تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 37 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو خط دفاع مشکل داریم
    نبود عقیلی به شدت احساس میشه
    ولی از نظر دروازه بان تقریبا خیالمون راحته
    به نظر من رحمان احمدی چیزی از رحمتی کم نداره

حمله هم خیلی مشکل داریم
    نمیدونم چرا از همون اول از این یانوشه خوشم نمیومد
    اگه یه کم تکنیک داشت میتونست چند تا موقعیت خوب واسه خودش جور کنه
    ولی عماد رضا با اینکه کم بازی کرد نسبتا خوب بود

در کل خیلی خوب نبودیم بدم نبودیم
    مطمئنا تو هفته های بعد تیم هماهنگ تر و منسجم تر میشه

امیدوارم لوکا بتونه واسه یک چهارم آسیا یه تیم خوب و هماهنگ رو راهی میدون کنه

2. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سپاهان و استقلال که 1-1 شدند. نتیجه منصفانه ای بود ولی ای کاش دفاع سپاهان هواسش جمع میکرد اونجوری گل نمی خوردند

4. این کاربر از hamidjoon66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تو خط دفاع مشکل داریم
    نبود عقیلی به شدت احساس میشه
    ولی از نظر دروازه بان تقریبا خیالمون راحته
    به نظر من رحمان احمدی چیزی از رحمتی کم نداره

حمله هم خیلی مشکل داریم
    نمیدونم چرا از همون اول از این یانوشه خوشم نمیومد
    اگه یه کم تکنیک داشت میتونست چند تا موقعیت خوب واسه خودش جور کنه
    ولی عماد رضا با اینکه کم بازی کرد نسبتا خوب بود

در کل خیلی خوب نبودیم بدم نبودیم
    مطمئنا تو هفته های بعد تیم هماهنگ تر و منسجم تر میشه

امیدوارم لوکا بتونه واسه یک چهارم آسیا یه تیم خوب و هماهنگ رو راهی میدون کنه
    احمدی به پای رحمتی نمیرسه.این موضوع را به مرور زمان بیشتر میشه حس کرد
    خسرو حیدری هم نبودش واقعا احساس میشد.کلا دفاع واقعا مشکل داشت.توی چند صحنه واقعا توی یارگیری افتضاح کار کردن که خوشبختانه استقلال استفاده نکرد
    کاش یه مهاجم توپ خارجی میخریدن جای عماد رضا.

6. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احمدی به پای رحمتی نمیرسه.این موضوع را به مرور زمان بیشتر میشه حس کرد
    خسرو حیدری هم نبودش واقعا احساس میشد.کلا دفاع واقعا مشکل داشت.توی چند صحنه واقعا توی یارگیری افتضاح کار کردن که خوشبختانه استقلال استفاده نکرد
    کاش یه مهاجم توپ خارجی میخریدن جای عماد رضا.
    اتفاقا به نظر من با مرور زمان خیلی آماده تر میشه
    فصل پیش کل فصل رو ذخیره بود ولی این بازی دیدی با این که آماده نبود خیلی خوب بازی کرد
    درسته شاید نتونه جای رحمتی رو بگیره ولی به نظر من میتونه بهترین جانشین براش باشه
    استیل خیلی خوبی هم داره

عماد رضا خوبه که
    بهترین خرید امسالمون همین عماد رضاست
    کلا این بازی نبود نویدکیا خیلی به تیم ضربه زد
    نمیدونم واسه چی تو ترکیب نبود
    فکر کنم یه مشکلی چیزی با لوکا پیدا کرده

8. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سپاهان فقط زمان نیاز داره...همین

10. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عمادرضا در گفتگوی اختصاصی با ایمنا:
    مي‌خواهم آقای گلی دو فصل پیش را با سپاهان تکرار کنم

به گزارش ايمنا، عماد محمد رضا از زماني كه به تمرينات سپاهان اضافه شد، با انگيزه بسياري بازي كرد تا لوكا بوناچيچ در بازي نخست اين تيم مقابل استقلال به او ميدان دهد. عماد كه حالا پس از يك سال دوري از سپاهان به تيم سابق خود برگشته، از بازگشت به سپاهان خيلي خوشحال است. او كه گفته مي‌شد به دليل اختلاف با قلعه‌نويي پارسال از سپاهان جدا شد، اين مسئله را تكذيب مي‌كند و مي‌گويد كه قلعه‌نويي نقشي در جدايي او از سپاهان نداشته است.
    ۳ امتياز هفته نخست از دستتان رفت.
    بازي خوبي بود؛ در نيمه اول بازيكنان نمي‌دانستند چه مي‌خواهند و به هماهنگي لازم نرسيده بودند؛ نيمه دوم به هماهنگي مورد نظر رسيديم و با تغيير تاكتيك توانستيم به گل برسيم. به هر حال در ۶ دقيقه پاياني بازي روي غفلت از استقلال گل خورديم و نتوانستيم آن را جبران كنيم.
    به هر حال براي بازي اول عملكرد خوبي از خود به نمايش گذاشتيم و اميدوارم در بازي‌هاي بعدي بتوانيم از نظر نتيجه نيز جبران كنيم.
    يك موقعيت صد درصد گل هم از دست دادي. اگر توپ تو وارد دروازه شده بود سپاهان به ۳ امتياز شيرين دست پيدا مي‌كرد.
    درست است؛ من خيلي دوست داشتم به استقلال گل بزنم اما توپ روي پاي من جفت و جور نشد و از كنار دروازه خارج شد. به هر حال شانس هم جزيي از اتفاقات فوتبال است و مطمئنم با گذشت ۲ يا ۳ هفته مي‌توانم گلزني ام را آغاز كنم.
    تمرينات با نشاط پيگيري مي‌شود و از نظر آمادگي در شرايط خوبي قرار دارم و مطمئنم به زودي هماهنگ‌تر هم مي‌شوم.

به آمادگي مد نظر كادر فني رسيده‌اي؟
    هنوز هماهنگ نشده‌ام. اما با گذشت زمان هماهنگ تر مي‌شوم.
    راستي چرا صدور رضايتنامه تو از الزمالك اينقدر طول كشيد؟
    نمي‌دانم. من در اين مورد اصلا دخالت نكردم و همه چيز از طريق مسئولان باشگاه پيگيري شد؛ مهم اين است كه من اكنون بازيكن سپاهان هستم و در اين تيم بازي مي‌كنم. بايد بگويم از اينكه بلاخره به سپاهان برگشتم خيلي خوشحالم.
    مي‌گفتند به دليل اختلاف نظر با قلعه‌نويي از سپاهان جدا شدي.
    من با قلعه‌نويي هيچ مشكلي ندارم؛ قلعه‌نويي مربي خوبي است و من توانستم با او در سپاهان آقاي گل شوم و سال خوبي را پشت سر گذاشتم.
    پس چرا از سپاهان رفتي؟
    من مي‌خواستم شرايط متفاوتي را تجربه كنم و دوراني متفاوت در الزمالك داشته باشم به همين دليل از تيم جدا شدم؛ آن سال نمي‌‌خواستم در ايران بازي كنم به همين دليل از سپاهان رفتم اما اكنون خوشحالم كه به تيم بازگشتم.
    دليل اينكه وقتي برگشتي به سپاهان نيامدي چه بود؟
    مبلغ رضايتنامه من از الزمالك زياد بود و سپاهان نمي‌توانست اين مبلغ رضايتنامه‌ام را پرداخت كرد. شاهين اين مبلغ را پرداخت كرد و به همين دليل به شاهين رفتم.
    قبول داري كه دوران دوري‌ات از سپاهان خيلي كم فروغ بودي؟
    قبول دارم كه در تيم شاهين و الزمالك نتوانستم به اندازه سپاهان قوي ظاهر شوم اما امسال مي‌خواهم ناكامي‌هاي پارسالم را جبران كنم. سپاهان تيم قدرتمندي است و سرمربي خوبي دارد و بايد قبول كرد كه شرايطي كه در سپاهان فراهم است در ديگر تيم‌ها فراهم نيست و شايد يكي از دلايل عمده افت من در فصل گذشته اين بود كه در تيمي همچون سپاهان نبودم.
    فكر مي‌كني امسال مي‌تواني با سپاهان آقاي گل شوي؟
    البته. امسال مي‌خواهم با سپاهان آقاي گل شوم.
    مي‌داني هواداران سپاهان خيلي خوشحالند كه به اصفهان بازگشتي.
    من چهار سال در سپاهان بازي كردم و دوران خوبي در اين تيم داشتم. فكر مي‌كنم هواداران به همين دليل مرا دوست دارند؛ من بايد بگويم هواداران سپاهان را خيلي دوست دارم و از آنها تشكر مي‌كنم.

ضعيت جذب بازيكنان تيم راضي هستي؟ البته. امثال هم در پست من و هم در ساير پست ها بازيكنان خوبي جذب تيم شده اند و من مطمئنم مي توانيم با اين بازيكنان به قهرماني برسيم؛ به نظر من قهرماني و پيروزي سپاهان اهميت بيشتري نسبت به گلزني من يا ساير بازيكنان دارد و براي من مهم نيست كه چه كسي دروازه حريف را باز مي كند. بازي فردا شب مقابل صبا را چگونه مي بيني؟ صبا تيم قدرتمندي است و جوان است؛ اين تيم هفته گذشته مقابل تراكتورسازي به پيروزي رسيده و انگيزه بسياري در بازي فردا شب دارد؛ مطمئنم مي توانيم در دقايق نخست گل برتري را بزنيم و به پيروزي برسيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بوناچيچ:بايد در جاده قهرماني حركت كنيم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: مدعي کسب مجدد قهرماني هستيم و بايد بار ديگر در جاده قهرماني حرکت کنيم.

لوکا بوناچيچ درباره ديدار فردا با صبا اظهار داشت: صبا در سال‌هاي اخير نشان داده تيم خوبي است و هميشه بازيکنان با‌انگيزه و با انرژي دارد. در ليگ نمي‌‌شود گفت بازي سخت و آسان وجود دارد. همه بازي‌ها سخت است. به اين سختي اين را هم اضافه کنيد که سپاهان قهرمان دو دوره است و اين عنوان را يدک مي‌کشد. به همين دليل حريفان با انرژي و انگيزه بيشتري مقابل‌مان قرار مي‌گيرد و مي‌خواهند نتيجه دلخواهشان را از سپاهان بگيرند.

سرمربي سپاهان اضافه کرد: باز هم تأکيد مي‌کنم مدعي کسب مجدد قهرماني هستيم و بايد بار ديگر در جاده قهرماني حرکت کنيم. گذشت زمان کيفيت کارمان را بالا مي‌برد و بازيکنان جوان و باتجربه‌مان در کنار هم مي‌توانند درخشش داشته باشند.

بوناچيچ گفت: برخي از بازيکنان تيم هنوز به آمادگي کامل نرسيدند و به همين دليل ديدار اول را از دست دادند و شايد اين موضوع باعث شد سپاهان نتواند همه قدرت خود را به کار گيرد. از هواداران مي‌خواهم باتوجه به تغيير و تحولاتي که در تيم صورت گرفته زمان بدهند و از آنها به خاطر حضور باشکوهشان مقابل استقلال و در تمرينات قدرداني مي‌کنم.

سرمربي سپاهان تأکيد کرد: اميدوارم رفته رفته همان تيم سپاهان هميشگي شويم. ما نبايد مدعي بودن خود را از دست بدهيم و اميدوارم دوشنبه دست پر از قم به اصفهان بازگرديم.

کد:

بصیرت در گفتگو با ایمنا:
    ممکن است خسرو حیدری به سپاهان بازگردد

خبرگزاری ایمنا:سرپرست تیم فوتبال سپاهان در گفتگویی از وضعیت خسرو حیدری و وضعیت هاشم بیگ ‌زاده سخن گفت.

مجید بصیرت در گفتگویی با خبرنگار ایمنا پیرامون وضعیت خسرو حیدری گفت:طبق هماهنگی‌های انجام شده، قراراست مبلغ رضایت نامه حیدری توسط باشگاه استقلال به باشگاه سپاهان پرداخت شود، تا باشگاه سپاهان رضایت نامه وی را صادر کند اما تا این لحظه هیچ اقدامی توسط باشگاه استقلال انجام نشده است.
    وی ادامه داد: اگر استقلالی‌ها حیدری را می‌خواهند باید پول این بازیکن را نیز بپردازند ضمن اینکه او بازیکن سپاهان است و ما نام خسرو حیدری را در لیستی که به فدراسیون داده‌ایم، ذکر کرده‌ایم و ممکن است اگر استقلالی‌ها نتوانستند وی را جذب کنند او به سپاهان بازگردد.
    وی در مورد بیگ‌ زاده و اتفاقاتی که در پایان بازی با استقلال افتاد نیز گفت:بیگ‌ زاده برای اینکه در دقایق پایانی وارد زمین می‌شد ناراحت بود و این طبیعی است چون او دوست داشت بیشتر برابر تیم سابقش بازی کند اما به هر حال سپاهان تیم بزرگی است و بازیکن حتی اگر یک دقیقه هم بخواهد وارد زمین شود باید با جان و دل بازی کند.
    وی ادامه داد: بیگ زاده صبح دیروز در جلسه کمیته انظباطی باشگاه حضور یافت و مشکلش حل شده است و از دیروز در تمرینات نیز حضور یافته است اما اینکه برای بازی با صبای قم در لیست سپاهان حضور دارد یا خیر بستگی به نظر کادر فنی دارد.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارشی از آخرین تمرین سپاهان قبل از بازی با صبا
    جمشیدیان با مدافعان تمرین کرد!

خبرگزاری ایمنا: آخرین تمرین تیم فوتبال سپاهان قبل از دیدار با صبای قم عصر دیروز در ورزشگاه مجموعه باغ فردوس انجام شد.

به گزارش ایمنا، در این تمرین بازیکنان پس از گرم کردن و انجام حرکات کششی به انجام تمرینات عادی پرداختند و پس از آن بازیکنان توسط بوناچیچ به دو دسته تقسیم شدند و بازیکنان اصلی زیر نظر سرمربی و بازیکنان جوان و ذخیره زیر نظر قنبری و کریمی به انجام تمرین پرداختند. بازیکنان اصلی که تعداد آنها زیادتر بود و زیر نظر بوناچیچ تمرین می کردند به دو دسته تقسیم شدند و به انجام یک بازی دستگرمی با دروازه‌های ۳ متری بدون دروازه‌بان پرداختند.
    پس از این تمرین بازیکنان بازهم به دو دسته تقسیم شدند و بازیکنان خط دفاع و هافبک‌های تدافعی به انجام تمرینات ویژه دفاعی برای هماهنگی بیشتر پرداختند و بازیکنان هجومی نیز زیر نظر بوناچیچ و کریمی به انجام تمرینات مختلف از جمله شوت زنی ارسال از جناحین و تمرینات ترکیبی پرداختند.
    آخرین تمرین سپاهان قبل از دیدار با صبا حواشی نیز داشت:
    * حدود ۱۰۰ نفر از هواداران سپاهان از نزدیک شاهد تمرین روز گذشته سپاهان بودند.
    * مهدی کریمیان تنها غایب این تمرین بود که به دلیل مصدومیت در این تمرین حضور نداشت.
    * هاشم بیگ زاده که به دلیل درگیری با مجید بصیرت در دقایق پایانی دیدار با استقلال صبح دیروز برای ادای توضیحات در جلسه کمیته انظباطی باشگاه حضور پیدا کرده بود در تمرین روز گذشته سپاهان حضور داشت.
    * بر خلاف تمرینات روز‌های قبل، بازیکنان سپاهان در این تمرین از پیراهن‌هایی که نامشان در پشت آن درج شده بود، استفاده می کردند.
    * نمایش ضعیف مهدی جعفرپور در پست دفاع راست در بازی با استقلال باعث شد کادر فنی سپاهان در تمرین دیروز از نصیری در این پست استفاده کند.با این حال بازی کردن نصیری در پست دفاع راست در دیدار برابر صبا دور از ذهن نیست.
    * شوخی های محسن بنگر، حسینی، و اشجاری در تمرین روز گذشته سپاهان و همچنین تمرین کردن جمشیدیان با مدافعان از دیگر نکات جالب توجه آخرین تمرین سپاهان قبل از دیدار با صبای قم بود.

کد:

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

افشاگری حسینی علیه قلعه نویی:امیر 20 درصد بیشتر می خواست /نمی توانستیم این پول را به او بدهیم

'غلامحسين حسيني' روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا در واكنش به اظهارات شب گذشته ' قلعه نويي'، گفت: در مذاكراتي كه با قلعه نويي داشتم، وي خواستار اضافه شدن 20 درصد به مبلغ قرارداد خود براي فصل جديد رقابت هاي ليگ برتر بود.
    وي افزود: قبول درخواست قلعه نويي براي افزايش قراردادش با عنايت به اينكه ميزان مبلغ قرارداد اين مربي در تيم سپاهان قابل توجه بود، براي باشگاه سپاهان امكانپذير نبود. رييس هيات مديره باشگاه سپاهان افزود: اين باشگاه همچنان براي پرداخت مبلغ قرارداد قلعه نويي تحت فشار ارگان هاي نظارتي قراردارد آنگاه چگونه ممكن بود درخواست ايشان را اجابت كنيم. <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=969200?area=2l&po s=2&ord=969200"></script>
    حسيني درخصوص درخواست ديگر قلعه نويي مبني بر حفظ بازيكنان فعلي و جذب بازيكنان جديد نيز گفت: در مذاكرات قول داديم كه بازيكنان مورد نظر وي را حفظ كنيم.
    وي بااشاره به اينكه حفظ 'سيد جلال حسيني' و' جان واريو' يكي از خواسته هايي بود كه قلعه نويي بر آن پافشاري مي كرد، اضافه كرد: بازيكنان مورد نظر قلعه نويي حفظ شدند اما او در مذاكرات خود به اين موضوع اشاره مي كرد كه شما نمي توانيد اين بازيكنان را حفظ كنيد.
    رييس هيات مديره باشگاه سپاهان، آينده تيم فوتبال اين باشگاه را روشن پيش بيني كرد و افزود: برغم اينكه بازيكنان اين تيم به آمادگي كامل نرسيده اند مقابل استقلال نتيجه خوبي گرفتند و اميدوارم همانگونه كه مقابل استقلال باغيرت و تعصب بازي كردند، در ديدارهاي آينده نيز اينگونه ظاهر شوند.
    حسيني پاسخگويي در خصوص وضعيت انتقال 'خسرو حيدري ' بازيكن فصل گذشته اين تيم به استقلال تهران را به روزهاي آينده موكول كرد و گفت: ترجيح مي دهم در اينخصوص تا سه يا چهار روز آينده اظهار نظر نكنم.

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

این خسرو حیدری که معلومه اونجا بهش پوله خوبی میدن واونم که آدم پول پرستیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •