تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

12

توتی کاملا به یک اسطوره تبدیل شد . اگر چه تا قبل از همین رکوردش هم همینطور بود .
    ولی دیگه هیچ شک و تردیدی توی این مسئله نیست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم بهترین بازیکنی که می تونست منطقه بازی رو عوض کنه توتی بود و هست .
    و فکر نمی کنم کسی توانایی چیپ گل کردن از پشت محوطه جریمه داشته باشه .
    همیشه رقابتش رو با دلپیرو دوست داشتم . اگر چه به نظرم دلپیرو همیشه یه سر و گردن پایین تر از توتی بود .

تنها نکته منفی که من توی توتی می دیدم این بود که توی بعضی صحنه های غیرفوتبالی کاملا خشن برخورد می کرد .
    متاسفانه مصدومیت های پشت سر همش هم جلوی خیلی از درخشش هاش رو گرفت .

امیدوارم دنیل ده روسی هم راه توتی رو پیش بگیره و از رم جدا نشه .
    ده روسی هم شباهت های زیادی به توتی داره تا این حد که ایتالیایی ها بهش می گن " توتی بور " .

لوییس انریکه هم کم کم داره نشون می ده حرف واسه گفتن زیاد داره . امیدوارم توی بازی های رو در رو با
    تیم های بزرگ مخصوصا جلوی یونتوس توی جام حذفی بتونه بازی خوبی ارائه کنه .

به شدت به سال های آینده ی این رم خوش بین هستم . اگر چه به کاپلو اعتقاد عجیبی دارم اما لوئیس انریکه هم از کم جایی نیومده .

نوستالژیک :

این عکس مربوط به بازی با رئال توی سنتیگو هست . هیچ وقت اون بازی رو فراموش نمی کنم .
    رم با یه بازی کاملا هوشمندانه 2-1 رئال رو برد .

گوشه ی تصویر هم عکس ایلاری بلازی همسر توتی هست که توی ورزشگاه بود .
    از عکس هایی هست که خیلی دوستش دارم .

+

محتوای مخفی: گلادیاتور...  

Last edited by Dr.FANOOS; 22-01-2012 at 21:23.

2. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

توتي: هميشه به‌دنبال شکستن رکوردها بودم

کاپيتان جالوروسي اعلام کرد همواره دوست داشته به دنبال شکست رکوردها يکي پس از ديگري باشد.

به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، فرانچسکو توتی در دیدار رم برابر چزنا با گل های که به ثمر رساند، توانست تا با 211 گل رکورد گل‌زنی با پیراهن یک تیم در رقابت‌های سری آ ایتالیا را بشکند.

این رکورد پیش از این در اختیار "گونار نوردال" سوئدی بود که در دهه ۵۰ میلادی با پیراهن میلان توانسته بود 210 گل را وارد دروازه حریفان کند.

توتی در این خصوص گفت: همواره دوست داشتم برای یک باشگاه بازی کرده و رکوردها را یکی پس از دیگری بشکنم. زمانی که برابر این هواداران گل می‌زنم، شادی‌ام دو برابر می‌شود. رم تبدیل به تیم کاملی شده و راه خود را پیدا کرده‌ و قصد دارد همین راه را نیز ادامه دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لوئيس انريکه پس از برد پرگل مقابل چزه نا

جالوروسي در ديدار شب گذشته مقابل چزه نا در همان 9 دقيقه ابتدايي، سه بار دروازه حريف را باز کرد و اين مربي اسپانيايي معتقد است تيمش سرانجام فوتبال دلخواه او را به نمايش گذاشت.

لوئیس انریکه، سرمربی رم، بعد از پیروزی 5-1 تیمش مقابل چزه نا، نمایش تیمش را تقریبا بی عیب و نقص توصیف کرد.
    جالوروسی در این دیدار در همان 9 دقیقه ابتدایی، سه بار دروازه حریف را باز کرد و این مربی اسپانیایی معتقد است تیمش سرانجام فوتبال دلخواه او را به نمایش گذاشت.
    انریکه در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار امروز آسان به نظر می رسید زیرا ما تقریبا بی عیب و نقص بودیم. از نظر من، چزه نا تیم باکیفیتی است. ما در سطح بالایی بازی کردیم. فکر می کنم این فوتبالی بود که هر مربی ای دوست دارد تیمش به نمایش بگذارد."
    توتی با گل هایی که در دیدار شب گذشته وارد دروازه حریف کرد، رکورد بیشترین گل زده برای یک باشگاه در سری آ را از آن خود کرد اما انریکه گفت در حال حاضر این دستاورد را جشن نخواهند گرفت زیرا باید روی دیدار سه شنبه شب مقابل یوونتوس در کوپا ایتالیا تمرکز کنند.
    " آمارها خود گویای همه چیز هستند. او پیش از این هم نقطه مرکزی این تیم بود اما ما قصد نداریم جشنی بگیریم زیرا سه شنبه یک بازی مهم در پیش داریم."
    رم با این پیروزی به رده ششم جدول سری آ صعود کرد.

کد:

4. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

احتمال حضور توتي در يورو 2012

چزاره پراندلي سرمربي تيم ملي ايتاليا در صحبتهايي اعلام کرده که فرانچسکو توتي ممکن است در رقابتهاي يورو2012 حضور داشته باشد.

این درحالی است که کاپیتان تیم رم در سال 2006 و اندکی بعد از قهرمانی تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی با فوتبال ملی خداحافظی کرد.
    اکنون پراندلی در صحبتهایی گفته:« در پایان فصل شرایط فیزیکی بازیکنان را مورد بررسی قرار خواهیم داد. ما فصل را بایک پروژه آغاز کردیم: اگر بازیکنان شخصیت خوبی داشته و در شرایط خوبی باشند، ما آنها را موردبررسی قرار خواهیم داد.»
    توتی در رقابتهای این فصل در 14 دیدار برای رم به میدان رفته و 4 گل برای تیم انریکه به ثمر رسانده. رم درحال حاضر در رده ششم جدول رقابتهای سری آ است.
    این درحالی است که روبرتو دونادونی، سرمربی آتزوری در رقابتهای یورو2008 تلاش زیادی کرد تا توتی را به تیم ملی ایتالیا بازگرداند ولی تلاش او بی فایده بود.
    ایتالیا در رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 با تیمهای کرواسی،جمهوری ایرلند و اسپانیا همگروه است

کد:

6. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

12

توتی از بازگشت به آتزوری دریورو2012 می گوید:هرگز نگو هرگز

مهاجم ایتالیایی برای بازگشت به تیم ملی ایتالیا، درها را به روی خودش بازشده می بیند

سایت گل- فرانچسکو توتی، اسطوره باشگاه رم احتمال بازگشتش به ترکیب تیم ملی ایتالیا برای رقابتهای یورو2012 را رد نکرده است
    چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا روز یکشنبه در صحبتهایی اعلام کرد که اگر توتی میزان آمادگی کنونی اش را تا پایان فصل حفظ کند، شانس حضور او در رقابتهای یورو2012 را بررسی خواهد کرد
    دراین میان توتی 35 ساله در صحبتهایی به آنسا گفت:« تیم ملی ایتالیا؟ هرگز نگو هرگز.باید ببینیم که در ماه می شرایط من به چه ترتیب خواهد بود. من واقعا خوشحالم که پراندلی هنوز من را مد نظر دارد.چون من رابطه خیلی خوبی با او دارم. من همیشه از او به عنوان یک مربی تعریف کرده ام و او کارهای بزرگی با تیم ملی ایتالیا انجام داده.»
    آخرین باری که توتی برای تیم ملی ایتالیا به میدان رفته بود، در فینال جام جهانی 2006 در آلمان بود.
    او اخیرا رکورد گلزنی در رقابتهای سری آ با پیراهن یک تیم را که پیش از این در اختیار گونار نوردال ، اسطوره میلان بود پشت سر گذاشت و توانست دویست و یازدهمین گلش برای رم را در دیدار با چزنا که با برد 1-5 جلوروسی همراه بود به ثمر برساند.

8. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه شود اگه شاهزاده برگرده تيم ملي. ايشالا يورو رو هم ميبريم اونوقت

امشب انگار شبكه 3 ميخواد بازي رو با يووه نشون بده. بازي قشنگي ميشه

10. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم به معنای واقعی کلمه گند زد! آفتابه سازی هم هم بود این رم رو میبرد
    تادی و کیائر به زیبایی هرچه تمام تر 3 تا کل تقدیم یووه کردن!!

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بازیهای رم رو ندیدم، ولی به نظرم توتی اگه بتونه در هر لحظه بازیشو در بالاترین سطح ممکن نگه داره می تونه Impact Player فوق العاده ای برای ایتالیا در یورو باشه، همون طوری که مثلا دل پیرو در جام جهانی 2006 بود. به نفع ایتالیاست که این بازیکن ها هر چه زودتر و بهتر روی فرم بیان.

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم چرا اينجوري ميكنه. 4-2 به كالياري ميبازه بعد 4-0 اينتر رو ميبره!!
    كلا بازي دست رم بود. درصد مالكيت توپ 66 براي رم بود و 657 پاس هم دادن!!
    همه عالي بودن. توتي با اينكه گل نزد ولي همه كاره بازي بود و بازي رو هرجور ميخواست ميگردوند
    اگه تيم اين فراز و نشيبش رو كم كنه سهميه ليگ قهرمانان دور از دسترس نيست ولي تا اينجا نتونسته

16. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تبریک میگم واسه بردتون
    تا حالا اینتر اینجوری له نشده بود

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یک بازی خیلی زیبا و حساب شده از رم ...

هر کاری خواستند توی بازی کردند ... توپ و میدان کاملا در اختیارشون بود ... اینتری ها بعد از اینکه عقب و عقب تر می افتادند !

کمتر حمله میکردند ... یه جورای از پیش بازنده بودند

+

ارایش بازیکنان رم به خصوص در خط دفاع بی شباهت به بارسلونا نیست!

20. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •