سلام
دوستان منچستر کاری واسه گلرمون نکرده؟
اسنایدر میاد الدترافورد؟
ممنون
سلام
دوستان منچستر کاری واسه گلرمون نکرده؟
اسنایدر میاد الدترافورد؟
ممنون
بحث این نیست که قشنگ لباس قشنگ نیست.بحث اینکه به منچستر نمی اد .
الان تو اون ارم باشگاه رو بذار کنار.این لباس رو ببینی , واقعا یک درصد فکر می کنی که لباس منچستر باشه ؟
بابا ما شیاطین سرخیم نه شیاطین ابی و سیاه![]()
لباس خیلی قشنگه اما ...
Sneijder, Nasri, Modric, Young, Sanchez, Neymar, Hazard
باز هم سایت باشگاه اسامی این ها رو اعلام کرده اما خبری از قرار داد جدید نیست
اگه صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه میکردید حتما خیلی خبرها رو میخوندید....دوستان منچستر کاری واسه گلرمون نکرده؟
اسنایدر میاد الدترافورد؟
واسه گلر که دخه ا تقریبا قطعی هست و جای ون در سار خواهد اومد....اسنایدر هم مقداری حضورش کمرنگ شده به دلیل قوت گرفتن خبر اومدن پاستوره و یا لوکا مودریچ....اما هنوز سایت باشگاه از اسنایدر به عنوان جانشین اسکولز نام میبره...بعد اون باخت تحقیر امیز مقابل بارسا همه مثل شما منتظر حرکات انفجاری فرگوسن هستیم
چرا به احتمال زیاد دی گئا با دی خئا یا ده یا یا ده خیا( اینا همه یکی ان ) سال دیگه گلر منچستر.
اشنایدر هم به نظره من یونایتد بیا نیستاما فکر می کنم ما در هر صورت یه هافبک وسط بخریم. چرا ؟ چون الان داریم گیبسون رو می فروشیم.
خودم فکر می کنم بالاخره از بین اشنایدر و مودریچ و پاستوره و همسیک و رادول یکی رو می خریم . اما اشنایدر ....
در هر صورت امید داریم...
همشیک که گفته میشه میلانی هست امسال....
چشم بسته غیب میگیا
خوب وقتی اسکولز نیست گیبسون داره فروخته میشه مشخصا یعنی داریم بازیکن خط میانی میخریم دیگه...کی بازی سازی کنه؟حتما کریک؟
از بین اسنایدر و مودریچ و پاستوره یکی حتما اومدنی هست از اون سمت رودول و یانگ هم میان....من دلم با سانچز هست
من میگم....اسنایدر(یا پاستوره...البته بیستر اسنایدر چون ضربه کاشته خوب میزنه و تیمی که تو انگلیس کاشته زن داشته باشه یه برگ برندس)+اینکه بربا رو بدیم به تاتنهام +مبلغی پول مودریچ رو بیاریم....و سانچز رو....یانگ هم بیاد عالی میشه چون تمام فصل نانی و والنسیا نمیتونن وینگر بایستند و با اومدن یانگ بازی چرخشی بهشون میفته...هرچند رونی هم میتونه وینگر بازی کنه
اخه برادر من اینطوری نیست که یه بازیکن رو همینطوری بدیم با پول بعد یکی دیگه رو بگیریماگه اینطوری بود الان مثلا کریک رو با پول می دادیم ژاوی می گرفتیم
![]()
نیمار دیشب بعد بازی گفته که از دو تیم جزیره پیشنهاد داره.بعد گفته که من نمی دونم که می خوام به یونایتد برم یا چلسی اما قدم زدن تو لندن رو دوست دارم و این حرفها ( بابا کل اروپا رو تو یک ساعت می شه دید . تو بیا منچستر خودم کولت می کنم می برم لندن هم نشونت می دم)
پاستوره هم اخبار عجیب غریبی در موردش هست . 50 میلیون واسه یه بازیکن ؟ اونم منچستر. خنده دار ترین خبر دنیاست . منچستر در عرض 20 سال گذشته کلا 150 میلیون پوند خرج کرده . نمی شه انتظار داشته باشیم ترک عادت کنه![]()
با این حال من امید دارم همچنان.
خیلی جالبه هدفهای مشترکمون با چلسی خیلی زیاده . بعد ارسنال و بعدش لیوپول ... راستی هفته پیش یانگ اعلام کرد که بعد بازی تیم ملی می گم که به کدوم تیم می رم . هنوز منتظریم ....
این لباس دوممون نیست... چون اعلام رسی از سوی باشگاه نشده... من فکر کنم این یکی از طرح های طراحاست پیشنهادی برای پیراهن دوم یونایتد... اتفاقا چند وقت پیش من این طرح رو اگه اشتباه نکنم تو تاپیک فیفا دیده بودم که فایل دانلودی لباس یونایتد برای فیفا 11 بود.
البته به عنوان یه اینتری از پیراهن آبی مشکی همیشه استقبال کردم!
+
از این طرح، لباس های فیک تو اینترنت پره... مثلا نمونش لینک پایین. کلا تا زمانی که فروشگاه باشگاه پیراهن نیومد، باور نکنید...
البته کلا به نظرم نایک طراحی لباساش خوبه... خصوصا سر لباس فصل پیشمون که پیراهن باشگاه یقه دار شد و طرح ساده و شیکی بود یا پیراهن بارسا که انصافا خوشکل بود... پیرهن همین فصلمون هم با کمترین تفاوت خداییش قشنگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه طراحی های آدیداس واسه ورلد کاپ کلا نظرم رو راجع به آدیداس عوض کرده... البته نایک هم سر پیراهن این فصل بارسا و اگه اشتباه نکنم میلان واقعا گند زده! خصوصا بارسا که به نظرم یکی از زشت ترین پیراهن های ورزشی ای هست که به عمرم دیدم (البته با کمال احترام به هوادارای این تیم).
به هر حال..
یاعلی
با اینکه استقلالی هستم و اینتر هم دوست دارم اما از این پیراهن دوم به رنگ ابی بدم میاد .همون سفید خیلی بهتره.
عزیز من از خودم نمیگم که...اخه برادر من اینطوری نیست که یه بازیکن رو همینطوری بدیم با پول بعد یکی دیگه رو بگیریماگه اینطوری بود الان مثلا کریک رو با پول می دادیم ژاوی می گرفتیم
![]()
اکثر سایت ها من جمله سایت خود باشگاه تو بخش شایعات این مسئله رو بیان کرده که ممکنه بربا به خونش برگرده+مبلغی پول مودریچ یونایتدی بشه...اخه میگن کراوچ هم میخوان بفروشن با 11میلیون پوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)