تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

گزارش روز: یوونتوس،17 گل دریافتی و رکوردی طلایی در اروپا

یوونتوس تنها تیم بدون شکست قاره اروپا است و این تیم از نظر دفاعی برترین تیم این قاره نیز هست .

سایت گل- در حالی وارد هفته سی و یکم رقابتهای این فصل سری آ ایتالیا ، می شویم که تیم آنتونیو کونته در این فصل تنها 17 گل را دریافت کرده که رکوردی کم نظیر است .

با بررسی وضعیت، می توان دریافت که تیم بارسلونا ،پس از 30 بازی لالیگا 22 گل دریافت کرده ، تیم بایرن مونیخ بعد از 28 بازی 18 گل دریافت کرده ، و تیم من سیتی از انگلیس 25 گل دریافت کرده ، بدین ترتیب این سه تیم از نظر خط دفاعی در لیگ خود کم ترین گل خورده را دارند .

اما در سری آ پس از 30 هفته برگزاری رقابتها، یوونتوس،تنها 17 گل را دریافت کرده است . این امر را عده ای تنها مدیون درخشش و سوپر واکنش های بوفون می دانند اما حقیقت این است که خط دفاعی یوونتوس بسیار منسجم بوده است .

بوفون ، بارزالی ، کیه لینی ، بونوچی م یتوانند خیال چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا را بابت خط دفاعی در یورو 2012 راحت کند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرارداد 35 ميليوني جيپ با يوونتوس

شرکت جيپ با امضاي قراردادي 35 ميليون يورويي براي 3 سال اسپانسر باشگاه يوونتوس شد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، از ابتدای فصل 13-2012 تبلیغ جیپ بر روی پیراهن باشگاه یوونتوس دیده خواهد شد. قراردادی که سودی 35 میلیون یورویی برای بانوی پیر ایتالیا در پی خواهد داشت.

بر اساس این قرارداد، تبلیغ جیپ روی پیراهن یوونتوس در تمامی مسابقه‌ها دیده که این موضوع شامل پیراهن تیم جوانان باشگاه نیز خواهد شد. از این پس تردد بازیکنان یوونتوس نیز به عهده جیپ است.

یوونتوس تنها تیم بدون شکست قاره اروپا است و این تیم از نظر دفاعی برترین تیم این قاره نیز هست .

کد:

پیش بازی پالرمو - یوونتوس؛ بانوی پیر در انتظار لغزش میلان

یوونتوس در حال حاضر تنها با دو امتیاز اختلاف نسبت به روسونری در رده دوم قرار دارند و مترصد لغزش رقیب هستند؛ البته آنها کار در رنزو باربرا کار ساده ای در پیش ندارند.

ترکیب احتمالی

ویویانو
    مونوس, میلانوویچ, لابرین
    پیسانو, میلیاچو, روکا, بارره تو, آکواه
    میکولی, بودان

بوفون
    لیششتاینر, بارزالی, کیه لینی, دی سیلیه
    ویدال, پیرلو, مارکیسیو
    په په, ماتری, ووچینیچ

پالرمو در دیدارهای اخیر مقابل یوونتوس آمار خوبی به جا گذاشته است اما ممکن است به دلیل غایبانی که در این دیدار خواهد داشت، نتواند آمار خوبش را ادامه بدهد. بوتولو موتی، سرمربی پالرمو، چهار بازیکن تیمش، آندره آ موتووانی (مدافع)، نیکلاس برتولو (هافبک) ماسیمو دوناتی و آبل ارناندز (مهاجم) را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

ضمن اینکه فدریکو بالزارتی و ماتیاس سیلوستره، دو مدافع ثابت تیم نیز به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب هستند و نمی توانند خودشان را به این دیدار برسانندو این به آن معناست که کارلوس لابرین و آفریه آکواه، دو بازیکن جوان تیم، این فرصت را خواهند داشت که در ترکیب اصلی تیم شان در این دیدار مهم به میدان بروند.

در مقابل یوونتوسی ها با ترکیب کامل راهی سیسیل می شوند و هیچ محروم یا مصدومی برای این دیدار ندارند.

بعد از بازی ضعیف مارکو بوریه لو در پیروزی 3-0 مقابل ناپولی، احتمالا او در دیدار مقابل پالرمو روی نیمکت خواهد نشست و ماتری به ترکیب اصلی برمی گردد.

آندره آ بارزالی، بازیکن سابق پالرمو هم در خط دفاعی در کنار جورجو کیه لینی قرار خواهد گرفت. سیمونه په په هم بعد از نیمکت نشینی در دیدار قبلی، در این دیدار از ابتدا به میدان می رود.

آیا می دانستید؟

- پالرمو در دیدار رفت 3-0 مقابل یوونتوس شکست خورد و به این ترتیب رکورد پیروزی های پیاپی این تیم مقابل بانوی پیر در عدد 4 متوقف شد.

- شاگردان موتی در دیدارهای خانگی این فصل 32 گل به ثمر رسانده اند که در کنار ناپولی، بهترین آمار در سری آ است.

- از زمان صعود به سری آ در سال 2004، در 13 رویارویی دو تیم، پالرمو 7 پیروزی، یک تساوی و 5 شکست به دست آورد.

- یوونتوسی ها آخرین بار در فوریه 2009 در رنزو باربرا به پیروزی رسیدند (2-0). دو گل این تیم را محمد سیسوکو و دیوید ترزگه به ثمر رساندند.

- لئوناردو بونوچی و الساندرو ماتری به تازگی قراردادی 5 ساله با باشگاه تورینی امضا کردند.

- شاگردان کونته در 15 دیدار خارج از خانه این فصل تنها 8 گل دریافت کردند.

کد:
    Last edited by MORINIO; 06-04-2012 at 18:46. دليل: تکمیل اخبار

2. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شرکت جيپ با امضاي قراردادي 35 ميليون يورويي براي 3 سال اسپانسر باشگاه يوونتوس شد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، از ابتدای فصل 13-2012 تبلیغ جیپ بر روی پیراهن باشگاه یوونتوس دیده خواهد شد. قراردادی که سودی 35 میلیون یورویی برای بانوی پیر ایتالیا در پی خواهد داشت.

بر اساس این قرارداد، تبلیغ جیپ روی پیراهن یوونتوس در تمامی مسابقه‌ها دیده که این موضوع شامل پیراهن تیم جوانان باشگاه نیز خواهد شد. از این پس تردد بازیکنان یوونتوس نیز به عهده جیپ است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

یوونتوس قهرمان میشه , خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها , یوونتوس قهرمان میشه , یوونتوس قهرمان میشه، لا لا لای لای لا لای لا لای , لا لا لای لای لا لای لا لای

5. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یووه سخت ترین بازی باقیمونده فصلش رو برد.. بازیهای بعدی به نسبت ساده تر هستن نسبت به بازیهای میلان.. الان یووه شانس اول قهرمانیه.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

یووه سخت ترین بازی باقیمونده فصلش رو برد.. بازیهای بعدی به نسبت ساده تر هستن نسبت به بازیهای میلان.. الان یووه شانس اول قهرمانیه.
    امیدوارم اینطور باشه ولی به نظر من بازیامون سختتره، ما با لاتزیو و رم بازی داریم که در حال حاضر به مراتب سختتر از بازی با اینتر هستن و هم اینکه بیشتر بازیای میلان با تیم های وسط جدوله که برد یا باخت دیگه براشون فرقی نداره!

بازیای یووه: لاتزیو چزنا رم نوارا لچه کالیاری آتالانتا
    بازیای میلان: کیه-وو جنوا بولونیا سیه-نا آتالانتا اینتر نوارا

9. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پيرلو: با نستا درباره حضور در يووه صحبت کردم

ورزش۳: هافبک ملي پوش بيانکونري از هم‌تيمي پيشين خود خواسته تا به يوونتوس بپيوندد. به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، قرارداد الساندرو نستا مدافع کهنه کار روسونری در پایان فصل با میلان به پایان می‌رسد. آندره پیرلو که تابستان گذشته به دلیل اتمام قراردادش با میلان، بر اساس قراردادی آزاد سن سیرو را به مقصد تورین ترک کرد،‌ علاقمند است تا نستا نیز راه او را در پیش بگیرد. پیرلو در این مورد گفت: بله، در این خصوص با نستا صحبت کرده‌ام ولی این اتفاق یک موضوع شخصی است. نستا باید خودش در این مورد تصمیم نهایی را بگیرد. او اکنون برای باشگاه بزرگی به میدان می‌رود و در پایان فصل می‌تواند تصمیم بگیرد که در آینده برای کدام تیم به میدان برود. باید صبر کنیم و ببینیم در پایان فصل چه اتفاق‌هایی می‌افتد. نستا که در جام جهانی 2006 آلمان به همراه تیم ملی ایتالیا به مقام قهرمانی دست یافته، در این فصل تنها 11 بازی برای روسونری به میدان رفته و بقیه دیدارها را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پيشنهاد جنجالي به کاواني

ورزش۳: سران يووه به دنبال آن هستند تا بازيکن اروگوئه اي ناپولي را به رختکن تيمشان بياورند. طبق گزارش منتشره در توتوسپورت سران یوونتوس به کاوانی پیشنهاد قراردادی جنجالی را ارائه کرده اند و حاضرند تاسالانه دستمزدی 4.5 میلیون یورویی به او پرداخته تا بتوانند او را به تورین ببرند. این درحالی است که یوونتوس در حال حاضر در صدر جدول سری آ قرار دارد و بعد از انجام 32 بازی در لیگ، هنوز شکست نخورده ولی این روزها انتقاداتی از نبود یک مهاجم باثبات دراین تیم به گوش می رسد. از همین رو جوزپه مارروتا، یکی از مدیران یووه درنظر دارد تا برای خرید مهاجم جدیدی برای این تیم دست به کار شود و نام کارلوس ته وز، لوئیس سوارس و جوزپه روسی به گوش می رسد. البته اکنون شنیده می شود که سران یووه تمرکز خود را برروی ادینسون کاوانی، ستاره اروگوئه ای ناپولی قرار داده و حاضر است تا سالانه دستمزد 4.5 میلیون یورویی به او بپردازد. این مبلغ، دو برابردستمزد کنونی این بازیکن 26 ساله است ولی تنها مانع موجود این است که آئورلیو د لائورنتیس، مبلغ 50 تا 60 میلیون برای فروش ستاره اش طلب می کند. البته یووه حاضر است تا میلوس کراسیچ و فلیپه ملو را برای کاستن از مبلغ قابل پرداخت به ناپولی، روانه این باشگاه کند. یوونتوس و ناپولی روز 20 می در فینال جام حذفی ایتالیا مقابل هم قرار می گیرند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض داويد آستوري در يک قدمي تیم يوونتوس

ورزش۳: روزهاي اخير در رسانه هاي ايتاليايي اخباري مبني بر علاقه باشگاه يوونتوس بر جذب داويد آستوري مدافع تيم کالياري که محصول جوانان ميلان است به گوش رسيد.به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر رنزو کانترتو مدیر برنامه های این مدافع جوان در مصاحبه ای با توتویووه به سوالات این خبرگزاری پاسخ داد. *آستوری مد نظر یووه .. حقیقت دارد؟! بله، به طور قطع اعلام میکنم که یووه برای جذب او ابراز علاقه کرده و این مسئله حقیقیت دارد. *تنها یووه به دنبال اوست؟! نه او از تیم های بسیاری در اروپا پیشنهاد دارد و تنها یووه نیست. *کالیاری می تواند او را به یکی از بزرگترین تیم های اروپا ترانسفر کند. بله او در 3 سال گذشته 100 بازی در سری آ انجام داده و بسیار با تجربه شده است و آماده حضور در تیم بزرگی همچون یوونتوس و سایر تیم هاست. روابط میان کالیاری و یووه بسیار عالی است این مسئله تاثیری دارد؟! بله، چرا که نه، یووه تیم بسیار بزرگی است و مدعی دو جام اصلی کوپا و اسکودتو است باید مسئولین باشگاه پس از پایان فصل و در ژوئن همه چیز را مشخص کنند هنوز چیزی رسما مشخص نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض تعجب دل‌پيرو از عدم پيشنهاد!

ورزش۳: مهاجم کهنه کار يوونتوس از اينکه رئيس باشگاه به او پيشنهاد تمديد قرارداد نمي‌دهد متعجب است. الساندرو دل‌پیرو در حال حاضر دو ماه از قراردادش با بیانکونری باقی مانده که به عقیده او سخت‌‌ترین دوران زندگیش است. او در دیدار هفته پیش یوونتوس و لاتزیو که به پیروزی 2 بر یک یووه انجامید، هفتصدمین بازی خود با پیراهن بیانکونری را انجام داد و گل پیروزی بخش تیمش را نیز وارد دروازه حریف کرد. آندره آنیلی در ماه اکتبر (مهر ماه) اعلام کرده بود این آخرین فصل حضور دل‌پیرو در یوونتوس است که این موضوع تعجب بازیکن مورد علاقه هواداران را به دنبال داشته است. دل‌پیرو در این مورد گفت: از حرف‌های آنیلی تعجب کردم ولی یک کاپیتان هیچ گاه نباید فراموش کند که چه وظیفه‌هایی در تیم دارد. یوونتوس اکنون مدعی قهرمانی در کالچو و کوپا ایتالیا است و من دوست ندارم با حرف‌هایم تمرکز تیم را بر هم بزنم. کاری که هیچ‌گاه در دوران ورزشی‌ام انجام ندادم. دل‌پیرو در این فصل تنها 6 بار در ترکیب اصلی یوونتوس به میدان رفته که بدون شک برای این بازیکن بسیار سخت بوده است. وی در این مورد نیز گفت: این سخت‌ترین فصل در دوران زندگی من است زیرا با حقایقی روبه‌رو شدم که هیچ اطلاعی از آن نداشتم. باید کمتر از حد تصورم به میدان می‌رفتم که این موضوع مرا ناراحت می‌کند. هیچ بازیکنی فکر نمی‌کند که روزی با او این‌گونه رفتار شده و به حاشیه رانده شود. البته من فکر می‌کنم اگر بازیکنی به جای تو وارد میدان شود بدان معنا است که شایسته‌ این کار بوده است. این موضوع نمی‌تواند مرا از جنگیدن برای بدست آوردن جایگاه ثابت در تیم ناامید کند. حضور در لیگ حرفه‌ای آمریکا چیزی بوده که همواره در مورد فصل آینده دل‌پیرو به گوش رسیده ولی این بازیکن اعلام کرد هنوز چیزی در این زمینه مشخص نیست.دل‌پیرو در پایان گفت: 30 ژوئن (9 تیر) قراردادم به پایان می‌رسد. نمی‌توانم آینده را پیش بینی کنم. این یک تغییر بزرگ در زندگی من خواهد بود که کمی از روبه‌رو شدن با آن احساس ترس می‌کنم زیرا ممکن است مجبور شوم خانه‌ام را ترک کنم. می‌خواهم با شرایط جدیدم کنار بیایم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ماتراتزي: قدرشناسي در فوتبال مرده است

ورزش۳: مارکو ماتراتزي، مدافع سابق تيم ملي ايتاليا در صحبتهايي به انتقاد از سران يوونتوس در قبال رفتاري که با الساندرو دل پيرو دارند پرداخته است. این درحالی است که انتظار می رود که دل پیروی 37 ساله در پایان رقابتهای این فصل سری آ ، بعد از تقریبا دو دهه درخشش برای یوونتوس این باشگاه را ترک کند و اخیرا اعلام کرده که از اینکه سران بینکونری به او امضای قرارداد جدیدی را پیشنهاد نکرده اند متعجب شده است. اکنون ماتراتزی هم به دفاع از دل پیرو برخاسته و در صحبتهایی اعلام کرده که الکس شایسته احترام بیشتری از سوی مسئولان تیم شهر تورین است. ماتراتزی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« این اصلا مرا متعجب نمی کند. قدرشناسی و حق شناسی در دنیای فوتبال چند سالی است که مرده. من فکر می کنم که الکس می تواند 20 سال دیگر برای یووه بازی کند که این اتفاقی تاریخی خواهد بود ولی مدیران یووه خیلی روشن و شفاف حرفشان را زده اند و دل پیرو هم احمق نیست.» دل پیرو در سال 1993 از پادووا به یوونتوس پیوست و هفته گذشته در بازی تیمش مقابل لاتزیو، هفتصدمین بازی اش با پیراهن بینکونری را انجام داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •