میشه بگید شما از کجا شنیدید آخه خبری نیست منبع شما کیه؟ سازمان منطقه ارس کجاست تو جلفا رو میگی یا دفتر تبریز؟
میشه بگید شما از کجا شنیدید آخه خبری نیست منبع شما کیه؟ سازمان منطقه ارس کجاست تو جلفا رو میگی یا دفتر تبریز؟
دوست من شما هم میتونید خودتون پیگیری کنید و به جواب سوالاتون برسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من تو این تاپیک و تاپیک آزاد شدن واردات خودرو رو در مورد واردات شخصی خوندم.
آیا با اینکه دیگه kia sportage شرکتی وارد نمیشه میتونم خودم وارد کنم؟
برای واردات شخصی ماشین چه کارهایی باید انجام بدم ؟
جریان این piico.ir چیه میتونن اونا واسم وارد کنن؟
با تشکر
Last edited by www_parham; 07-07-2011 at 16:59.
دوست من سازمان منطقه آزاد ارس تو جلفاست و من هم دنبال ماشینم هم پروژه تحقیق دانشگاهم خودرو در مناطق آزاد هست و با نامه دانشگاه من مصوبه سازمان رو تو جلفا مطالعه کردم.ولی مدیر سرمایه گذاری میگه 135 کیلومت رو تو شیوه نامه طرح 130 کیلومتر تصویب کردن هیئت مدیره که تا فرودگاه تبریز میاد نه خود تبریز که بدینوسیله خبر قبلیم رو تصحیح میکنم به خاطر چشم تنگی مسئولان سازمان.
سلام.
دوست من بهترین کار اینکه با خود پیتکو تماس بگیرین تا راهنمایی کنن.
من به سازمان ایمیل زدم ولی خبری نیست خجالت میکشم زنگ بزنم!حالا میدونید کی این پروژه قراره عملی بشه؟ و تا خود تبریز نمیشه ماشینی که وارد کردی رو اورد یعنی تا دم در فرودگاه میتونیم بیاریم اگه اینطوری باشه خیلی ظایع است یعنی چی اونا که این محدوده رو گذاشتن حالا چی میشد تا تبریز هم میومد!
دوست من منتظر جواب نامه نباشید.خودتون تمای بگیرید و سوالتون رو بپرسید تا راحت جواب بگیری.
این پروژه در حال عملی شدن هست.
اما فکر میکنم چون تبریز کلان شهر حساب میشه و به مراتب عطش خودروهای خارجی رو داره و خیلی ها
الان اماده هستن تا خودروهای پلاک منطقه آزاد ارس رو بیارن تو تبریز
مسئولین یه برنامه ای میریزن تا از ورود این خودروها و تردد دائم در تبریز جلوگیری کنن.
فرض کنید خودروهای پلاک منطقه ارس رو بتونید تا همه جای تبریز باهاش تردد کنید.
اون موقع خودروهای پلاک ملی از خودروهای پلاک منطقه ارس کمتر میشه.
تعداد شورولت و فورد و سوناتا 2011 و ازرا و کمری و .......... از پراید و 206 تو شهر بیشتر میشه.
واسه همین برنامه ای میزارن تا از تردد این خودرو ها در تبریز بکاهند.
بله تماس گرفتم ولي كسي جواب نداد ، تو سايت زده بود الان فقط جنسيس وارد ميكنن .
جايي ميشناسيد sportage بياره ، ديگه چه جاهايي تو اين زمينه كار ميكنن؟
ميتونم خودم كاراشو انجام بدم وارد كنم ؟ آخه اگه اينجوري بود دلالا تا حالا خودشون وارد كرده بودن.
بله وارد کردن خودرو شرایطی داره.
تو سایت وزارت بازرگانی فکر کنم باشه
خوب به قول دوستمون تبریز کلانشهره و عملا بازار خودروهای داخلی فلج میشه و من پرس و جو که کردم دیدم پای ایرانخودرو و سایپا تو ماجراست چون مصوبه 135 کیلومتر بود ولی شیوه نامه 130 کیلومتر خلاصه که باید کنار اومد و فکر کنم تا یکی دو هفته دیگه عملی بشه بازم خبری شد حتما میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)