تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 280 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یادداشتی از بوشهر/آقای دایی چه تضمینی وجود داشت از عماد رضا یک آرفی دیگرنسازی؟

سایت گل-دایی منتظر سوت پایان بازی انزلی بود. مثل همه هوادارانی که برای آن لحظه،دل در گرو گذشت ثانیه ها داشتند. او منتظررسیدن به جام بوداما با انگیزه ای متفاوت با همه هوادارانی که انتظار چنان صحنه ای را داشتند. شعریار گفته بود بعداز بازی با خیلی ها تسویه حساب می کند والبته نگفته بود بعد از قهرمانی ولی کسب جام،حرفهایش را برنده تر نشان می داد.

سرمربی سرخ ها حتی برای جشن قهرمانی هم حاضر نبود روی سکو برود.او در کنفرانس خبری حرفهایی زد که بعضی تکراری وپاره ای نو بود. دایی می گوید هیچگاه قول جام نداده بود واما همه ما کنفرانس خبری بعداز دربی رفت را به یاد داریم.آنجایی که شهریار وتیمش مغلوب ضربه هدفمند فرهاد مجیدی شدند وماجراهای شیث از همانجا کلید خورد. دایی اگر فیلم کنفرانس را ببیند متوجه می شود که چگونه اعلام کرد:« به هواداران پرسپولیس قول می‌دهم که امسال حتما یک جام را کسب می‌کنیم.»

شهریار بحث یارگیری تیم را هم سندی از اقدامات مدیریت علیه خودش می داند«من به دنبال هادي عقيلي يا سيدجلال حسيني بودم. من با محمدرضا خلعتبري تمام كرده بودم. كريم انصاري‌فرد و ميلاد زنيد‌پور را مي‌خواستم. من عماد رضا مي‌خواستم، چرا نتوانستند او را بياورند و اين بازيكن سر از شاهين بوشهر درآورد؟ عماد رضا پيش من آمد و گفت با من كاري كردند كه فرار كنم و به بوشهر بروم. چرا آنها كاري كردند كه عمادرضا به تيم رفيق‌شان برود؟»

حافظه دایی باید آن قدر یاری کند که بداند در این سالها،کمتر بازیکن مطرحی راهی پرسپولیس شده واگر سیدجلال یا عقیلی وحتی خلعتبری از پول درشت اصفهانی ها می گذشتند باید نسخه رنگی فیلم های فردین ساخته می شد.زنیدپور ورقم قراردادش با استیل آذین هم گویای همه چیز است.انصاری فرد باسایپا قرارداد داشت ضمن این که شاید شما لیونل مسی را هم می خواستید.این آیا شدنی بود؟به این اظهار نظرهای دایی نگاه کنید:

۸۹/۴/۲۱: دایی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که آیا از تیمی که برای این فصل بسته‌اید راضی هستید؟ ابراز کرد: بله، تیم خوبی را امسال بسته‌ایم و تمام بازیکنانی که می‌خواستیم را جذب کرده‌ایم و از جمع بازیکنان فصل قبل هم بازیکنی نبود که بخواهیم او را حفظ کنیم و نتوانیم.

۸۹/۵/۲ : ما امسال طوری پرسپولیس را بسته‌ایم که در هر سه جام حرفی برای گفتن داشته باشیم و باید بگویم که ما در هر پستی بازیکنان بزرگی داریم و می‌توانیم از هر سیستمی استفاده کنیم.

۸۹/۵/۶: از یارگیری پرسپولیس در این فصل راضی هستم و ما بر اساس پوشش دادن به نقاط ضعف‌مان بازیکن گرفتیم و یک تیم باشخصیت و باکلاسی داریم. قطعا پس از دو، سه بازی دیگر می‌توانیم به هماهنگی مطلوب و شرایط بسیار خوبی برسیم.

۸۹/۶/۱۳: خوشبختانه همه چیز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو می‌دانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. تیم ما پتانسیل بالایی دارد و اطمینان دارم که می‌توانیم تا پایان لیگ صدرنشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشرده‌ای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر می‌کنم با پتانسیل‌های موجود در این باشگاه، صدرنشینی و قهرمانی در لیگ،‌ دور از انتظار نیست.

۸۹/۶/۲۱ : توانایی‌های یک بازیکن برای من مهم است نه قیمت آن. از اول فصل دوست داشتم و گفتم که آرفی به تیمی برود که بتواند در آنجا بازی کند، اما نرفت، ماند و در تمرینات حاضر شد. او باید بیشتر تمرین کند. از نظر من این بازیکن هنوز به سطح و کارایی لازم نرسیده است تا بتواند مشکل من را در تیم حل کند. هر زمان او بتواند خودش را ثابت کند از وی در ترکیب استفاده خواهم کرد. ملاک ما استفاده از بازیکنان گران‌تر نیست چرا که در آن صورت باید پرسید پس چرا این بازیکنان جوان و ارزان‌تر را جذب کرده‌ایم؟!

۸۹/۶/۲۴: ما بر حسب نیازمان بازیکنان خیلی خوبی را گرفتیم.

نه تنها پرسپولیس،که تراکتورسازی هم خواستار جذب عمادرضا بود. اگر اینجا کاشانی او را به استیلی هدیه کرد چگونه تراکتور او را از دست داد؟آنجا هم عاملی نفوذی وجود داشت؟دایی آیا ضمانت می کرد با عمادرضا هم آنی نکند که با یک آقای گل دیگر خارجی فوتبالمان نکرد؟بر سر آرفی چه آوردید آقای دایی؟مجتبی زارعی شاه ماهی دوفصل قبل بازار نقل وانتقالات حالا در پرسپولیس و در تمرینات به شاعری روی می آورد. چرا؟آقای دایی فراموش نکن؛این روزهای سرخوشی روزهای تلخی را هم به دنبال دارد.بعید است هیچ مدیر دیگری پای مربی ناکامی که عجیب ترین نتایج طول تاریخ پرسپولیس را گرفته تا این حد بماند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: مخالفان و دوستداران دایی حتما بخونن 

کد:
    کد:
    سرمربي پرسپوليس درخصوص عملكرد پرسپوليس در نقل و انتقالات و همچنين سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا در صورت نتيجه نگرفتن پرسپوليس در اين فصل صحبت از بازيكناني كه نتوانسته‌ايد جذب كنيد مثل رحمتي، عقيلي، حسيني و خلعتبري، به ميان خواهيد آورد، تصريح كرد: اصلا و ابدا اين گونه نيست و من روي صحبت‌هايم هستم. ما يارگيري خوبي در فصل نقل و انتقالات كرديم و همه اين افرادي كه دوست‌مان نام بردند بازيكنان ليگ برتر بودند كه ما نمي‌توانستيم همه آن‌ها را به خدمت بگيريم و شما ببينيد كه اگر ما مي‌خواستيم رحمتي، حسيني و عقيلي را بگيريم، همه بازيكناني دفاعي بودند و من نمي‌خواستم تيمم را اين گونه ببندم. من تيمم را خودم بسته‌ام و كسي نمي تواند بگويد كه علي دايي در پايان فصل بهانه خواهد آورد و من به شما مي‌گويم كه امسال پرسپوليس ديگري را شاهد خواهيد بود چرا كه بازيكناني كه جذب كرده‌ايم بسيار بزرگ هستند.
    کد:
    همینا کافیه برای آشنا شدن با شخصیت دایی!!
    کسی که هر چند وقت یکبار با خدا لابی می کنه

2. 5 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

آقايان اكنون وقت فرصت ‌سوزي نيست
    پروين: بازي تدافعي پرسپوليس در انزلي عجيب نبود
    خبرگزاري فارس: پيشكسوت فوتبال كشورمان گفت: با توجه به انگيزه بالاي ملواني‌ها پرسپوليس بايد در انزلي دفاعي بازي مي‌كرد.

علي پروين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته پرسپوليس و ملوان و قهرماني سرخ‌‌پوشان در جام حذفي ايران اظهار داشت: ابتدا جا دارد به نوبه خودم موفقيت پرسپوليس را به بازيكنان و كادر فني اين تيم تبريك بگويم. پرسپوليس سختي‌هاي زيادي كشيد، اما خدا را شكر با تلاش زياد به يك جام رسيد تا دل هواداران شاد شود.
    وي افزود:‌ بازي روز گذشته به نظرم حساسيت ويژه‌اي داشت. پرسپوليس در زميني بازي مي‌كرد كه بازي كردن براي هر تيمي ساده نيست. با توجه به جو ورزشگاه به نظرم پرسپوليس بازي خوبي را به نمايش گذاشت.
    پروين در جواب سؤالي كه چرا پرسپوليس دفاعي بازي كرد، گفت: خيلي‌ها اين سؤال را مي‌پرسند، اما به نظرم پرسپوليس بايد در انزلي دفاعي بازي مي‌كرد و اين چيز عجيبي نبود.
    وي خاطرنشان كرد: به نظرم پرسپوليس در ورزشگاه آزادي كار را تمام كرد و اگر در آزادي اشتباه مي‌كرد،‌اكنون جام نمي‌گرفت.
    وي همچنين در خصوص كناره‌گيري مسئولان باشگاه پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد در تيم‌هاي مختلف نيز گفت: ببينيد نبايد اكنون پرسپوليس را به حال خود رها كرد. آقايان اكنون وقت فرصت‌سوزي در پرسپوليس نيست. اين تيم سال آينده بايد در آسيا به مراتب بازي‌هاي بهتري را انجام دهد. پس بايد از اكنون در فصل نقل و انتقالات ورود پيدا كند. من كمي بابت اين موضوع نگران هستم.
    وي با تقدير از 2 بازيكن ملوان نيز گفت: من قبل از بازي هم گفتم پژمان نوري و مهرداد اولادي خودشان يك تيم هستند. چند جوان هم جمع‌ شده‌اند و تيم خوبي را درست كرده‌اند. آنها روز گذشته تلاش خود را انجام دادند، اما در نيمه اول برتر بودند، ولي در نيمه دوم پرسپوليس باتجربه خوب خود كنترل بازي را در دست گرفت.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فدراسيون فوتبال به باشگاه پرسپوليس تبريك گفت...
    خبرگزاري فارس: در پي قهرماني تيم پرسپوليس در رقابت‌هاي جام حذفي فدراسيون فوتبال در پيامي به اين باشگاه تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در اين پيام آمده است:
    تكرار قهرماني و دفاع از عنوان قهرماني در فوتبال كار آساني نيست و باشگاه پرسپوليس علاوه بر اينكه فصل سختي را در رقابت هاي ليگ برتر پشت سرگذاشت در رقابت هاي جام حذفي هم با بهترين هاي تيم هاي فوتبال ايران بازي كرد و در نهايت با سعي و تلاش و كوشش بازيكنان به قهرماني جام حذفي و گرفتن سهميه آسيايي رسيد.
    فدراسيون فوتبال ايران، اين موفقيت را به مديران، مربيان، بازيكنان و دست اندركاران و همه كساني كه در اين قهرماني سهم داشته اند تبريك مي گويد و براي پرسپوليس آرزوي موفقيت در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا فصل بعد را دارد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

در پي استعفاي حبيب كاشاني
    سعيدلو با سرپرست باشگاه پرسپوليس ديدار كرد
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران ظهر امروز با علي سعيدلو ديدار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از قهرماني در جام حذفي از اين تيم به صورت رسمي كناره‌گيري كرد.
    سعيدلو كه از استعفاي كاشاني خشنود نبود،‌ ظهر امروز وي را دعوت به جلسه كرد تا در مورد علت گيري اش مسايل را جويا شود.
    اين ديدار در سازمان تربيت بدني برگزار شد و در همين جلسه در خصوص اتفاقات اخير و دلايل استعفاي كاشاني بحث و تبادل نظر شد.
    پرسپوليس در فينال جام حذفي ايران و در 2 مسابقه رفت و برگشت با نتيجه 4 بر 3 مقابل ملوان به برتري رسيد و قهرمان شد.
    انتهاي پيام/

6. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

در پي استعفاي حبيب كاشاني
    استعفا ؟ مگه طول سرپرستیش تموم نشد ؟ اگه تموم شد که دیگه استعفا دادن نداره ...

8. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تویه مصاحبه بعد از اتمام بازی کاشانی گفته بود که مسئولیتش تموم شده بنابراین لفظ ستعفا همونطور که دوستمونم گفتن اشتباهه ! همه تیم ها مشغول آماده سازی هستند اونوقت تازه پرسپولیس باید از صفر شروع کنه ! نه هیئت مدیره ای ! نه سر مربی ! نه نقل و انتقالی ! نه برنامه ای ! علی دایی هم که گویا از بازیکنان خداحافظی کرده بود ... شرایط اینطوری پیش بره میشه یه فصل درخشان دیگه پر از شادی و نشاط (!) برای هوادارن رو پیش بینی کرد !

10. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقای کاشانی فکر می کنه با اینکار به نفع پرسپولیس عمل کرد؟؟!!!تیم را به امان خدا ول کنی بری.
    اول صد در صد مشخص میشد دایی می مونه سال بعد یا نه بعد اگه می خواست بمونه کاشانی میرفت...
    تیمهای دیگه دارن بازیکنا رو درو می کنن اونوقت پرسپولیس...

12. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تویه مصاحبه بعد از اتمام بازی کاشانی گفته بود که مسئولیتش تموم شده بنابراین لفظ ستعفا همونطور که دوستمونم گفتن اشتباهه ! همه تیم ها مشغول آماده سازی هستند اونوقت تازه پرسپولیس باید از صفر شروع کنه ! نه هیئت مدیره ای ! نه سر مربی ! نه نقل و انتقالی ! نه برنامه ای ! علی دایی هم که گویا از بازیکنان خداحافظی کرده بود ... شرایط اینطوری پیش بره میشه یه فصل درخشان دیگه پر از شادی و نشاط (!) برای هوادارن رو پیش بینی کرد !
    البته استقلال هم پارسال همین شرایط رو داشت ولی توی لیگ می تونست قهرمان بشه
    البته استقلال دکتر رو داشت

14. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادداشتی از بوشهر/آقای دایی چه تضمینی وجود داشت از عماد رضا یک آرفی دیگرنسازی؟

[/SPOILER]
    این مسائل دیگه اونقدر کهنه شده که حالم بهم میخوره حتی تیترشونو ببینم
    چون آقا با تمام عواملش به قول خودش دو تا روزنامه هاش و عادل فردوسی پورش همه کار میتونه بکنه ، میتونه بگه شبه ، همون لحظه به کمک عادل فردوسی پور رفیق دانشگاهیش وروزنامه ها والبته اخیرا سایتهاش به خصوص (پرسپولیس نیوز یا همان دایی نیوز) بگه نه روزه و البته بگه من هیچ کدوم از این حرفا رو نزدم

دوستی دایی وتاج بعدش شد دشمنی دایی با اونا
    دوستی دایی و کفاشیان شد دوستی دایی با اونا
    دوستی دایی با لیدر ها وبه قول خودش بلند شدنش توسط لیدرها و بعد دشمنی با اونا ( البته لیدر ها یه مشت ا..ل نیستن و مفت اعتبار ندارن اما یه عده اول بهشون دل خوش کرده بودن)
    دوستی با کاشانی و به قول خودش رفاقت 18 سالش و دشمنی با کاشانی
    رضایت از نقل و انتقالات و الان ابراز بی رضایتی از نقل و انتقالات

خلاصه دایی میتونه همیشه حق به جانب باشه چون همه چیز داره، سایت، روزنامه و مهمتر از همه تلویزیون ..... به قول پرویز قلیچ خانی که تو اونور اب هست امثال دایی قهرمانان بالا دستی ها هستن و نگاهی به انتخاب دایی به عنوان سرمربی تیم ملی و تمام تلاش های دو.لتی تو تلویزیون و... برای زهر چشم گرفتن از دیگران اینو تایید میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

احتمال معرفی اعضا تا فردا/
    نشست ویژه برای معرفی هیئت مدیره پرسپولیس/ سعیدلو خبرساز می‌شود!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: پس از قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس در بیست و چهارمین دوره رقابتهای جام حذفی و کناره‌گیری حبیب کاشانی از سرپرستی این باشگاه، سازمان تربیت بدنی در تلاش است تا هر چه سریعتر اعضای جدید هیئت مدیره را معرفی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کناره گیری حبیب کاشانی از سرپرستی باشگاه پرسپولیس و به دنبال آن رفتن علی دایی به عنوان سرمربی این تیم، نگرانی ها برای ناکام ماندن این تیم پرطرفدار در فصل نقل و انقتالات را افزایش داد تا علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی در اندیشه انتخاب و معرفی اعضای جدید هیئت مدیره پرسپولیس در سریعترین زمان ممکن باشد.

به همین جهت از صبح امروز یکشنبه نشست های ویژه ای برای انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شده است که در صورت رسیدن به توافق نهایی با گزینه های مد نظر سازمان تربیت بدنی، اعضای جدید تا پایان امروز و یا حداکثر فردا معرفی خواهند شد تا با انتخاب مدیرعامل کار جذب بازیکنان جدید و تمدید قرارداد با بازیکنان فعلی آغاز شود.

در حالی که معرفی وزیر ورزش و جوانان تاثیر مستقیمی روی انتخاب اعضای هیئت مدیره پرسپولیس دارد اما به نظر می رسد که علی سعیدلو در هر دو حال خبرساز خواهد شد و حضورش در پرسپولیس پررنگ تر می شود. سعیدلو قبل از این نیز سابقه ریاست بر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را داشت و این بار هم این احتمال می رود که به عنوان رئیس هیئت مدیره و یا رئیس مجمع در جمع سرخپوشان باشد.

در حالی که نشست ها برای انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس همچنان ادامه دارد، از حسین هدایتی، مجید فرخزادی، کریم باقری و علی پروین به عنوان جدی ترین گزینه ها برای حضور در هیئت مدیره پرسپولیس نام برده می شود که این افراد در روزهای گذشته جلساتی را برای قطعی شدن این اتفاق داشته اند.

به نظر می رسد علی سعیدلو قصد دارد قبل از مشخص شدن وزیر ورزش و جوانان تکلیف اعضای هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص کند تا این باشگاه در فصل نقل و انتقالات از سایر باشگاه ها عقب تر نیفتد و بتواند بازیکنان مورد نظرش برای حضور در فصل آینده رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا را جذب کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •