میلان نقطه عطفی برای من خواهد بود!
مارک همسیک در صحبت هایی اعلام که زمان پیروزی رسیده و احتمال انتقالش به میلان را رد نمی کند

سران میلان هرگونه انتقالی پیرامون هافبک ناپولی را تکذیب کرده اند اما به نظر نمی رسد که همسیک علاقه ای برای پیوستن به میلان ندارد و در مصاحبه ای اختصاصی با روزنامه پراودا اسلواکی به میلان هشدار دارد.
" این بسیار دشوار است که پیش بینی کنیم چه زمانی برای ترک کردن منابسب و درست است.من در ناپولی از چندیدن سال پیش رشد کرده ام"
" میلان ؟ ماسیمو آلگری و آدریانو گالیانی من را مورد ستایش خود قرار دادند و انتقال من به میلان می تواند نقطه عطفی در کارنامه حرفه ای گری من در فوتبال باشد.من جوان هستم اما هیچ چیزی برنده نشده ام و من باید بگویم زمان آن رسیده تا چیزهایی را برنده شوم و افتخار کسب کنم"
مالک باشگاه ناپولی اورلیو دی لوریانتیس اعلام کرده است که ناپولی یک سوپر مارکت برای تیم های دیگر نمی باشد و هافبک 23 ساله اسلواک آنها در این تابستان ناپ را ترک نخواهد کرد.همسیک گفته است که اگر او ناپوای را ترک کند می خواهد در ایتالیا بماند و قصد ندارد به هر نحوی به منچستر سیتی برود.
این بازیکن سابق برشا ادامه می دهد " دی لوریانتیس نمی خواهد من را بدهد؟ بله این درست است اما من فکر نمی کنم این چیز خاصی باشد من اغلب با او صحبت می کنم او مردی جالب و سخاوتمند است و هر چه شما می خواهید می توانید با او صحبت کنید"
" انتقال به کشوری دیگر ؟ من نمی خواهم از ایتالیا برم من به مدت 7 سال در اینجا بوده ام, ایتالیایی یاد گرفته ام و نامی برای خود دست پا کرده ام.من احساس خوبی دارم و احساس می کنم مناسب برای شیوه زندگی ایتالیایی هستم"
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!