با این پاقدم نحسی که این دختره داره احتمالا تو مهد کودک اتیش سوزی میشه همه بچه ها از بین میرن![]()
با این پاقدم نحسی که این دختره داره احتمالا تو مهد کودک اتیش سوزی میشه همه بچه ها از بین میرن![]()
من که اصلا دنبال نمی کنم.فقط وقتی خانواده میبینه نگاهم میفته یا صداشو میشنوم. ولی خداییش همش عزاست..ناله زاری گریه مرگ.
من به نظرم میاد که خیلی از سریال های تلویزیون الان این تیپی اند.![]()
من عاشق این سریالم/...
دیالوگ های دیشب داریوش ارجمند خیلی با حال بود..
پسر دنیا همینه....
خدارو شکر... بالاخره یکی پیدا شد از این سریال خوشش بیاد...!![]()
همه این سریالو دوس دارن، اگه کسی دوست نداشت به این تاپیک سر نمیزد.
خداییش هیچ چیز شاخی من تو این سریال پر از سوتی و گاف ندیدم حالا اگه سریال های قبلی شبکه سه بود یه چیزی ..
داستان که کاملا مشخص و مبرهن ...
خیلی خیلی هم داستان کلیشه و نصیحت واری داره .. اخه میزاشتین یه چندماهی یا چند سالی مثلا از مرگ طاهر میگذشت بعد اون بلا سر زن صابر میومد.
همین ساختمان پزشکان و اخر شب هم برره (شبکه استانیمون)تمام سهم من از برنامه های گوناگون و وسیع ! صدا و سیما برای شب های منه
از نظر چهره و قیافه هم خیلی افت کرده!!ولی خداییش داریوش ارجمند ناخدا خورشید و امام علی کجا این کجا
رابطه سریال ستایش و شعور مخاطب
در قسمت بیست و ششم از سریال ستایش که شب گذشته از شبکه سوم سیما پخش شد، گافهای تازه ای از این سریال رو شد .
باشگاه جوانی برنا/ در قسمت بیست و ششم از سریال ستایش که شب گذشته از شبکه سوم سیما پخش شد گافهای تازهای از این سریال رو شد. در صحنهای از سریال، بعد از اینکه ستایش متوجه فراموشکاری پدر می شود او را به مطب دکتر می برد، دکتر بعد از پرسش و پاسخ هایی که روانشناسان از مراجعان می پرسند و بررسی و واکاوی فلسفی فراموشکاری او، برای محمود عزیزی، پدر ستایش «ام آر آی » تجویز می کند! او با گیجی می پرسد راستی دکتر! این آم آر آی که گفتی چی هست؟! و آقای دکتر با توضیح کامل و جامعی می گوید:یک جور عکس برداری است!
البته صحنههای دیگری هم جای تامل داشت، مثلا صحنه ای که مربی مهد کودکی که ستایش قرار بود در آنجا مشغول به کار شود اصرار داشت به خاطر روحیه لطیف بچه ها او نباید لباس تیره بپوشد! در حالی که تقریبا همه مان به یاد داریم که در سالهای دهه 60 خانم ها بیشتر لباس های تیره می پوشیدند و کمتر کسی با مانتوهای رنگ یاسی و صورتی دیده می شد، حتی دانش آموزان هم در دهه 60 مانتو، شلوار و مقنعه های تیره می پوشیدند.
داستان سریال روزهای جنگ را روایت می کند، در حالی که تقریبا نشانه ای از جنگ و وقایع آن در این سریال دیده نمی شود.
به نظر می رسد نویسنده محترم سریال ستایش نه تنها زحمت تحقیقی کوتاه قبل از نوشتن را به خود نداده، بلکه به نظر می رسد تنها به گریاندن مخاطب بخت برگشته فکر می کرده است.
منبع : khabarfarsi
آهنگ جدید و بسیار زیبای امیر عباس به نام ستایش .
.: این آهنگ تیتراژ سریال پر طرفدار ستایش میباشد :.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبرگذاری های فارسی؟
واقعا نمیدونم کی به نویسنده های این خبرگذاری ها پول میده.
اونا قراره فیلم رو بی طرفانه نقد کنند یا نویسنده و کارگردان رو بدون هیچ ترس و واهمه ای یک طرفه تخریب کنند؟
نه مثلا باید به حاجی نادری که هیچی از پزشکی بارش نیست میگفت ام آر آی یک نوع تصویر برداری با استفاده از پدیده تشدید مغناطیسی است که ... ؟
یا اون قسمت مهد کودک ، هر دهه شصتی یعنی اول سال 60؟ سال های آخر جنگ بوده یعنی سال 67 ، اون وقت که کم کم دهه 60 رو پشت سر میذاشتیم فکر کنم یخورده با سال های اول فرهنگمون فرق میکرد و نوع لباس پوشیدن متفاوت شده بود. سال های آخر جنگ هم یعنی روزهایی که دیگه از بمب و وضعیت قرمز و سفید خبری نیست. اون وقتی که پسر طاهر داشت دنیا میومد رادیو رو گوش کردید که راجع به قطع نامه گفت؟ اصلا گیریم که خبری بوده باشه آیه قرآن گفته هر فیلمی تو زمان جنگ بود باید یه تیکه هایی ازش نشون داده بشه؟
واقعا متاسفم برای این خبرگذاری های فارسی که فقط هدفشون خالی کردن عقده توی نقد هاشون هست و ذهن مخاطب رو هرجور که دوست دارن هدایت میکنند و حرمت روزنامه نگاری و نویسندگی رو زیر پا گذاشتند. صد رحمت به رسانه های آمریکایی و غربی.
Last edited by *Ali*; 26-06-2011 at 16:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)