یادداشتی از بوشهر/آقای دایی چه تضمینی وجود داشت از عماد رضا یک آرفی دیگرنسازی؟
سایت گل-دایی منتظر سوت پایان بازی انزلی بود. مثل همه هوادارانی که برای آن لحظه،دل در گرو گذشت ثانیه ها داشتند. او منتظررسیدن به جام بوداما با انگیزه ای متفاوت با همه هوادارانی که انتظار چنان صحنه ای را داشتند. شعریار گفته بود بعداز بازی با خیلی ها تسویه حساب می کند والبته نگفته بود بعد از قهرمانی ولی کسب جام،حرفهایش را برنده تر نشان می داد.
سرمربی سرخ ها حتی برای جشن قهرمانی هم حاضر نبود روی سکو برود.او در کنفرانس خبری حرفهایی زد که بعضی تکراری وپاره ای نو بود. دایی می گوید هیچگاه قول جام نداده بود واما همه ما کنفرانس خبری بعداز دربی رفت را به یاد داریم.آنجایی که شهریار وتیمش مغلوب ضربه هدفمند فرهاد مجیدی شدند وماجراهای شیث از همانجا کلید خورد. دایی اگر فیلم کنفرانس را ببیند متوجه می شود که چگونه اعلام کرد:« به هواداران پرسپولیس قول میدهم که امسال حتما یک جام را کسب میکنیم.»
شهریار بحث یارگیری تیم را هم سندی از اقدامات مدیریت علیه خودش می داند«من به دنبال هادي عقيلي يا سيدجلال حسيني بودم. من با محمدرضا خلعتبري تمام كرده بودم. كريم انصاريفرد و ميلاد زنيدپور را ميخواستم. من عماد رضا ميخواستم، چرا نتوانستند او را بياورند و اين بازيكن سر از شاهين بوشهر درآورد؟ عماد رضا پيش من آمد و گفت با من كاري كردند كه فرار كنم و به بوشهر بروم. چرا آنها كاري كردند كه عمادرضا به تيم رفيقشان برود؟»
حافظه دایی باید آن قدر یاری کند که بداند در این سالها،کمتر بازیکن مطرحی راهی پرسپولیس شده واگر سیدجلال یا عقیلی وحتی خلعتبری از پول درشت اصفهانی ها می گذشتند باید نسخه رنگی فیلم های فردین ساخته می شد.زنیدپور ورقم قراردادش با استیل آذین هم گویای همه چیز است.انصاری فرد باسایپا قرارداد داشت ضمن این که شاید شما لیونل مسی را هم می خواستید.این آیا شدنی بود؟به این اظهار نظرهای دایی نگاه کنید:
۸۹/۴/۲۱: دایی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که آیا از تیمی که برای این فصل بستهاید راضی هستید؟ ابراز کرد: بله، تیم خوبی را امسال بستهایم و تمام بازیکنانی که میخواستیم را جذب کردهایم و از جمع بازیکنان فصل قبل هم بازیکنی نبود که بخواهیم او را حفظ کنیم و نتوانیم.
۸۹/۵/۲ : ما امسال طوری پرسپولیس را بستهایم که در هر سه جام حرفی برای گفتن داشته باشیم و باید بگویم که ما در هر پستی بازیکنان بزرگی داریم و میتوانیم از هر سیستمی استفاده کنیم.
۸۹/۵/۶: از یارگیری پرسپولیس در این فصل راضی هستم و ما بر اساس پوشش دادن به نقاط ضعفمان بازیکن گرفتیم و یک تیم باشخصیت و باکلاسی داریم. قطعا پس از دو، سه بازی دیگر میتوانیم به هماهنگی مطلوب و شرایط بسیار خوبی برسیم.
۸۹/۶/۱۳: خوشبختانه همه چیز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو میدانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. تیم ما پتانسیل بالایی دارد و اطمینان دارم که میتوانیم تا پایان لیگ صدرنشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشردهای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر میکنم با پتانسیلهای موجود در این باشگاه، صدرنشینی و قهرمانی در لیگ، دور از انتظار نیست.
۸۹/۶/۲۱ : تواناییهای یک بازیکن برای من مهم است نه قیمت آن. از اول فصل دوست داشتم و گفتم که آرفی به تیمی برود که بتواند در آنجا بازی کند، اما نرفت، ماند و در تمرینات حاضر شد. او باید بیشتر تمرین کند. از نظر من این بازیکن هنوز به سطح و کارایی لازم نرسیده است تا بتواند مشکل من را در تیم حل کند. هر زمان او بتواند خودش را ثابت کند از وی در ترکیب استفاده خواهم کرد. ملاک ما استفاده از بازیکنان گرانتر نیست چرا که در آن صورت باید پرسید پس چرا این بازیکنان جوان و ارزانتر را جذب کردهایم؟!
۸۹/۶/۲۴: ما بر حسب نیازمان بازیکنان خیلی خوبی را گرفتیم.
نه تنها پرسپولیس،که تراکتورسازی هم خواستار جذب عمادرضا بود. اگر اینجا کاشانی او را به استیلی هدیه کرد چگونه تراکتور او را از دست داد؟آنجا هم عاملی نفوذی وجود داشت؟دایی آیا ضمانت می کرد با عمادرضا هم آنی نکند که با یک آقای گل دیگر خارجی فوتبالمان نکرد؟بر سر آرفی چه آوردید آقای دایی؟مجتبی زارعی شاه ماهی دوفصل قبل بازار نقل وانتقالات حالا در پرسپولیس و در تمرینات به شاعری روی می آورد. چرا؟آقای دایی فراموش نکن؛این روزهای سرخوشی روزهای تلخی را هم به دنبال دارد.بعید است هیچ مدیر دیگری پای مربی ناکامی که عجیب ترین نتایج طول تاریخ پرسپولیس را گرفته تا این حد بماند.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: مخالفان و دوستداران دایی حتما بخونن