تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 90 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Lille's Gervinho reveals his move to England is nearly complete

جروینیو اعلام کرد که در آستانه ی پیوستن به آرسنال قرار داره . جروینیو همچنین گفته هیچ تردیدی در مورد بازی در بهترین
    لیگ جهان و زیر نظر آرسن ونگر نداره. خبر ورود جروینیوی ۲۴ ساله میتونه برای هواداران آرسنال که طی هفته های اخیر با
    اخبار و شایعات زیادی مبنی بر ترک ستاره های باشگاه نظیر فابرگاس، نصری و کلیچی روبرو بودن بسیار امیدوارکننده باشـه.
    جروینیـو به فرانس فوتـبـال گفته: "من آرسـنال رو انتخاب کردم چـون یه گروه جـوان داره و مـن میـتونـم به راحتـی باهاشـون
    هماهنگ بشم." "من در آرسنـال میتونم فوتبالم رو توسعه بدم.در مورد قراردادم فقط جزئیات کوچکی مونده که باید هماهنگ
    بشـه" . وقتی از جروینیـو پرسیده شد که این انتقال براش یه ریسک نیست، پاسخ داد: " تو فوتبال اگر میخوای برنده باشی
    باید ریسک کنی. من برای نیمکت نشینی به آرسنال نمیرم. من میرم که بازی کنم . من برای بردن به آرسنال میرم" .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    Last edited by OSEN; 01-07-2011 at 22:29.

2. 8 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دیروز هکتور بلرین و تورال هارپر که تو جوانان بارسا بازی میکردن به طور رسمی آرسنالی شدن.

تورال توانایی بازی در همه نقاط خط میانی رو داره و یه هافبک با هوش با قد و قامت و قدرت بدنی و تکنیک عالیه ....پدر تورال اسپانیایی و مادرش انگلیسیه.تورال در حال حاضر از ناحیه مچ پا مصدومه ولی انتظار میره پیش از آغاز فصل بهبود پیدا کنه.

هکتور بلرین هم وینگر 16 ساله است که اغلب در سمت راست خط میانی مورد استفاده قرار میگیره. بلرین پیشنهاد بارسا برای عقد قرارداد رو به دلیل پیوستن به آرسنال رد کرد .

آرسنال برای جذب این دو ستاره 16 ساله 750 هزار یورو به عنوان غرامت به بارسا پرداخت کرد.

هردو عضو تیم ملی جوانان اسپانیا هستند.

انتظار میره هر دو کارشون رو زیر نظر استیو بولد در تیم زیر 18 ساله ها آغاز کنند و سپس به تیم رزرو تحت مربیگری نیل بنفیلد بپیوندن.

اینارو هم بچه ها تو گانرزتراست گذاشته بودن.
    -----------------------------------------------------------------------

واقعا جالبه که جمعه هم گذشت و هنوز سسک فابرگاس آرسنالیه ...

این چند روز فشار رسانه ها رو آرسنال زیاد شده. اونم به خاطر نزدیک شدن به تور آسیاییه. مثلا امروز گفتن رابین گفته میخواد از تیم بره چون هم تیمیهاش میخوان برن. اصلا این یه چیز محاله. رابین برگکمپ دومه و از آرسنال نمیره. همه دیگه رابین رو شناختن.
    تیم بره تور آسیایی همه چیز تموم میشه ...

4. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بلرین: افتخار می کنم که یک بازیکن آرسنال هست
    جوان اسپانیایی توپچی ها ازا نتقال خود به آرسنال خوشحال است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان تورال و هکتور بلرین دو بازیکن اکادمی بارسلونا هستند که از امضای قرارداد حرفه ای با این تیم سر باز زدند و هر دوی انها از دیروز بطور رسمی بازیکن آرسنال شده اند. هر دوی این بازیکنان 16 ساله هستند.

هکتور بلرین دیروز با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضا کرد و در مصاحبه با تلویزیون اسپانیا از دلایل انتخاب آرسنال گفت.

" در خانه بودم و پدرم مرا صدا کرد که مسئولین آرسنال پشت تلفن هستند.

تصمیم گرفتیم به آنجا برویم تا ببینیم چه خبر است. تصوری در ذهن خود نداشتم زیرا در تمام طول زندگی در بارسلونا یودم بنابراین بسیار سخت بود.

اما پس از ارزیابی چیزها من تصمیم گرفتم به آرسنال ملحق شوم. وقتی می خواهید حرفه ای باشید باید مسیر حرفه خود را بسازید و من باور دارم مسیر درستی بود که آرسنال را انتخاب کردم.

ما با آقای ونگر ملاقات کردیم و و این ملاقات خیلی خوب پیش رفت. فراتر از انتظار من بود اما من توجه کامل خود را به آنچه ایشان می گفت متمرکز کردم. وقتی تیمی وجود دارد که به شما تضمین می دهد که می تواند برای تیم اصلی بازی کنیم و بالاتر از همه در لیگ برتر به میدان بروید، آنوقت خیلی دشوار است که بگویید نه.

آقای ونگر به من توضیح داد که مسیر این باشگاه چگونه بود و البته پروژه ای را که برای من آماده کرده اند را شرح داد و بالاتر از همه ایشان می خواست با من آشنا شود."

بلرین بعد از اتمام مراحل قرارداد خود در صفحه توئیترش گفت:

" از امروز من یک بازیکن باشگاه فوتبال آرسنال هستم. باعث افتخار است که برای این باشگاه بزرگ بازی کنم"

لازم به ذکر است بلرین توانایی بازی در هر دو پست هافبک راست و مدافع راست را در اختیار دارد.

6. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این بازیکن های جوان بارسا که تازه آرسنالی شدن خودشون هم میدونن که زیر نظر ونگر میتونن پیشرفت کنن و تبدیل به یه فوق ستاره شدن به خاطر همینه که با بارسلونا قرارداد امضا نکردن.
    اما ای کاش میشد این بازیکن ها رو تو تیم نگه داشت !
    راستی چرا آرسنال نمیخواد بدنساز خودش رو عوض کنه هر سال از وسط رقابت های لیگ به اونور مصدوم شدن بازیکن ها شروع میشه اگه یه بدنساز درست و حسابی بیارن شاید خیلی از مشکلات باشگاه حل بشه.

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب این بازیکن های جوان بارسا که تازه آرسنالی شدن خودشون هم میدونن که زیر نظر ونگر میتونن پیشرفت کنن و تبدیل به یه فوق ستاره شدن به خاطر همینه که با بارسلونا قرارداد امضا نکردن.
    اما ای کاش میشد این بازیکن ها رو تو تیم نگه داشت !
    راستی چرا آرسنال نمیخواد بدنساز خودش رو عوض کنه هر سال از وسط رقابت های لیگ به اونور مصدوم شدن بازیکن ها شروع میشه اگه یه بدنساز درست و حسابی بیارن شاید خیلی از مشکلات باشگاه حل بشه.
    منم زیاد خوشم نمیاد اینارو خریدیم. اینام که یه اسمی در کردن میشه مثل قضیه فابرگاس.
    ولی از این کسایی که از بارسا گرفتیم من از ایگناسی میگل خیلی خوشم میاد. مصاحبه های جالبی میکنه.

فکر کنم 2 فصل پیش بود بدنساز رو عوض کردن. اگه اشتباه نکنم بدنساز فوتبال آمریکایی آوردن.

10. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

البته میگن علت مصدومیت تمرین هایی هست که مربی میده و ونگر هم خیلی سخت تمرین میده که باعث میشه بازیکن هاش مصدوم شن

12. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کلیشی برای ازمایشات پزشکی واردمنچسترشد

انتظارمیرودطی ساعات اینده انتقال صورت پذیرد
    بنابرگزارشهای متعدد گائل کلیشی مدافع چپ ارسنال جهت انجام معاینات پزشکی وارد شهر منچستر شده است.
    این مدافع فرانسوی که اعلام کرده بود قصد خروج از ارسنال رادارد تیمهای زیادی را خواهان خود میدید و درنهایت تصمیم دارد تا انتقال 7 میلیون پوندی خود به منچسترسیتی را تکمیل کند.
    پیش از این بنظرمیرسید که لیورپول از شانس بیشتری برای امضای قرارداد با وی برخورداراست اما باشگاه منسیتی هفته گذشته توانست با این مدافع فرانسوی که 250 باربرای ارسنال به میدان رفته به توافق برسد.
    لازم بذکراست که وی هم اکنون درشهر منچستر در شمال غرب انگلستان است ودراستانه رسمی کردن قراردادش با باشگاه منچستر سیتی قراردارد.

================================================== =======================
    ================================================== =======================

والبوئنا جانشین احتمالی نصری

قیمت این بازیکن 12 میلیون پوند براوردشده است
    براساس گزارش روزنامه اکیپ چنانچه سمیرنصری ارسنال را ترک کند توپچی ها برای بخدمت گیری متیو والبوئنا هافبک مارسی دست به کارخواهند شد.
    نصری که اخیرا ازنتایج ضعیف ارسنال و قحطی جام دراین باشگاه به ستوه امده مورد توجه منچستریونایتد منسیتی وچلسی قرارگرفته است.
    پیش ازاین ونگر درمصاحبه ای ازعلاقه اش برای نگه داشتن نصری درورزشگاه امارات برای فصل اینده خبرداده بود ولی نصری درپاسخ گفت که برای اون کسب افتخار و عناوین بیش از هرچیز دیگری اهمیت دارد.
    بنابرگزارش اکیپ همزمان با افزایش اخبارخروج ستاره های ارسنال توپچیها والبوئنا را به عنوان جایگزین نصری درنظرگرفته اند.
    لازم بذکر است که این هافبک فرانسوی تا سال 2014 با مارسی قرارداد دارد و چنانچه ارسنال نصری را بفروشد پیشنهادی 14 میلیون یورویی برای وی ارائه خواهد کرد.
    اما دراین میان بنظرمیرسد که راضی کردن دیدیه دشام برای فروش ستاره تیمش امری دشوار باشد چرا که وی قصددارد تا با تقویت تیمش جام قهرمانی لیگ دسته اول فرانسه را به ورزشگاه ولودروم بازگرداند.
    دراین بین مهمترین هدف والبوئنا که همانا قرارگرفتن در ترکیب یازده نفره خروس ها برای مسابقات یورو2012 است باورود وی به یک تیم جدید میتواند دچارلطمه شود.

منبع: Arsenal.ir

14. این کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بخشی از مصدومیت های آرسنال بر می گرده به شرایط لیگ برتر
    که در تیمهای دیگه هم اتفاق می افته
    مصدومیت های وحشتناک گرت بیل ، رمزی و ادواردو توی چند سال اخیر
    با دیدن تصاویر هم ادم احساس درد میکنه .

بخش دیگرش هم به نظرم بر می گرده به سبک بازی ارسنال . پاسهای کوتاه و سریع پشت مخوطه جریمه حریف
    هر مدافعی رو عصبی می کنه!

ولی به هر حال شرایط بدنسازی و ... می تونه تاثیر داشته باشه . اتفاق چند وقت پیش که به این موضوع فکر می کردم همش
    دنبال جواب این سوال می گشتم . اگه ارسنال در طول فصل این همه مصدوم نمی داد ، الان حسرت کسب جام ما اینقدر طولانی شده بود؟!

16. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

والبوئنا جانشین احتمالی نصری
    منبع: Arsenal.ir
    این خبریه که دیروز اکیپ داده و حرف روش زیاده؛
    دشان هم تو یه مصاحبه با لاپرووانس گفته که خبر صحت نداره و هیچ پیشنهادی به ما نرسیده؛
    +
    در مورد والبوئنا (که بازیکن محبوب خودمه ) فقط می تونم بگم که فوق العاده س؛
    یه بازیکن تکنیکی و سریع که میتونه به عنوان هافبک هجومی یا وینگر راست و چپ بازی کنه؛
    شاید تنها نقطه ضعفش قد کوتاهشه (1.67) که اونو با خصوصیات مثبت دیگه ای که داره جبران می کنه...
    +
    لینک ویکی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گائل کلیچی رسما به منچستر سیتی پیوست
    باشگاه فوتبال ارسنال تایید می کند که گائل کلیچی با مبلغی نا معلوم به منچستر سیتی پیوست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیچی 25 ساله در آگوست 2003 از باشگاه کان ببه آرسنال ملحق شد و در طول حضور خود در کنار توپچی ها 264 بازی در کلیه رقابت ها انجام داد.

در نخستین فصل حضور خود در ارسنال، گائل به جوانترین بازیکن لیگ برتر تبدیل شد که مدال قهرمانی لیگ را به گردن اویخت ، با 18 سال 10 ماه. خیلی زود کلیچی خود را به گزینه اصلی آسن ونگر در سمت چپ دفاع تبدیل کرد و در ترکیب تیم ملی فرانسه نیز جایگاه خود را بدست اورد.

در فصل 2007/08، مدافع متولد شهر تولوز در 49 بازی حضور داشت که بیشتر از هر بازیکن دیگری بود و در ترکیب تیم منتخب فصل جزیره نیز جای گرفت.

آرسن ونگر بعد از این انتقال گفت " می خواهیم بخاطر 8 سال خدمت فوق العاده گائل از او تشکر کنیم که در این دوره هرچه در توان داشت را در اختیار باشگاه گذاشت. او از وقتی در سال 2003 به جمع ما ملحق شد رشد و پیشرفت کرد و در فصول اخیر به عضوی حیاتی در ترکیب ما تبدیل شد. گائل با احترام فوق العاده و بهترین آرزوهای ما اینجا را ترک می کند. ما بهترین ارزوها را برای آینده حرفه ای او داریم."

گائل کلیچی بعد از این انتقال گفت " من 8 سال فوق العاده در آرسنال داشته ام و دوستان زیادی بدست اورده ام. خاطرات فوق العاده ای از زمان حضور خود در هایبوری و امارات دارم. می خواهم از همه کسانی که در آرسنال هستند تشکر کنم، بخاطر حمایت و رابطه انها. همچنین می خواهم تشکر فوق العاده ای از تمام هواداران آرسنال دشاته باشم، کسانی که همواره با من خوب بوده اند."

تمامی اعضای باشگاه آرسنال به خاطر تمام کمک های گائل از او تشکر می کند و بهترین آرزو ها را در آینده برای او دارند.
    منبع :
    gunnerstrust.com

20. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •