جیمی کرگر بر این باور است که پیروزی در برابر آرسنال و در ورزشگاه امارات معیاری برای سنجیدن این فصل است.
به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، قرمزها اولین پیروزی خود را پس از سال 2000 در ورزشگاه امارات بدست آوردند. آنها توانستند در روز شنبه با نتیجه ی 2-0 پیروز میدان باشند و کاپیتان دوم تیم معتقد است که در حال حاضر تیم دارای استانداردهای بالایی است.
کرگر میگوید: "این یک بازی بزرگ و یک نتیجه ی بزرگ برای ما بود. ما از شروعمان در فصل گذشته آگاه بودیم. در ابتدای راه هنگامی که ما نزدیک به یک نتیجه ی خوب در برابر آرسنال بودیم آن را از دست دادیم و در هفته ی بعد در برابر منچسترسیتی بازی را واگذار کردیم. بعد از دو بازی و یک امتیاز اصلا برای ما خوب نبود."
من مطمئن نیستم که چه پیامهایی به بیرون از اینجا میرود اما ممکن است بنشینند و راجع به لیورپول فکر کنند. من فکر میکنم این تیم لیورپول در این فصل میتواند کارهایی را انجام دهد. هم اکنون این چالش ها باعث نتیجه گیری تیم شده است و این پیروزی ما را در موقعیت خوبی قرار داده است."
بازیکنان تعویضی لیورپول، رائول میرلس و لوییز سوارز در هر دو گل لیورپول تأثیر مستقیم داشتند و جیمی کرگر احساس میکند آنها میتوانند به نوبه ی خود نشان دهنده ی قدرت در عمق لیورپول زیر نظر کنی دالگلیش باشند.
کرگر ادامه داد: "همیشه شکایت هایی از طرف حامیان نیمکت نشینان در لیورپول، در رسانه ها وجود دارد اما کیفیت آنها در به ثمر رسیدن این بازی برای ما مهم بود. زمان تا پایان فصل در مورد خریدهای جدید قضاوت میکند اما من فکر میکنم آنها نقش زیادی در موفقیت جردن هندرسون به عنوان یک هافبک داشتند."
این پیروزی در شرایطی رقم خورد که حریف لیورپول با مصدومان زیادی روبرو بود. کرگر اصرار دارد که هنور هم توپچی ها دارای نیرو هستند، با این حال جایگاه آنها در فصل گذشته شاهدی بر کیفیت آنهاست.
کرگر گفت: "اگر هرکس برای آنها بازی کند و مناسب این تیم باشد، آنها هنوز هم دارای تیم بسیار خوبی هستند. من در حال حاضر میدانم، آنهایی که به آرسنال و آرسن ونگر انتقاد میکنند، فصل گذشته را بیاد بیاورند که آنها رقیب اصلی منچستر یونایتد بودند."
"تنها تیمی که در آستانه ی متوقف کردن منچستر یونایتد در پایان فصل بود، تیمی جز آرسنال نبود. بنابراین قطعا فکر نمیکنم که نیروی آنها یک نیروی صرف بوده باشد. آنها دارای یک مربی بزرگ، یک ورزشگاه بزرگ و یک باشگاه بزرگ هستند. اگر در 10 روز آینده، سمیر نصری نیز از این باشگاه برود، من فکر نمیکنم که آرسنال دیگر موفق نباشد."