تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی ؟
    ببینید دوستان من هم این حرف رو درک میکنم. ولی بستگی به توانایی من داره. اگر توانایی پرداخت پول یا توانایی ساخت مدل داشته باشم حتما خودم درست میکنم (البته نه همش رو) چون ارزش بازی رو برای خودم میبره بالا و خودم روحیه میگیرم. ولی وقتی توانایی نیست مجبور که نیستیم که.

2. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بحث از تو تاپیک هادی شروع شد و منم منظورم بازی هادی بود . دیگه بازی ساز های مستقل و کمبود و قت و این حرفها من اصلا منظورم نبود ...

من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی و بهم بگی که مدل نزم و مدل آماده دانلود کنم ؟
    کسی که منکر این باشه که استفاده از مدل آماده ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره اصلا معنی گرافیک رو نمیدونه به نظرم ...
    اقا من موندم دیگه چی بگم...
    مثل اینکه شما واقعا هیچی از بازیسازی نمیدونی که ارزش بازی رو فقط قسمت مدلینگش میدونی.

4. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بحث از تو تاپیک هادی شروع شد و منم منظورم بازی هادی بود . دیگه بازی ساز های مستقل و کمبود و قت و این حرفها من اصلا منظورم نبود ...

من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی و بهم بگی که مدل نزم و مدل آماده دانلود کنم ؟
    کسی که منکر این باشه که استفاده از مدل آماده ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره اصلا معنی گرافیک رو نمیدونه به نظرم ...
    باز رسیدیم به نقطه ی اول

من کلا میخوام قسمت گرافیکی بازیم ارزشی نداشته باشه ! بعد از این همه سال مبانی گرافیک خوندن و مدل زدن میگم هیچی از گرافیک نمیدونم و با کنار هم گذاشتن چهار تا مدل آماده دارم ماد میسازم !
    از شما هم یه خواهشی دارم ... الان فکر کنم کل فروم تفکرت رو درباره ی مدل آماده میدونن پس فکر نکنم لازم باشه دائما توی تاپیک کار های بچه ها پست بدی که « مدل آماده استفاده کردی کارت ارزش نداره » و کارشون رو زیر سؤال ببری

تفکرت رو برای خودت نگه دار برای اون موقع که یه بازی با مدل های غیر آماده ساختی ( اگه ساخته بشه ! )

6. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا من موندم دیگه چی بگم...
    مثل اینکه شما واقعا هیچی از بازیسازی نمیدونی که ارزش بازی رو فقط قسمت مدلینگش میدونی.

ای خدا ! دارم فارسی میگم ! میخواهی انگلیسی بگم ؟ من میگم مدل آماده ازش گرافیکی بازی رو از بین میبره خوب شما که حرفه ای هست و به گرافیک اهمیت نمیدی پس این جمله من مربوط به شما نمیشه ! من گرافیک بازی رو میگم ! اینکه میگی همه چیز گرافیک نیست چه ربطی به نظر من در مورد تاثیر مدل آماده تو بی ارزش کردن گرافیک بازی داره ؟

خوب اگه همه چیز گرافیک نیست پس از حرف من ناراحت نشو که میگم مدل آماده ارزش گرافیکی بازیو از بین میبره !

قسمت برنامه نویسی و انیم و دها قسمت دیگه که خودش جز بازی سازی هست رو اصلا به این بحث مدل آماده مربوط نکن ! چون مدل آماده مربوط به قسمت گرافیکی بازی میشه نه برنامه نویسی ...
    حالا منکه میدونم باز 10 پست دیگه ارسال میکنید که بازی فقط گرافیک نیست !
    Last edited by anti-military; 15-05-2011 at 22:16.

8. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان منم اومدم یه پسته دیگه بدم در این رابطه دینمو ادا کرده باشم برم !

انتی میلیتاری جان شما مدام حرفتو عوض میکنی و به بیراهه میری .
    همونجا که یه بار نظرتو گفتی کافی بود و همه هم نظرشونو گفتن . دیگه دفه دوم و سوم به نظر میرسه میخوای کاره بقیه رو زیره سوال ببری و کوچیک کنی .

تو این بخش از انجمن هدف بالا بردنه سطحه بازیسازیه و اون که یکی میخواد مدلاشو خودش بزنه یا اماده استفاده کنه دیگه به خودش مربوطه . هر چند خوب مدلسازی هم خودش هنریه و 2 تا هنر در کنار هم قشنگ تره ولی الزامی برایه این کار نیست که شما میای میگی اگه یه باکس اماده تو بازیت باشه من نمیخرم ! یا کارت فایده نداره چون مدلات امادس ! یا Import Export که کاری نداره !

اصلا شما به دینه خود ما به دینه خود نیازی هم نیست این عقیدتو همه جا تو همه تایپیکا مطرح کنی یه بار کافی بود

10. 5 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هردم از این باغ بری میرسد ...

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید و به نفع خودتون هست دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید و بگید که مدل اماده خوبه ! بگو که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
    Last edited by anti-military; 15-05-2011 at 22:22.

12. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب این که تعداد رو نزده ! تعدادش قاعدتا نباید از 3 تا بیشتر بشه
    این قاعده رو کجا نوشته؟منبع خاصی داری؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

هردم از این باغ بری میرسد ...هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید پس و بگید که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
    جناب مدل ساز چند وقته مدلینگ یاد گرفتی اینقدر ذوق داری ؟!

شما حرفه ای ... شما بازیساز ... حقته الان EA Games بیاد استخدامت کنه چون حیفه همچین مدلسازی روی زمین بمونه کلا میدونستم تو هدفت اینه که کار بچه های اینجا رو زیر سؤال ببری ... به خاطر همین بود مدام توی تاپیک هادی حرف های بی پایه و اساست رو تکرار میکردی و کار یکی از بهترین مدلساز های این فروم رو زیر سؤال میبردی. حداقل یه خورده وقت میزاشتی مدل هایی که بچه های اینجا زدن رو میدیدی بعدش پست میدادی که سوژه نشی : دی

شما هر وقت تونستی یه لول با مدل های ساخت خودت بسازی بیا اینجا و با ما بحث کن ... فکر نمیکنم کسی که از کل مباحث بازیسازی فقط مدل رو میدونه چیه ارزش وقت گذاشتن و بحث کردن داشته باشه

این قاعده رو کجا نوشته؟منبع خاصی داری؟
    بله ویکی پدیا
    Indie Game رو سرچ کن جواب میگیری

15. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هردم از این باغ بری میرسد ...

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید و به نفع خودتون هست دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید و بگید که مدل اماده خوبه ! بگو که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
    نه ما با این مشکل داریم که میگی مدل اماده بده ,اخه ,یا به قول بچه ها میگی حرامه
    اتفاقا شاید کسایی که با تو دارن بحث میکنن از خودتم حرفه ای تر مدل بزنن(خودمو نمیگم ها) اما با این تفکر کاملا غلطت مخالفن همین و بس.

17. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بیش از این بحث کردن باعث ایجاد کدورت میشه!
    همه چیز معلوم شده و هر دو طرف یا نظرات اطراف نظرات همدیگه رو میدونن.
    پس به نظر من بحث کافیه!

19. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •