تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 154 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان نقطه عطفی برای من خواهد بود!

مارک همسیک در صحبت هایی اعلام که زمان پیروزی رسیده و احتمال انتقالش به میلان را رد نمی کند

سران میلان هرگونه انتقالی پیرامون هافبک ناپولی را تکذیب کرده اند اما به نظر نمی رسد که همسیک علاقه ای برای پیوستن به میلان ندارد و در مصاحبه ای اختصاصی با روزنامه پراودا اسلواکی به میلان هشدار دارد.

" این بسیار دشوار است که پیش بینی کنیم چه زمانی برای ترک کردن منابسب و درست است.من در ناپولی از چندیدن سال پیش رشد کرده ام"

" میلان ؟ ماسیمو آلگری و آدریانو گالیانی من را مورد ستایش خود قرار دادند و انتقال من به میلان می تواند نقطه عطفی در کارنامه حرفه ای گری من در فوتبال باشد.من جوان هستم اما هیچ چیزی برنده نشده ام و من باید بگویم زمان آن رسیده تا چیزهایی را برنده شوم و افتخار کسب کنم"

مالک باشگاه ناپولی اورلیو دی لوریانتیس اعلام کرده است که ناپولی یک سوپر مارکت برای تیم های دیگر نمی باشد و هافبک 23 ساله اسلواک آنها در این تابستان ناپ را ترک نخواهد کرد.همسیک گفته است که اگر او ناپوای را ترک کند می خواهد در ایتالیا بماند و قصد ندارد به هر نحوی به منچستر سیتی برود.

این بازیکن سابق برشا ادامه می دهد " دی لوریانتیس نمی خواهد من را بدهد؟ بله این درست است اما من فکر نمی کنم این چیز خاصی باشد من اغلب با او صحبت می کنم او مردی جالب و سخاوتمند است و هر چه شما می خواهید می توانید با او صحبت کنید"

" انتقال به کشوری دیگر ؟ من نمی خواهم از ایتالیا برم من به مدت 7 سال در اینجا بوده ام, ایتالیایی یاد گرفته ام و نامی برای خود دست پا کرده ام.من احساس خوبی دارم و احساس می کنم مناسب برای شیوه زندگی ایتالیایی هستم"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هافبك آرسنال جايگزين پيرلو مي‌شود

باشگاه ميلان ايتاليا در راستاي جوان‌گرايي در اين تيم قصد دارد بازيکن جوان آرسنال را به خدمت بگيرد.

به نقل از کوريره دلو اسپورت، آرسن ونگر سرمربي آرسنال نيز از پيشنهاد ميلاني‌ها استقبال کرده و تا حدودي با انتقال وي به سن سيرو موافق است. آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان نيز علاقمند به شيوه بازي دنيلسون است و ابراز اميدواري کرده بتوانند تا پايان هفته اين برزيلي جوان را به جمع روسونري‌ها اضافه کند.
    ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان نيز معتقد است با جذب دنيلسون مي‌توانند تا حدي جاي خالي آندره پيرلو را پر کند که به تازگي راهي يوونتوس شده است.
    دنيلسون پيش از پيوستن به آرسنال در سائو پائولو حضور داشت و در آرسنال نيز در 96 بازي توانسته 6 گل براي توپچي‌ها به ثمر برساند.

کد:

4. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش روز : دانیلو هدف اصلی میلان

بنا به گزراش های رسیده از ایتالیا دانیلو در حال حاضر جای گانسو را در اولویت فهرست خریدهای تابستانی میلان گرفته است.

ماه های بسیاری است که مدیران میلان تمرکز خود را بر روی پائولو هنریکو گانسو نگه داشته اند اما در حال حاضر برای این لحظه به نطر می رسد اولویت ها تغییر کرده است و روسونری ها به دنبال دانیلو لوئیس دا سیلوا هستند.

به گزارش روزنامه گازتا دلا اسپورت ماکسی آلگری و آدریانو گالیانی علاقه بسیاری دارند تا یک هافبک راست که توانایی بازی به عنوان یک مدافع در جناح راست را دارند به خدمت بگیرند.

بسیاری معتقد هستند که این بازیکن 19 ساله بهترین بازیکن در فینال لیبرتادورس بوده است و سانتوس به لطف گل های نیمار و دانیلو بود که موفق شدند پس از 48 سال این جام را بالای سر برند و هدف جدید روسونری ها دانیلو می باشد.

دانیلو و گانسو در پست های مختلفی بازی می کند و همچنین قیمت های آن ها نیز متفاوت است.ارزش گانسو 21 ساله حدود 25-30 میلیون یورو می باشد و آخریت شایعات حاکی از آن هستند که میلان با سانتوس بر سر دانیلو به ارزش 10 میلیون یورو به توافق رسیده اند.

پیشنهاد اخیر بنفیکا ( 5 میلیون یورو ) برای خرید این بازیکن رد شد.بازیکنی که مالکیت او چند بخشی می باشد .37.5 درصد آن متعلق به سانتوس , 37.5 درصد دیگر متعلق به کمپانی DIS و در نهایت باقی مالکیت قرارداد این بازیکن متعلق به باشگاه سابق آمریکایی خود است.

همه چیز در تاریخ 5 جولای زمانی که فدراسیون فوتبال ایتالیا , FIGC بر سر افرایش سهمیه های بازیکنان غیر اروپایی در باشگاه ای ایتالیا برگزار می شود مشخص خواهد شد
    .

در حال حاضر هر باشگاه می تواند تنها یک بازیکن غیر اروپایی به خدمت بگیرد اما این یک سهمیه به دو سهمیه طی جلسه مذکور افزایش می باشد

کد:

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سانتوس : گانسو در ژانویه می تواند برود!

صحبت های جالب مالک سر سخت باشگاه سانتوس لوئیس آلوارو پیرامون گانسو و دانیلو..

این هافبک مهاجم برزیلی از مدت ها پیش است که هدف مورد علاقه و اصلی روسونری ها می باشد هر چند گزارش ها نشان می دهند که در حال حاضر اولویت ماکس آلگری برای تابستان نمی باشد او همچنان یکی از بازیکنانی است که میلان آرزوی داشتن او را در سر می پروراند.

گانسو با سانتوس قرارداد دارد و امروز مالک باشگاه سانتوس که اخیرا موفق به کسب جام لیبرتادورس پس از 48 سال شدند,لوئیس آلوارو دی اولیویرا ریبریو اعلام کرد که گانسو تا ژآنویه جایی نخواهد رفت.

او در مصاحبه به ESPN برزیل چنین گفت " من فکر می کنم گانسو حداقل تا پایان سال با ما خواهد ماند چرا که او این فرصت را خواهد داشت با سانتوس در جام باشگاه های جهان به قهرمانی در جهان برسد."

" ما او را تا 6 ماه اول سال نگه خواهیم داشت اما پس از آن من باید اعتراف کنم که او ممکن است تصمیم بگیرد در نقل انتقالات زمستانی ژانویه باشگاه را ترک کند"

این در حالی است که گانسو اخیرا صحبت هایش پیرامون اینکه نخست می خواهد مسی را در جام باشگا ها ی جهان شکست دهد در ژآنویه می خواهد به میلان برود را رد کرده است.

میلان همچنین تمایل دارد تا دانیلو 19 ساله برزیلی دیگر را نیز به خدمت بگیرد کسی که فصل عالی را با سانتوس سپری کرده است و میلان و بنفیکا او را می خواهند به هر حال به نظر می رسد او هم به مانند گانسو در تابستان جایی نخواهد رفت چرا که سانتوس قصد رقابت در جام باشگا های جهان را دارد , موقعیتی که پس از 48 سال نصیب آن ها شده است.

لوئیس آلوارو در پایان گفت " ما تنها یک پیشنهاد از بنفیکا دریافت کرده ایم و ما آن را به درستی رد کردیم و این چیزی بود که ما می خواستیم چرا که ما باید در جام باشگاه های جهان حضور یابیم و دانیلو بازیکن مهمی برای ما در این رقابت است"

به نظر می رسد از آنجایی که میلان نیز بیش از از این گفته شده بود در ژانویه گانسو را خریداری خواهد کرد با صحبت های گانسو که نخست می خواهد مسی را شکست دهد و در ژانویه به میلان نقل مکان کند ( هر چند که در صفحه شخصی خود آن را رد کرد) و صحبت های حال حاضر مالک باشگاه می توان به این نتیجه رسید که گانسو در ژانویه به میلان خواهد آمد چرا که این به نفع هر دو طرف می باشد.از طرفی میلان تردیدی که بر سر مصدومیت های پی در پی بر سر گانسو دارد برطرف خواهد شد و از آن طرف این بازیکن شانس حضور در جام باشگاه های جهان را خواهد داشت.

با این اوصاف چه کسی می تواند حدس بزند آقای ایکس در تابستان چه کسی می باشد؟

کد:
    !

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسپورتينگ ليسبون مدافع ميلان را به خدمت گرفت

اوگوچی اونیوو مدافع نیمکت نشین میلان به اسپورتینگ لیسبون پیوست

سایت گل – باشگاه اسپورتینگ لیسبون اعلام کرد اوگوچی اونیوو را از میلان به خدمت گرفته است.

ملی پوش آمریکایی که قراردادی سه ساله با اسپورتینگ به امضا رساند نیم فصل دوم سال گذشته را به صورت قرضی در توئنته بازی کرد.

اونیوو 29 ساله در سال 2009 از استاندارد لیژ به میلان پیوست اما نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند.

اونیوو در وب سایت اختصاصی اش گفت:" اسپورتینگ باشگاه بزرگی است که پیشینه پر افتخاری نیز دارد. می خواهم با اسپورتینگ فصل آینده عنوان قهرمانی لیگ پرتغال را کسب کنم."

" در میلان دوران اوج و افول زیادی را پشت سر گذاشتم. اکنون می خواهم در اسپورتینگ بار دیگر به اوج بازگردم."

انیوو ششمین خرید این فصل اسپورتینگ است. آنها پیش از این آندره کاریلو، آلبرتو رودریگس، ریکی فان ولفسوینکل، استین شارس و سانتیاگو آریاس را به خدمت گرفته بودند.

کد:

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این بهترین زمان زندگی حرفه ای من است

تیاگو سیلوا از دست آورد های اخیر خود بسیار خوشحال است

طی دوسال به لطف راهنمایی های لئوناردو و ماکس آلگری و البته الساندرو نستا ,تیاگو سیلوا به اعتقاد بسیاری از کارشناسان فوتبال به یکی از بهترین مدافعان فوتبال در جهان تبدیل شده است.

در طی این سال ها همه چیز برای تیاگو سیلوا هموار نبوده است. او تجربه شکست در اروپا و تنها پس از بازگشت به حانه در سال 2006 یعنی تیم فلومینزه برزیل دارد.او موفق شد با عملکر بسیار عالی که از خود به نمایش گذاشت سرانجام به میلان بپیوندد.

این ستاره 26 ساله به مطبوعات برزیلی گفت " این بهترین زمان زندگی حرفه ای من است, من حتی تجربه یکی از بدترین لحظات زندگی خود را دارم,من 6 ماه در بیمارستان بودم و هرگز فکر نمی کردم که بتوانم دوباره بازی کنم"

تیاگو زمانی که برای دینامو مسکو بازی می کرد بسیار بیمار بود.

شماره 4 برزیل در پایان اضافه کرد
    " امروز احساس می کنم که دیگر تمام شده است.من همیشه می خواستم خودم را به جایی برسانم و موفق شدم به فوتبال اروپا در یکی از بهترین تیم ها راه یابم.من همچنین از تجربه بازی در تیم ملی برزیل بسیار خوشحال هستم"

تیاگو سیلوا , الکساندر پاتو و روبینیو همه در ترکیب مانو منز در کوپا آمریکا حضور خواهند داشت و شما می توانید بازی گانسو و نیمار را در کنار برزیلی های میلان مشاهده کنید.اولین بازی برزیل در تاریخ 3 جولای آغاز خواهد شد.

کد:

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هافبك آرسنال جايگزين پيرلو مي‌شود

باشگاه ميلان ايتاليا در راستاي جوان‌گرايي در اين تيم قصد دارد بازيکن جوان آرسنال را به خدمت بگيرد.

به نقل از کوريره دلو اسپورت، آرسن ونگر سرمربي آرسنال نيز از پيشنهاد ميلاني‌ها استقبال کرده و تا حدودي با انتقال وي به سن سيرو موافق است. آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان نيز علاقمند به شيوه بازي دنيلسون است و ابراز اميدواري کرده بتوانند تا پايان هفته اين برزيلي جوان را به جمع روسونري‌ها اضافه کند.
    ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان نيز معتقد است با جذب دنيلسون مي‌توانند تا حدي جاي خالي آندره پيرلو را پر کند که به تازگي راهي يوونتوس شده است.
    دنيلسون پيش از پيوستن به آرسنال در سائو پائولو حضور داشت و در آرسنال نيز در 96 بازي توانسته 6 گل براي توپچي‌ها به ثمر برساند.

کد:
    اصلا خریدی خوبی نیست
    بازیکنی که توی آرسنال جا نداره چه جوری میخواد جانشین پیرلو باشه؟؟
    حالا اگر سمیر نصری رو میگفتن یه چیزی اما این بدرد نیمکت میلان هم نمیخوره
    نمیدونم این سایت ورزش 3 این خبرها رو از کجا میاره
    حتی مصاحبه های خیالی رو هم مینویسه

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آلگری پس از یک سال در همین روز

در اینجا می توانید مقاله ای اختصاصی که در میلان نیوز ایتالیا منتشر شده است را مشاهده کنید.

در انتهای فصل 2009-10 به دلیل عملکرد ضعیف لئوناردو این مربی قبل از آخرین بازی اش به عنوان سرمربی برای میلان خبر برکناری اش از این پست را شنید.

پس از آن نام های متفاوتی از جمله فیلیپو گالی ، مارکو فان باستن و حتی مارچلو لیپی بر سر زبان ها افتاد اما در نهایت مشخص شد که این ماسیمیلیانو آلگری است که انتخاب اصلی سران میلان است. آلگری که هرچند مربی پر آوازه ای نبود اما به دلیل انتخابش به عنوان بهترین مربی ایتالیا و همچنین صاحب سبک بودنش بسیاری از هواداران میلان را امیدوار کرد.
    این مربی در نهایت در ماه ژوئن به مقام سرمربی میلان نائل آمد و از آن روز بود که همه منتظر اولین بازی میلان بودند اما متاسفانه میلان در اولین بازی دوستانه اش در برابر واره زه با دو گل شکست خورد. البته این شکست به دلایلی از جمله نبودن جمعی از بازیکنان و همچنین اینکه آلگری در حال سرمربی گری اولین بازی اش بود می توانست توجیه شود و در مجموع نیز چندان جدی گرفته نشد.

در ادامه آلگری موفق شد با هماهنگ تر کردن تیم و نظم بخشیدن به خط دفاعی تیم را منسجم تر کند اما هنوز در بازی های پیش از فصل میلان نمی توانست به نتایجی که هواداران انتظار داشتند دست پیدا کند.
    ----

ماسیمو آلگری یک ماه قبل از شروع فصل جدید رقابت های ایتالیا در مصاحبه ای امیدوار کننده گفت قصد دارد نا 7 بازیکن جدید به تیم اضافه کند و قصد دارد با متحول کردن تیم پس از 7 سال میلان را فاتح سری آ کند.
    او به تمام حرف هایش عمل کرد در بدو کار با اضافه کردن یپس ، آملیا ، سوکراتیس ، بوآتنگ ، روبینیو ، زلاتان و ماریلونگو 7 بازیکن جدید به تیم اضافه کرد و سپس با خارج کردن بازیکنانی از جمله بوریلو ، هانته لار ، کالادزه و ... در تیم تحولی رو به جوان گرایی به عمل آورد . او همچنین با استفاده ی به جا از بازیکنان جوان همچون استراسر و مرکل نشان داد که راه برای پیشرفت بازیکنان تیم جوانان هیچگاه بسته نیست.

با توجه به اینکه میلان دارای مهاجمان توانمندی از جمله پاتو ، رونالدینیو ، ابراهیموویچ ، اینزاگی و روبینیو بود این مربی همیشه از سیستم هجومی 2-1-3-4 استفاده کرد و همیشه با تمام توان حمله کرد اما هیچگاه از دفاع غافل نشد و با هوشمندی تمام تیم میلان را به قدرت اول ایتالیا تبدیل کرد.

این مربی در ابتدای کار شرایط سختی را پشت سر گذاشت و به دلیل آنکه در هفته های ابتدایی نتایج ایده آلی کسب نکرد مجبور شد تا فشار بسیاری را تحمل کند اما پس از بازی با کیه وو در سن سیرو بود که تیم تقریبا به ثبات خود رسید و این هفته ها همان هفته هایی بود که آلگری پله های موفقیت را یکی پس از دیگری پشت سر می گذاشت و پس از پیروزی در برابر اینتر در دربی دلا مادونینا ( میلان در سه بازی قبلی موفق نشده بود اینتر را شکست دهد ) آن هم بدون حضور بازیکنانی همچون رونالدینیو ، پاتو و اینزاگی این آلگری بود که روی ابر ها قدم بر می داشت.

آلگری با اینکه سابقه ی درخشانی در عرصه ی مربیگری نداشت اما در فصلی که گذشت موفق شد بازیکنان بزرگی از جمله ابراهیموویچ ، روبینیو ، پاتو ، اینزاگی ، رونالدینیو ، کاسانو ، فن بومل ، نستا و ... را اداره کند و میلان را به قهرمانی سری آ برساند.

هرچند آلگری موفق نشد میلان را در جام قهرمانان صاحب منصب کند اما اینطور که گفته می شد رسیدن به جام قهرمانان هدف اول میلانی ها نبوده و آن ها در فصل بعدی به این هدف فکر می کنند.

اما به نظر می رسد آلگری که به نظر آمبروسینی یک کاپلوتی ( نیمه کاپلو - نیمه آنچلوتی ) است و به گفته ی پاتو یک برنده ی تمام عیار است آمادگی این را دارد تا میلان را در فصل آینده به رویای همیشگی اش ( که البته بار ها به آن رسیده ) یعنی جام قهرمانان برساند اما در حال حاضر او در فکر پیروزی در سوپر کاپ ایتالیا و برنده شدن مجدد در برابر اینتر است . اینتری که هیچگاه موفق نشده حتی به آلگری گل بزند.

این مربی در فصل آینده کاندیدای اول کسب جایزه ی اسکار بهترین مربی ایتالیا ، کسب جایزه ی سرمربی طلایی ( مدافع عنوان ) و کسب عنوان بهترین مربی ایتالیا ( مدافع عنوان ) است.

آلگری نشان داد که چه مربی باهوشی است و چه توانایی هایی دارد به همین دلیل بود که او توانست در مدت کوتاهی خود را به بالاترین سطح فوتبال جهان برساند و این چنین است که گفته می شود یک سال فرصت برای اینکه یک مربی نشان دهد چه توانایی دارد کافی است.

کد:
    ================================================== ============
    واقعا سطحش مربی گریش خیلی بالاست به نظرم چیزی از مربیهای درجه 1 اروپا کم نداره
    همون بازی اول که توی جام خوان گامپر با بارسا بازی کرد که کتشو در اورده بود و با حرارت داشت تیمو کچ میکرد فهمیدم مربی پر تلاشیه
    از نیم فصل به بعد هم با اومن فن بومل و کاسانو از جلو تیم ها رو پرس میکرد کاری که منجر شد میلان توی نیم فصل فقط 7 تا گل بخوره!!!
    فقط یکم محتاط و محافظه کاره
    اگر بتونن یه هافبک خوب مثل نصری یا فابرگاس براش بگیرن بااضافه یه بال تهاجمی مثل گرث بیل میتونه تا فینال اروپا پیش بره
    Last edited by H A M A S; 30-06-2011 at 15:13.

16. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب گالیانی برای صحبت با ایجنت سمیر نصری وارد فرانسه شده
    امیدوارم آقای ایکس نصری باشه چون خود گالی هم گفته بود ایکس من از طرفهای فراسنه یا آرژانتین هست
    واقعا چند ساله دوست دارم این بازیکن رو توی سن سیرو ببینیم!

18. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نصری؟ میلان از پاریس بازدید کرده است

آدریانو گالیانی در فرانسه بوده است و گزارش ها می گویند ممکن است برای انتقال احتمالی نصری باشد.

نام نصری به ندرت در روزنامه ها ایتالیایی و رسانه ها آمده است اما امروز کوریره دلا اسپورت در گزارشی اعلام کرد احتمال می رود که سمیر نصری آقای ایکس باشد.

به گزارش کوریره دلا اسپورت نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی در روز سه شنبه در پایتخت فرانسه , پاریس بود و گفته می شود که جدا از مسائل کاری ( اسپانسر) گالیانی به برخی از مسائل نقل و انتقالاتی نیز پرداخته است.

در سال 2008 گالیانی در مشابه چنین حرکتی یک سفر به فرانسه داشت تا از انتقال متیو فلامینی مطمئن شود و پیش قراردادی را امضا کند.

گزارش شده است که میلان به دنبال این بازیکن 24 ساله می باشد کسی که قراردادش در انتهای فصل آینده به اتمام خواهد رسید و اگر قرارداد خود را تمدید نکند آرسنال ممکن است او را قبل این که در یک انتقال آزاد از دست بدهد به فروش برساند.

البته میلان در جذب این بازیکن رقابت سختی را با اینتر و منچستر یونایتد دارد.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •