اقا بیاید ایم برباتوف رو بخرید شخصا یه چیزی سر بهتون میدممن فکر می کنم لازمه امسال بازیکنی با اون خصوصیات (و با قیمت 10 میلیون، نه 70 میلیون!) بخریم.![]()
اقا بیاید ایم برباتوف رو بخرید شخصا یه چیزی سر بهتون میدممن فکر می کنم لازمه امسال بازیکنی با اون خصوصیات (و با قیمت 10 میلیون، نه 70 میلیون!) بخریم.![]()
دیگو فورلان عاشقشم..بخصوص وقتی مقابل تیم های بزرگ قرار میگیره خیلی ترسناک میشه .من با اين 10 ميليون مي رفتم سراغ ديگو فورلان يا ميرو كلوزه؛
ولی یک چیزی که تو بارسلونا خیلی مهمه اینه که بازیکن ها باید فقط بدوند و اینکه فورلان هم سنش دیگه داره خارج میشه.
خدا وکیلی فصل بعد میره یک تیم دیگه ببینید چیکارا که نمی کنه .اقا بیاید ایم برباتوف رو بخرید شخصا یه چیزی سر بهتون میدم![]()
خیلی خوب گل میزنه یعنی قدر موقعیتش رو میدونه ....من که دوسش دارم ولی بدرد بارسلونا نمی خوره کاش چلسی می خریدش جای تورس { بحث رو هم منحرف کردی }.![]()
پرچم كاتالانها بر بام اروپا
ان شب دوربينها در ويمبلي اشكهايي را شكار كردند كه از چشمان روشن يك دختر جوان كاتالونيايي پس از پيروزي درخشان تيم بارسلونا در آوردگاه بزرگ لندن بر گونه هايش مي نشست.
ديشب آن دختر، تنها يكي از ميليونها كاتالونیایي بود كه يا در استاديوم و يا در خانه هايشان اشك ريختند؛ اشكي كه محصول چند احساس هم راستا بود. ديشب شايد آن دختر به خوبي ميدانست كه موفقيت بارسلونا نه فقط پيروزي يك تيم فوتبال بر تيمي ديگر، بلكه بلندگويي براي برجسته كردن يك ملت در حال زايش است.ملتي كه براي سالها ، غرور بزرگترين و شايد تنها سرمايه اش براي روي پا ماندن بوده است؛ ملتي كه شايد فوتبال برنده ترين سلاحش براي احقاق حقوق و مطالبات ملي اش و شناساندن خود به دنيا در اسپانياي كثيرالمله بوده است.
بارسلون، شهري با 2 ميليون نفر جمعيت ، مركز ايالت هشت ميليون نفري كاتالونيا واقع در شمال شرقي اسپانياي 48 ميليون نفري است. ملت كاتالونيا به زبان كاتالان كه زباني مستقل از زبان اسپانيولي است، تكلم كرده و آداب و رسوم و حتي لباس ملي خاص خود را دارند.آنها دهها سال است كه براي دستيابي به آرمانهاي ملي خود كه همانا استقلال فرهنگي و اقتصادي است تلاش ميكنند.
دهها سال است كه تيم مردمي بارسلونا نماد آرزوهاي قوم تحقيرشده اما همچنان مغرور كاتالان است. در اسپانيا فوتبال بيش از هر كشور ديگري با سياست عجين شده و درآميخته است. دهها سال است كه دولت مركزي اسپانيا با هدف ديكته كردن قدرت حكومت مركزي به اقوام و ملتهاي متنوع اين كشور، از اعطاي هيچ كمك و امتيازي براي تيم دردانه ي پايتخت يعني رئال مادريد دريغ نميكند. دولت اسپانيا حتي براي تاكيد بر اين مساله كه كاتالونيا جزئي جدايي ناپذير از آن كشور است، تيمي فرمايشي و دولتي به نام اسپانيول( كه نام اسپانيا بر خود دارد) را در اين ايالت علم كرد تا آنرا در مقابل تيم واقعي، محبوب ، مردمي و اصيل بارسلونا كه بدون كمكهاي دولت مركزي و تنها در سايه اتحاد و كمك ملت و مديريت صحيح منابع مالي روي پاي خود ايستاده است، قرار دهد. اما اسپانيول هرگز تيم محبوب كاتالانها نشد و بارسلونا يگانه محور اتحاد آن ملت خونگرم و دوست داشتني باقي ماند .
تلاش دولت مركزي اسپانيا براي حفظ برتري تيم رئال در مقابل بارسلونا در سالهاي اخير با اوج گيري خيره كننده ي كاتالانها ( همچنانكه در عرصه ي سياست ) به چالش كشيده شده است و بويژه در دو سه سال اخير با هماهنگي بي نظير ستاره هاي بارسلون، كهكشانيهاي تيم حكومتي رئال بي فروغ و خنثي شده اند.
در سالهاي اخير ملت كاتالونيا در سايه همدلي و اتحاد و ارتقاي آگاهي جمعي به پيشرفتهاي زيادي در زمينه ي تحقق مطالبات به حقشان دست يافته اند.همين امر الهام بخش ورزش اين ايالت خودمختار و بويژه تیم بارسلونا، نماينده ي شاخص اين ايالت ، در نمايش اتحاد و هماهنگي استثنايي شان در ميدان مسابقه شده است.حتي بازيكنان خارجي اين تيم نيز تحت تاثير اين جو همدلي ، هماهنگ تر و همدلتر عمل ميكنند. بازيكنان بارسا به سان دانه هاي تسبيحي كه با نخي نامرئي به هم وصل شده باشند، ياران خود را در زمين با پاسهاي دنباله دار و موج گونه همراهي مينمايند؛ تو گويي روح كاتالانها با دستي نامرئي چون موجي نخ اين تسبيح را به حركت وا ميدارد و آنگاه حركات تاكتيكي ويران كننذه ي تيم شروع ميشود! آنها چنان بازي ميكنند كه گويي سربازان وطنشانند كه براي اهتزار پرچم كاتالونيا بر بام اروپا ميجنگند. بغضها و اشكها ی در آستانه ي ريزش را پس از هر گلي كه ميزدند در چهره شان ميتوانستي ديد!
ديشب هم آنها نه فقط براي تيمشان، كه براي ملتشان ميجنگيدند؛ باشگاهي به مثابه ي يك تيم ملي براي ملتي در حال تولد!
رشاد یاشار
تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 1 ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سسك یا تیاگو
بارسا برای جذب فابرگاس ممكن است آلكانترا را بفروشد
گزینه ی دیگر می تواند این باشد كه از وی برای ارزانتر كردن خرید سسك استفاده شود، اگر ونگر بله بگوید.
نخستین خرید تقریبا نهایی شده است: روسی
بارسا و اسپورتینگ مذاكرات برای خوسه آنخل را متوقف كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روسی بسیار نزدیك شد
نماینده ی وی تایید كرد كه كار قرارداد وی تقریبا به پایان رسیده است:
او با بارسا صحبت كرده و می خواهد با آنها بازی كند
شرایط شامل قراردادی 5 ساله است كه 3 میلیون یورو برای مشوقها نیز در آن گنجانده شده است.
كاسرس با 3 میلیون یورو به اضافه ی یك و نیم میلیون دیگر (به عنوان گزینه ی اختیاری) با سویا قرارداد [دائمی] می بندد
خوسه آنخل نخواهد آمد، مذاكرات به هم خورد.
مسی: من همیشه در بارسا بازی خواهم كرد
375 میلیون یورو تنها برای یك جام. دو سال با فلورنتینو به عنوان رییس مادرید.
باشگاه بارسلونا انتشار این خبر در سایت اختصاصی اش اعلام کرد که این ستاره ملی پوش امروز از بیمارستان مرخص خواهد شد
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا، بعد از عمل جراحی که روز گذشته روی زانوی چپش انجام شد برای 2 تا 3 ماه آینده از میادین دور خواهد بود.
باشگاه بارسابا انتشار این خبر در سایت اختصاصی اش اعلام کرد که این ستاره ملی پوش امروز از بیمارستان مرخص خواهد شد.
در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه بارسا منتشر شده، آمده است:" پای چپ پویول تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار گرفت. این عمل وسط دکتر کوگات و تیمش و همین طور دکتر پرونا انجام شد. او برای 2 تا 3 ماه از میادین دور خواهد بود.
او روز پنج شنبه از بیمارستان مرخص خواهد شد و بعد از 3-2 ماه دوباره قادر به بازی کردن خواهد شد."
این مدافع 33 ساله در اواخر ژانویه گذشته نیز از ناحیه تاندون زانوی چپ دچار آسیب دیدگی شده بود و برای 3 ماه از میادین دور بود. او در دیدار برگشت بارسا مقابل رئال که روز 15 مارس برگزار شد، به میدان رفت و در دیدار فینال چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد نیز به عنوان بازیکن تعویضی در دقایق پایانی بازی کرد.
ریکارد پروما، یکی از پزشکانی که پویول را تحت عمل جراحی قرار داد، در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" مصدومیت او برای حدود چهار ماه ادامه داشت و در چندین نوبت اتفاق افتاد. اولین مصدومیت با یک پیچ خوردگی زانو ایجاد شد. ما احتمال می دهیم که این مصدومیت در دیدار بارسا مقابل مالاگا در اواخر ژانویه ایجاد شده باشد. ما تلاش کردیم تا با برطرف کردن مصدومیت، او را برای دیدار مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی آماده کنیم. بعد از آن مصدومیت های دیگری اتفاق افتاد اما او می خواست تا پایان رقابت های چمپیونزلیگ صبر کند و این تصمیم درستی بود. اوست که باید در مورد زمان بازگشتش تصمیم گیری کند."
دیگه با این وضعیت حتما حتما باید یه دفاع وسط خوب بخریم یا اگر قراره آبیدال بیاد مرکز دفاع باید یه نفر مثل گرت بیل رو واسه جانشینی آبیدال بگیریم...حتی اگر آلوز هم مصدوم بشه جانشینی نداره...تقریبا نیمکت توی خط دفاعی تعطیله...کاپیتان آبی و اناری ها زیر تیغ جراحی؛ دوری 3 ماهه پویول از میادین
ماکسول که داره می ره ، گابریل میلیتو هم که...
با خرید هایی مثل فابرگاس و روسی خط هافبک و حمله خوب تقویت می شن اما خط دفاعی اوضاع خیلی وخیمی داره![]()
يه مدافع چپ خوب بخريم فكر نكنم مشكل چنداني داشته باشيم
آبيدال مياد وسط فونتاس هست و پويول هم احتمالا بعد از هفت هشت بازي برميگرده هر چند نبايد زياد روي آمادگيش حساب كنيم
ولي اي كاش توي خط حمله سانچز رو ميخريديم
آدریانورو فراموش کردید این فصل تو سمت چپ خط دفاعی نمایش خوبی داشت.کلا فکر نکنم تو خط دفاع مشکلی داشته باشیم.دیگه بدترین حالت ممکن این فصل بود که سه تا مدافع چپ(آبیدال ماکسول و آدریانو)+پویول که در پاره ای از فصل نبودندکه تو اونم تونستیم دوتا جام بگیریم.خوبی بارسا اینه که بازیکنا می تونند تو چند پست بازی کنن.باید به خط هافبک اندیشید که به نظر میان بین نیمکت و بازیکنای مثل ژاوی و اینیستا فاصله زیاد است.خرید سسک واقعا یه خرید عالی خواهد بود
![]()
مربی اسپانیایی از شاگردانش در بارسلونای بی خداحافظی کرد
سایت گل- لوئیس انریکه، مربی جوان دنیای فوتبال با اعضای بارسلونای بی خداحافظی کرد و بدین ترتیب آمادگی اش را برای آغاز دوره جدیدی در عرصه مربیگری اعلام نمود. این روزها خیلی ها او را در آستانه هدایت رم می دانند.
بازیکن سابق بارسلونا سه فصل موفق را برروی نیمکت مربیگری بارسای بی سپری کرد و در صحبتهایی اعلام کرد که حس می کند زمان جدایی فرا رسیده است.
انریکه در صحبتهایی گفت:« اگر فوتبالیست ها عمر کوتاهی در یک باشگاه پیش از پیوستن به تیم دیگری دارند، این عمر برای مربیان حتی کوتاهتر هم هست. زمانی که این کار را آغاز کردم، در انتظار چنین چیزی بودم. باید بگویم که سه سال خارق العاده را سپری کردم. تصمیم گرفتم که این دوره به پایان برسد. این را پیش از دریافت پیشنهادات کاری اعلام کرده بودم.خوشحالم و احساس افتخار می کنم، چون فکر می کنم که احترام زیادی را کسب کرده ام.»
او در ادامه در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوزتصمیم نهایی اش را نگرفته:« نمی دانم که در آینده چه کار خواهم کرد .می خواستم استراحت کنم .»
این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد احتمال حضور او برروی نیمکت مربی گری اتلتیکومادرید و رم به گوش می رسد. خود او اینطور می گوید:«با مدیران باشگاه رم در تماس بودم. پیشنهاد آنها پیشنهاد جذابی است. می دانم که آنها گزینه های متعددی را پیش رو دارند، دقیقا مثل من. پیش از تصمیم گیری باید همه چیز را درنظر بگیرم.»
علاوه بر لوئیس انریکه، نام دیدیه دشام و کارلو آنچلوتی هم در لیست نامزدهای هدایت رم دیده می شوند.
من که فکر می کنم پویول 1 ماه نشده میاد سر تمرین دور زمین میزنهکاپیتان آبی و اناری ها زیر تیغ جراحی؛ دوری 3 ماهه پویول از میادین![]()
خدا وکیلی اصلا نمیشه پویول رو مصدوم فرض کرد ولی امیدوارم به روزهای اوجش خیلی سریع برگرده .
.تقریبا نیمکت توی خط دفاعی تعطیله...کلا بارسلونا باید به جووناش بیشتر نگاه بکنه { و می کنه } و اگر بازیکن بزرگ زیاد بخره دیگه جوون های تیم بی روحیه میشن .آبيدال مياد وسط فونتاس هست و پويول هم احتمالا بعد از هفت هشت بازي برميگرده هر چند نبايد زياد روي آمادگيش حساب كنيم
باید تجربه کسب کنند این ها { یا اینکه قرضی برن یک تیم دیگه تا تجربه رو فول کنند}
دقیقا . ادریانو میتونه هم راست و هم چپ بازی کنه که این خودش یک امتیاز خیلی بزرگ هست.آدریانورو فراموش کردید این فصل تو سمت چپ خط دفاعی نمایش خوبی داشت
جدا از اینه ا خواستم بازم علاقه ام رو نسبت به افلای اعلام کنم چون تو بازی ها اگر دقت می کردید اصلا توپ رو از دست نمیده و به قول گواردیولا { افلای بازیکنی هست که می تونی با اطمینان توپ رو بهش بسپاری و مطمعا باشی که خراب نمیشه }
فکر کنم یکم دست کاری کردم صحبتش روولی مفهوم یکی بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)