تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 80 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به نظر میرسه که با رفتارای من سیتی باید اومدن بوآتنگ رو کنسل شده بدونیم . امیدوارم گزینه ی دوم که الکس هست رو بتونن بدون مشکل بیارن .

انتقاد شدید رومنیگه از منچسترسیتی

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- مدیر اجرایی بایرن مونیخ کارل هاینس رومینگه زبان به انتقاد از تیم منچستر سیتی گشود و از آن ها به دلیل امتناع کردن از مذاکرات در مورد انتقال جروم بواتنگ و امکان ندادن به این بازیکن آلمانی برای بازی در لیگ قهرمانان اروپا ، ابراز نارضایتی کرد.
    جروم بواتنگ به قراردادی به مبلغ 10 میلیون تابستان سال گذشته از هامبورگ به منچستر سیتی پیوست و در طی این مدت دچار مصدومیت های طولانی شد. این امکان وجود دارد که منچستر سیتی برای آنکه ضرری متوجه ان ها در خصوص این بازیکن نشود یا به نحوی از بار ضررها بکاهد ، می خواهند با مبالغ سنگین بایرن مونیخ را وادار به جبران ضرر خود کند.
    کارل هاینس رومینگه که از کارهای تیم منچستر سیتی عصبانی است گفت : تیم سیتی در حال استفاده از نقشه و روش هایی خاص برای انجام این نقل و انتقال می باشد و ان ها حتی اگر ما بخواهیم در این مورد با آن ها تماس برقرار کنیم پاسخ گوی ما هم نمی باشد و جوابمان را نمی دهند.
    منچستر سیتی در بازار نقل و انتقال دو مدافع را به تیم خود اضافه کرد و رومینگه در ادامه ی حرف های خود افزود " من فکر می کنم تیم منچستر سیتی 45 بازیکن تحت قرارداد دارد و برای انجام مسابقات فقط این تیم مجاز به استفاده از 25 بازکن برای انجام بازی می باشد، اگر درست بگویم آنها 127 میلیون خرج کرده اند و یوفا باید با این گونه کارهای منچستر سیتی برخورد قاطعانه کند."
    گفتنی است که گری کوک مدیر منچستر سیتی فاش کرده است که باشگاه جلساتی را در مورد خرج و مخارج با یوفا انجام داده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن : معلوم نیس برنامه ی این سیتی لعنتی چیه آخر ؟ کلیچی و استفان ساویچ رو توی همون پست خریده اما بازم سر بوآتنگ داره بازی درمیاره .
    البته من سیتی حرفای رومنیگه رو قبول نداره و میگه ما هیچ تماسیشون رو بدون پاسخ نذاشتیم و حتی جلسات رو در رو هم داشتیم با هم .

Manchester City return the favour by taking a swipe at Bayern Munich concerning the potential transfer of Jerome Boateng
    کد:
    ... به هر حال امیدوارم هر چی که به نفع بایرن هست اتفاق بیفته . الکس رو هم بتونن بگیرن .

----------------------------------------------------

بازی دوستانه /
    بایرن مونیخ ۴ تیم ملی قطر ۲

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- تیم فوتبال بایرن مونیخ که اردوی آمادگی قبل از فصل قرار دارد موفق شد در یک دیدار دوستانه بر تیم ملی قطر غلبه کند. این بازی در کمپ ترنتینو برگزار شد. بایرن در ابتدای نیمه دوم با هفت تغییر وارد میدان شد.

بازیکنان بایرن مونیخ :
    نویر(۴۶بوت) ، رافینیا(۴۶کوز) ، فن بویتن ، بادشتوبر(۴۶پرانیچ) ، لام(۴۶کنتنتو) ، کروس(۴۶تیموشچک) ، لوییس گوستاوو ، روبن(۴۶آلابا) ، مولر(۶۰اویچ) ، ریبری ، گومز(۴۶پترسن)

گلها برای بایرن مونیخ:
    ۱:۰ فن بویتن(۷) ، ۲:۰ توماس مولر(۳۴) ، ۳:۰ پترسن(۵۷) ، ۴:۱ اولیچ(۸۳)

گلها برای قطر:
    ۳:۱ کوینتانا(۶۷) ، ۴:۲ رازارک(۸۵)

تعداد تماشگار : ۴۰۰۰ نفر

کد:
    پ.ن : امیدوارم هر چه زودتر یه فکر خفن برا دفاعمون بکنن . درسته بازی دوستانس اما دیگه از قطر ۲ تا گل خوردن .... پترسن هم که دمش گرم، داره خوب کار میکنه .

----------------------------------------------------

و یه خبر خوش ...

الیور کان برای بار دوم داماد شد

به گزارش نشریه بیلد، الیور کان، دروازه بان سابق بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان برای بار دوم ازدواج کرد.
    کان 42 ساله روز گذشته در خانه ویلایی اش در جنوب مونیخ و در جشنی کوچک که تنها خویشاوندان نزدیک شان حضور داشتند، با "اسونیا"ی 29 ساله ازدواج کرد.
    کان در سال 2009 از همسر سابقش، سیمونه جدا شد. حاصل ازدواج قبلی الیور، دو فرزند 6 و 8 ساله بودند.

.

2. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

دی جی فرانک ریبری...

کد:

4. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلکس هم در رادار کهکشانی های مادرید .... !!!

بعد ازینکه طرحها و پیشنهادهای بایرن برای به خدمت گرفتن بواتنگ به شکست انجامید، بایرن برای مدافع جایگزینش شرایط آلکس را جدی تر بررسی می کند اما در این مسیر هم رقیبی برای بایرن پیدا شد.
    به نظر می رسد بایرن برای استخدام این مهره دفاعی ۲۹ ساله باید با رئال مادرید رقابت کند. طبق درخواست ژوزه مورینیو که زمانی مربی آلکس بود رئال مادرید نیز به تیمهای خواهان این برزیلی پیوست
    کد:
    پ.ن : اون از کونترائو . اینم که این . ای لعنت ...

------------------------------------------------------

پایان اردوی آماده سازی در کمپ ترنتینو

بایرن پس از اتمام اردوی تمرینی خود در ایتالیا به مونیخ بازگشت.
    یوپ هاینکس که بسیار شادمان و خندان بود در مورد اردوی ترنتینو گفت : این یک کمپ تمرینی بسیار خوب بود. من فکر می کنم ما اولین پی ریزی را برای فصل جدید بنا کردیم. هفته آینده ما مجددا تمرینات را به سختی ادامه خواهیم داد. فیلیپ لام کاپیتان بایرن هم با ابراز رضایت از اردوی تیمش گفت : این شروع از شروع سال قبل بهتر و متفاوت تر بود چون سال قبل اغلب بازیکنان به دلیل حضور در جام جهانی در آغاز تمرینات حضور نداشتند اما امسال همه از آغاز بودند و تمرینات با حضور همه بازیکنان آغاز شد. ما یک آماده سازی بسیار خوب داشتیم.
    بایرن در این اردو دو دیدار تدارکاتی نیز برگزار کرد که به ترتیب با نتایج ۱۵-۰ منتخب ترنتینو و ۴-۲ تیم ملی قطر راشکست داد.
    کد:

.

6. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کریستین نرلینگر: 99 درصد هواداران بایرن از نویر حمایت می کنند

کریستین نرلینگر مدیر ورزشی بایرن مونیخ معتقد است اکثر هواداران بایرن طرفدار مانوئل نویر دروازه بان جدید این تیم هستند.
    تعدادی از طرفداران بایرن مونیخ به حضور نویر در این تیم اعتراض کردند و حتی در اردوی تدارکاتی این تیم با بنر های ضد نویر با او برخورد کردند.
    نرلینگر می گوید:" 99 درصد هواداران بایرن از نویر حمایت می کنند. همیشه تعدادی از هواداران ممکن است از یک بازیکن خوششان نیاید اما نمی توان این موضوع را به همه تعمیم داد."
    نرلینگر همچنین در مورد وضعیت بایرن در فصل آینده گفت:" بعد از یک فصل ناامید کننده اکنون به قهرمانی در بوندسلیگا فکر می کنیم."
    "می خواهیم با تقویت خط دفاعی خود و همچنین داشتن نویر در درون دروازه فصل خوبی را پشت سر بگذاریم. با بازیکنانی که در اختیار داریم بایرن فصل آینده یکی از قوترین تیم های بوندسلیگا خواهد بود.
    کد:
    پ.ن : هر جا رو من دیدم ملت تو کف بودن که چجوری میشه کسی به جذب بهترین دروازه بان دنیا برای تیمش اعتراض کنه . بهر حال امیدوارم این اولتراها هم تا قبل از شروع لیگ خودشون رو خالی کنن که اونموقع دیگه کاری بش نداشته باشن .

.

8. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب از قرار معلوم گزینه جدید برای خط دفاعی بایرن پیدا شده

به گفته سایت TZ
    بایرن گفتگو ها خود را با مقامات لیون برای خرید Dejan Lovren مدافع ملی پوش و کرواسیایی این تیم آغاز کرده است.این بازیکن 22 ساله با 188 قد مدافع میانی میباشد و امسال نیز در تیم لیون خوش درخشیده است.وی 8 بازی ملی دارد

10. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

خب از قرار معلوم گزینه جدید برای خط دفاعی بایرن پیدا شده

به گفته سایت TZ
    بایرن گفتگو ها خود را با مقامات لیون برای خرید Dejan Lovren مدافع ملی پوش و کرواسیایی این تیم آغاز کرده است.این بازیکن 22 ساله با 188 قد مدافع میانی میباشد و امسال نیز در تیم لیون خوش درخشیده است.وی 8 بازی ملی دارد
    سلام،

لوورن میتونه یه گزینه ی ایده آل واسه هر تیمی تو سطح اول اروپا باشه؛

مثل اینکه چند وقت پیش هم لیورپول دنبالش بود؛

اینجا هم تو تاپیک لیورپول یه پستی راجع بهش دادم:

کد:

12. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداکنه بالاخره یکیو بخرن
    من که راضیم دیگه برن ماتئوس و برمه و اوگنتالرو از بازنشستگی دربیارن بزارنشون خط دفاع عوضش مفتی مفتی گل نخوریم

14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لوورن هم گزینه ی بدی نیس به نظر . بخصوص اینکه جوون هم هست و جای پیشرفت زیادی داره .
    این فیلم عملکردش تو بازی لیـون - رئال مادرید :
    کد:
    اونوقت یعنی بایرن الکس رو بیخیال شد ؟ اگه بشه جفتشون رو آورد تو تیم (که از بایرن بعیده) دیگه فوق العاده میشه .

.

16. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم امیدوارم تکلیف این دفاع هر چه سریعتر معلوم بشه .
    +
    توی سایت کانون هواداران مطلبی درباره ی امره چن بازیکن تیم نوجوانان المان و بایرن نوشته شده بود
    کد:
    من بازی المان و مکزیک رو دیدم انصافا چند بازیکن عالی بودند . این امره چن به نظرم می تونه ترکیبی از بالاک و شواینی بشه .
    به جز امره چن . مهاجم تیم یسیل هم عالی بود . امیدوارم توی انتقالشون به تیمهای بزرگسال عجله نکنند .

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هم امیدوارم تکلیف این دفاع هر چه سریعتر معلوم بشه .
    +
    توی سایت کانون هواداران مطلبی درباره ی امره چن بازیکن تیم نوجوانان المان و بایرن نوشته شده بود
    کد:
    من بازی المان و مکزیک رو دیدم انصافا چند بازیکن عالی بودند . این امره چن به نظرم می تونه ترکیبی از بالاک و شواینی بشه .
    به جز امره چن . مهاجم تیم یسیل هم عالی بود . امیدوارم توی انتقالشون به تیمهای بزرگسال عجله نکنند .
    تیم زیر 17سال آلمان که ماشین گلزنی بود. 24گل زدن فکر کنم.
    یسیل که لورکوزن تا 2016 باهاش قرارداد بست و نذاشت آرسنال مفت خور بگیرتش
    جز همین امره چن (کان نیست؟) کس دیگه ای عضو بایرن بود؟
    جالب اینجاست که بازیکنهای 16-17 ساله ای که تمام عمرشون رو تو آلمان بودن و همون جا هم پرورش پیدا کردن، باز یه عده پیدا میشن میگن آلمانی نیستن و آلمان به خاطر کمبود بازیکن میره اینا رو میاره فردای بازی آلمان - مکزیک رفتم تو سایت گل، چه نظراتی پایین گزارش بازی بود!!
    همین یسیل، باباش مجبور شده تاکید کنه که واسه آلمان بازی خواهد کرد، چون مثلا میگن ترکه (چرا نمی فهمن ملیت با نژاد فرق داره!؟)

اونی که بولد کردم به این تاپیک ربطش میده

20. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •