اینطوری که من شنیدم سرویس اینترنت ویدیو برای ایران تحریمه ... فقط از مرورگر می تونید استفاده کنید . راه حل اش فکر کنم استفاده از پ ر و ک س ی هست فکر کنم![]()
اینطوری که من شنیدم سرویس اینترنت ویدیو برای ایران تحریمه ... فقط از مرورگر می تونید استفاده کنید . راه حل اش فکر کنم استفاده از پ ر و ک س ی هست فکر کنم![]()
یه مشکل چرا تصویر ex520 سایه داره تصاویر معمولی سایه داره فوتبال هم که دیگه هیچی خیلی سایه داره !!!
گاما
مشکل دقیقا اینجاست
داخل تنظیمات
تصویر
ادونس
گاما رو حد اقل بزارید و از دیدن فوتبال لذت ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب الان گاما مین ولی باز هم سایه داره
شما هم مشکل سایه رو داشتید به غیر از تصاویر فوتبال؟؟؟؟؟؟
فقط داخل تصاویری که اشیا داخلشون کمتر از 10 تا 15 سانت بو.د بله خیلی هم مشهود بود
تقریبا نزدیک بود برم پنل رو بفروشم
ولی با دست کاری گاما کلا مشکل برطرف شد
البته فقط برای اشیا ریز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزيز بنده برنامه دايويكس رو از آدرس مربوطه گرفتم و در كامپيوتر خودم نصب كردم .4 گزينه روي صفحه دسكتاپ نمايان ميشه پلير دايويكس-كونورتور دايويكس و----.
حالا كد رجيستر رو در كجاي اين برنامه ها بگذارم.درضمن وقتي كونورتور دايويكس رو اجرا كردم نياز به رجيستر كردن خودش داشت كد تلويزيون رو به ان دادم ولي اشتباه از آب درامد.دوستان عزيز لطفا دقيقا بگوييد كد ال اي دي رو در كدام قسمت برنامه وارد كنم.اكثرا توضيح داده اند ولي به اخرش كه ميرسند دقيقا مشخص نميكنند عدد را كجا وارد كنيم.اگه لطف كنيد و عكسي از محل وارد كردن كد يا شده بديد ممنون ميشم
دوستان عزيز بنده برنامه دايويكس رو از آدرس مربوطه گرفتم و در كامپيوتر خودم نصب كردم .4 گزينه روي صفحه دسكتاپ نمايان ميشه پلير دايويكس-كونورتور دايويكس و----.
حالا كد رجيستر رو در كجاي اين برنامه ها بگذارم.درضمن وقتي كونورتور دايويكس رو اجرا كردم نياز به رجيستر كردن خودش داشت كد تلويزيون رو به ان دادم ولي اشتباه از آب درامد.دوستان عزيز لطفا دقيقا بگوييد كد ال اي دي رو در كدام قسمت برنامه وارد كنم.اكثرا توضيح داده اند ولي به اخرش كه ميرسند دقيقا مشخص نميكنند عدد را كجا وارد كنيم.اگه لطف كنيد و عكسي از محل وارد كردن كد يا شده بديد ممنون ميشم
شما بعد از دانلود کردن نرم افزار داخل فولدر دانلود شده یه فایل تکست میبینید
که داخلش سریالهای برنامه برای ریجیستر کردن هستSerials.txt
اما سریالی که ماله tv شماست باید در مرحله 6 داده بشه پست رو آبدیت کردمیه سری اونجا بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)