توتي: هميشه بهدنبال شکستن رکوردها بودم
کاپيتان جالوروسي اعلام کرد همواره دوست داشته به دنبال شکست رکوردها يکي پس از ديگري باشد.
به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، فرانچسکو توتی در دیدار رم برابر چزنا با گل های که به ثمر رساند، توانست تا با 211 گل رکورد گلزنی با پیراهن یک تیم در رقابتهای سری آ ایتالیا را بشکند.
این رکورد پیش از این در اختیار "گونار نوردال" سوئدی بود که در دهه ۵۰ میلادی با پیراهن میلان توانسته بود 210 گل را وارد دروازه حریفان کند.
توتی در این خصوص گفت: همواره دوست داشتم برای یک باشگاه بازی کرده و رکوردها را یکی پس از دیگری بشکنم. زمانی که برابر این هواداران گل میزنم، شادیام دو برابر میشود. رم تبدیل به تیم کاملی شده و راه خود را پیدا کرده و قصد دارد همین راه را نیز ادامه دهد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لوئيس انريکه پس از برد پرگل مقابل چزه نا
جالوروسي در ديدار شب گذشته مقابل چزه نا در همان 9 دقيقه ابتدايي، سه بار دروازه حريف را باز کرد و اين مربي اسپانيايي معتقد است تيمش سرانجام فوتبال دلخواه او را به نمايش گذاشت.
لوئیس انریکه، سرمربی رم، بعد از پیروزی 5-1 تیمش مقابل چزه نا، نمایش تیمش را تقریبا بی عیب و نقص توصیف کرد.
جالوروسی در این دیدار در همان 9 دقیقه ابتدایی، سه بار دروازه حریف را باز کرد و این مربی اسپانیایی معتقد است تیمش سرانجام فوتبال دلخواه او را به نمایش گذاشت.
انریکه در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار امروز آسان به نظر می رسید زیرا ما تقریبا بی عیب و نقص بودیم. از نظر من، چزه نا تیم باکیفیتی است. ما در سطح بالایی بازی کردیم. فکر می کنم این فوتبالی بود که هر مربی ای دوست دارد تیمش به نمایش بگذارد."
توتی با گل هایی که در دیدار شب گذشته وارد دروازه حریف کرد، رکورد بیشترین گل زده برای یک باشگاه در سری آ را از آن خود کرد اما انریکه گفت در حال حاضر این دستاورد را جشن نخواهند گرفت زیرا باید روی دیدار سه شنبه شب مقابل یوونتوس در کوپا ایتالیا تمرکز کنند.
" آمارها خود گویای همه چیز هستند. او پیش از این هم نقطه مرکزی این تیم بود اما ما قصد نداریم جشنی بگیریم زیرا سه شنبه یک بازی مهم در پیش داریم."
رم با این پیروزی به رده ششم جدول سری آ صعود کرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید