تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 186 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

دوستان منچستر کاری واسه گلرمون نکرده؟

اسنایدر میاد الدترافورد؟

ممنون

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بحث این نیست که قشنگ لباس قشنگ نیست.بحث اینکه به منچستر نمی اد .
    الان تو اون ارم باشگاه رو بذار کنار.این لباس رو ببینی , واقعا یک درصد فکر می کنی که لباس منچستر باشه ؟
    بابا ما شیاطین سرخیم نه شیاطین ابی و سیاه
    لباس خیلی قشنگه اما ...

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

4. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

Sneijder, Nasri, Modric, Young, Sanchez, Neymar, Hazard

باز هم سایت باشگاه اسامی این ها رو اعلام کرده اما خبری از قرار داد جدید نیست

اسنایدر میاد الدترافورد؟
    اگه صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه میکردید حتما خیلی خبرها رو میخوندید....
    واسه گلر که دخه ا تقریبا قطعی هست و جای ون در سار خواهد اومد....اسنایدر هم مقداری حضورش کمرنگ شده به دلیل قوت گرفتن خبر اومدن پاستوره و یا لوکا مودریچ....اما هنوز سایت باشگاه از اسنایدر به عنوان جانشین اسکولز نام میبره...بعد اون باخت تحقیر امیز مقابل بارسا همه مثل شما منتظر حرکات انفجاری فرگوسن هستیم

6. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

سلام

اسنایدر میاد الدترافورد؟

ممنون
    چرا به احتمال زیاد دی گئا با دی خئا یا ده یا یا ده خیا ( اینا همه یکی ان ) سال دیگه گلر منچستر.
    اشنایدر هم به نظره من یونایتد بیا نیست اما فکر می کنم ما در هر صورت یه هافبک وسط بخریم. چرا ؟ چون الان داریم گیبسون رو می فروشیم.
    خودم فکر می کنم بالاخره از بین اشنایدر و مودریچ و پاستوره و همسیک و رادول یکی رو می خریم . اما اشنایدر ....
    در هر صورت امید داریم...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

همشیک که گفته میشه میلانی هست امسال....
    چشم بسته غیب میگیا
    خوب وقتی اسکولز نیست گیبسون داره فروخته میشه مشخصا یعنی داریم بازیکن خط میانی میخریم دیگه...کی بازی سازی کنه؟حتما کریک؟
    از بین اسنایدر و مودریچ و پاستوره یکی حتما اومدنی هست از اون سمت رودول و یانگ هم میان....من دلم با سانچز هست
    من میگم....اسنایدر(یا پاستوره...البته بیستر اسنایدر چون ضربه کاشته خوب میزنه و تیمی که تو انگلیس کاشته زن داشته باشه یه برگ برندس)+اینکه بربا رو بدیم به تاتنهام +مبلغی پول مودریچ رو بیاریم....و سانچز رو....یانگ هم بیاد عالی میشه چون تمام فصل نانی و والنسیا نمیتونن وینگر بایستند و با اومدن یانگ بازی چرخشی بهشون میفته...هرچند رونی هم میتونه وینگر بازی کنه

9. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اخه برادر من اینطوری نیست که یه بازیکن رو همینطوری بدیم با پول بعد یکی دیگه رو بگیریم اگه اینطوری بود الان مثلا کریک رو با پول می دادیم ژاوی می گرفتیم
    نیمار دیشب بعد بازی گفته که از دو تیم جزیره پیشنهاد داره.بعد گفته که من نمی دونم که می خوام به یونایتد برم یا چلسی اما قدم زدن تو لندن رو دوست دارم و این حرفها ( بابا کل اروپا رو تو یک ساعت می شه دید . تو بیا منچستر خودم کولت می کنم می برم لندن هم نشونت می دم )
    پاستوره هم اخبار عجیب غریبی در موردش هست . 50 میلیون واسه یه بازیکن ؟ اونم منچستر. خنده دار ترین خبر دنیاست . منچستر در عرض 20 سال گذشته کلا 150 میلیون پوند خرج کرده . نمی شه انتظار داشته باشیم ترک عادت کنه
    با این حال من امید دارم همچنان.
    خیلی جالبه هدفهای مشترکمون با چلسی خیلی زیاده . بعد ارسنال و بعدش لیوپول ... راستی هفته پیش یانگ اعلام کرد که بعد بازی تیم ملی می گم که به کدوم تیم می رم . هنوز منتظریم ....

11. 2 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینم لباس دوم فصل اینده :

نظرتون چیه؟ما قبلا هم لباس ابی داشتیم اما نه دیگه اینطوری ...
    بیشتر شبیه لباس اینتر تا منچستر.فقط 3 سال دیگه مونده تا از دست نایک راحت شدیم . قرداد تموم می شه. من که دیگه خسته شدم اینقدر لباس مزخرف این نایک رو دیدم .
    این لباس دوممون نیست... چون اعلام رسی از سوی باشگاه نشده... من فکر کنم این یکی از طرح های طراحاست پیشنهادی برای پیراهن دوم یونایتد... اتفاقا چند وقت پیش من این طرح رو اگه اشتباه نکنم تو تاپیک فیفا دیده بودم که فایل دانلودی لباس یونایتد برای فیفا 11 بود.

البته به عنوان یه اینتری از پیراهن آبی مشکی همیشه استقبال کردم!
    +
    از این طرح، لباس های فیک تو اینترنت پره... مثلا نمونش لینک پایین. کلا تا زمانی که فروشگاه باشگاه پیراهن نیومد، باور نکنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته کلا به نظرم نایک طراحی لباساش خوبه... خصوصا سر لباس فصل پیشمون که پیراهن باشگاه یقه دار شد و طرح ساده و شیکی بود یا پیراهن بارسا که انصافا خوشکل بود... پیرهن همین فصلمون هم با کمترین تفاوت خداییش قشنگه...
    ضمن اینکه طراحی های آدیداس واسه ورلد کاپ کلا نظرم رو راجع به آدیداس عوض کرده... البته نایک هم سر پیراهن این فصل بارسا و اگه اشتباه نکنم میلان واقعا گند زده! خصوصا بارسا که به نظرم یکی از زشت ترین پیراهن های ورزشی ای هست که به عمرم دیدم (البته با کمال احترام به هوادارای این تیم).
    به هر حال..
    یاعلی

13. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با اینکه استقلالی هستم و اینتر هم دوست دارم اما از این پیراهن دوم به رنگ ابی بدم میاد .همون سفید خیلی بهتره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اخه برادر من اینطوری نیست که یه بازیکن رو همینطوری بدیم با پول بعد یکی دیگه رو بگیریم اگه اینطوری بود الان مثلا کریک رو با پول می دادیم ژاوی می گرفتیم
    عزیز من از خودم نمیگم که...
    اکثر سایت ها من جمله سایت خود باشگاه تو بخش شایعات این مسئله رو بیان کرده که ممکنه بربا به خونش برگرده+مبلغی پول مودریچ یونایتدی بشه...اخه میگن کراوچ هم میخوان بفروشن با 11میلیون پوند

16. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •