بلرین: افتخار می کنم که یک بازیکن آرسنال هست جوان اسپانیایی توپچی ها ازا نتقال خود به آرسنال خوشحال است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان تورال و هکتور بلرین دو بازیکن اکادمی بارسلونا هستند که از امضای قرارداد حرفه ای با این تیم سر باز زدند و هر دوی انها از دیروز بطور رسمی بازیکن آرسنال شده اند. هر دوی این بازیکنان 16 ساله هستند.
هکتور بلرین دیروز با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضا کرد و در مصاحبه با تلویزیون اسپانیا از دلایل انتخاب آرسنال گفت.
" در خانه بودم و پدرم مرا صدا کرد که مسئولین آرسنال پشت تلفن هستند.
تصمیم گرفتیم به آنجا برویم تا ببینیم چه خبر است. تصوری در ذهن خود نداشتم زیرا در تمام طول زندگی در بارسلونا یودم بنابراین بسیار سخت بود.
اما پس از ارزیابی چیزها من تصمیم گرفتم به آرسنال ملحق شوم. وقتی می خواهید حرفه ای باشید باید مسیر حرفه خود را بسازید و من باور دارم مسیر درستی بود که آرسنال را انتخاب کردم.
ما با آقای ونگر ملاقات کردیم و و این ملاقات خیلی خوب پیش رفت. فراتر از انتظار من بود اما من توجه کامل خود را به آنچه ایشان می گفت متمرکز کردم. وقتی تیمی وجود دارد که به شما تضمین می دهد که می تواند برای تیم اصلی بازی کنیم و بالاتر از همه در لیگ برتر به میدان بروید، آنوقت خیلی دشوار است که بگویید نه.
آقای ونگر به من توضیح داد که مسیر این باشگاه چگونه بود و البته پروژه ای را که برای من آماده کرده اند را شرح داد و بالاتر از همه ایشان می خواست با من آشنا شود."
بلرین بعد از اتمام مراحل قرارداد خود در صفحه توئیترش گفت:
" از امروز من یک بازیکن باشگاه فوتبال آرسنال هستم. باعث افتخار است که برای این باشگاه بزرگ بازی کنم"
لازم به ذکر است بلرین توانایی بازی در هر دو پست هافبک راست و مدافع راست را در اختیار دارد.