)

18. 4 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آکوئیلانی میتونه هافبک راست بازی کنه؟
    پست تخصصیش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •