تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 98 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
    اینطوری که من شنیدم سرویس اینترنت ویدیو برای ایران تحریمه ... فقط از مرورگر می تونید استفاده کنید . راه حل اش فکر کنم استفاده از پ ر و ک س ی هست فکر کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه مشکل چرا تصویر ex520 سایه داره تصاویر معمولی سایه داره فوتبال هم که دیگه هیچی خیلی سایه داره !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه مشکل چرا تصویر ex520 سایه داره تصاویر معمولی سایه داره فوتبال هم که دیگه هیچی خیلی سایه داره !!!
    گاما
    مشکل دقیقا اینجاست
    داخل تنظیمات
    تصویر
    ادونس
    گاما رو حد اقل بزارید و از دیدن فوتبال لذت ببرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب الان گاما مین ولی باز هم سایه داره
    شما هم مشکل سایه رو داشتید به غیر از تصاویر فوتبال؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فقط داخل تصاویری که اشیا داخلشون کمتر از 10 تا 15 سانت بو.د بله خیلی هم مشهود بود
    تقریبا نزدیک بود برم پنل رو بفروشم
    ولی با دست کاری گاما کلا مشکل برطرف شد
    البته فقط برای اشیا ریز

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان عزيز بنده برنامه دايويكس رو از آدرس مربوطه گرفتم و در كامپيوتر خودم نصب كردم .4 گزينه روي صفحه دسكتاپ نمايان ميشه پلير دايويكس-كونورتور دايويكس و----.
    حالا كد رجيستر رو در كجاي اين برنامه ها بگذارم.درضمن وقتي كونورتور دايويكس رو اجرا كردم نياز به رجيستر كردن خودش داشت كد تلويزيون رو به ان دادم ولي اشتباه از آب درامد.دوستان عزيز لطفا دقيقا بگوييد كد ال اي دي رو در كدام قسمت برنامه وارد كنم.اكثرا توضيح داده اند ولي به اخرش كه ميرسند دقيقا مشخص نميكنند عدد را كجا وارد كنيم.اگه لطف كنيد و عكسي از محل وارد كردن كد يا شده بديد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض فعال كردن برنامه دايويكس

دوستان عزيز بنده برنامه دايويكس رو از آدرس مربوطه گرفتم و در كامپيوتر خودم نصب كردم .4 گزينه روي صفحه دسكتاپ نمايان ميشه پلير دايويكس-كونورتور دايويكس و----.
    حالا كد رجيستر رو در كجاي اين برنامه ها بگذارم.درضمن وقتي كونورتور دايويكس رو اجرا كردم نياز به رجيستر كردن خودش داشت كد تلويزيون رو به ان دادم ولي اشتباه از آب درامد.دوستان عزيز لطفا دقيقا بگوييد كد ال اي دي رو در كدام قسمت برنامه وارد كنم.اكثرا توضيح داده اند ولي به اخرش كه ميرسند دقيقا مشخص نميكنند عدد را كجا وارد كنيم.اگه لطف كنيد و عكسي از محل وارد كردن كد يا شده بديد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض فعال كردن برنامه دايويكس

ممنون از hovo عزیز ،ولی بنده در این زمینه خیلی هم با سواد نیستم.
    در مورد Register کردن divx ،باید اول برنامه رو از سایتی که آدرس میده دانلود کنید ولی من از سایتهای ایرانی وارز مثل ------------ (تبلیغ نشه یه دفعه ای این به ذهنم رسید) دانلود کردم بعد از اینکه خود برنامه رو نصب و کرک اش رو درست کردید ،برنامه رو باز کنید یه بخشی هست برای رجیستر Device ها،از اونجا می تونید وارد بشید و بعد از وارد کردن کد tv می تونید کلیپ رو دانلود کنید.
    کلیتش تا اونجا که یادم هست همین بود .

در مورد کیفیت تصویر پیشنهاد می کنم تو اینترنت دنبال بهترین تنظیمات مدل تون سرچ کنید.من خودم برای EX700 چند تا تنظیمات گرفتم .
    در مورد شبکه های دیجیتال،که کیفیت پخششون خیلی بهتر از آنالوگ هست و تصویر خوبی دارن ولی خب هنوز HD نشدن که البته امکانش رو داره صدا و سیما،چون از نسل جدید --- داره استفاده می کنه و به گفته مدیر یه بخش مربوطه ،کیفیت رو می تونن به 720 برسونن که فعلا رو 570i هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما بعد از دانلود کردن نرم افزار داخل فولدر دانلود شده یه فایل تکست میبینید
    که داخلش سریالهای برنامه برای ریجیستر کردن هستSerials.txt

اما سریالی که ماله tv شماست باید در مرحله 6 داده بشه پست رو آبدیت کردمیه سری اونجا بزنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •